Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 16. dubna 2004 ve 21:31® jaryn

DaH:zapomněl jsem a profrčel okolo. Prosím tě jestli máš obrázek Quic power champion S a LDL pošli mi je emailem. Jinak jsem po zlomené špičce utrhl po prvním náhozu krmítko, tak jsem k radosti mladýho hned skončil. Je to škoda, ale z něj asi rybář nebude.

Pátek 16. dubna 2004 ve 21:22® jaryn

all: píší do tohodle plátku nějací pstruhaři? Četl jsem něco o svátku, ale report žádnej. Nebo nebyly úlovky a pak není o čem psát.

Pátek 16. dubna 2004 ve 21:08® HaD
HaD

jiris: taky koukám. no bylo hezky a bylo asi hodně lidí u vody

Pátek 16. dubna 2004 v 18:32® jiris
jiris

re: Antares

Pátek 16. dubna 2004 v 18:31® jiris
jiris

a jinak . Vaclav – dneska jsem zkouknul Anates a jsem nadšen :o) Nejenom zkouknul, ale i protřepal. Nádherně lehkej, štíhlej blank a super očka. Škoda, že ani jeden prut co jsem chtěl vyzkoušet neměli v 9 stopách a 5–20 g. Samí 2,4. Diaflesh je taky celkem poho. Ale nej nej nej bude Aspire, kterej jim na prodejnu příjde za 2 tejdny. Prut bude lehčí než Antares. A blank je asi (říkal mi to) G-loomis. To bude havaj. Akorát je nevýhoda ta čtyřmístná cena :o(

Pátek 16. dubna 2004 v 18:26® jiris
jiris

DaH – dneska je tady fakt mrtvo, že by na chytej bylo tolik pstruhařů :o)))) Jsem zvědav na úspěchy.

Pátek 16. dubna 2004 ve 14:17® HaD
HaD

Van_Murphy: tak ho uvazuj jednoduchým nebo dvojitým grinnerem a bude to v poho

Pátek 16. dubna 2004 v 11:57® Van_Murphy

Ahoj, záčínám chytat, už jsem vytáhnul i nějakou tu šupinu, tuhle mi vody jeden rybář poradil jak se navazují koncové krmítka ( chirurgický uzel ), vše je ok jen když zatáhnu ten uzlík tak se to roztrhne jak papír, je problém jak to podvlíkat nebo tahat z nějaké strany,

Jak to dělám: z návazce a kmenového vlasce očko přes dva prsty a 3× provlíknu delší konec , zatáhnu za oba konce, připadá mi že se to nějak přeskladá přes sebe a nakonec to rupne, shit.

Pátek 16. dubna 2004 v 9:02® HaD
HaD

jiris: tak to bohužel chodí, taky takové znám :-((

Pátek 16. dubna 2004 v 7:42® jiris
jiris

DaH – jak jsem šel do školy tak byl splav v obležení. Nejvíc mě na tom štve, že oba co tam chytali celou sezónu nadávají, že tam nic není a že příští rok na povolenky ser...... a příští rok jsou mezi prvníma ve frontě na povolenku :o))) Jinak všem „poctivým“ pstrouhařům taky hodně zdaru a puštených kropenáčů.

Pátek 16. dubna 2004 v 7:27® Vaclav

Mirek: Fanouskovi Navstevniku preji hodne upsechu, tedy predpokladam, ze dnes jdes, mas to na Svatavu kousek.

Pátek 16. dubna 2004 v 7:26® Vaclav

MAF, Lada a Karlos: Urcite dejte vedet, brasi. Ja jdu zitra s feederem…

Pátek 16. dubna 2004 v 0:46® HaD
HaD

přeji všem zahajujícím Petrův zdar! a bohatý lov!

Čtvrtek 15. dubna 2004 ve 21:07® jaryn

pstruhaři: hodně štěstí, já musím čekat až na 16.června. Ale placatku mám plnou už teď

Čtvrtek 15. dubna 2004 ve 12:41® MAF
MAF

Lerak:Dnes to bude o teorii a plzeňským,zítra o vláčce a víkend bude o mouše a strímrech,dnes už nebudu spát to je jistý apropo ženský neví co je dobrý:-))

Čtvrtek 15. dubna 2004 v 11:53® HaD
HaD

all: tak jim to zítra nandejte, úlovky foťte a my ostatní se na ně budeme těšit ve fotogalerii!

