Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 6. května 2011 ve 20:20® Prichy
-
miro, padli jsme si do oka, asi osobni kouzlo
- Pátek 6. května 2011 ve 20:15® skwor
-
Sander> Na příští rok do Švédska mám vyhlídlý Sportex black stream 2,4m 60g. To na jikry nebude
- Pátek 6. května 2011 ve 20:12® skwor
-
osprey> To by mnohé vysvětlovalo
- Pátek 6. května 2011 ve 20:10® osprey
-
Prichy> Tak nevím, kdo z vás dvou se směje víc. Cos tomu sumci nakecal?
- Pátek 6. května 2011 ve 20:09® osprey
-
skwor> Pokud je dad s Obamovo dcerou, je to rovněž důvod k akci.
- Pátek 6. května 2011 ve 20:09® Prichy
-
no tak dobre, tak aby to nevypadalo, ze jsme se jen valeli
testovali jsme hlavne nase nastrahy a suprove jsme si zachytali, samozrejme candat a sumec vevodil…muzu rict, ze sumecek dokaze pekne protahnout perka nasim jemnym vlacakum. co se tyce barev na ebru vevodila zluta, zelenozluta, dale cernobile nase kopyto (s modrou perleti) a zlute banjo s cernou hlavickou. prilozim zase dalsi fotku.
- Pátek 6. května 2011 ve 20:07® skwor
-
Sander> Všechno je jinak
Omlouváme se za omyl ve zprávě o smrti Usámy Bin Ladina. Došlo k překlepu, původní a správné znění je: „Bin Ladin is dad.“ Dodatečně gratulujeme!!!
- Pátek 6. května 2011 ve 20:05® osprey
-
Sander> Taky po něm šli jak diví. Kdoví, jestli v tom zakukleným komandu nebyl Kuba Vágner?
- Pátek 6. května 2011 v 19:58® Sander
-
Podle mě byl Usáma velká ryba.
- Pátek 6. května 2011 v 19:50® osprey
-
Sander> Čudlaři jsme všichni. Velká ryba je třeba tuňák nebo tarpon.
Ale i ta čudlařina je fajn.
- Pátek 6. května 2011 v 19:33® Char
-
Sander> tak si kup pořádnej tuhej klacek ať nejseš čudlař a můžeš se mnou a Hechtem dělat nástrahovrhače hovnochyta
- Pátek 6. května 2011 v 19:22® Sander
-
osprey > já jsem čudlař. Mám ho oprávněně.
- Pátek 6. května 2011 v 19:20® osprey
-
Sander> No oni čudlaři docela jsou, hlavně když jde o to něco sežrat, ale prut do 14 g není zas taková niť. Do kolika, že je ten tvůj třímetrový Skelouš?
- Pátek 6. května 2011 v 19:05® Mrakoš
-
billy717> Jdi k vodě, nech prut na pokoji a dívej se co ryby dělají. Pak jim teprv dej co chtějí a chytíš. Já taky nejsem žádnej přeborník, tak se koukám a učím se. A vidím že všichni rybáři dělají to samý, ať už je to dobře nebo špatně.
No, ale taky se mi často stává že nic nechytím, hlavně tam kde to neznám - Pátek 6. května 2011 v 18:52® Sander
-
To musí bejt Poláci děsný čudlaři.
Za chvíli aby neměli nabito v jikrových speciálech :o))) - Pátek 6. května 2011 v 17:25® skwor
-
osprey> To jo, v téhle kategorii mají co nabídnout. Jeden jejich 14g mám a vodu vidí docela často
- Pátek 6. května 2011 v 17:18® osprey
-
skwor> Napřed sud vypiješ a pak si do něj naložíš slanečky.
Ale dost slovních hříček, někdo by to mohl nepochopit
Každopádně zrovna v gramáži do 14 g mají Draci nabito. Od Golden Rivera až po posledního Teama, samé slušné klacky. Ať si říká kdo chce co chce.
