Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 8. května 2011 v 19:29® Mrakoš

sethy> díky, jdu na to

Neděle 8. května 2011 v 19:27® sethy
sethy

Mrakoš> nahoře v nabídce najeď kurzorem na „FÓRUM“ a tam dej „Přidat nové téma“

Neděle 8. května 2011 v 19:27® Sander
Sander

Char > tímto bych pstruhovou vláčku považoval za ukončenou :-)

Neděle 8. května 2011 v 19:14® Mrakoš

Máte někdo zkušenosti s mikroplandavkami? Jednu s umělou patentkou jsem si koupil na zkoušku a hrál jsem si s ní celý víkend. Teda s vlascem 0,16 a prutem 10–30g to nebylo to pravý ořechový ale i tak velmi zajímavý… Po pár „nahozeních“ (přes 3m jsem se ani jednou nedostal) mi to čapnul krásný 35cm siven. To mě docela nažhavilo a tak jsem u toho i přes tragickou sestavu vydržel. Povedlo se mi vyprovokovat další dva siveny, ale spadli mi téměř ihned. Zato perlíni se na to věšeli spolehlivě, pak to byl pěkný karas a mrtě malých okounků. Musím říct že nahazování jsem úplně vzdal a nakonec to máchal pod špičkou 2,1 prutu… Dost se mi osvědčilo s tím vibrovat na hladině, tam kde pod větvemi ryby sbíraly mušky. Zkoušel jsem to i s pidisplávečkem ale dost neúspěšně. Zajímaly by mě nějaký nápady s prezentací týhle titěrnosti. Hlavně jak s tím dál od břehu.

Založil bych na to novou diskuzi, ale nějak jsem nenašel jak se to dělá :-)

Tento příspěvek byl editován 8.5.2011 19:19:57 uživatelem Mrakoš.
foto/diskuze/privlac/2011/th-img42325.jpg
Neděle 8. května 2011 v 19:03® Char
Char

Sander> velkej charakter :-)

Neděle 8. května 2011 v 18:33® Sander
Sander

Došel jsem k názoru, že já jsem vlastně strašně hodnej rybář.
Během víkendu jsem některému z kolegů udělal radost krabicí voblerů, gum a rotaček, kterou jsem někde vysypal u vody.
No nejsem já charakter?

Neděle 8. května 2011 v 16:46® Dejwík2504
Dejwík2504

Jaké máte zkušenosti s vlastním vázáním wolframových lanek? Vyjde levněji si koupit třena cívku s 5 metry wolframu v kuse a dělat si sám různě dlouhé lanka podle potřeby (počítám i karabinku a obratlík na každé lanko) a nebo koupit přímo hotové (třeba těch 15–20cm) ?

Neděle 8. května 2011 ve 12:48® dodorider
dodorider

Tak sem se konecne dostal k vode otestovat woblery izumi a musim rict ze je to vazne kvalita chodej luxusne a sou na ne krasne zabery

Neděle 8. května 2011 v 11:15® Prichy
Prichy

Osprej> jak vidim nemas vubec spatny pohled na vec :-D tak tahle uz je lepsi, tu fotil Bobo ja jsem rad, ze jsem vytvoril nastrahy, ktere opravu funguji a celkem neskrome mohu rici, ze konkuruji spickovym svetovym znackam

a ted foto…usmev prosim :-)

Tento příspěvek byl editován 8.5.2011 11:15:50 uživatelem Prichy.
foto/diskuze/privlac/2011/th-img42320.jpg
Sobota 7. května 2011 ve 20:18® osprey
osprey

Prichy> Ano jsem suterén. Miluju sklepní místnosti, zvlášť pokud jsou v nich zásoby jídla a pití:-))

Sobota 7. května 2011 v 19:42® Prichy
Prichy

Ospey: jj…pan je zrejme suteren :-D a ja myslel, ze reknes, ze me proste fotaci nemaji radi :-D

popravde jsem v tom okynku nevidel v tom slunicku ani toho candose

Sobota 7. května 2011 v 19:32® osprey
osprey

Prichy> Já ti to odkonzultuju od klávesnice. Je třeba zaostřit na hlavu ryby, ne na ty kopce vzadu. Jinak by to šlo:-))

Sobota 7. května 2011 ve 12:09® džigit

Lososí farmy

7. 5. 2011, 14:55 – ČT 2

Investigativní dokument N. Kdo vlastní monopol na červené rybí maso? Každým rokem z jedné chilské zátoky putuje k zákazníkům ve světě sto miliónů lososů bez ohledu na vyváženost prostředí a ekologické důsledky

Sobota 7. května 2011 ve 12:02® skwor
skwor

Char> Budu se těšit, díky :-)

Sobota 7. května 2011 v 11:49® Char
Char

skwor> po zahájení se domluvíme a někde se sejdem a probereme cajk a ryby

Sobota 7. května 2011 v 11:41® skwor
skwor

Char> Jezdím, docela často. Díky za nabídku, nějakému srazu na řece bych se během léta vůbec nebránil.

