Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. února 2011 v 19:50® jiris
-
sethy> jo takže 2008, loni ho kupoval po druhé tuším, nejspíš
- Pátek 25. února 2011 v 17:42profil byl smazán
-
jiris> je, a to ani nechodí na ryby s komorníkem.
- Pátek 25. února 2011 v 16:15® sethy
-
jiris> vidiš to a já myslel že to bylo dýl. Ale asi máš pravdu
Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 15:19:49 uživatelem sethy.
Ikdyž když nad tím tak přemýšlím, tak jsme se loni na výstavě potkali? Bob si ho kupoval už 2009 ne? A to už bylo rok po tom co jsem o tom mluvil.
Edit2: Multíkovláčkuju od 2007, 2008 jsem kupoval tu velkou gumu a tím pádem se i díval na ty pruty - Pátek 25. února 2011 v 16:00® jiris
-
sethy> ty savige byli před 3 lety pokud počítám i letošní rok. Loni jsme je jen kontrolovali (to je viděl osprey a psal o nich v článku) a mi se na ně koukali už rok předtím (řekl bych na úplně stejné modely) a kupovaly si ty prasečí gumoryby
Ale sám mi to přijde, taky dýl
) Když jsem na tu gumo rybu chytal v zatáčce s multíkem, hehe
EDIT – mají moc pěkný sumčák i twistrák. Vzhledově ne, ale účelem ano.
Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 15:01:21 uživatelem jiris. - Pátek 25. února 2011 v 15:56® jiris
-
pepa-č> není ten sety nějakej oprsklej? Pepčo Ti přeci můžu říkat jen já, nebo ne?
- Pátek 25. února 2011 ve 14:20profil byl smazán
-
sethy> podám do ruky pohunkovi
- Pátek 25. února 2011 ve 12:32® sethy
-
pepa-č> Pepčo když v noci vytáhneš rybu kam dáš prut? Já na zem pak prd vidím a šance že na něj šlápnu tu je
- Pátek 25. února 2011 v 11:36profil byl smazán
-
sethy> proč bych si na prut šlapal? to jen ty válíš pruty ve vidličkách nebo po zemi, bobkařu!
- Pátek 25. února 2011 v 10:35® skwor
-
chupacabra> Asi to byla nějaká akce, šlo o původní model. Už ani nevím, u jakého to bylo stánku (potkal jsem u něj Sandera, bližší určení nepodám
)
- Pátek 25. února 2011 v 0:25® sethy
-
pepa-č> i na prut. Určitě lepší barva než u Ti-borona. Aspon na něj v noci nešlápneš
Tento příspěvek byl editován 24.2.2011 23:26:03 uživatelem sethy. - Pátek 25. února 2011 v 0:23® osprey
-
pepa-č> Ani mušáky. Ještě tam měli kapráky, docela se mi líbí Morion. Je tam nějaká kratší 330 cm stalking verze, to bych mohl. Ale na kapry mi stačí feeder. Krám u nádraží je odnož toho, co je u vás za mostem.
Je to problém – většina lidí tuhle značku zcela míjí.
- Pátek 25. února 2011 v 0:22profil byl smazán
-
sethy> na košili, papír, ledničku jo
- Pátek 25. února 2011 v 0:19® sethy
-
pepa-č> bíla je dobrá
- Pátek 25. února 2011 v 0:13profil byl smazán
-
osprey> a mušáky? sportex není mušáková firma, ale dušujou se, že teď znovuuvedené klacky se už povedly.
čirá zvědavost
- Pátek 25. února 2011 v 0:10profil byl smazán
-
osprey> u nádraží? to je kajman? neznám ty obchody tam.
styx příhoda
) to je dobrý. já koukal, že dělají 1,5díly. (prut + rukojeť – říkám tomu jednaapůldíl)
- Pátek 25. února 2011 v 0:07® osprey
-
pepa-č> Feedery Sportex jsou velmi chváleny – i ty nové černé. Na výstavě nejsou přítomny, ale snad bude čaasem jeden k vidění v Táboře (obchod u nádraží).
- Pátek 25. února 2011 v 0:05® osprey
-
pepa-č> Řada Styx omrknuta. Docela dobré, finančně ale nedosáhnu. Pojí se s tím zajímavá historka. Vzal jsem jerkáč a koukám – sedlo pro multík držím dobře (nahoru), očka mám dole. Koukám jak to, nechápu, ptám se. Prodavač pro změnu nechápe, proč by měly být očka nahoře.
