Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. března 2011 v 18:38® dodorider
dodorider

skwor> trio v ruce sem ho nemel ale vypada pekne, cena opet suprova, zkusim ho sehnat u meho prodejce a otestovat

Pondělí 21. března 2011 v 18:35® dodorider
dodorider

jinak takova zajimavost, byl jsem na rybarske schuzi MO Kadaň 19.3.2011 a nekdo navrhnul, ze v useku po vysazeni ryby, by jse onen vysazeny druh mel 1–3 tydny hajet kvuli rozjeti ryby, aby nebyla hned vychytana, to rozproudilo vetsinu rybaru, duchodcu! Od toho sme hned presedlali na system, chyt a pust, kteri nekteri z nas provozuji, v rade byl kdosi :-D z duvodu jeho nazoru si ho radeji ani nepamatuji, ale jednalo jse o nekoho z CRS, kdo si vyse postaven :-D Tato osoba o technice chyt a pust pravila, ze sme rybari, co delaji pouze skody na revirech, ze se pidime pouze za fotografii a nevidime, co se po ans deje, pry 90% zdolanych ryb umira nasledky poskozeni jejich zachazenim, ze mnohem lepsi je odnes od vody pozadovany pocet ks ryb a lov ukoncit, aby pry zustalo neco pro druhe, na toto reagovalo pouze malo lidi obratem na bezprotihroty, pouzivani jednohacku atd. ale i tak sme pry proste pritezi a skudci pro vody :-D

Pondělí 21. března 2011 v 18:30® skwor
skwor

dodorider> Kamarád ho má ve 30ce, za ty peníze se asi nic lepší sehnat nedá. Hodně pěkný je i to nový Trio (viz. níž) a cenově je přijatelný taky.

Pondělí 21. března 2011 v 18:27® dodorider
dodorider

skwor> ja ho videl a strasne se mi zalibil kdyz mi prodejce rekl cenu rikam nemate dva pry zmizeli z kramu behem 2 hod :-) a zadny se nevratil zatim

Pondělí 21. března 2011 v 18:18® skwor
skwor

Flame… Ta je dobrá, za ty peníze až neuvěřitelně.

Pondělí 21. března 2011 v 17:49® dodorider
dodorider

jinak tohle je ta loni zakoupena a uspesne odskousena okumka (na civce je ted jen podklad cekam na vlasce) jinak uzivam ho na male gumicky smacky nimfy atd a sem plne spokojen, vlasec lita krasne je lehky a maly nikde nema vule a chodi uplne ciste, doporucuji

foto/diskuze/privlac/2011/th-img41382.jpg
Pondělí 21. března 2011 v 17:43® dodorider
dodorider

osprey> okuma si myslim je dost dobry navijak kdyz si ´vemu co stoji!! nejaky ten kousek od ni mam a kdyz reknu ze navijak za 1200 my drzi bez problemu treti sezonu tak mi prijde ze ta cena ja i dost nizko :-) a minuly rok sem na tu lehkou vlacku poridil jeste ejdnu levnejsi okumu a ta je tez super uz i vzhled je paradni

Sobota 19. března 2011 v 11:52® Kubah

Pokud bych začinal vláčet a měl omezené výdaje, tak jdu do Tria.

V ruce jsem ho měl, parádní..

Pátek 18. března 2011 ve 23:28® osprey
osprey

skwor> Okuma dovede udělat slušné věci a levně. Trio je na lehkou vláčku nebo feeder použitelný naviják.

Ten nový s rychlejším převodem podle mě skoro nic neřeší. Možná by se líbil plavačkářům.

Pátek 18. března 2011 ve 22:28® Char
Char

skwor> ty černý měli pomalejší převod a chodili proto hladčejc, taky jsme to tam pitvali

Jestli se nepletu :-)

Tento příspěvek byl editován 18.3.2011 21:28:57 uživatelem Char.
Pátek 18. března 2011 ve 22:22® skwor
skwor

osprey> Ta klasická černá verze se mi zdála lepší. Ale může to být kus od kusu…

Pátek 18. března 2011 ve 22:22® skwor
skwor

hecht> Na mě to působilo líp než třeba ryobi klony, o exage nemluvě. Koukali jsme s ospreyem na obě verze a klidně bych si jí koupil.