Čtvrtek 15. dubna 2004 v 7:56® Vaclav

Jiris: Ale jo, je, ale u nas na trhu neni. Jsou to nove rady roku 2003.

Čtvrtek 15. dubna 2004 v 7:24® Lerak

MAF&ALL: Jo, už se mi taky potěj dlaně, už mi prokluzuje v prstech šňůra. A ženský myslej, že orgasmus máme jen jednoho druhu. Ale až zítra zabrodím, párkrát švihnu a šnůra se zastaví. A ještě kdyby se na konci něco těžšího zaklepalo…

Čtvrtek 15. dubna 2004 v 6:30® MAF
MAF

4ALL:Tak chlapci za 24 hodin je to tady doufám,že máte placatky naplněný ohnivou vodou,připravený sváteční kuřivo a vyžehlený puky na gatích ,aby to zahájení mělo nějakou štábní kulturu:-))

Středa 14. dubna 2004 v 18:50® jiris
jiris

Vaclav – antares ve třech metrech není, Kamoš bude mit od Toma Skeletona (skeletor se mi nelibi:)) asi za měsic.

Středa 14. dubna 2004 v 17:36® HaD
HaD

jiris: já s napětím čekám, až dorazí Skeletor 2,7 2–12 g. možná do něj půjdu. Trojka je sice super a skladem, ale je to na mě moc dlouhý.

Středa 14. dubna 2004 v 16:06® jiris
jiris

Vaclav – díky a jak bys srovnal držení prutu s cryptonem (ten je podobnej s diafleshem) Hodně lidí říká, že když zkusíš 3 m prut tak se vrací k 2,7. Až pojedu do Prostějova tak všechny tři kousky porovnám (aspire, dia., antar.) DaH – hold musím se seznámit s někým z Gamáče, abych dostal nějakou slevičku :o))

Středa 14. dubna 2004 ve 14:22® Ruda

Mirek: Na to nemám. Rozjednal jsem trochu snadnější ubytování.

Středa 14. dubna 2004 ve 13:08® Mirek

Ruda: Člověče nekecej, že tchyni anektuješ chalupu? Já spím dole. To je jasný né? Přeci jako válečnej invalida nepolezu na bidlo, no ne?

Středa 14. dubna 2004 ve 12:30® Ruda

Sorry to můj mail!!!

Středa 14. dubna 2004 ve 12:30® Ruda

All: Chlapi něco jsem rozjednal ohledně srazu chytej. cz takže čekám na Vaše příspěvky na fóru nebo se mi můžete hlasit na mail abych věděl o kolik půjde lidí.

Středa 14. dubna 2004 v 9:25® Vaclav

DaH: Jo, vim o te cene, mam doma katalog i s cenikem. Je to opravdu palka.

Středa 14. dubna 2004 v 9:09® HaD
HaD

jiris, Vaclav: Aspire stojí okolo 9.000,–, což už je docela silná kávička :-(

Středa 14. dubna 2004 v 7:49® Vaclav

Jiris: Mam 2,4 metru – 10–30 gr. Speciálne na tvrdsi chytani na mensich rekach, kupoval jsem ho vloni pred odjezdem na MS do Itálie a spokojeny jsem s nim velmi, je to nejlepsi prut, jaky jsem az dosud chytal (a ze uz jich bylo pozehnane). Vyborny na rotacky a wobblery, velmi lehky, hodne ocek, takze i pri sve „nedelce“ relativne daleko a presne nahazuje, ma velke vykonove rezervy. Za mesic kupuji dalsi, tentokrat 3,0 m – na prehrady. Aspire jsem v rukou jeste nemel.

Úterý 13. dubna 2004 ve 23:06® HaD
HaD

jaryn: tak to jste si zachytali :-))