Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 17. dubna 2011 ve 21:57® dodorider
dodorider

Scanix> na jistych revirech bych stiku nepustil! sou to rpevazne reviry kde se vyskutuje hojne p.obecni siven a lipan, na zahajeni kde sou granulaci snad ne nic jineho tez sticky kdyz se nikdo nekouka fotim nebo se odhackovavam jen v ruce a mrchy tez padaji z ruk ak sou kluzke a hubene :-D aj velka stika se naprd drzi jak je silna :-D

Neděle 17. dubna 2011 ve 21:06® Scanix
Scanix

Sander> Ja musim souhlasit s tim, ze na takovych vodach nachyta snad opravdu kazdy, no nekteri asi se stestim, ale ver tomu, ze jsou i fakt dobri lovci, kteri vedi, ze i Kvetak je proste tezka voda, po tom, co odezni zahajeni a vlna nasad, je obcas hodne obtizne presvedci rybu na tak frekventovane vode, kde uz videla snad vse ve vsech variantach 1000+1× Vemena chodi k vode vsude, ne jen na pseudosoukromaky, nekteri lidi proste chytat neumi, myslim, ze je to tak dobre, proc to menit. Jinak clovek chyta to, co nasadi, je blbe, ze v tom neni nejaky rozumnejsi system, stavajici situace se mi take nelibi…

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:54® mvincik
mvincik

Sander> Pochopil jsem :-)

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:45® Sander
Sander

mvincik > vůbec nikoho nemyslím…

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:42® mvincik
mvincik

Sander> Pár lidí znam, co tam jezdí. Někteří jsou celkem v klidu, u některých bych i souhlasil.

Myslíš zřejmě ty, co byly v loňském rybářství??? :-)

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:33® Noodling
Noodling

Scanix> Člověk by se měl vždy zamyslet a podle toho se rozhodnout. Stačí použít hlavu. Jinak k těm granulákům, vůbec mně nevadí, když si nějaké zubatá dá do nosu. Přeju jim to víc, než některým rybářským kolegům :-)

Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 20:34:33 uživatelem Noodling.
Neděle 17. dubna 2011 ve 20:30® Sander
Sander

Scanix > ty, hele, mně stačí mrknout do Z lovu a musím ti říct, že si asi nevidíš do pusy :-)

Slyšel jsem co se tam včera dělo. Nějak mi to nepřipadá jako správný konec rybařiny.
Stačí mi vidět co za vemena tam jezdí od nás z města. V průběhu roku je vidíš asi v sedmdesáti šesti novinách, s vypnutými prsy a předpaženým duhákem 70cm bez náznaku ploutví.
To nemůže soudný člověk myslet vážně.

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:20® Scanix
Scanix

Sander> Ja nevim, to snad ani ne, kam by ti prespolni muskari pak jezdili?! ;-) Ale povolil bych tam vlacku, tohle muskarske teritorium mi trosku lezi v zaludku, nu coz, je nacase pozadovat ciste vlackarkou vodu obdobnych parametru a hlavne zarybneni :-)

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:17® Scanix
Scanix

Noodling> no ne vzdy to ma smysl, ale jak rikam, jsou reviry, kde proste ta stika do vody patri a je fakt, ze granulaci jim chutnaj.

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:05® Noodling
Noodling

Scanix> Správně. Je vidět, že víš, jak to chodí, nehoda se může stát každému – s tím se nedá nic dělat. Kdo trochu přemýšlí, může se nějakým směšným sporům s RS s úsměvem vyhnout :-)

Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 20:06:38 uživatelem Noodling.
Neděle 17. dubna 2011 ve 20:04® Sander
Sander

Já bych ten Květoňov vymazal z mapy.

Neděle 17. dubna 2011 v 19:55® Scanix
Scanix

Hory> bohuzel je to tak, ryb.rad hovori jasne, stiku zpet na P reviru pustit nesmis. Sam toto resim neustale, jsou reviry, kde je proste stika doma a je dle meho nesmyslne ji bezucelne likvidovat. Bohuzel spousta lidi bude radeji chranit granulace nez tyto majestatni dravce. Nejlepsi je fotit rybu ve vode, kde ti proste upadne a nebo lovit tam, kde lidi nejsou…tedy ani RS ;-)

Neděle 17. dubna 2011 v 19:37® Prutos
Prutos

Hory> Jak píše Sethy. RS se zachovala jak jí zákon káže. Kdyby to neudělala, sama by se vystavila možnosti postihu.

Neděle 17. dubna 2011 v 19:34® Char
Char

Hory> že by se Rybářská stráž řídila Rybářským řádem :-o

Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 19:35:27 uživatelem Char.
Neděle 17. dubna 2011 v 19:33® sethy
sethy

Hory> co ti na tom přijde odstrašujícího? RS se zachoval správně dle rybářského řádu.

