Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 10. června 2011 ve 12:54® inspo

Scanix> To byl jeden problém a druhý byl ten, že vlasec se dostával pod cívků častěji než bylo záhodno. :-)

Pátek 10. června 2011 ve 12:50® skwor
skwor

PetrC> Mají i světlé chvilky :-)) Občas se jim něco povede, ten Speed taky nevypadá zle. I když že by byl lepší než o litr levnější Team od Dragonu, to se mi nezdá.

Pátek 10. června 2011 ve 12:44® sonic
sonic

PetrC> jj, ke štěstí mi chybí už jen lepší datum abych to mohl protáhnout na vzduchu :-)

Pátek 10. června 2011 ve 12:41® PetrC

sonic> někdy je převíjeni jedinou možností a vůbec bych se toho nebál, kromě nevýznamného oděru to nijak neškodí.
Hlavně, že vše dopadlo podle očekávání, nic se nezadrhlo a nic se nezvrtlo a nic se nezvrhlo.

:-) :-)
Pátek 10. června 2011 ve 12:36® sonic
sonic

PetrC> kdybych měl tak vidím :-) když můžu tak se raději tomu převíjení z cívky na cívku vyhýbám. Ale vyšlo to přesně :-)

Pátek 10. června 2011 ve 12:30® PetrC

sonic> aha, domníval jsem se, že už navinuto máš…
Ale na údaje výrobce o kapacitě neber vážně, ale pouze orientačně. Zvláště u šňůry – spíš ti pár metrů zbude.
Jo použij starý osvědčený postup se dvěma cívkami.

Pátek 10. června 2011 ve 12:20® sonic
sonic

PetrC> ještě nemám navinuto, právě zvažuju zda vůbec…

Pátek 10. června 2011 ve 12:19® sonic
sonic

PetrC> je to ten zauber 4000, 150m 0.28

Pátek 10. června 2011 ve 12:19® PetrC

sonic> jsem to ale hlupák, až teď mě napadlo se tě zeptat, kolik zbývá na cívce volného místa k hraně cívky?

Pátek 10. června 2011 ve 12:17® PetrC

sonic> tak to bych se na to osobně vybodnul a předpokládám, že kapacita cívky také nebude z menších, ale naopak, že?

Pátek 10. června 2011 ve 12:13® sonic
sonic

PetrC> pletenka powerpro 0.28

Pátek 10. června 2011 ve 12:11® PetrC

sonic> to je otázka, protože u navinu tenčího vlasce to smysl až takový nemá/nemusí mít a naopak.

Pátek 10. června 2011 ve 12:06® sonic
sonic

tak už je doma krasavec :-) kolegové má smysl podtáčet 15m? osobně si myslím, že nee

Pátek 10. června 2011 v 11:44® PetrC

skwor> abych šimánu pouze nekřivdil, tak musím přiznat, že jsem po synovi zdědil dijafleš a není to až taková hrůza a zatím drží.
Přesto se můj názor nemění a nejspíš ani nezmění, protože si od nich maximálně koupím náhradní brzdové destičky.

Pátek 10. června 2011 v 11:32® skwor
skwor

PetrC> Zrovna Stradic je jediná věc od Shimana, na kterou nemůžu říct křivé slovo :-) I když ho mám na plavačku, u vláčky bych asi mluvil jinak :-) Tu druhou bojovku jsem měl u vody jenom párkrát a Speeda vůbec. Takže tam je na hodnocení brzo. Ale aspoň jednu dobrou věc jsem u nich našel, abych byl objektivní :-)

Pátek 10. června 2011 v 11:26® sonic
sonic

kubas> no právě, milion :-) nemám s kvalitou proutků této kategorie žádné zkušenosti, proto bych uvítal radu „určitě bych zkusil xxxxxxx“.....

Pátek 10. června 2011 v 11:10® PetrC

skwor> to, že do MP nevidíš je to nejmenší. Stačí denní terapie se mnou u vody a hned budeš mít jasno.

