Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 4. dubna 2004 ve 23:38® pupak

oprava byli… a vláčet se tam teď nesmí. V sobotu nasazujou siveny ny sedmičku jsou tam závody do čtyř a pak jim pudu pocuchat hřívy. Tam je i vláčení celoročně.

Neděle 4. dubna 2004 ve 23:34® pupak

Ruda: Hitler tam nejde musel jsem hodně zatížit blešouny dojít co nejdál a házet doprostřed. Byly u dna v proudu uprostřed

Neděle 4. dubna 2004 ve 23:23® Ruda

Pupák: Vláčel jsi nebo hajloval?

Neděle 4. dubna 2004 ve 22:56® pupak

DaH: Proč se mi odpověď někdy udělá 2×

Neděle 4. dubna 2004 ve 22:25® pupak

DaH: Jo a ještě jedny co vypadaj moc dobře maj ve slevě v SaF v Legerce od Reďase. Jestli budou penizky tak si pro ně tenhle tejden dojdu.

Neděle 4. dubna 2004 ve 22:13® HaD
HaD

pupák: díky, tak jsem zase o kousek chytřejší :-)

Neděle 4. dubna 2004 ve 21:40® pupak

DaH: Někdo jim taky řiká „punčocháče“

Neděle 4. dubna 2004 ve 21:37® pupak

DaH: „pod pstruhovku“ znamená na hranici revíru. U Vltavy 8 to jde není oddělená jezem ale jen pomyslnou hranicí ve vodě, „siloňáky“ jsou udělaný ze silonu kterej nepropouští vodu a má dejchat. Stejně moc nedejchá ale v létě člověk z toho nevyleje 10 litrů potu jako z neoprénu. Teď jsem to s teplotou vody uspěchal příště si vemu neopren. Celkem dobrý prsačky ze silonu kterej se tvářil jako goráč jsem viděl od Shake na výstavě v Praze a byly kolem 3 000 což jde.

Neděle 4. dubna 2004 ve 21:32® HaD
HaD

Ruda: klídek, sice už se nemůžete dočkat, ale vypukne vám to už hooodně brzo, to já budu muset na sumíky v Čechcách ještě více než dva měsíce čekat (tedy když nebudu počítat zahraniční výlet za tři týdny :-)) ))

Neděle 4. dubna 2004 ve 21:28® Ruda

All: Jo tak horečka na Vás jde pánové, no tak to chce léčbu, třeba pivem, abychom to nějak v narkóze přetrpěli. Já už jsem vzatej skoro měsíc. Už aby to vypuklo!!!!!! Pomóc!!

Neděle 4. dubna 2004 ve 21:16® HaD
HaD

BigMike: to jsem rád:-) z prutu si nic nedělej, kdybys věděl, kolik jsem už v autě oddělal prutů a špiček, byl bys asi překvapenej. Můj kamarád Milan Ryba o mě dokonce psal v tomto smyslu do Českého rybáře :-))

Neděle 4. dubna 2004 ve 21:09@ Big Mike

Tak jsem dnes ulomil první špičku u nového feedra! Ani jsem nenahodil. Když jsem ho vyndaval jako ježka z klece z kufru auta, zachytil jsem uvolněným háčkem o deku v kufrua nějak se to napružilo a nejednou už nepružilo:-( (( No nic, mám ještě dvě:-) Musel jsem na vysačku, v dost hustým ouplavu a dostal jsem jednoho cejna 45 a skaldu asi 25, ten šel zpět. 16.4. naštěstí jde mimo mne. Ještě pstruhařit a jsem na naklonování. Těším se až na 16.6. DaH: vše OK.

Neděle 4. dubna 2004 v 19:25® HaD
HaD

Vaclav: tak co plandavky, dorazilo vše v pořádku?

Neděle 4. dubna 2004 v 18:35® HaD
HaD

pupák: siloňáky? co to znamená? a pod pstruhovkou znamená na mimopstruhovku? sory za ty otázky, ale asi jsem hńup:-))

Neděle 4. dubna 2004 v 18:21® pupak

4All: Dneska jsem to nevydžel a šel pod pstruhovku, vzal jsem si siloňáky takže mi byla slušná kosa ale celkem to šlo pár potočáků krásně čistejch bez chybičky. Superrr! Příští tejden jdu zas.

