Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:57® dodorider
-
Scanix> na jistych revirech bych stiku nepustil! sou to rpevazne reviry kde se vyskutuje hojne p.obecni siven a lipan, na zahajeni kde sou granulaci snad ne nic jineho tez sticky kdyz se nikdo nekouka fotim nebo se odhackovavam jen v ruce a mrchy tez padaji z ruk ak sou kluzke a hubene
aj velka stika se naprd drzi jak je silna
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:06® Scanix
-
Sander> Ja musim souhlasit s tim, ze na takovych vodach nachyta snad opravdu kazdy, no nekteri asi se stestim, ale ver tomu, ze jsou i fakt dobri lovci, kteri vedi, ze i Kvetak je proste tezka voda, po tom, co odezni zahajeni a vlna nasad, je obcas hodne obtizne presvedci rybu na tak frekventovane vode, kde uz videla snad vse ve vsech variantach 1000+1× Vemena chodi k vode vsude, ne jen na pseudosoukromaky, nekteri lidi proste chytat neumi, myslim, ze je to tak dobre, proc to menit. Jinak clovek chyta to, co nasadi, je blbe, ze v tom neni nejaky rozumnejsi system, stavajici situace se mi take nelibi…
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:54® mvincik
-
Sander> Pochopil jsem
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:45® Sander
-
mvincik > vůbec nikoho nemyslím…
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:42® mvincik
-
Sander> Pár lidí znam, co tam jezdí. Někteří jsou celkem v klidu, u některých bych i souhlasil.
Myslíš zřejmě ty, co byly v loňském rybářství???
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:33® Noodling
-
Scanix> Člověk by se měl vždy zamyslet a podle toho se rozhodnout. Stačí použít hlavu. Jinak k těm granulákům, vůbec mně nevadí, když si nějaké zubatá dá do nosu. Přeju jim to víc, než některým rybářským kolegům
Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 20:34:33 uživatelem Noodling. - Neděle 17. dubna 2011 ve 20:30® Sander
-
Scanix > ty, hele, mně stačí mrknout do Z lovu a musím ti říct, že si asi nevidíš do pusy
Slyšel jsem co se tam včera dělo. Nějak mi to nepřipadá jako správný konec rybařiny.
Stačí mi vidět co za vemena tam jezdí od nás z města. V průběhu roku je vidíš asi v sedmdesáti šesti novinách, s vypnutými prsy a předpaženým duhákem 70cm bez náznaku ploutví.
To nemůže soudný člověk myslet vážně. - Neděle 17. dubna 2011 ve 20:20® Scanix
-
Sander> Ja nevim, to snad ani ne, kam by ti prespolni muskari pak jezdili?!
Ale povolil bych tam vlacku, tohle muskarske teritorium mi trosku lezi v zaludku, nu coz, je nacase pozadovat ciste vlackarkou vodu obdobnych parametru a hlavne zarybneni
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:17® Scanix
-
Noodling> no ne vzdy to ma smysl, ale jak rikam, jsou reviry, kde proste ta stika do vody patri a je fakt, ze granulaci jim chutnaj.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:05® Noodling
-
Scanix> Správně. Je vidět, že víš, jak to chodí, nehoda se může stát každému – s tím se nedá nic dělat. Kdo trochu přemýšlí, může se nějakým směšným sporům s RS s úsměvem vyhnout
Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 20:06:38 uživatelem Noodling. - Neděle 17. dubna 2011 ve 20:04® Sander
-
Já bych ten Květoňov vymazal z mapy.
- Neděle 17. dubna 2011 v 19:55® Scanix
-
Hory> bohuzel je to tak, ryb.rad hovori jasne, stiku zpet na P reviru pustit nesmis. Sam toto resim neustale, jsou reviry, kde je proste stika doma a je dle meho nesmyslne ji bezucelne likvidovat. Bohuzel spousta lidi bude radeji chranit granulace nez tyto majestatni dravce. Nejlepsi je fotit rybu ve vode, kde ti proste upadne a nebo lovit tam, kde lidi nejsou…tedy ani RS
- Neděle 17. dubna 2011 v 19:37® Prutos
-
Hory> Jak píše Sethy. RS se zachovala jak jí zákon káže. Kdyby to neudělala, sama by se vystavila možnosti postihu.
- Neděle 17. dubna 2011 v 19:34® Char
-
Hory> že by se Rybářská stráž řídila Rybářským řádem :-o
Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 19:35:27 uživatelem Char. - Neděle 17. dubna 2011 v 19:33® sethy
-
Hory> co ti na tom přijde odstrašujícího? RS se zachoval správně dle rybářského řádu.