Pátek 18. března 2011 ve 21:57® hecht
hecht

skwor> ten prvek kovové placky v nožce zapuštěnej do plastu je sice zvláštní a hlavně efektní, ale co se toho kolovrátku týče, po zběžném zatočení je to odpovídající něčemu do patnácti stovek. Na druhou stranu za ty prachy …

Pátek 18. března 2011 ve 21:16® osprey
osprey

skwor> Mě se Trio taky líbí. Slušný naviják za slušnou cenu a designér se fakt snažil udělat něco nového a zvládl to, aniž by to mělo vliv na funkčnost.

Pátek 18. března 2011 ve 21:07® skwor
skwor

Ten žlutej pruh je sice otřesnej, ale když se člověk podívá, co produkují designéři jinde, tak je ten Sportex ještě v normě. Jeden z mála těch výstřelků, co se mi v rybařině v poslední době fakt líbí, je Okuma Trio.

Pátek 18. března 2011 ve 21:02® hecht
hecht

Sander> kušuj havrane, každej nejni na smuteční provedení :-))

Pátek 18. března 2011 ve 20:05® Char
Char

Sander> mě se ta žlutá líbí, s nordikou je to pěknej komplet a můj první prut byl celej žlutej a jak těžko jsem se s ním loučil :-)

Pátek 18. března 2011 v 19:54® Sander
Sander

Char > hlavně ta epesní žlutá, ta tomu dodává největší šmrnc.

Pátek 18. března 2011 v 19:40® Char
Char

dvorak> Koukni na Sportex Black stream, rychlá akce, dvoudílná rukojeť, pěknej proutek za slušný kačky.

Pátek 18. března 2011 v 19:39® PetrC

dvorak> dík za vysvětlení.

:-) :-)
Pátek 18. března 2011 v 18:59® dvorak

PetrC> Jasný,to máš pravdu. Ale myslel jsem,že by někdo mohl dát nějaký tip,zkrátka abych těch prutů k porovnání měl víc. Pak už si nějakej vyberu,čas na to ještě je. A dělená rukojeť se mě prostě jen líbí,žádných výhod jsem si nevšiml :-))

Pátek 18. března 2011 v 18:02® PetrC

dvorak> já ti nevím, ale vybírat si prut podle toho, co ti kdo tady poradí je divné. Každý máme jiné ruce a například co padne do ruky mě, nemusí padnou do ruky tobě.
Není snazší si vytipované klacky osahat a ten, který ti sedne si nechat případně zabalit a odnést?

A k čemu je dobrá dělená rukojeť?

Pátek 18. března 2011 v 16:07® dvorak

Čau,nepadl někomu poslední dobou do očí nějakej vláčecí prut 270cm a přibližně 15–30(40)gr.? Měl by mít rychlejší akci a nejlépe dvoudílnou rukojeť. Cena max.4000 Kč. O pár kousků vím,ale nějak se nemůžu rozhodnout..

Pátek 18. března 2011 v 15:59® skwor
skwor

Tak to vypadá, že Jaxon od letoška vyrábí nástrahu na způsob thrilla, ale i v 5cm. To by v hodně mělkých řekách mohlo stát za zkoušku.

Čtvrtek 17. března 2011 ve 23:05® hecht
hecht

Char> žes něco neřek, mohl jsi dneska s Radkou do Písku. Byla s dětma na plavání, tam sis mohl vyzkoušet chod na 25 metrů dlouhým úseku :-))

Čtvrtek 17. března 2011 ve 22:18® Sander
Sander

Char > třeba tě pustí na plavečák… :-)

Čtvrtek 17. března 2011 ve 21:51® Char
Char

hecht, Sander> tak jsem ve vaně zkoušel i ty čtyřdílný woby a choděj méně agrasivně než izák ale zato pěkně vláčnej, ladnej pohyb, už se těšim až je proženu na větší vodě .-)

Čtvrtek 17. března 2011 ve 21:17® jarad

Smáčky jsem objevil před dvěma lety,slidery začímám pokoušet teď :-D A o izumi se zajímám od výstavy. Takže takovej vydlák zas nejsem :-) .

Čtvrtek 17. března 2011 v 18:59® Sander
Sander

Char > geniální. S tím se dostaneš aj tam kam by jsi nenahodil ani s klackem ze zlata :-)

Čtvrtek 17. března 2011 v 18:49® Char
Char

Sander> možná pořídím zanášecí vrtulník na velké Izumi :-D