Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. června 2011 ve 22:13® kubas
-
jarysek> Určitě tím nic nepokazíš
- Středa 8. června 2011 ve 22:06® osprey
-
jarysek> Kup ho na krámu a vyber si dobrý kus. Měl jsem kdysi v ruce jeden, ten chodil jak víno.
- Středa 8. června 2011 ve 22:02® jarysek
-
kubas> asi to vyhraje cervenej..
- Středa 8. června 2011 ve 22:00® kubas
-
jarysek> Těžko vybírat mezi těmito modely, to už asi závisí na tobě a osobních sympatiích.....
- Středa 8. června 2011 ve 21:58® PetrC
-
osprey> tak sleva potěší, to je fakt a špatně zalakovaná očka nejsou výrazný problém a navíc se toto dá snadno napravit.
V podstatě každý prut má své uplatnění a nakonec i svého kupce.
Teď jsem přemýšlel, kdy jsem byl naposledy na P vodě. Vždyť už ani nemám vhodné proutí. Jde to se mnou z kopce… - Středa 8. června 2011 ve 21:57® osprey
-
jarysek> Nakonec zjistíš, že chytat se dá s každým. Kolikrát převládnou osobní sympatie nebo individuální kusové rozdíly nad nějakým objektivním hodnocením kvality daného modelu.
- Středa 8. června 2011 ve 21:53® jarysek
-
vybiram mezi temito: zatim sem pro cervenyho..
http://www.obchod-rybareni.cz/…if-3000-8851
- Středa 8. června 2011 ve 21:48® kubas
-
jarysek> Závisí kus od kusu
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 21:51:23 uživatelem kubas.… Ale např. tohle http://www.tropicliberec.cz/…al-6pif-2500 je kupovatelnej naviják
- Středa 8. června 2011 ve 21:48® osprey
-
jarysek> Není to zlé a dá se vybrat. Ale těžko říct, v téhle cenové kategorii bych radši Červenou krysu alias Rudého vykurvenca (SPRO Red Arc).
Potíž je v tom, že dnes je toho tolik, že se v tom člověk těžko vyzná.
- Středa 8. června 2011 ve 21:45® jarysek
-
kubas> jak sou na tom navijaky od cormoranu? tak za cca 2000kc?
- Středa 8. června 2011 ve 21:39® kubas
-
sonic> A jseš už rozhodnutej pro toho Zaubera? Nepřemýšlels třeba o Slammeru od Pennu?
- Středa 8. června 2011 ve 21:36® sonic
-
kubas> čistě na sumcovláčku. V podstatě se věnuju je vláčení a tak jsem se rozhodl rozšířit záběr. Takže jsem pevně rozhodnut se jí věnovat
- Středa 8. června 2011 ve 21:19® kubas
-
sonic> Ten naviják chceš čistě na sumcovláčku nebo chceš sumcovláčku jen zkusit pár vycházek a zjistit, jestli to je právě to, co tě bude „bavit“ ? Jinak Ryobi Arctica se mi líbí už dlouho a v červenci snad po výplatě zavítá k nám domů
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 21:21:02 uživatelem kubas.. Nevím Zauber možná bude o chloupek lepší co se týče cívek atd, ale tomu designu se u něj dá odolat narozdíl od Arcticy
- Středa 8. června 2011 ve 21:00® sonic
-
osprey> rád bych zkusil sumcovláčku – a pletenku jsem zvolil protože co koukám, pročítám a poslouchám tak je spoustě těch co ji doporučují spíš než monofil
- Středa 8. června 2011 ve 20:51® osprey
-
PetrC> Perfectní bylo i to, že jsem dostal slevu 10% za špatně zalakovaná očka a celkově to je kolík za pár šupů.
Ale je to smrtící klacek na lov duháků když nedobírají a na některé pstruhovky.
- Středa 8. června 2011 ve 20:45® PetrC
-
osprey> možná kdybych vyzkoušel, tak bych byl překvapen. Ale jak určitě víš, mám při výběru prutů velké problémy a málokterý mi sedne/vyhovuje.
Proto je těžké abych dal na názory a zkušenosti druhých – dokud nevyzkouším, nemohu objektivně hodnotit a navíc ani mé ruce nejsou z těch, podle kterých by se daly pruty exaktně posuzovat.No, pokud jde o perfektní řadu Perfect, což je nakonec deklarováno nápisem na blanku, tak není co řešit – a máme tu to nejlepší a … Prostě už mlčím.
