Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 18. června 2011 v 18:57® PetrC
-
Prutos> to první pípnutí byl jako by překlep a to druhé jsi dal absolutně zbytečně, neboť vagína není nic pohoršujícího a každý to známe na vlastní kůži a občas na takovéto věci myslíme všichni.
Ale nechci ti radit…Ano a je to přesně tak, jak píšeš. S každým to myslím téměř dobře.
- Sobota 18. června 2011 v 18:55® ART
-
Nes jsem našel na netu šnůru opletenou wolframem, pro použití jako návazec na přívalč. Má někdo nějaké zkušenosti ?
- Sobota 18. června 2011 v 18:07® Prutos
-
PetrC> Jinak v zásadě souhlasím, jako vždy jsi to s ním myslel dobře.
- Sobota 18. června 2011 v 18:06® Prutos
-
PetrC> Nezlob!
- Sobota 18. června 2011 v 18:04® PetrC
-
Prutos> ty brďo, Tome za tu píííp se tedy omlouvám…
Tento příspěvek byl editován 18.6.2011 18:05:43 administrátorem Prutos.
Ale co, alespoň je vidět na co pořád myslím. - Sobota 18. června 2011 v 18:03® Nils Master
-
Mě udělala radost první ryby na novej způsob rybařiny, né rozměry. Takovýhle štiky neměřim a hned pouštim, to je prostě klasika co při střední přívlači chytneš skoro každou vycházku…
Do toho jerkování budu mít díky právě tý štice hned větší chuť a budu tomu věřit, takže asi tak
- Sobota 18. června 2011 v 18:01® Butchi
-
Koněčně jsem prolomil svou pražskou smůlu. Na břeh se podívaly dravé oukleje 40 a 55–60. Jsem spokojen..
- Sobota 18. června 2011 v 18:00® PetrC
-
Prutos> tedy Tome, ty víš, jakou mám pro tebe slabost.
Kdybys věděl, jakou já měl kdysi dáááááávno radost z píííp, která… A kdybys věděl, jak mi všichni šli po krku, ani dýchat jsem občas nemohl…Radost mu vážně neberu a ať se kluk jeden raduje, ale… Když mu toto nikdo nikdy nenapíše, tak se bude rybářsky vyvíjet (třeba) nesprávným směrem. Takže kuju a kuji…
A co jinak?
Tento příspěvek byl editován 18.6.2011 18:05:31 administrátorem Prutos.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů) - Sobota 18. června 2011 v 17:43® Prutos
-
Ale Jardo…nech kolegu dýchat. Kdybys věděl, jakou já měl kdysi dááávno radost z kudičky, která ani těch 50 neměla
Pokud se bude rybářsky vyvíjet správným směrem, tak brzy přijde na to, že štika do šedesáti není žádná výhra. Do té doby mu tu radost z čudly přeju. - Sobota 18. června 2011 v 16:40® PetrC
-
osprey> samozřejmě, radost mu neberu, ale mohl ji vyjádřit jinak, lépe.
Otázkou ale je, co si má člověk představit pod pojmem jerkování a co si představý druhý člověk pod tímto pojmem, a co třetí, čtvrtý, dvacátý člověk…?
A co soudnost a selský rozum? Kdo toto má?
- Sobota 18. června 2011 v 16:36® osprey
-
Butchi> Musím pochválit tvé krásné Zero. Jaksi tu zapadlo, ale je to škoda.
- Sobota 18. června 2011 v 16:34® osprey
-
PetrC> Já kolegovi rozumím. Je rád, když to funguje, těší se z toho, jak proniká do nové techniky a tak. Taky jsem kdysi začínal.
Problém je s tím paradoxem, kdy člověk jerkuje a má ve svém okolí problémy najít rybu, která je toho hodna.
- Sobota 18. června 2011 v 16:27® PetrC
-
Nils Master>
„když se něco dělá prvně a chytneš, tak je to paráda!“
Na toto by se dalo tak krásně reagovat, ale…
Ona to ale není paráda, ono to jenom funguje a štičí školačka není přece důvod k radosti.Trochu odbočím – Míra (pan osprey) to lehce nastínil: „Šedesátka štika je ryba velká pomalu na UL cajk…“
Dodám pouze jediné, a to, že UL je rybářská pedofilie. Samozřejmě bez sexuálního zájmu devianta. - Sobota 18. června 2011 v 15:38® Jak.novi
-
osprey> O zranění způsobených letící vláčecí nástrahou?
- Sobota 18. června 2011 v 15:32® osprey
-
Taková zajímavost.
Pokouším se zpracovat článek s využitím zahraničních materiálů. Neopisuju. Procházím diskuze a čtu názory lidí. Překladač Google je dokonalý. Tipnete si o čem to bude?
