Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. března 2011 v 15:15® inspo

džigit> Do Ostravy? :-)

Čtvrtek 10. března 2011 ve 14:43® džigit

http:už se stěhuje http://www.rsp-fishing.cz/

Tento příspěvek byl editován 10.3.2011 13:44:33 uživatelem džigit.
Čtvrtek 10. března 2011 v 10:12® chosebaits
chosebaits

K tomu J.V. Já nechci tvrdir že je svatej,ale určitě spoustu věcí si lidi přimalujou.Loni na podzim jsem procházel náš revír a hledal jsem nový flek na sumce.Jednoho náhodného rybáře jsem se zeptal,jestli náhodou tady neviděl nějaké sumce lovit.Pán říká-tady jsem nic neviděl,ale tam a tam chodí nějakej Ružička (to jsem prosím já) a ten tam chytá sumce za sumcem a jaký prej hovada.Já jsem zjistil o sobě tolik věcí ,že J.V. je proti mě nula:-D

Čtvrtek 10. března 2011 v 9:43® dodorider
dodorider

Privlacnet> nevim proc, ale Vagnera nejak nemusim :-D kdysi sem se nekde docetl ze si zozil velke ryby ze spanelska zde je okoval a pak jako zdolůaval nevim co je na tom pravdy ale jako rybare ho nemam rad

Čtvrtek 10. března 2011 v 9:42® dodorider
dodorider

LukasManousek> tim poterem se podle me nic nevysvetluje, na revirech u nas je take pokazde silene mnozstvi okounku, kteri postupne vymizi najezdama velkych dravcu jestli z 1000ks prezije 10 a tak 1 ks se doroste do velikosti 30cm bude zazrak, rikate ze tam sou sumci takze ti jim urco daji zabrat, vim jen to ze okouni celkove mizi z nasich reviru, jeden rok jich je dost ale druhy skoro zadny rok od roku jich ovsem ubiva

Čtvrtek 10. března 2011 v 0:58® LukasManousek

Privlacnet> předloni jsem jich tam nachytaly vselku dost otazka je co jsou vecí okouni,a jak jsem řekl nastražní rybička se nedala chytit jiná než okoun. je možné že se toho za tu dobu zmněnilo, leč co se týče pana vágnera tak jsem hodne slyšel o odebrání těch lístku,a rad se o tom dozvim víc,tedy pokud máte nějaky info. a pokud se mužu zeptat tak by mne zajímalo odkud jste a když znáte křetínku tak jestly znáte i Blanensky lom??

Čtvrtek 10. března 2011 v 0:57® LukasManousek

Privlacnet> předloni jsem jich tam nachytaly vselku dost otazka je co jsou vecí okouni,a jak jsem řekl nastražní rybička se nedala chytit jiná než okoun. je možné že se toho za tu dobu zmněnilo, leč co se týče pana vágnera tak jsem hodne slyšel o odebrání těch lístku,a rad se o tom dozvim víc,tedy pokud máte nějaky info. a pokud se mužu zeptat tak by mne zajímalo odkud jste a když znáte křetínku tak jestly znáte i Blanensky lom??

Čtvrtek 10. března 2011 v 0:38® gomz
gomz

Privlacnet> PISU ZA 1***, DEKUJI za info.gomz

Čtvrtek 10. března 2011 v 0:13® Privlacnet
Privlacnet

LukasManousekDobrý večer. Pane Lukáši Manousku sice Vás neznám a nevim co jste zač, ale Váš příspěvek na téma okouni na Křetínce se mě celkem dotýká. Jak jste přišel na to, že na Křetínce je velkých okounů DOST? Byl jste zde chytat třeba před deseti léty? V této době to byla meka okounů. Ale dnes uz je to jen vzpomínka. Neříkám, že se zde velký okoun nedá chytit, ale s populací této krásné ryby právě nejvíce zahýbalo odnášení matek v době tření! Proto vznikla v letošním roce doba hájení. A Vaše zmínka o Jakubu Vágnerovi mě také celkem pobavila. Za prvé byl na Křetínce chytat sumce na zahájenou prvním rokem co se zde povolila vábnička, takže pro sumce na křéti něco nového. A za druhé jsi vůbec nedovedete představit co zde předváděl. (jednoho z nich to stálo papíry)