- Středa 8. června 2011 ve 20:38® osprey
-
sonic> Je jedno jestli Zauber nebo Arctica. Jsou tam nějaké rozdíly v počtu ložisek a náhradních cívek, myslím, že ve prospěch Zauberu.
Rozdíl nebude velký.
Pletenku píšeš. A na co?
- Středa 8. června 2011 ve 20:36® osprey
-
adnedz> Přijde na to jak co. Malé ryby na hlavách do 3 g ani moc nepadají. I když sem tam se vyskytne den, kde se jim to daří. Ale fakt mě to netrápí – na P vodě používám BL hlavičky povinně a na MP, když si hraju s okounky, tak si je taky zamačkávám. Rozdíl v tom pad
U candáta s hlavou 20 g už je to diskutabilnější.
- Středa 8. června 2011 ve 20:29® zedus
-
sonic> Já sem si letos koupil arcticu, bohužel ještě nebyla u vody, ale chod má super, bez vůlí a stejnak to je jenom zauber v jiným kabátku.
Na těžší vláčku sem si vzal ale penna slammera.
- Středa 8. června 2011 ve 20:22® adnedz
-
sonic> to znam:D ale zalezi taky jak to zrovna v ten den ryby dobiraji, nemusi to byt zrovna kvuli protihrotu
- Středa 8. června 2011 ve 20:20® sonic
-
adnedz> podle mě hodně záleží na zkušenostech, také většinou nemám problém s padáním ryb, ale jsou dny kdy bych to vzteky rozkousal
- Středa 8. června 2011 ve 20:19® adnedz
-
ok diky
a jake mate zkusenosti bez protihrotu ? Ja muzu rict ze mi ryby napadaji jak nekdo rika a lepe se ryba odhackuje a i obleceni
- Středa 8. června 2011 ve 20:19® sonic
-
osprey> ještě upřesním – budu používat pouze pletenku. Bohužel nemám v okolí obchůdek kde bych si je mohl ošahat, natož někoho kdo na něchytá. Ale asi vedou ty Ryobi – vzhledově je ta Artica lahůdka pro oko. Ale asi dám na tvou radu a půjdu do Zauberu
- Středa 8. června 2011 ve 20:19® adnedz
-
ok diky
a jake mate zkusenosti bez protihrotu ? Ja muzu rict ze mi ryby napadaji jak nekdo rika a lepe se ryba odhackuje a i obleceni
- Středa 8. června 2011 ve 20:15® osprey
-
sonic> Asi bych vzal Zaubera, to je osvědčená klasika. Ty ostatní jsou od něj stejně jen nějakým způsobem odvozeny. A ohlídej si počet náhradních cívek. Měl by mít dvě, ale prodávají se i Zaubery bez NC a samozřejmě jsou to ty nejlevnější.
- Středa 8. června 2011 ve 20:13® osprey
-
adnedz> Malé zamačkávám, případně používám diamantový pilník. Vím, že závodníci používají miniaturní brusku s diamantovým kotoučkem.
Velké zatím nechávám s protihrotem. Časem se třeba zase posunu dál.
- Středa 8. června 2011 ve 20:10® sonic
-
adnedz> jj, je to problém. Ale pokud nemám tak hold zabrušuji případně alespoň zamačkávám…
- Středa 8. června 2011 ve 20:09® sonic
-
Ahoj chystám se vyměnit navijáček na težší vláčku (velké woby, gumy). Váhám mezi Ryobi Artica, Ryobi Zauber a Spro BlackArc. Máte s němi nějaké zkušenosti? Případně jiná volba v podobné cenové hladině. (doteď stařičká okuma, takže cokoli jiného bude výhra). Thx
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 20:11:14 uživatelem sonic. - Středa 8. června 2011 ve 20:09® adnedz
-
sonic> Aha:/ no na netu jsem taky nasel ale do velikosti 4:/ vetsi jsem nenasel
- Středa 8. června 2011 ve 20:02® sonic
-
adnedz> ahoj, používám, ale koupil jsem je na slovensku. u nás jsem je zahlédl někde v obchodu na netu, ale to už netuším…