Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 13:46® inspo

Herink> Ale přeci jen už je to nějaký pátek co se tento kousek prodává a taky to není žádná extra třída. Věřím, že by ti tady místní experti mohli dát tip na lepší kousek za ty peníze. Zkus napsat co by sis tak představoval a do jaké částky a on ti určitě někdo rád poradí.

Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 13:22® inspo

Herink> Tak já si ho koupil hlavně na tlouště na řeku na menší nástrahy. Zvládá rotačky do velikosti 1, gumy a smáčky do těch 5-ti gramů a malé wobky do cca 5 cm.

Čtvrtek 28. dubna 2011 v 11:14® Scanix
Scanix

Prutos> kdyz mas twina, proc chytas na reda, to uz samo je tezka schyza :-) Ja osobne reda nikdy nemel a asi ani mit nebudu, ale jsem schopnej vyrobit paruku i na twinovi ;-)

Čtvrtek 28. dubna 2011 v 7:08® Herink
Herink

inspo> Stoják i řeka méně proudná.

Středa 27. dubna 2011 ve 22:42® inspo

Herink> Vytáhnout se dají prakticky jakékoliv ryby, záleží na okolnostech. :-) A co se týče nástrah, tak záleží na vodě. Stoják nebo řeka?

Středa 27. dubna 2011 ve 22:37® Herink
Herink

inspo> Já o prutu začal přemýšlet na jaké nástrahy a jáké ryby se na něj dají vytahnout?

Tento příspěvek byl editován 27.4.2011 22:38:27 uživatelem Herink.
Středa 27. dubna 2011 ve 22:25® inspo

Herink> Ano, 210-tku.

Středa 27. dubna 2011 ve 21:16® Prutos
Prutos

Scanix> Psal jsem níž že přeplněná nebyla. Třeba u twina ji plním o dost víc a nestalo se mi to nikdy. Vlasec taky uplně novej nebyl, jednu vycházku jsem s ním už předtím odchytal. Včil mudruj :-)

Středa 27. dubna 2011 ve 20:57® mvincik
mvincik

Scanix> Přeplněná nejni, špatně namotaná možná. Šlo spíše o to, že jsem chytal v dešti a vlasec byl malinkato lepivější, než je po stáčení z vody. Nevím, snad se to nebude opakovat…

Středa 27. dubna 2011 ve 20:54® Scanix
Scanix

Jo chlapci preplnena mala civka a paruka je na svete, to vam udela tarka kazdej navijak s nove namotanym vlascem, najit rovnovahu mezi tim je kumst a zvolit spravny vlasec, prumer atd., aby vse bylo v cajku jeste vic ;-)

Středa 27. dubna 2011 ve 20:51® mvincik
mvincik

Prutos> Včera mi Black 10 udělal jednou podobné překvapení…se stejným vlascem, fungl novým. :-)

Středa 27. dubna 2011 ve 20:04® skwor
skwor

cormaxx> Mě by teď asi z navijáků postavených na tomhlě těle asi nejvíc líbil Trabucco xenos 2000. Přece jenom Red už má natočeno dost a dneska ho často suplují jiné navijáky.

Tento příspěvek byl editován 27.4.2011 20:05:26 uživatelem skwor.
Středa 27. dubna 2011 v 19:54® Sander
Sander

Prutos > tak kdybys zase nevěděl co s cívkama…:-D

Středa 27. dubna 2011 v 19:39® Herink
Herink

Máte někdo proutek pezon michel redoutable bass 180 2–7g nebo 210 2–7g?

Středa 27. dubna 2011 v 19:28® Prutos
Prutos

cormaxx> Matice mě neštve. Tu jsem fakt vyřešil… V závodě už ten krám nepoužiju…přisahám že bych s ním praštil udělat mi to ještě jednou.

Středa 27. dubna 2011 v 19:19® cormaxx
cormaxx

Prutos> Tak to potěší a o závod ještě víc:-) Mně to blue arc a dragon namotá jen výjimečně.O redovi teď přemýšlim,dneska jsem s nim točil v krámě a tu matici už nemá tak vystouplou jako dřív.

Středa 27. dubna 2011 v 19:09® Prutos
Prutos

cormaxx> Motání vlasce pod cívku jsem vyřešil už dávno, pilníkem. Teď mi během dvou hodin lovu 3× udělal takovýho pavouka, že jsem řezal a ve finále mi ze skoro nové 0,14mm Stroft zbylo na cívce skoro kulový. Pokaždý se tak stalo při silovém hodu do dálky. Vlasec nebyl zkoucený a cívka nebyla přeplněná.

