Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 4. června 2011 ve 22:42® PetrC
-
inspo> ani nevím jaký jsem a dost často ani čí jsem, natož kým jsem…
Mělo by se napsat „správně, přesně tak to je, protože ryby to nechytá“…
Jenže ona to až tak pravda není a čert nikdy nespí, natož Světlonoš. A když se klička, jakákoliv, potentočkuje, tak se ryba samozřejmě neuloví/nechytí/nezdolá…A jestli se dá s lepší kličkou lépe kličkovat? Tak to nevím a podle mě v tom klička nehraje žádnou roli – samozřejmě, není-li v tom nějaká klička, že?
- Sobota 4. června 2011 ve 22:12® inspo
-
PetrC> Já jsem naštěstí nenáročný a vím, že ryby nechytá to, zda je na kličně nějaká vůle či nikoliv. Takže je mi jedno, jaká je klička. A jestli se dá s lepší kličkou lépe kličkovat musí posoudit někdo jiný.
- Sobota 4. června 2011 ve 22:08® PetrC
-
inspo> jen to ne, ještě by to někdo zfilmoval…
Jak jsem četl, máš rád kličky, co jdou rychle sklopit díky udělátoru, který toto umožňuje. Vážně jsi s tímto systémem spokojený?
Na druhou stranu šroubovací klička také není k zahození, ale má svá ale a řada lidí v ní spatřuje božský vymítač vůlí, což je tak trochu takové nějaké…
Prostě exorcista se svým secretem. - Sobota 4. června 2011 ve 21:58® inspo
-
PetrC> Tak to vydá na knihu.
- Sobota 4. června 2011 ve 21:51® PetrC
-
inspo> otázkou ale je, co se učí.
Takových vaginálností, co jsem se naučil – no, kdybych to měl všechno sepsat a popsat… - Sobota 4. června 2011 ve 21:37® inspo
-
PetrC> No jo, člověk se pořád učí.
- Sobota 4. června 2011 ve 21:32® PetrC
-
inspo> tak teď jsi mě dostal. Vůbec mě nenapadlo, že může něco podobného existovat…
- Sobota 4. června 2011 ve 21:16® inspo
-
PetrC> Pravda. Nač kličku, když má kolovrátek elektromotor.
- Sobota 4. června 2011 ve 20:56® PetrC
-
Koukám, jste sto let za opicemi. Dnes frčí bezkličkové verze navijáků!
Navíc uspokojí kvalitní verzí ruční brzdy a vysokým nárokem na zatížení. - Sobota 4. června 2011 ve 20:33® inspo
-
skwor> A to mě zas ta rychlosklopná vyhovuje.
- Sobota 4. června 2011 ve 20:26® skwor
-
inspo> Mám ale pocit, že v tichosti přešli na verzi se šroubovací kličkou, což ale není na škodu.
- Sobota 4. června 2011 ve 20:20® inspo
-
skwor> Koukám, že ten tebou zmiňovaný naviják od Dragonu se stále prodává a navíc ještě dráže než před lety. Já ho kupoval před více než dvěma roky za necelou tisícovku a nyní stojí 1250 Kč.
- Sobota 4. června 2011 ve 20:14® jarysek
-
skwor> asi tam neco vyberu maji celkem prijemny ceny.. uz at je 16. tyho
- Sobota 4. června 2011 ve 20:12® skwor
-
jarysek> S takovým Shi exage vláčí hodně lidí, takže asi proč ne. I když sám bych dal přednost něčemu jako píše osprey (třeba Team dragon v sedmiložiskové verzi).
- Sobota 4. června 2011 ve 20:09® jarysek
-
osprey> ten vypada moc pekne.. a co rikas na znacky Daiwa nebo Shimano mam tu kramek v cb kde bych na to dostal slusnou cenu
- Sobota 4. června 2011 ve 20:02® osprey
-
jarysek> Třeba tohle, ale má myslím jen jednu cívku.
Ale podívej se po těch stránkách, jsou tam i se dvěma náhradními. Vychází to všechno z jednoho základu a i ty levnější jsou dost slušné.
- Sobota 4. června 2011 v 19:56® jarysek
-
osprey> na privlac prut 270cm ryby- stika, okoun, bolen, na privlac sem mel vzdycky navijak za cca 600kc
a to bylo tak na mesic..
- Sobota 4. června 2011 v 19:53® osprey
-
jarysek> A k čemu? Jakou velikost, typ brzdy, nároky na zatížení apod. si představuješ?
- Sobota 4. června 2011 v 19:44® jarysek
-
osprey> a poradil bys nakej peknej navijacek tak do 2000kc ?
- Sobota 4. června 2011 v 18:12® osprey
-
Mrakoš> To hraje roli maximálně na malém pstruhovém potoce. Ostatně větší problém je tvoje hlava a ramena než něco, co máš na úrovni pasu.
Mám matné černé navijáky i nablýskané verky svítící na dálku a nikdy jsem nezískal sebemenší dojem, že je v úspěšnosti lovu nějaký rozdíl.
- Sobota 4. června 2011 v 5:51® Mrakoš
-
To by mě zajímalo proč se všechny navijáky musí tak blyštit. Ryba přece není slepá. Někdy si ho přikrývám rukou když se snažím být nenápadný. A na nenápadnost u vody dost věřím. Možná to přeháním, ale nemůžu si pomoct. Prostě se mi blýskavé navijáky nelíbí.
- Pátek 3. června 2011 ve 23:02® osprey
-
jarysek> Použitelný. Znám lidi, co s Ticami chytali a nestěžovali si. V mém nejbližším okolí ale nikdo.
- Pátek 3. června 2011 ve 22:34@ jarysek
-
co rikate tady na ten naviacek? http://www.obchod-rybareni.cz/…bra-tica-500
- Pátek 3. června 2011 ve 20:20® inspo
-
dodorider> Tak kde je to foto?
- Pátek 3. června 2011 v 16:35® hitil
-
Zdar, najde se nejaka spolecnost (parta) ke ktere bych se mohl obcas pridat na rybolov, myslim nejaky vyjezdy napr, madarsko, slovensko,rumunsko, tuzemsko,. lod apod. bych se nejak spolupodilel, sam byt na vsecko je naprd.Min 2 + vice dnu
- Pátek 3. června 2011 ve 14:15profil byl smazán
-
skwor> jj to je pekny navijacek – dokonce jsem ho v USA videl v prepoctu za 1200 a ted si biju do hlavy ze jsem ho nevzal. Zasypal jsem se z tama aspon woblerama
(rapala tam vychazi v prepoctu 60–80Kc!! to se pak hned jinak vlaci
- Pátek 3. června 2011 ve 14:09® skwor
-
petrikveprik> Do toho navijáku se dá dostat docela v pohodě. A i kdyby to opravit nešlo, tak takový Zauber 2000 seženeš i kolem 2600 peněz… To není o tolik víc než RA.
- Pátek 3. června 2011 ve 14:07® dodorider
-
skwor> takze nakup 100 vel.
- Pátek 3. června 2011 ve 14:05profil byl smazán
-
skwor> mozna jo. Je to ale mimo zaruku a se servisy nemam dobrou zkusenost
to ho radeji kuchnu sam…a kdyz se k tomu konecne odhodlam zjistim ze si asi koupim neco noveho.
- Pátek 3. června 2011 ve 14:01® skwor
-
petrikveprik> V servisu by s tím nic neudělali?
dodorider> Rozdíl je fakt jenom v cívce. Těla jsou stejné.
Tento příspěvek byl editován 3.6.2011 14:01:18 uživatelem skwor.