- Neděle 17. dubna 2011 v 19:22® Hory
-
Zdravím sportovní rybáře… Dneska se přihodil takový zajímavý a hlavně docela ostřaující případ lidí , ohledně své pozice .. Kamarád dnes výtahl po hodinovém zdolávání štiku 115cm na pstruhovce v jíž.čechách , kterou si nafotil a rozhodl se že ji pustí na zpět , ale mezitím nějakej Mira ( rybářská stráž) příběhl z druhé strany přehrady a pod výhrůžkami, jestliže tuto rybu pustí tak mu sebere ihned povolenku. Po 20 minutové výměně názoru pod jeho dohledem byla bohužel štika zabita. Tak s ptám co takoví lidé dělaji na takových postech??? Co se týče takových kapitálních úlovků je U MĚ HESLO CHYŤ A PUST i na pstruhových vodách.
- Neděle 17. dubna 2011 v 19:22® Hory
-
Zdravím sportovní rybáře… Dneska se přihodil takový zajímavý a hlavně docela ostřaující případ lidí , ohledně své pozice .. Kamarád dnes výtahl po hodinovém zdolávání štiku 115cm na pstruhovce v jíž.čechách , kterou si nafotil a rozhodl se že ji pustí na zpět , ale mezitím nějakej Mira ( rybářská stráž) příběhl z druhé strany přehrady a pod výhrůžkami, jestliže tuto rybu pustí tak mu sebere ihned povolenku. Po 20 minutové výměně názoru pod jeho dohledem byla bohužel štika zabita. Tak s ptám co takoví lidé dělaji na takových postech??? Co se týče takových kapitálních úlovků je U MĚ HESLO CHYŤ A PUST i na pstruhových vodách.
- Neděle 17. dubna 2011 v 15:36® skwor
-
cormaxx> Jj, to byl důvod proč jsem do toho nešel. I když ta Destiny se chová trochu jinak.
- Neděle 17. dubna 2011 v 15:18® cormaxx
-
skwor> Tak máš TD ne,to by bylo zbytečný.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 14:08® skwor
-
cormaxx> To je škoda… Docela jsem o téhle Destince uvažoval, za ty peníze to je pěkný. Navíc prodávající nebydlí daleko, mohl bych si pro ní dojet sám. Ale odolal jsem.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 13:56® cormaxx
-
skwor> Vim,vim.Želbohu,jsem v pátek udělal objednávku a jsem bez financí
- Neděle 17. dubna 2011 ve 12:04® Tomik
-
Sander> tak tak…
- Neděle 17. dubna 2011 v 11:56® Sander
-
osprey > já je zase beru s tím, že budou lépe chutnat.
- Neděle 17. dubna 2011 v 11:52® osprey
-
Sander> Zdomácnělé pouštím. Za zásluhy a s nadějí, že když to vydrželi až tak dlouho, s krátkým doškolením by mohli ještě chvíli.
Tímto tě nehodlám ovlivňovat, stejně bych tě neovlivnil
Ale moc hezká ryba.
- Neděle 17. dubna 2011 v 9:44® Sander
-
Char > tyhle zdomácnělé ryby jsou jiná liga. Když na ně ale narazím párkrát do roka, je to úspěch.
- Neděle 17. dubna 2011 v 9:42® Char
-
Sander> granuláč asi zabloudil od vypuštěného hejna, nebo byl individualista, ale to máš jedno, pánvička ho stejně neminula.
Ten tmavej je pěknej, kdydy se takoví lovili běžně tak možná začnu o P uvažovat.
- Neděle 17. dubna 2011 v 9:26® skwor
-
cormaxx> U sousedů v bazaru máš Destiny 2,4m 2–14g za pěknou cenu. To by mohlo být na ty menší woblery a rotačky přesně to, co hledáš.
- Neděle 17. dubna 2011 v 9:25® Sander
-
Char > taky jsem si dal horkou koupel když jsem si zajel na oběd.
Kdybys viděl jak jsem vyžehlil toho jednoho granuláče
Čekám na hechta než naváže a že si jako hodím tady pod autem…byl v tom úseku fakt úplně sám, nevím jak se tam dostal
- Neděle 17. dubna 2011 v 9:20® Char
-
Sander> ses moh vykoupat doma v teplý, ale pán musí mít u koupání prírodu a pak se klepe
Jinak pěkný duhoni.
Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 09:22:40 uživatelem Char. - Sobota 16. dubna 2011 v 19:53® Sander
-
Normálně, urval jsem vobler vo větev, spadl na dno, jdu pro něj, bylo tam docela hluboko, už jsem stál na špičkách když v tom mi to klouzlo a už byly brodky plný
Voda je ledová jak kráva.