Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:38® sethy
-
Dredaty> Já jedu taky sám, nic nenaděláš
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:37® sethy
-
skwor> všude na moravě je hezky, o tom žádná
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:24® Dredaty
-
džigit> sorry, uz to vidim
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:16® džigit
-
Dredaty> zatím mám na profilu
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:15® džigit
-
Dnes přisel poštou
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:14® Dredaty
-
džigit> uz jsem to studovam. Dekuji za nabidku, ale asi se na to vykaslu. Jak jsem psal, nejel bych tam kvuli nicemu zasadnimu (jasne, na zivo bych lidi odsud videl rad), ale vyplaznul bych 500 jen tak + urcite bych neodjizdel s prazdnou. Pokud chces, tak mi muzes poslat do osobky telefon a kdyby neco, tak bych se ti rano nez vyjedes ozval, ale spis se mnou nepocitej.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:55® džigit
-
Dredaty> http://jizdnirady.idnes.cz/…usy/spojeni/
Tento příspěvek byl editován 10.3.2011 20:58:17 uživatelem džigit. - Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:31® Dredaty
-
sethy> je to kousek, ale trva to dlouho, chcou moc penez a co sam po ceste…
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:30® skwor
-
sethy> Kdepak, na Moravě je hezky. Aspoň kolem Břeclavi se mi líbilo. Jenom ty Dragony si nezasloužíte, nechal bych vám tu pražskou daiwu
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:27® skwor
-
sethy> Byl
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:24® sethy
-
Dredaty> dyť je to co by kamenem dohodil
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:24® sethy
-
skwor> to je vidět že jsi na moravě ještě nebyl.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:22® Dredaty
-
džigit> Premyslim (az to boli) jak pak dojed domu. Se mi nechce drkotat vlakem.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:21® skwor
-
sethy> Marně hledám druhou výhodu po tom Dragonu
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:17® sethy
-
skwor> Máme výhodu ve všem, tady je všechno lepší
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:02® skwor
-
Dredaty> No jo, v tomhle tam máte docela velkou výhodu
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:59® džigit
-
Dredaty> jj zítra dopoledne.Večer v Holidaj a noc poblíž.
Jestli odjedu v ne či po pak zpět je už problém.Ze so na ne budeme někde v Brně či okolí - Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:49® Dredaty
-
džigit> zajtra jedes? To by se dalo, nemam zitra zadne povinosti. Casove omezeny taky nejsem. Planujes tam nekde prespat (jsi uz nahlaseny u Robura) nebo to beres tak, ze kdyz se to zvrtne, tak se nekde ulozis a vracis se v sobotu?
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:43® džigit
-
Dredaty> pojedu okolo desáté z Ova,ovšem neznám čas a den návratu
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:40® Dredaty
-
skwor> to nejde, nejlepsi veci jsou na Morave
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:39® Dredaty
-
džigit> Uz jsem si rekl, ze nejedu. Nic konkretniho tam nepotrebuju a samotnemu se mi nechce. Ale jestli mas misto v aute nebo neco takoveho, tak bych se dal premluvit
- Čtvrtek 10. března 2011 v 19:21® Privlacnet
-
LukasManousek> Blanenský lom neznám. V případě JW závist svou roli nesehrála, protože se jednalo o zcela běžnou kontrolu rybářské stráže, která je v době zahájení lovu dravců běžnou činností. A i kdyby to závist byla, je ponechání si velkého sumce a pokračování v lovu jasným přestupkem proti rybářskému řádu.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 19:06® džigit
-
Dredaty> kdy jedeš na to Brno?
- Čtvrtek 10. března 2011 v 18:31® LukasManousek
-
Privlacnet> tohel jsem slyšel taky, myslím že tam možná hodne velkou ulohu sehrala závist nebo tak něco, mam pocit že ty sumce chytil 4? je to tak? určitě víte jak na blanenské přehradě byli ti dva sumci, no když jsem na ně s kamaradem šli tak na nás jeden domorodec zavolal rybařskou stráž.a oba jsme přišli o lístky a hlavní duvod byl že jsme chytal na 3 trojhačky a trhací boky(že máme označené lovné místo
na 1,5h vode nemá 180cm sumec co dělat. potom to vypustili a bylo tam jen 11OOkg tolstolobika a ti dva sumíci
povolenky nám pak za týden komise vrátila ale ten den bylo jasny že nás tam nekdo nechtěl, a z toho co jsem slyšel o te křetínce mam ten samej pocit.
a zánte ten revír blaneský kamenolom? j
- Čtvrtek 10. března 2011 v 18:14® sethy
-
Privlacnet> v Letovicích mám spolužačku
- Čtvrtek 10. března 2011 v 18:12® Privlacnet
-
LukasManousek>Dobrý den.Odpovídám na vaši otázku odkud jsem.Bydlím v Letovicích asi 1 km od přehrady Křetínka. A jak to bylo s JW už kdysi ve svém článku v jednom rybářském časopise napsal pan Kočka.Ale i jeho srdceryvný popis toho jak se jim zde ubližovalo má dva úhly pohledu. Vše začalo o rok dříve (to se ještě na Křetínce nemohlo chytat z loděk), kdy pan JW požádal místní organizaci o vyjímku jestli by zde nemohl chytat z lodě s vábničkou. Jeho žadost byla zamítnuta, což je k pochopení, protože když nemůže nikdo tak proč on. Dalším rokem byl už lov z loděk povolen a JW zde strávil asi 4 dny po 16.6. Druhý den po zahájené se mu podařilo chytit skoro 2 metrového sumce přímo před hlavní pláží asi v 6 hodin odpoledne. S touto nádhernou rybou přirazili ke břehu, kde za velkého srocení davu probíhalo focení a vše točila televize. Po třičtvrtě hodinovém humbuku milého sumce uvázali za loď a odjeli na druhou stranu přehrady. Zde sumce přivazali k molu ve skalách a djeli znovu chytat. Kolem 22 hodiny proběhla kontrola rybářské stráže a došlo i na loď pana JW. Při kotrole se zjistilo, že sumce nemá nikdo zapsaného a všichni pokračují v lovu.Při otázce kde mají sumce řekli , že ho pustili. Jenže členové rybářské stráže věděli , kde je sumec uvázaný. Pak už přišlo jen na výmluvy. O papíry přišel pan FS místo pana JW, protože řekl že rybu chytil on a je jeho a pokračoval v lovu. Ale během focení a natáčení tvrdil pan JW, že rybu chytil ON.Nechci pana JW nijak pomlouvat, ale píši o tom čeho jsem byl svědkem.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 18:06® skwor
-
Já bych prodejnu RSP přestěhoval do Prahy
Tu mám přece jenom blíž než Nový Jičín a v Praze mají stejně jenom Daiwu, na kterou zvědavý nejsem
- Čtvrtek 10. března 2011 v 17:18® Dredaty
-
džigit> petrikveprik> Co mi rikal Peta (mlady), tak je to pry tak 2× vetsi nez nynejsi prodejna (pokud jste tam byli). Co jsem videl fotky z prubehu stehovani, tak vybirat se bude dobre, myslim z pohledu prehlednosti.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 16:53® džigit
-
petrikveprik> to je ta chystaná změna o kterou jsem někde naznačil.Větší prostor to už potřebovalo
- Čtvrtek 10. března 2011 v 16:35profil byl smazán
-
džigit> paráda – bavil jsem se s ogarem co tam prodává a prý by to měl být podstatně větší prostor, tak už se těším na podstatně větší „výstavku“ všech těch barevných nesmyslů na vláčku