„Střela hmotnosti při rychlosti může způsobit vážné poranění očí nebo kdekoliv jinde to udeří.“
„Děláš si srandu? Rád bych slyšel od jednoho člověka, který byl zraněn kulkou hmotnosti. Vážně to, co blbec sedí a tvoří varování, jako je tento?“
- Sobota 18. června 2011 v 15:29® osprey
-
Nils Master> Ono to je jasný, že je to rána jako kráva – tam nic nepruží a ani ten silný vlasec toho moc neutlumí.
Já na to u nás už trochu rezignuju. Šedesátka štika je ryba velká pomalu na UL cajk a těch větších je dost málo. Vlastně jen jerkuju pro to, abych si zablbnul s nástrahou.
Snad se v létě podívám na nějakou větší vodu.
- Sobota 18. června 2011 ve 14:52® Nils Master
-
osprey> to jo no, ale první ryba prvně při Jerkování potěší. Hned tomu začnete víc věřit a všechno, než kdybyste například šel prvně 5× chytat a nic ste nechyt – to by ste to pak možná zahodil do skříně a vytáhnul to načiní jednou za rok …
Ale záběr to byl jak blázen, no jak ste řikal v tom filmu Chytáme přívláčí…, ty malí do toho jdou jak zběsilí. Kolega chyt ještě menší a taky záběr jak blázen
- Sobota 18. června 2011 ve 14:38® osprey
-
Nils Master> Štíhle není že byla hubená, ale že byla malá. A to z pohledu jerkování byla.
- Sobota 18. června 2011 ve 13:34® Nils Master
-
PetrC> když se něco dělá prvně a chytneš, tak je to paráda! Ale štíhle to nebylo, byla zkrmená pěkně
- Sobota 18. června 2011 ve 13:04® PetrC
-
Nils Master> pětapadesátka štíhle přece není paráda…
- Sobota 18. června 2011 ve 12:38® Nils Master
-
Tak včera prvně s Jerkovací sestavou a hned se povedla štika cca 55cm, paráda
- Sobota 18. června 2011 v 11:51® kubas
-
Tak včera konečně uvláčena cílová ryba. Sice tomu sumíkovi do metru chybělo tak 40cm, ale potěšil
.
- Pátek 17. června 2011 ve 23:13® KóĎA
-
kubas> kámoš bere „tvůj“ typ do Norska – uvidíme jak obstojí v konfrontaci s pořádným polakem. Moc se na to těším
Tento příspěvek byl editován 17.6.2011 23:14:22 uživatelem KóĎA.Neviděl jsem žádnou sladkovodní rybu, která by měla stejně rychlý nástup úprku po závěru
- Pátek 17. června 2011 ve 20:20® skwor
-
zlomiljsemprut> www.rsp-fishing.cz Neznat stránky Dragona…tss
Dej si deset otčenášů a dvacet dřepů, za trest
- Pátek 17. června 2011 ve 20:16® zlomiljsemprut
-
džigit> Poslal by jsi mi, prosím, na osobku adresu toho krámku? Bych si ho vygůglil. Nebo jestli mají webovky, tak mi pošli, prosím, odkaz…
Díkes moc!
- Pátek 17. června 2011 ve 13:15® Fryw
-
Díky. Náhodou mám nějaky fluo twistery, a wobler v doporučené velikosti docela divokej tam taky je. Zkusím to proházet a dám vědět. Bohužel se tam podívám až za týden
Tento příspěvek byl editován 17.6.2011 13:15:35 uživatelem Fryw.(to je taky důvod, proč se ptám tady a nezkouším u vody)
- Pátek 17. června 2011 ve 12:57® Scanix
-
Fryw> vyzkousel bych vsechny dostupne nastrahy, nikdy nevis, co zrovna zafunguje
- Pátek 17. června 2011 ve 12:38® BigMike
-
Fryw> vsadil bych na fluo gumy!
- Pátek 17. června 2011 ve 12:33® ART
-
Fryw> Je to hodně individuelní, já bych volil wobler 5–9cm nějaké jasné barvy možná i fluo nebo světle zeleno žlutej, kterej by pracoval v hloubce 1,5metru
- Pátek 17. června 2011 ve 12:30® Fryw
-
Zdravím. Položím dotaz, na který asi nebude možná jednznačná odpověď, ale i tak to zkusim. Co by jste doporučili zkusit vláčet na rybníku, kde je malá hloubka, do 2 m maximálně, na dně shnilé listí a bláto, voda celkem neprůhledná. Cílová ryba by měl být candát(možná štika, ale těch je tam dost málo myslím). Je jich tam opravdu hodně(candátů určitě). Mé zkušenosti s vláčkou jsou velice malé. Ve výbavě jen pár základních třpytek, nějaký wobler a twistery. Prosím, zkuste doporučit co vláčet a jakou barvu volit. Díky.