Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. dubna 2004 v 10:31® HaD
-
ALL: to jste všichni na rybách nebo spíte? Čekal jsem pár gratulací za bolena a zatím jen jedna, to je slabý
))))))))
- Pátek 2. dubna 2004 v 8:32® Bass
-
jiris: Jasně !!
- Čtvrtek 1. dubna 2004 v 19:05® jiris
-
Bass – jakej je to model, asi 2003??
- Čtvrtek 1. dubna 2004 ve 13:24® esox
-
al jakej ten diaflesh je? jeste sem ho nevidel, je to dobrej klacek?
- Čtvrtek 1. dubna 2004 v 8:36® Bass
-
jaryn: Přesně tak. Je to jenom otázka srdce. Musíš se do toho prutu zbláznit a pak je to ten pravej
- Čtvrtek 1. dubna 2004 v 8:29® Bass
-
jiris: Jestli chceš, tak odemne můžeš mít Diaflesh ne kolem 4000,– ale přesně za 4000,– !! A kdyby si byl moc rychlej, tak by byla možná i nějaká slevička na limonádu. To je nabídka, co ?!?
- Středa 31. března 2004 ve 23:59® jaryn
-
Bass: Žádnej naviják není nej, v té špičce je to vyrovnaný, záleží na osobním vkusu. Já mám na „těžkou“ přívlač Suveren, na „střední“ SHimano Aero GT a na „lehkou“ Okumu Metaloid a jsem spokojen. Všechny jsem protahl i mořem a no problem. Každej je zatíženej na nějakou značku. Lákal mě Slammer od Pennu. Klasika a držák, ale vadí mi že nemá zpětný chod.
- Středa 31. března 2004 ve 22:09® HaD
-
jaryn: byly alespoň pětikilový?
a co nová plavačka, je „gůt“?
- Středa 31. března 2004 ve 21:58® jaryn
-
DaH: 4 plotičky
- Středa 31. března 2004 ve 21:05® jaryn
-
jiris: Souhlasím s Bass, žádný prut není nejlepší. Měl by ti sedět povšech stránkách, Shimano Berkley, Fenwickjsou lídři, ale není špatná ani Tica, viděl jsem těď i nový vláčák od Colmicu. Penn dělá v10–30g. Priona(3500Kč) a Milenium (2500). Musí se ti taky líbit, aby ses mohl po večerech kochat. já woblery vláčím Cormoránem Powergrip 10–40 z roku1991(minulé století) a neměnil bych, je to můj miláček. Twistry vláčím SSGS 28g a loni jsem na něj dostal štiku 95cm. DaH kdyžsi šel pro SSGS nakonec odešel s Conolóóónem a neměnil by.( Mezi náma ted je ohnutý když tam dáš karabinku. Ten prut budeš mít víc než pět let(pokud ho nepřivřeš mezi dveře) a při vyrovnaný kvalitě bych se rozhodoval srdcem.
- Středa 31. března 2004 v 16:04® jiris
-
Bass a výhodou je, že diaflesh mohu mít kolem 4 000,– a ještě sorry za ty překlepy a chyby v předchozím příspěvku (píšu to od kámoše tak spěchám)
- Středa 31. března 2004 v 16:03® jiris
-
Bass a výhodou je, že diaflesh mohu mít kolem 4 000,–
- Středa 31. března 2004 v 16:01® jiris
-
pro rádce – nevím jakou gramáž?? Nejvíce chytám na twistry kolem 8cm s 7 gramovou hlavou. Časté ryby jsou i 5–6 kg. Tak jakou gramáž 10–30 nebo 10–40, 5–20? Nejvíc by „asi“ vyhoval ten 10–30, ale řekl bych že se tento rok nedělá (diaflesh) DaH – nejvíce asi rozhodne jakej má Jožka, ten na něj chyt tu jeho 92 a má ten prut by nedal za nic:o)) A ještě dá se sehnat stará S1?? Bass – myslím, že Shimano má hodně dobrý navijáky!! ale že se jim blíží hodně jinejch firem např. možná Daiwa, některý Mitchelly (na sumíky, jsou hodně robustní) atd. Mnoho firem neznám stačí se kouknout na Cabelas a jiný zahraniční shopy, kde shimano vypadá jako chudej příbuznej v navijácích :o))
- Středa 31. března 2004 v 15:26® Láďa
-
Ruda,BigSteak:Straka to byla ta správná volba!!!!!!Deset bodů je pravda hodně,ale hraje se ještě o 21bodíků!!!!Druhá bude Sparta třetí Olomouc a Slavia bohužel až čtvrtá,ale možná taky ne. Ale sestupová místa budou ještě zajímavá. Jsem sice Pražák,ale rád bych tam viděl Žižkov. Vzhledem k tomu,že bydlím kousek od stadionu,tak tam vždy zavítám na druhou půlku,ale co tam se děje to je opravdu síla. Jinak včera jsem se dozvěděl s důvěryhodných zdrojů,že to bylo vše nahráno aby Kotrba odešel a takový Synot byl jasný už ve čtvrtek,ale Koubiš v tom nejede. A teď už zase k rybám…
- Středa 31. března 2004 ve 13:49® BigSteak
-
Ruda: řek bych, že stejně líp jak třetí být nemůžou těch 10 bodů v 7 kolech asi nesmažou
.