Spojenými silami jsme nakonec objevili, že blank je rozdělen těsně nad rukojetí a celý ten kus s očky je vsazen obráceně a zarván na krev
Jinak tam toho od Sportexů není zas tolik, ale poprvé jsem viděl řadu Saphire. Udělala na mě mnohem větší dojem než Kev Spin.
- Pátek 25. února 2011 v 0:01profil byl smazán
-
osprey> a prosím nové feedry – ty černé. díky
- Pátek 25. února 2011 v 0:00profil byl smazán
-
osprey> věřím, omrkni mi prosím novou hnusnou bílou řadu STYX. poslední hnusná řada black stream se povedla. tak třeba STYX když stojí mnohem víc a je je ještě mnohem hnusnější, bude mnohem lepší
a omrkni mi prosím ten mnohadíl 4 nebo 5 kusů Travel Carat Z.
já na jarmark nejedu, já nejsem jarmarkový typ
navíc tam mám své zvědy a špehy (třeba tebe)
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:51® osprey
-
pepa-č> Nemám. Ale jsou lidi, co například sbírají mobily. Je to nesmyslné, ale neškodné. Já mám zas tendenci hromadit vláčecí pruty. Bojuju s tím, ale občas je to silnější…
Mimochodem, zatím jsem na výstavě neutratil ani korunu…
Jo – mají tu i Sportexy, což minule nebylo. Opal Jerk do 130 g dost dobrý, ale nelíbí se mi rukojeť, přijde mi krátká.
Tento příspěvek byl editován 24.2.2011 22:53:47 uživatelem osprey. - Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:42profil byl smazán
-
osprey> kontrolní: ty máš málo prutů?
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:38® osprey
-
sethy> Pořád se dá vybrat. Ale nabídka se změnila. Loni cosi doprodávali a dal se tam udělat lepší kauf. Mě dneska zaujaly některé pruty od firmy Grauwell. Materiálově a výbavou docela slušné, ale designér to dost zazdil. Ale je fakt, že mezi výrobky firem, které mají u nás mají minimální reputaci se najde sem tam docela povedený kousek za slušné peníze.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:31® sethy
-
osprey> jsme se na ně s jirisem dívaly už před cca 3–4ma rokama, měli tam parádní twistrák (co se blanku týče) za 15 stovek.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:18® osprey
-
sethy> Málo jsi řval
Mimochodem teď tam mají pěknou dvěstěčtyřicítku tak do 20 g (pro majitele Dragonů spíš do 15 g) cca za 1500 Kč a myslím, že by to bylo dobře investovaných patnáct stovek.
Bohužel je jejich nabídka taková neucelená.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:13® chupacabra
-
jinak je to vyrobce, co se zabyva jen privlaci a maji hlavne pruty na tezsi vlacku. http://www.savage-gear.com/…r/flash.html#/3
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:11® chupacabra
-
osprey> ja jsem je prave neznal ikdyz nejaky gumy od nich mam myslim taky a znova jsem si koupil, vypadaji taky pekne, nejaky twistriky a takovy kopytka, canibal jim rikaji.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:07® sethy
-
osprey> Já už předloni a nikdo mě neposlouchal
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 22:47® osprey
-
chupacabra> Já jsem chválil Savage Gear už loni. I letos tam mají jeden proutek, který se mi líbil. Je kratší než ten co píšeš, takže je to jiný. Vůbec bych se toho nebál. Ta značka je jen málo známá a podceňovaná. Používám některé jejich nástrahy a také spokojenost.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 22:42® chupacabra
-
jižan> asi mas pravdu, nejspis to delalo jenom to, jak je silene rychlej.
jinak pro me nejvetsi prekvapeni ten savage gear. uz jsem ho nasel, byl to model parabellum 2,7, 7–23 g http://www.harrissportsmail.com/Models.aspx?… . prisel mi jako super klacek, popremyslim o nem. nemate nekdo zkusenosti s touhle znackou?
Tento příspěvek byl editován 24.2.2011 21:43:17 uživatelem chupacabra. - Čtvrtek 24. února 2011 ve 22:29® jižan
-
chupacabra> Viper na to vypadá, ale není. Samozřejmě zvládne víc, ale optimální je to co se uvádí.