Středa 9. března 2011 ve 23:22® Herink
Herink

Docela závidím pstruhařům že jim zbývá jen měsíc :-((

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 22:22:41 uživatelem Herink.
Středa 9. března 2011 ve 22:40® dodorider
dodorider

jo jo jaro je tady hura, voda cira v super stavu moc se tesim na duben, jinak k jiz nize ukoncenemu tematu mira pro okouna a zvyseni miry stiky+ pstruha potocniho by nebyla marna

Středa 9. března 2011 v 17:25® skwor
skwor

Vydrouš> Čau :-) Začalo mi rozmrzat i jezírko, který je většinu dne ve stínu, tak to vypadá dobře :-)

Středa 9. března 2011 v 17:00® Vydrouš
Vydrouš

skwor> Ahoj draku, snad ano. :-)

Středa 9. března 2011 v 15:49® skwor
skwor

Vydrouš> Dneska to konečně jarně vypadá. Tak snad :-)

Středa 9. března 2011 ve 14:41® Vydrouš
Vydrouš

osprey> Tak tak, mame 3 chovné potoky kde dělame obecnáka, tak proto není taková nouze ho chytit. Je pravda, že překonat 40cm je dnes docela zazrak. Ale je i škoda, že těch duháku není vice je to fajn bojovná ryba. Asi nám velice chutnají, a v podvědomí máme že tam ta ryba nepatří:-)

Středa 9. března 2011 ve 13:22® osprey
osprey

Vydrouš> Jo, jsme na tom podobně.

Ze svého pohledu bych radši viděl naše pstruhovky divoké s původními opatrnými rybami, kterých není tolik a je těžké je ulovit, nakonec je ale člověk rád za cokoli, co tam plave.

Středa 9. března 2011 ve 13:18® Vydrouš
Vydrouš

osprey> Ahoj, kouknu na to dík. Ja tečky nehamám, je mně jich líto. To duháka si rád vezmu, ikdyž u nás zatím převažují tečky:-)) Zaplat za ně.

Středa 9. března 2011 ve 13:14® osprey
osprey

Vydrouš> Zajdi do videí, včera jsem tam nějaká tečkovaná nastrkal a jedno další někdo z kolegů.

Je to všechno cizina. Dávat tam naše vody, to je o strach (nehledě na to, že to raději nikdo netočí). Takové tečky jako drží ta ruka na tvé fotce, to u nás dneska vrátí do vody málokdo a navíc ty ryby to i tak blbě snášejí.

Středa 9. března 2011 ve 13:09® Vydrouš
Vydrouš

Už aby to vypuklo:.-))

foto/diskuze/privlac/2011/th-img41169.jpg
Středa 9. března 2011 ve 13:07® Bigpista
Bigpista

osprey> Když máš čím se pochlubit :-D

Středa 9. března 2011 ve 13:05® Vydrouš
Vydrouš

Ahoj, zdravím, Tak už to vypadá, že příjde jaro:-)

Středa 9. března 2011 ve 12:42® osprey
osprey

LukasManousek> Taky jsme jich s kolegy pár stovek vysadili. Dokonce jsem byl tak sebestředný, že jsem tu o tom na podzim zveřejnil článek (čtenářský).

Sice to bylo hlavně s cílem motivovat ostatní k podobným věcem, ale jsem prostě stará chlubna:-))

Středa 9. března 2011 v 0:23® LukasManousek
řekl bych že tohle je docela k tématu ..
Středa 9. března 2011 v 0:15® timbab
timbab

sethy> No jo, co naděláš?:-|

Středa 9. března 2011 v 0:13® LukasManousek

sethy> kapru je jak sraček když vidíš kolik duchodci odnosí domu,to kdyby udělali okounum tak mate po Ftákách všude

• človek se loví podle barvy :-)
Středa 9. března 2011 v 0:12® sethy
sethy

timbab> někteří jedinci žádnou :-|

Středa 9. března 2011 v 0:09® timbab
timbab

sethy> Jakou má člověk míru? :-))

Středa 9. března 2011 v 0:08® sethy
sethy

LukasManousek> jo, ale bez vody. A když jsme u toho kapru je taky moc.

Středa 9. března 2011 v 0:04® LukasManousek

sethy>hele máš doma akvarko?

Úterý 8. března 2011 ve 23:59® sethy
sethy

LukasManousek> nazvat jakoukoliv rybu plevel ja prasárna. Lidí je taky moc…