Středa 27. dubna 2011 v 19:03® cormaxx
cormaxx

Prutos> S čim zlobil red?

Úterý 26. dubna 2011 v 17:12® ladamaj
ladamaj

kerob>právě proto že to ošetřuje RŘ.

Úterý 26. dubna 2011 v 16:53® Char
Char

Díky kucí, půjdu tuto sezonu do Fendreelu :-)

Úterý 26. dubna 2011 v 16:34® kerob
kerob

ladamaj> mam dojem, ze toto nejak osetruje pouze „rybarsky rad“. Nicmene etika toto zakazovat nemuze, etika je jen jakysi virtualni soubor nejakych jakoze pravidel. Neni to ani zakon a ani predpis…a ani nic zavazneho…proste te nic nedonuti (krome sebe sameho, pokud chces) to dodrzovat. Nehlede na to, ze etika kazdeho z nas, je dana vychovou a zebrickem hodnot… jinou mas ty a jinou mam ja… kazdy mame jinou a to nejen v rybareni. :-)

Úterý 26. dubna 2011 v 16:23® ladamaj
ladamaj

kerob>no když rybu prodává přímo u vody a chytá vesele dál tak to asi problém bude samo sebou ze strany prodávajícího.Na druhé straně myslím že etika rybaření toto zakazuje možná se pletu.

Úterý 26. dubna 2011 v 15:54® kerob
kerob

ladamaj> nejsem si uplne jistej, jestli je soucasti onoho zakona neco o prodeji ryb do soukromaku, nicmene v tomhle problem nevidim – ten kdo onu rybu chyti se muze rozhodnout, jestli ji zabije a sezere nebo jestli ji pusti…pokud se rozhodne ji pustit do soukromaku (i kdyz za uplatu), zdaleka to neni ta nejhorsi moznost. Navic boom soukromaku bude podle me za chvili pomalu koncit a ty existujici jiz obsadku maji, takze ryb, ktere se ulovi na svazovce a premisti do soukromaku uz tolik jako doposud nebude. Navic se tohle tyka predevsim kapru a ti mi jsou ponekud u (.( nehlede na to, ze pruser bude mit potencialne v tomhle pripade spis ten, kdo rybu prodava, nez ten, kdo ji do toho soukromaku koupi, ten podle me nedela nic protizakonnyho.

Tento příspěvek byl editován 26.4.2011 15:55:05 uživatelem kerob.
Úterý 26. dubna 2011 v 15:47® kerob
kerob

Char> jinej v podstate nepouzivam – vlacim s 0,12 az 0,30. Za ty penize neni, co mu vytknout.

Úterý 26. dubna 2011 v 15:43® skwor
skwor

Prutos> :-D Hele já se s tím větším tenkrát taky nesžil, tak šel ke kamarádovi. Ale tenhle stařík 10200 mi vždycky ve všech ohledech vyhovoval.

Úterý 26. dubna 2011 v 15:30® Prutos
Prutos

skwor> Že jsi ho vzpomněl. Ku příležitosti závodů jsem v sobotu sfouknul prach za reda 10100. Tak mě ten píp, píp, píp píííp krám nasral , že jsem měl chuť ho v tý vodě navždy utopit.

Úterý 26. dubna 2011 v 15:26® skwor
skwor

Jenom pro zajímavost, dneska se mi podařilo vyhrabat záručák od Red arcu. Podle data na něm jsem zjistil celkem neuvěřitelnou věci – před pár dny se konalo páté výročí, takže teď se mnou ten naviják začíná táhnout už šestou sezónu. To mě celkem překvapilo...... Přece jenom bude na čase to Technium koupit :-)

Úterý 26. dubna 2011 ve 14:35® ladamaj
ladamaj

mvincik>no právě morálka v ČR je uplně v prde.. a to je moc špatné.Naše zákony nefugují jen pro darebáky,utíkání a odvody daní o tom nemluvě,co se týče normálního smrtelníka tak tam se dokáží opravdu vyřádit,to nakonec ví snad každý.

Úterý 26. dubna 2011 ve 14:26® skwor
skwor

Char> Dřív jsem fendrel power používal, bez problémů.

Úterý 26. dubna 2011 ve 14:13® mvincik
mvincik

ladamaj> Ono je to celé o tom, že žádný zákon nepřesvědčí lidi chovat se podle něj a dodržovat ho. Ono jde přeci jen především o samotnou morálku lidstva. Pokud je morálka v prdeli, jako že u nás je, může být zákon jakkoliv nastaven a v každé podobě bude prostě porušován dokolečka dokola…