Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 25. června 2011 v 1:35® Prutos
-
džigit> Bavíme se oba o sumcovláčce, že?
Tento příspěvek byl editován 25.6.2011 01:35:56 uživatelem Prutos.Jsem utahaný jak kotě..jdu chrnět ať můžu jít zítra chytit šestý..brou
- Sobota 25. června 2011 v 1:14® kerob
-
osprey> Ja nejaky dily mam a jsem leccos schopen vyrobit…cimz nechci ruct, ze zrovna tohle mam a dokazu, ale treba jo. Nevim co konkretne se stalo. Telefon na me kdyztak mas
- Sobota 25. června 2011 v 0:57® džigit
-
Prutos> to já 100% zero ze čtyř čtyři
- Sobota 25. června 2011 v 0:27® Prutos
-
džigit> Z šesti…slušný no ni?
- Sobota 25. června 2011 v 0:26® džigit
-
Prutos> z kolika?
- Sobota 25. června 2011 v 0:15® Prutos
-
Jinak dnes páté zero
- Sobota 25. června 2011 v 0:14® Prutos
-
osprey> Ty a vodit mikromrdku velikosti 00? Budiž ti to trestem!
Teď vážně…Jsou to už stařečkové, ale snad to půjde spravit. Nevím o jakou část jde, ale třeba by tam pasovala stejná z jiného soudobého modelu.
- Pátek 24. června 2011 ve 23:50® Prichy
-
osprey: co ti v tom prasklo? nafot to a posli mi to na mail
- Pátek 24. června 2011 ve 23:16® osprey
-
Tak mě opustilo moje první Shimano. Nečekaně, při kratičké vycházce kdy jsem jel s rodinou nakoupit do supermarketu a vodil třpytku vel. 00.
Praskl jeden banální díl uvnitř. Převody vypadají netknuté. Jestli už ten díl neseženu, tak to bude jako vyhodit starčí Mercedes, protože nejsou svíčky do motoru
- Pátek 24. června 2011 v 16:36® Prutos
-
kubas> Vymřely tu…skoro. Doby kdy mělo cenu se jim věnovat cíleně jsou dávno v pr…
Osprey: Něco na tom bude .-(
Mějte se tu.Jdu na jeseny..a pak na sumíce.
- Pátek 24. června 2011 ve 14:32® kubas
-
Prutos> Co ti mám povídat, jak je to se Štikama…
- Pátek 24. června 2011 ve 14:31® kubas
-
osprey> Tak myslím, že z toho úseku se o něco málo vytěžit dá, konkrétně jedna kudla 60+ mně to nedobrala a další podobná se mi nedávno saltem osvobodila, ale jinak je to pro mně úspěch, protože na té vodě je skoro jednodušší uvláčet kapra, jak kudlu …
- Pátek 24. června 2011 ve 13:57® osprey
-
Prutos> Je otázka, jetli ta Štika chybí jen v jeho výřadu nebo i v té vodě.
- Pátek 24. června 2011 ve 13:07® Scanix
-
Prutos> ono stokrat nic umorilo vola co
Taky tu anihovnochytovou gumku posledni pomoci tam obcas davam, lepsi jak zero je skoro zero v podobe maleho pruhatce
- Pátek 24. června 2011 ve 12:50® Prutos
-
kubas> Dacane. Já se taky celé dopoledne pachtil u vody. Bralo nic a nic a ještě jedno nic. Kdybch tam na konci nedal gumičku a nevytáhl pruhatého, byl bych hovnochyt.
Jinak, pět kudel je fajn pochytání, ale chybí ti tam Štika - Pátek 24. června 2011 v 11:02® kubas
-
kerob> Tak já jsem se právě vrátil od vody a za necelý 4 hoďky jsem taky pochytal víc štik, jak za poslední 3 roky dohromady
. 5 Štik na břehu(do 55cm) a 2 setřepaný u břehu… Sice velikostně nic moc, ale i tak paráda
- Pátek 24. června 2011 v 9:34® kerob
-
tak ja mam letos stik vic nez vsech ostatnich uvlacenejch ryb dohromady. Tlouste jsem jeste v rozumny velikosti letos ani nevidel…jeden candos mi spadnul… par mensich okounu, 2 boleni a radove uz tak 12 stik prevazne mini velikosti.