Pokud jde o corvalus, ta vím o několika uživatelích, kteří ho vlastní a určitě delší dobu než já. Asi s ním jsou i spokojeni a určitě je ještě více těch, kteří jsou nadšeni stradicem.
Možná jsem měl smůlu a pokaždé narazil na klump, ale toto se mi ještě u žádné jiné značky nestalo.
Takže: budliky budliky, seru na šimáno.

;-) ;-)
Pátek 10. června 2011 v 10:56® skwor
skwor

Corvalus neznám, bo do multíků nevidím. Ale zrovna to exage a catana, jejichž nesmrtelnost jste tu včera řešili, jsou taky totální low endy :-) No jako bych nic neřekl… :-) Ale taky už se mi rozsypalo šímo za dvojku. Z toho pramení můj odstup a částečná nedůvěra, co si k té firmě pořád držím.

Pátek 10. června 2011 v 10:56® kubas
kubas

sonic> To snad není problém vybrat, v té cenové kategorii je milion prutů… :-)

Pátek 10. června 2011 v 10:49® PetrC

kerob> celou značku jsem neodsoudil, pouze jejich rybářskou produkci, a to na základě osobních zkušeností, které byly pokaždé velmi špatné.
Mimochodem, stradic je lowend model?
Mimochodem, byť je corvalus lowend, neznamená to, že by se mělo jednat o polotovar a zmetek, ne? A je mi fuk, jestli se jedná o značku s nejširší nabídkou na trhu…
Mimochodem, kdy jsem zmiňoval v této naší diskuzi C3?

Jo a nemám strach a ani odpor, pouze vlastní názor…

:-D :-D
Pátek 10. června 2011 v 10:36® PetrC

Butchi> mám stejný názor. A pokud jde o tvou otázku, tak nemusí být brána jenom úsměvně, ale také k zamyšlení.

Pátek 10. června 2011 v 10:17® Butchi
Butchi

kerob> Díky. Uspokojím se s tím faktem, že je kovová. Ne plastová jako u RC.

Pátek 10. června 2011 v 10:03® kerob
kerob

Butchi> je kovova, ale nejsem si jistej, jestli vypada uplne stejne.

Pátek 10. června 2011 v 9:53® Butchi
Butchi

Ńevíte náhodou, jakou dávají ke Stradicu FB, resp. FC náhradní špulu?

Pátek 10. června 2011 v 9:41® sonic
sonic

ještě jsem si naplánoval koupi nového proutku na střední přívlač, hlavně voby, ojediněle i guma. Vyděl bych to na délku 2,70 m a v ceně tak do 4000. Zkuste nadhodit nějaké tipy co si myslíte, že bych určitě neměl opomenout okouknout (značku žádnou vyloženě nepreferuji, ale raději bych nějakou zavedenou, známou). Pokukuji po Daiwa Infinity Q…

Pátek 10. června 2011 v 9:38® kerob
kerob

PetrC> ohledne toho multiku… je strasne jednoduchy odsoudit celou znacku s nejsirsi nabidkou navijaku na trhu podle jednoho lowend modelu, ktery je jeste levnejsi nez tebou propagovana C3.

Proste jses jenom navijakovej xenofob :-D :-D :-D

Pátek 10. června 2011 v 9:35® skwor
skwor

Chápu že od člověka, co tu propaguje Red arc a Okumu trio to zní divně… ale ty nový Ryobi jsou prostě oškliví :-) I nová arctica.

Pátek 10. června 2011 v 9:33® sonic
sonic

skwor> ten vzhled tlačí k tomu aby byl na čestném místě na poličce a jenm oprašovat a leštit :-) tak za hoďku je tu :-))

Pátek 10. června 2011 v 9:28® kubas
kubas

skwor> Ten vzhled je právě luxusní :-D

Pátek 10. června 2011 v 9:22® Butchi
Butchi

skwor> Na jednu stranu to chápu, osobní pocit je důležitý.. Na druhou stranu na to já osobně kašlu – dokud to není nějaká ostře růžová nebo podobná hrůza, zajímá mě hlavně chod :-)