Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 30. března 2004 v 9:49® Bass
Bass

jiris: Žiju, neboj ! Akorát jsem neměl nic čím bych přispěl do diskuse, tak jsem všechno radči jenom z povzdálí sledoval:-)) Ten Diaflash není můj, ale stejně žádnej šlágr. Teď jsem asi rozzlostil spoustu příznovců Shimano prutů, ale opravdu když ten prut srovnám třeba s SSGéčkem, klackem za uplně stejný peníze, tak je tam rozdíl třídy. Ale to neni jeno Diaflash. Kámoš si teď koupil na pstruhy Fenwicka. Čistokrevnej skvost !!! Titanový očka, parádní akce, parádní korek, no prostě krasavec. A když jsem ho viděl na krámu ve stojanu stát vedle Antarese ( stejná délka i gramáž ), tak to byl proti němu opravdu chudej příbuznej.

Pondělí 29. března 2004 v 18:04® jiris
jiris

Bass, žiješ ještě?? Proč ti nevyhovoval ten Diaflesh??

Pondělí 29. března 2004 v 17:58® Láďa

Mirek:Dnes jdu vyzvednout zásilku na poštu!Děkuji

Pondělí 29. března 2004 v 17:57® Láďa

Ruda:Jo víkend byl hodně špatný,ale pokud to nemají hráči v hlavě srovnané ať už fotbalisti či hokejisti,tak můžou plakat jedině sami nad sebou. Je pravda, že jsem ten Synot těžce rozdýchával......

Pondělí 29. března 2004 ve 14:05® Mirek

raduch: Poslal jsem Ti zprávu.

Neděle 28. března 2004 ve 23:27® jaryn

DaH: ne, krmil jsem s vnučkou kachny. V úterý sednu u brlenek s feedrem a s novou plavačkou.

Neděle 28. března 2004 ve 22:27® HaD
HaD

jaryn: nevtipkuj, byl jsi dneska na feedru?

Neděle 28. března 2004 ve 22:27® HaD
HaD

jiris, Ruda: jeden můj kámoš vloni dostal na Jordáně myslím 65cm candáta na strýmra a já jsem chytal na strýmra mikrocanďoury na Lužnici (okolo 10–15cm)

Neděle 28. března 2004 ve 22:26® jaryn

DaH : jo moment

Neděle 28. března 2004 ve 22:25® HaD
HaD

jaryn: no coment

Neděle 28. března 2004 ve 22:10® jaryn

Ruda: ja nejsem fanda žádných S, jen v hokeji Slávii, protože tam hraje zeťák. kolcek: jestli se ti bude lépe spát tak jihočeská stojí komplet 1360,–Ryb. stránky nevím ,ale DaH chodí na MRK(D)

Neděle 28. března 2004 ve 21:22® Ruda

jiris: zkus je hledat ve vodě. Ne teď vážně na streamra candoše to bude ořech, taky bych rád, ale řeka bude asi řešitelnější, i když letos budu chytat poprvé i z boatu takže s trochou štěstí si na ně posvítím i na Jesenici a Skalce.

Neděle 28. března 2004 ve 21:01® kolcek

neznáte někdo náhodou ještě ňáke ryb. stránky?dííík

Neděle 28. března 2004 ve 20:56® Ruda

jaryn: Tak bych to neviděl, mám spoustu kamarádů sparťanů, ale moje srdce je sešívané a vovovovo tom to je.

Neděle 28. března 2004 ve 20:52® jaryn

Ruda: ta nemáš rád Sparťany?

Neděle 28. března 2004 ve 20:35® kolcek

Zdarec kluci neřekli byste mi někdo kolik ste platili za povolenku?

Neděle 28. března 2004 ve 20:01® Ruda

Láďa+all: Pro Sparťany celkem příjemný víkend ne? GO SLAVIA!!!!!

Neděle 28. března 2004 v 19:07® Ruda

DaH: Jedním slovem – super!!!!

Neděle 28. března 2004 v 15:42® HaD
HaD

mirmen: já měl na dírkách taky štiku (3,6 kg) a v žaludku měla 35 sm pstruha (z tlamy jí ještě koukal ocas

Neděle 28. března 2004 ve 13:18® mirmen

jaryn,DaH: jedna štika z dírek měla přes 90 cm. Vzali ji, protože tam sypou do revíru pstruhy, jak potočáky tak i duháky, takže jim jich asi hafo spořádala. Možná že na pstruhovejch revírech půjdou štiky za lepším pošušňáníčkem než za bílou rybou.

Sobota 27. března 2004 ve 22:49® jaryn

jiris: souhlasím s DaHem, sumci někde leží, je to vidět i na fotkách od Áče. Ostatní dravci někde migrují , spíše na hloubce. Chytáme dravce do konce prosince a nevím proč se by jejich chování mělo po novém roce měnit. Je to jen můj názor. Možná by to chtělo zeptat se nějakého pytláka co loví dravce nonstop. Jo Rosi říkal, že chytli na dírkách osmdesátku štiku. Takže se budou ploužit kde zimuje bílá ryba.

Sobota 27. března 2004 ve 21:23® jiris
jiris

DaH – TR umí kreslit :-)) ) Chci zkusit candoše na strýmr, ale nevím kde je hledat : )))

Sobota 27. března 2004 ve 21:18® HaD
HaD

jiris: já myslím, taky záleží na „tuhosti“ zimy a že ryby migrujou, alespoň takový mám zkušenosti z dírek. Někdy chytáš okouny na hloubce 1m a někdy na 5 metrech (u nás na Jordáně často často vůbec). Stejný je to se štikama i pstruhama, tedy s těma hloubkama. Kde stojí candáti nevím, praktickou zkušenost nemám a teorii z knížek tady psát nebudu. Boleni podle mě taky přejížděj a sumci budou někde „hajat“, ale kde to nevím, a i kdybych to přesně věděl, tak bych to stejně neřekl :-)) asi víš proč, stačí, že se bagrujou řeky, a ještě aby přišli pytláci na to, kde jsou na stojákách, to už bych nerozdejchal:-(

Sobota 27. března 2004 ve 21:09® HaD
HaD

Ruda: tak co říkáš na ilustraci?

Sobota 27. března 2004 v 18:26® jiris
jiris

re – Kdy – Kde

Sobota 27. března 2004 v 18:25® HaD
HaD

jaryn: fakt bez šance? škodička:-(

Sobota 27. března 2004 v 18:14® jiris
jiris

Od kdy se třou candáti?? Kdy si myslíte, že se v přehradě v zimě zdržují dravci (candát, štika, bolen, sumec, okoun)?

Sobota 27. března 2004 v 16:55® jaryn

DaH: ptal jsem se na lupeny. 0 bodou. Kup si domácí kino s velkou televizí, nejlépe barevnou a užiješ si to taky.

Pátek 26. března 2004 ve 22:07® HaD
HaD

jiris: kdo je vyrábí nevím, ale za zeptám se Ti. Stormy jsou dobrý, alespoň ty co jsem měl na prutu. Funovaly skvěle, jen ta cena. Stačí jedna dvě štiky a je konec.

Pátek 26. března 2004 v 19:32® jiris
jiris

David – v anketě mi chybí odpověď, chytil jednu:o), ale myslím, že se parmouši daj na přívlač lovit cíleně:o))