Neděle 17. dubna 2011 v 19:22® Hory

Zdravím sportovní rybáře… Dneska se přihodil takový zajímavý a hlavně docela ostřaující případ lidí , ohledně své pozice .. Kamarád dnes výtahl po hodinovém zdolávání štiku 115cm na pstruhovce v jíž.čechách , kterou si nafotil a rozhodl se že ji pustí na zpět , ale mezitím nějakej Mira ( rybářská stráž) příběhl z druhé strany přehrady a pod výhrůžkami, jestliže tuto rybu pustí tak mu sebere ihned povolenku. Po 20 minutové výměně názoru pod jeho dohledem byla bohužel štika zabita. Tak s ptám co takoví lidé dělaji na takových postech??? Co se týče takových kapitálních úlovků je U MĚ HESLO CHYŤ A PUST i na pstruhových vodách.

Neděle 17. dubna 2011 v 19:22® Hory

Zdravím sportovní rybáře… Dneska se přihodil takový zajímavý a hlavně docela ostřaující případ lidí , ohledně své pozice .. Kamarád dnes výtahl po hodinovém zdolávání štiku 115cm na pstruhovce v jíž.čechách , kterou si nafotil a rozhodl se že ji pustí na zpět , ale mezitím nějakej Mira ( rybářská stráž) příběhl z druhé strany přehrady a pod výhrůžkami, jestliže tuto rybu pustí tak mu sebere ihned povolenku. Po 20 minutové výměně názoru pod jeho dohledem byla bohužel štika zabita. Tak s ptám co takoví lidé dělaji na takových postech??? Co se týče takových kapitálních úlovků je U MĚ HESLO CHYŤ A PUST i na pstruhových vodách.

Neděle 17. dubna 2011 v 15:36® skwor
skwor

cormaxx> Jj, to byl důvod proč jsem do toho nešel. I když ta Destiny se chová trochu jinak.

Neděle 17. dubna 2011 v 15:18® cormaxx
cormaxx

skwor> Tak máš TD ne,to by bylo zbytečný.

Neděle 17. dubna 2011 ve 14:08® skwor
skwor

cormaxx> To je škoda… Docela jsem o téhle Destince uvažoval, za ty peníze to je pěkný. Navíc prodávající nebydlí daleko, mohl bych si pro ní dojet sám. Ale odolal jsem.

Neděle 17. dubna 2011 ve 13:56® cormaxx
cormaxx

skwor> Vim,vim.Želbo­hu,jsem v pátek udělal objednávku a jsem bez financí:-((

Neděle 17. dubna 2011 ve 12:04® Tomik
Tomik

Sander> tak tak…:-D

Neděle 17. dubna 2011 v 11:56® Sander
Sander

osprey > já je zase beru s tím, že budou lépe chutnat.
:-)

Neděle 17. dubna 2011 v 11:52® osprey
osprey

Sander> Zdomácnělé pouštím. Za zásluhy a s nadějí, že když to vydrželi až tak dlouho, s krátkým doškolením by mohli ještě chvíli.

Tímto tě nehodlám ovlivňovat, stejně bych tě neovlivnil:-))

Ale moc hezká ryba.

Neděle 17. dubna 2011 v 9:44® Sander
Sander

Char > tyhle zdomácnělé ryby jsou jiná liga. Když na ně ale narazím párkrát do roka, je to úspěch.

Neděle 17. dubna 2011 v 9:42® Char
Char

Sander> granuláč asi zabloudil od vypuštěného hejna, nebo byl individualista, ale to máš jedno, pánvička ho stejně neminula.

Ten tmavej je pěknej, kdydy se takoví lovili běžně tak možná začnu o P uvažovat.

Neděle 17. dubna 2011 v 9:26® skwor
skwor

cormaxx> U sousedů v bazaru máš Destiny 2,4m 2–14g za pěknou cenu. To by mohlo být na ty menší woblery a rotačky přesně to, co hledáš.

Neděle 17. dubna 2011 v 9:25® Sander
Sander

Char > taky jsem si dal horkou koupel když jsem si zajel na oběd.

Kdybys viděl jak jsem vyžehlil toho jednoho granuláče :-D Čekám na hechta než naváže a že si jako hodím tady pod autem…byl v tom úseku fakt úplně sám, nevím jak se tam dostal :-)

Neděle 17. dubna 2011 v 9:20® Char
Char

Sander> ses moh vykoupat doma v teplý, ale pán musí mít u koupání prírodu a pak se klepe :-)

Jinak pěkný duhoni.

Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 09:22:40 uživatelem Char.
Sobota 16. dubna 2011 v 19:53® Sander
Sander

Normálně, urval jsem vobler vo větev, spadl na dno, jdu pro něj, bylo tam docela hluboko, už jsem stál na špičkách když v tom mi to klouzlo a už byly brodky plný :-)
Voda je ledová jak kráva.