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:53® mvincik
-
sonic> Já si z toho nic nedělám. Snažím se jen užívat ten čas, který si tedka mohu dovolit tam trávit, na rozdíl od jiných. Potěší každý pěkný tlouštík či jiná rybka, stačí mi málo ke štěstí…
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:50® sonic
-
mvincik> z toho si nic nedělej, já jsem u vody od zahájení každý den, poslední týden i 6 a více hodin (neb mám dovču) a štika i candát se mi také úspěšně vyhýbají. Takže jen o nasazení to nebude
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:45® mvincik
-
osprey> Ono to ani s tím nasazením nebude tak jednoznačné. Já byl vláček asi 3× a štiku jsem nezavadil. Okoun, tloušť či duhák ano…štika ani candoš se mi do cesty nepřipletl.
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:32® osprey
-
hecht> Nebrečím, vždyť píšu o tom, že malé nasazení (nikoli nasazování) přináší chabé výsledky.
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:08® hecht
-
osprey> nebreč, já jsem štiku letos neviděl, byl jsem v JČ vodách jen jednou a jediný pidiokoun byl výsledek.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 11:33® osprey
-
kerob> Jo, ony nevymřely. Něco bych uhnal, kdybych se tomu věnoval. Ale já jezdím jen na dvě hoďky k večeru na kole, abych si protáhl záda a ani ne každý den. Malé nasazení = chabé výsledky.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 11:30® kerob
-
osprey> ja vcera zazrakem uvlacel dve zubaty 64 a 66cm… neveril jsem vlastnim ocim, provarenej flek pobliz prahy na rece vyzrany ptakem… obe mely sram od zobaku… jestli kamos posle fotky, dam jednu do „z lovu“, ta druha byla total za tmy asi v 11 hodin.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 11:13® osprey
-
kerob> To je to, co mě na jerkování baví.
Já jich na to asi letos tolik mít nebudu. Od zahájení mám jednu štiku kolem 60 a 4 takové nitě. Něco bylo na Alandech.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 11:09® kerob
-
osprey> uvidime, ja proste rad zkousim…
Zatim jsem jerky rozchodil az na jednoho (ten fakt nechodi dle mych predstav) vsechny. Letos mam na jerky (hlavne slidery) uz radove pres 25 stik…
- Čtvrtek 23. června 2011 v 10:48® osprey
-
kerob> Dvě vady. Malá odolnost povrchu a hlavně na vedení tím nejefektivnějším způsobem se alespoň já musím hodně koncentrovat. Dá se do toho mydlit jako do obyčejného jerku a pak se to tak i chová, ale dá se i víc. Třeba Slider je proti tomu blbovzdorný.
Pohraj si s nimi, zkoušej různou dynamiku pohybů i délku potažení. Ty na to přijdeš.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 10:42® kerob
-
osprey> …hmmmm Freestyler rikas… prave mi jedou z RSP a do patku by tu mohly byt… i s klackem a dalsima obludama
Tento příspěvek byl editován 23.6.2011 10:42:53 uživatelem kerob. - Čtvrtek 23. června 2011 v 10:36® osprey
-
Doudleban> Podívej, my se to pokusíme naplnit co nejvíc, aby to mělo charakter encyklopedie. Ve stovkách nástrah už se bude orientovat jen ten, kdo ví, co chce. Ty informace si dohledáš i jinde na webu, tady jsou ty nástrahy jen pohromadě, což má přimět lidi, aby je vyhledávali u nás a navštěvovali naše stránky a ne jiné.
Garantuju ti, že přečtení té Galerie z tebe vláčkaře neudělá. Když po měsíci vytáhnu z krabice takový Freestyler (jerk na titulním obrázku galerie), tak ho vodím jak prase. Ale vidím to a během pár minut se jakž takž srovnám. Kdo to ale nevidí, bude ho vodit jako prase pořád.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 10:01® kerob
-
Scanix> presne tak a navic se clovek vzdycky musi naucit tu nastrahu vodit.