Sobota 7. května 2011 v 11:35® Char
Char

skwor> jezdíš někam na berounku že by sis vyzkoušel mojeho blacka

Sobota 7. května 2011 v 11:09® Prichy
Prichy

fotograf jsem samozrejme myslel :-D

Sobota 7. května 2011 v 11:01® Prichy
Prichy

omluvte kvalitu, kdo me zna, vi, ze nejsem zadna fotogram, jednou si objednam Ospreye jako konzultanta

foto/diskuze/privlac/2011/th-img42302.jpg
Sobota 7. května 2011 v 9:25® skwor
skwor

Char> Zatím mám rok s výběrem čas :-) Ale tohle se mi zatím zamlouvá asi nejvíc.

Sobota 7. května 2011 v 8:43® Char
Char

skwor> plovoucí SSR má 45g což by asi bylo na hranici, nevim mezkoušel jsem, nemám ho, tahám tahám Shad rapy Dr 9, Husky 14 a podobné, letos jsem nakoupil i větší wobky tak budu zkoušet

Sobota 7. května 2011 v 8:35® skwor
skwor

Char> Co s tím 40g utáhneš? Určitě bych si je předtím vyzkoušel, ale přece jenom ten Super shad rap už je kus dřeva…

Sobota 7. května 2011 v 7:51® billy717
billy717

Mrakoš>Vdaka za radu, sice to citam az dnes vcera ma napadlo nieco podobne… stal som skryty a videl som pstruzka ako chyta pri dne nejake chrobaky… skusil som vecer nymfu a prinieslo to par zaberov, jedneho spadnuteho pred nohami :-D a jedneho 25cm v podberaku, bol som nadmieru spokojny.

Sobota 7. května 2011 v 7:17® Char
Char

hecht> štiky ten prut zbožnujou, jsou z vody tak rychle že ani nepostřehnou že byly chycený a maj minimální stres ze sdolávání :-D

Pátek 6. května 2011 ve 23:21® hecht
hecht

Char> no hlavně ne štiky, co letí na žlutočernou barvu. Sem se Ti dnes nějak nemohl dovolat ! Chrápeš, nebo štípeš třísky z pařezů ???

Pátek 6. května 2011 ve 21:13® Char
Char

skwor> 2,4 v 60g už je pořádný bydlo, já mám 2,7 v 40g a tu váhu opravdu odhodí, myslím že žádná štika by mu neodolala

Pátek 6. května 2011 ve 20:31® skwor
skwor

osprey> Dokáže člověku jediným výpadem narovnat ruce :-D To si ještě docela živě pamatuju :-) Reno mě nenapadl, přitom ho má Tarn. Měj se.

Pátek 6. května 2011 ve 20:29® osprey
osprey

skwor> Jo, zvládá. Já mám ještě půjčeného Reno Killera, ten to taky zvládá.

Jak říkám – po návratu budeme moudřejší. U nás jsem vytáhl velké štiky na čemkoli, na co se pověsily. Jen ta úplně největší mi sprostě spadla chvilku po záseku.

Ovšem metr jsem přelezl jen tak tak, takže co dokáže nevybouřená stodvacítka, to jsem ještě nezkusil. Uvidíme, jestli to někdy uvidím:-)

Mizím.

Pátek 6. května 2011 ve 20:25® skwor
skwor

osprey> Právě že potřebuju něco na věci jako SSR 14 nebo X-rap jointed 13. Na štíhé woblery téhle velikosti prut mám, ale mám pocit, že ta 40ka by na tohle asi byla málo… Nebo 10–42g TD, ten to prý zvládá.

Tento příspěvek byl editován 6.5.2011 20:25:48 uživatelem skwor.
Pátek 6. května 2011 ve 20:23® osprey
osprey

skwor> Nepřežeň to, vybírej podle nástrah.

Já jsem zvědav, bereme teď s Prutosem celkem dost prutů, rád bych zjistil, co nám bude nejvíc pasovat. Black Stream je ve výběru taky.