- Pátek 6. května 2011 v 17:13® skwor
-
osprey> Sudy jsou na ryby nepraktický
To leda někde posedět po fiškách
- Pátek 6. května 2011 v 17:11® osprey
-
skwor> Když jde o sud, tak není co řešit, to i teamový duch jde stranou
- Pátek 6. května 2011 v 17:10® skwor
-
Lounak> Ceny na RSP za nové tak strašné nejsou, ne? Mě se Destinky líbí spíš kratší, ve 270ce bych si vzal spíš Team (přitom většině lidí sedí víc Osudy).
- Pátek 6. května 2011 v 17:07® osprey
-
Lounak> Já myslím, že jsou ještě na e-shopu. Nespoléhal bych moc na to, že se budou lidi těchhle klacků zbavovat. I když sem tam se někdo najde.
- Pátek 6. května 2011 v 15:22® skwor
-
Tak jsem zase dneska dostal nakupovací náladu
Prut jsem po důkladném přemýšlení neobjednal (zatím), ale aspoň jsem odklepnul pletenku. Sezóna se blíží
- Pátek 6. května 2011 v 15:15® Lounak
-
Nemáte někdo přebytečný Prut Dragon Destiny 2,70m 2–14g nebo Dragon Destiny 2,70m 4–21g? Rád bych koupil
Pokud ano, v což pochybuju tak napište zprávu
- Pátek 6. května 2011 ve 14:47® billy717
-
osprey> no predimenzovany cajk asi nie… mam aj prutik 2,1m 2–15g a pri vedeni gumennych nastrah robim take cukave pohyby, dviham troska spicku prutu aby ten smacek tak trocha skakal po dne a pod. len neviem dosiahnut aby kyval s chvostom zboka na bok,… woblery taham primerane pomaly, obcas zastavim, rychlo otocim raz klukou a zas klasika… len rotacky taham plynule a rychlost zavisi od prudu. Ak nieco robim zle napiste, ved preto sa pytam…
- Čtvrtek 5. května 2011 v 19:08® osprey
-
billy717> Nástraha se vodí, netahá. A vodí se rybě před očima.
A každá nástraha se vodí tak, aby dělala to, co má.
Osobně jsem přesvědčen, že používáš předimenzovaný cajk a prostě to jen taháš.
- Čtvrtek 5. května 2011 v 18:06® billy717
-
vdaka za odpovede osprey-ovi a spol., vcera asi 7. vychadzka k vode a neprinieslo to ziadnu rybu. Uz som lovil s rotackami, woblermi, smackami a trocha aj s nymfou… je to dost ,,o hubu,, ked vidim ako pytliaci chytaju na zive cervy, dazdovky a beru aj troch potocakov, ktorí chudaci nemaju niekedy ani lovnu mieru…zavolam asi rybarsku straz, mozno aj policajtov ale to je uz ina tema. Na zaver som sa este chcel spytat ci nepoznate nejaku fintu vo vedeni tych nastrah, lebo ja som uz skusil vsetko co som vedel a nic… pritom ryb je, ved furt vidim tych pytliakov a nejdu naprazdno.
- Středa 4. května 2011 ve 21:59® osprey
-
Prichy> Já bych řekl, že tato technika lovu je velmi osvěžující, šetrná k rybě a vyznačuje se i minimem utržených nástrah.
Bobo vždycky uměl posunout hranice lidských možností někam dál. Já jak na tu fotku koukám, taky bych takhle odchytal tak dva tři dny…
- Středa 4. května 2011 ve 21:57® osprey
-
billy717> Jaký článek? Co jsem měl, to jsem všechno někde zveřejnil, takže pokud ti jde o něco mého, určitě se to dá někde dohledat.
Hlavně si příliš nekomplikuj život.
- Středa 4. května 2011 ve 21:40® Libor
-
mvincik> hele, Sander, ten se nikdy ještě nepředřel
- Středa 4. května 2011 ve 21:36® mvincik
-
Sander> Vidiš jak se mají chytat ryby. A my jako moulové u vody dřeme jako koně! Že se na to…