Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 2. dubna 2011 ve 21:16® osprey
-
dodorider> Co je to za blbost, tam se lidi přihlašují, nikdo je tam nezve
- Sobota 2. dubna 2011 ve 21:14® dodorider
-
osprey> tak to sme dva, rad bych dorazil na chytej sraz
ale nejsem tam zvan
- Sobota 2. dubna 2011 ve 21:11® osprey
-
dodorider> Musíš se někdy stavit na chytejsrazu, tam budeš podobné skromnosti odnaučen. I když tam se jede hlavně v pivu a vepřovém.
Ovšem pstruhová vycházka vyžaduje lehčí a delikátnější přístup
Jinak to ale u mě vypadá většinou tak, že celý den na rybách nic nejím a doma sežeru první věc, která byla v ledničce ve výši očí…
- Sobota 2. dubna 2011 ve 21:07® dodorider
-
osprey> to ja to videl na vysocinu s chlebem a 1,5l starace, koukam ty v tom mas ale praxi
- Sobota 2. dubna 2011 ve 21:06® osprey
-
dodorider> Áááá… To je ale ovšem zásadní věc. To může jednoho rozhodit.
Doporučuji piknikový košík s několika druhy bílého i celozrnného pečiva, pár druhů sýrů, klobásku, uheráček a schwarzwaldskou šunku, rajčátko, pár oliv a dvě láhve červeného.
A věř, že až to někde u vody vybalíš, uvidíš, co máš najednou kamarádů
- Sobota 2. dubna 2011 ve 20:55® dodorider
-
osprey> jj jenze ja nevim co na svacinu
- Sobota 2. dubna 2011 ve 20:54® osprey
-
dodorider> Prut s navijákem, papíry, krabičku s pár gumama, pár tvrdých nástrah, peán, foťák, svačinu.
To by mohlo stačit.
- Sobota 2. dubna 2011 ve 20:52® Sander
-
A ty wolle…
- Sobota 2. dubna 2011 ve 20:51® dodorider
-
lidicky dnes sem byl u vody kam hodlam jit zahajit a sem natesenej jak malej jarda ani envim co si mam vzit sebou
dilema
- Sobota 2. dubna 2011 v 18:54® Sander
-
pepa-č > tak ji neotevírej, nebo ti uletí.
- Sobota 2. dubna 2011 v 15:03® osprey
-
pepa-č> Já dvanáct, ale jestli mě budeš provokovat, tak dvě navážu
- Sobota 2. dubna 2011 ve 14:54profil byl smazán
-
já mám v krabičce 13 much, opičáci! tak pozor na mě!
- Pátek 1. dubna 2011 ve 22:51® osprey
-
Sander> Ona je to těžká voda. Projde tam víc lidí než by se zdálo, takže větší ryby jsou opatrné a krom toho tam chodí ten strejda, co každou větší rybu klepne.
Ale dá se tam jít přes 30 cm.
I když souhlasím s tebou, že hlavní důvod proč tam jet, je ta řeka jako taková. Prostě vidět to, stát tam, nahodit do těch tůní. Ryby jsou už jen takovej bonus navíc.
Ale výš je úsek se zajímavější obsádkou. Jen už není tak pěkný.
- Pátek 1. dubna 2011 ve 22:43® hecht
-
Sander> a neshazuj svoje učitelské vlohy, dyť jsi mě to učil né
- Pátek 1. dubna 2011 ve 22:40® hecht
-
Sander> udělám jim náhradní Vánoce, většina tamních tečkovanejch chudáků beztak neviděla nikdy ozdobenej smrk, bramborovej salát, ani kapra
- Pátek 1. dubna 2011 ve 22:28® Sander
-
hecht > ty wolle, to bude ozdobenejch stromů!
- Pátek 1. dubna 2011 ve 22:24® hecht
-
osprey> A kdo by měl mít fištron, když ne Ty !!! Jestli se tam letos dostanem, beru proutek s kolečkem a tlustou šňůrou.
- Pátek 1. dubna 2011 ve 22:21® Sander
-
osprey > já se spíš kochal.
Tu řeku jsem viděl poprvé a když jsem viděl ty malý potočáky co tam sbíraj, ani jsem to moc nehrotil.
Možná chyba.
- Pátek 1. dubna 2011 ve 21:53® osprey
-
Sander> Ale po tom usměrnění to nebylo tak zlé, nakonec i ta těžba v té díře na závěr měla něco do sebe (já je nikdy takhle vyštosované nepotkal, protože většinou po zahájení se u vody jen tak motám).
A asi týden nato mi bylo předvedeno, že v té řece ty ryby fakt jsou. Ale muší se na ně s fištrónem a ten já asi nemám
- Pátek 1. dubna 2011 ve 21:50® osprey
-
billy717> To je příjemný naviják. Není to na na dvacet let ani na tahání velkých nástrah v proudu, ale za ty peníze…
Kdybych já měl takovej před 20 lety…
- Pátek 1. dubna 2011 ve 20:38® dodorider
-
billy717> kolega ho ma a je plne spokojen na UL vlacku
- Pátek 1. dubna 2011 ve 20:26® billy717
-
Nazdar, dnes k narodeninam mi brat kupil Shimano Catana takze uz vas nebudem otravovat s vyberom
ale ten Catana je celkom pekny navijak, vsetko klape ale sudit mozme az po sezone
- Pátek 1. dubna 2011 v 19:55® dodorider
-
Fischer> klidene 5kg ale za kolik a jake barvy
- Pátek 1. dubna 2011 v 18:06® mvincik
-
Sander> Bylo by na čase, dlouho jsem od tebe neviděl něco vyjímečného..tak ať se zadaří!
- Pátek 1. dubna 2011 v 17:58® Sander
-
mvincik > milion aut je u vody o pracovních dnech. O víkendu bude víc.
Žádný plány nemám. Měl jsem na sobotu, ale sešlo z toho. Asi konečně vytáhnu foťák a něco taky cvaknu, poslední dobou ho s sebou tahám jen jako pětikilové těžítko.
- Pátek 1. dubna 2011 v 17:56® mvincik
-
Sander> Uvidíš…možná uvidíme! Co víkend, nějaké plány?? Jestli bude tak hezky, jak hlásí, bude všade milion aut a ještě víc masařek
- Pátek 1. dubna 2011 v 17:52® Sander
-
mvincik > jako že po obědě už ho nechytím? Tos mě urazil
- Pátek 1. dubna 2011 v 17:50® mvincik
-
Sander> Já to věděl…soukromníku jeden!
Asi už mi prostě nejní souzeno podívat se na krásu potočáka. Neva, zajdu zítra do Fauklandu a mrknu aspoň na mraženýho…
- Pátek 1. dubna 2011 v 17:47® Sander
-
mvincik > na zahájení chci být sám. Aspoň do oběda. Je to jen mezi mnou a řekou.
Pak tě vyvezu. Univerzální obojek mám. Nosil ho ohař i bígl. A 15m barvářskej řemen, to by ti mělo stačit.
- Pátek 1. dubna 2011 v 17:45® mvincik
-
Sander> Na zahájení bys mě měl půjčit ten krám na focení a vyvést mě okolo vody jako nějčího čokla