Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:44® sonic
-
džigit> jj, doufám, že za ty peníze bude stát. Ale těšim se jak malý dítě
- Čtvrtek 9. června 2011 v 11:38® džigit
-
sonic> no aspoň napíšeš ostatním zkušenosti s novým typem
- Čtvrtek 9. června 2011 v 11:23® sonic
-
džigit> už je to jedno, je objednáno a zítra je doma
- Čtvrtek 9. června 2011 v 11:22® džigit
-
sonic> jak myslíš… Cena + 2cívky,vyzkoušená klasika…
- Čtvrtek 9. června 2011 v 11:19® sonic
-
džigit> ale já mluvím o CF verzi tedy
http://www.sumcaruvsvet.com/…UBER-CF-4000
ta je o trochu něčem jiném
- Čtvrtek 9. června 2011 v 10:56® džigit
- Čtvrtek 9. června 2011 v 10:50® sonic
-
zedus> taky v ložiskách 9+1 vs 7+1 a návinu
- Čtvrtek 9. června 2011 v 10:14® zedus
-
sonic> Ty jo ten zauber, je arctica s jinou cívkou.
Teda skoro.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 10:03® sonic
-
zedus> s tou váhou, já vůl totiž koukal na artiku 4000 a slammer 560 …
- Čtvrtek 9. června 2011 v 10:02® sonic
-
zedus> ono to asi bude stejně jinak
ta artica co jsem chtěl není… Teď to vypadá, že se praštím přes kapsu a půjdu do nového Zauberu, akorát ta cena …
- Čtvrtek 9. června 2011 v 9:57® zedus
-
sonic> Cože je?
3000 arctica 310g penn slammer 360 má 355g, nesmíš se dívat na ty velký potvory na sumce.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 9:38® sonic
-
osprey> tak nakonec vyhrála ta artica. Dlouho jsem váhal nad tím pennem, ale je skoro 2× tak težší naž oba Ryobi.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 9:32® inspo
-
Prutos> Co je pro tebe lehčí vláčka?
Já mám exage (tu první verzi s bojovkou) tři roky. Od ledna do černa ji používám občasně na plavanou a po zbytek roku na lehčí vláčku, což v mém případě znaméná hlavičky do 10-ti gramů, rotačky tak do velikosti 2 a woby tak do 8 cm. Za ty tři roky nepozoruji žádnou výraznou změnu stavu.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 8:56® Fugas
-
PetrC> Mě moji Cardinálové vzhledem k frekvenci vycházek vydrží minimálně dalších 10 let, multíkem jsem od srazu u vody vrtěl 1×…
Ale přiznám se, že některé novinky od ABU se mi celekm zamlouvají, třeba i ten s dvojkličkou co asi myslí Butchi, v ruce jsem ho ale neměl. Kdybych někdy kupoval naviják, asi to bude z nostalgie zase Abu a to nemám žádné skvosty, ale jsem spokojen a mám je rád. - Čtvrtek 9. června 2011 v 8:35® PetrC
-
Fugas> zdravím tě kamaráde!
Tak Cardinal je klasika, které tedy oproti minulosti cosi chybí, ale stále je to Abu se svou tradicí.
Ale jsem upřímně rád, že už mám vystarán (doufám). - Čtvrtek 9. června 2011 v 8:32® PetrC
-
Butchi> jsem odkojen kardinály a v žádném případě si nemohu stěžovat, ale časy se mění a jak je to s novými modely, tak to tedy nevím.
Domnívám se, že má rozhodně cenu se podívat a vyzkoušet a porovnat. Když nebude cardinal lepší, bude alespoň srovnatelný s konkurencí. Konkurencí samozřejmě myslím seriozní konkurenci.
Podle mě je to tak, že dnešní produkce navijáků pro běžný lid je naprosto shodná a je jedno zda jde o výrobce X či Y a naviják je modrý nebo hnědý… - Čtvrtek 9. června 2011 v 8:02® Fugas
-
PetrC> Zdar, jo Cardinála by chtěl každý
- Čtvrtek 9. června 2011 v 8:01® Butchi
-
PetrC> To rozhodně ano. Jsem ale hodně vytížen, tak mě jen zajímalo, jestli má vůbec cenu se na něj dívat
- Čtvrtek 9. června 2011 v 7:44® PetrC
-
Butchi> tak Cardinála se ti zachtělo, jo? No proč ne, ale nebylo by lepší si zajít do toho obchodu a ochmatat ho vlastnoručně?
- Čtvrtek 9. června 2011 v 6:48® Butchi
-
Zdravím kolegové. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás už měl v ruce nový cardinal s dvojkličkou? Ještě stále jsem se nedostal do obchodu, tak by mě zajímalo, jak je to zpracované, jestli tam něco nehapruje apod.. Díky moc za každou informaci. Mimochodem, doporučovat jiné navijáky není třeba
- Čtvrtek 9. června 2011 v 6:47® PetrC
-
hecht>
Ale oni je skutečně viděly a celkem to i šlo a spokojenost byla na obou stranách.
Ze pstruhovky mám svou největší štičku…
- Čtvrtek 9. června 2011 v 1:17® Prutos
-
inspo> Exage, rok častého používání na lehkou vláčku a chrastí jak kafemlejnek – na odpis. Osobní zkušenost…včil mudruj.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 0:37® osprey
-
sonic> Zauber sumce taky s přehledem dá, kor když to nebude žádné hovado.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 0:34® sonic
-
osprey> anketa – myslel jsem to tak, že bych nechal hlasovat lid a alespoň bych to pak měl na koho hodit až by mi nesedl
Tento příspěvek byl editován 9.6.2011 00:35:06 uživatelem sonic.Jj, počítám s tím pouze na sumíky, na ostatní druhy přívlače mam jiný kousky, který by to pravděpodobně neustály – a ani to nemíním zkoušet
No nic rozhodnu se ráno… Thx all
- Středa 8. června 2011 ve 23:55® osprey
-
sonic> Jaká anketa? Sumčí přívlač je raubírna. Hezkých a drahých navijáků je na to pomalu škoda. Klidně kup Slammera, pokud je to jen na sumce.
- Středa 8. června 2011 ve 23:32® zedus
-
sonic>Ten slammer nemá zdaleka tak hladkej chod jak arctica ani není kdovíjak krásnej, ale popravdě mě by té arctiky bylo na sumíky líto.
- Středa 8. června 2011 ve 23:28® sonic
-
kubas> rozhodnutej zatím 100% nejsem. Zrovna před chvilkou jsem na toho Slammera koukal. Vypadá to taky jako slušný kus železa. Tak nevím
Škoda, že sem nejde dát anketa
- Středa 8. června 2011 ve 22:44® hecht
-
PetrC> Hlavně až uvidíš ten vyděšenej výraz tečkovanech, kdyŽ prvně v životě uvidí v akci na pstruhovce BUBU C 3 /4/5/6/7 …
nezapomeň taky sundat druhý, třetí, čtvrtý a pátý trojhák z tech metrových ořezaných kusů dřeva
- Středa 8. června 2011 ve 22:27® billy717
-
Zdravím, ,,muškáril" z vás niekto s privlačakom a bublinou? Chcel by som to trocha skúsiť, kým sa rozhodnem že si kúpim mušák… Zaujíma ma hlavne ako by mala vyzerať zostava, kde ma byť bublina a tak… Chystám sa to skúsiť na pstruhovku. Za info vopred ďakujem.
- Středa 8. června 2011 ve 22:16® jarysek
-
osprey> doufam ze ho nekde v kramu budou mit.. taky bych ho spis osahnul