Neděle 4. dubna 2004 v 16:02® HaD
HaD

Láďa+ALL pstruhaři: ještě že nemám pstruhovku, asi bych měl nervy na pochodu:-)

Neděle 4. dubna 2004 v 11:22® Láďa

4All:Chlapi už se nám přibližuje 16.4.!!!!!Co vy a vaše nervové soustavy?!Já osobně jsem to díky nemoci a pracovní zaneprázdněnosti docela snášel,ale teď už jsem totálně natěšený a nervní.

Neděle 4. dubna 2004 v 11:18® Láďa

DaH:Je fakt,že toho bolena si asi cením ze všech nejvíce společně s potočákem. U toho pstruha jsem si taky nasadil laťku hodně vysoko. Je pravda,že člověk (rybář)potřebuje hlavně štěstí a být ve správnou dobu na správném místě. A co se týká focení ryb,když je člověk sám u vody a k tomu je chce ještě vrátit zpět do vody,tak to je opravdu očistec.

Neděle 4. dubna 2004 v 10:22® HaD
HaD

Bass: už jsi vymyslel tu Itálii a ty Blekoše? Já se jim možná taky podívám na zoubek na přelomu dubna a května:-)

Neděle 4. dubna 2004 v 9:56® HaD
HaD

Láďa: možná nepřekonáš, ale možná taky jo, vláčet umíš, ale to nestačí, chce to i to štěstíčko a proč by se na Tebe nemohlo znovu usmát? Na mě se taky usmálo a poslalo mi tuhle krásnou jikrnačku. Trošku mě jen mrzí, že to byla vyložená náhoda, víc bych si takového úlovku vážil při přívlači, ale úlovek to je. Jen doufám, že nedopadnu jako Ty a fotky mi vyjdou. Docela jsem byl po tom focení vyčerpán:-))

Neděle 4. dubna 2004 v 9:52® Láďa

DaH:Na Labi 89cm!!To už do konce svého života nepřekonám,ale bohužel mám ho jenom ve své hlavě.

Neděle 4. dubna 2004 v 9:35® HaD
HaD

Bass: už jsi vymyslel tu Itálii a ty Blekoše? Já se jim možná taky podívám na zoubek na přelomu dubna a května:-)

Neděle 4. dubna 2004 v 9:28® HaD
HaD

Láďa: Ty jsi měl vloni ještě většího, ne?

Neděle 4. dubna 2004 v 9:26® HaD
HaD

Bass: rekord jsem měl myslím 70, takže je to osobáček:-)

Neděle 4. dubna 2004 v 9:08® Láďa

DaH:Sakra pane kolego nasadil jsi laťku pěkně vysoko!!!!!!Gra­tuluji!!

Neděle 4. dubna 2004 v 7:30® Bass
Bass

DaH: Pěkná práce ! Koik máš jinak největšího ? Nebo byl tohle osobáček ? To by bylo pěkný, si takhle hned na začátku sezóny šlehnout rekůrdek :-)) )

Sobota 3. dubna 2004 v 19:40® HaD
HaD

Alfons: o jaký revír se jedná?

Sobota 3. dubna 2004 v 16:33® jiris
jiris

Dah – už vím:o)) Gratuluji, pěkná rybka:oHů)))

Sobota 3. dubna 2004 v 16:31® jiris
jiris

DaH – jakýho bolena, kam si to psal?

Sobota 3. dubna 2004 v 16:14@ Alfons

Nad vesnicicí, proti proudu potoka kde je úplně čistá voda pstruzi nežijí. Ve vesnici, kde jsou do potoka zaústěné septiky pstruzi jsou. Co hlásí rybáři a ekologové? Je to zdánlivě proti rozumu, ale je to prý tak. Budu potěšen, když někdo svoji odpověď pošle na můj e-mail pfz@seznam. cz