- Středa 31. března 2004 ve 12:44® HaD
-
jiris: zeptám, tedy jestli si vzpomenu (včera odjel)
- Středa 31. března 2004 ve 12:20® Bass
-
jiris: tak potom bych to viděl na 25 – 30 g jako ideální gramáž. ( teda při délce 2,7 m )
- Středa 31. března 2004 v 11:57® jiris
-
Bass – já taky nechytám na malý twistry. DaH -nevíš jakou měl jožka gramáž na tom jeho diafleshu. Zeptej se prosím TR, ten to bude vědět.
- Středa 31. března 2004 v 9:24® Bass
-
jaryn: Jak si přišel na to, že je S1 novinka ? Kterej naviják vidíš ty jeko ten NEJ ?
- Středa 31. března 2004 v 9:20® Bass
-
jiris: Pozor ! Nedbej na to co sem ti tu napsal. Jestli si se do toho prutu zamiloval, sedí ti a je to přesně to co si představuješ, pak do něj jdi. Absolutní důvěra nástraze, prutu a navijáku jsou totiž nedílnou součástí úspěchu. Já jsem tim nechtěl v žádném případě říct, že by Shimano byli špatný pruty. To je nesmysl. Já si prostě prut za 5, 6 tisíc představuju malinko jinak a to je všechno. – – – Já mám S1 ( stejně jako kámoš ) 2,7 m 28g a vystačím si s ním na kompletní twistrovačku. Na malí twistry nechytám, tak že fakt idealní klacek. Jestli chytáš hodně na mikro twistery, tak bych doporučil SSGS. To je parádní žvejkadlo, na malí gumy uplně ideální.
- Středa 31. března 2004 v 6:43® Ruda
-
Láďa: Docela mne zklamal pan Košťál angažováním p. Straky. Myslím, že je to ta nejlepší volba pro Spartu, včera bylo asi mnoho sparťanských lajdáků težce v prr…, že jim v pohodě stíhá 46-letý trenér, jo bude ještě v závěru horko.
- Středa 31. března 2004 v 0:38® esox
-
kolcek: celkem asi 1300,–
- Úterý 30. března 2004 ve 23:17® HaD
-
ALL: mrkněte do fotogalerie na toho nového pstruha o., to je fakt nášup
- Úterý 30. března 2004 ve 22:53® HaD
-
Jaryn: včera jsem ho na krámě prošvihával a je to labuž, myslím si, že si pleteš s něčím jiným, je to fakt bomba, až půjdeš na krám, dej echo a já zaběhnu a mrknem na to spolem
- Úterý 30. března 2004 ve 22:35® jaryn
-
DaH: byl jsem u brlenek s feedrem jeden cejn a hrozný vítr. a s tím S1 to nepřeháněj. je to jen novinka. Myslím, že je moc rychlý na pstruhy určitě dobrý. Na řeku na twistry bych si ho nevzal Bass: už bych neřekl, že Shimano má nej navijáky. Určitě ale mají nej image a ceny
- Úterý 30. března 2004 ve 22:09® HaD
-
jiris: já jsem stále více zamilován do Skeletora /kdyby měli na krámě 2–12 g ve 2,70 tak asi neodolám, ale maj ho jen v 3,00, což se mi zdá dost dlouhý)
- Úterý 30. března 2004 v 18:44® jiris
-
Bass – nech to zrovna jsem se zamiloval do Diafleshe 5–20 g, na menší twistry (myslím, že by mohl zvládat větší ryby). Jakou S1 si kamarád koupil?? Jakej prut používáš na gumy (gramáž) kolem 8 čísel a hlavy tak 5–10 g. Na větší ryby. A teď babo raď:o))
- Úterý 30. března 2004 v 15:06® Bass
-
4 All: Pánové, kamarád si dopřál na novou sezónu S1 a osadil to novym Twin Powerem s přední brzdou. Upozorňuju vás, že to je umělecký dílo !!! Při pohledu na ten skvost se vám normálně rozklepou kolena.
- Úterý 30. března 2004 ve 14:59® Bass
-
Václav: Možná se to čte blbě, ale takovej je život
) Shimanu musí stačit že maji nejlepší navijáky. Nemůžou přece kralovat i v prutech ?!?
- Úterý 30. března 2004 ve 13:48® Vaclav
-
BASS: vidim dobre… co mi to tu rikas o Antaresovi, clovece. mor na te, mor na te…