Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. února 2011 ve 21:20® PetrC
-
Libor> hele ty jeden. Je sice pravda, že došlo k zamotání, a to k tak velikému, že došlo na vyřezávání, ale ač nerad, musím bonznout prutose, protože to byl on, kdo ho zamotal.
Já jen čučel na to neštěstí a ještě že jsem chlap, jinak bych to obrečel jako malej Jarda.Zapoměl jsem na smajlíky…
tak ještě jednou…
Tento příspěvek byl editován 6.2.2011 20:21:34 uživatelem PetrC. - Neděle 6. února 2011 ve 21:17® PetrC
-
sethy> to je přesně on. Ale jak se s tím nahazuje, tak to tedy nevím. To víš, je to šimáno a na to jsem krátký.
- Neděle 6. února 2011 ve 21:16® PetrC
-
Prutos> to víš, že jednou snad možná někdy kdo ví kam mě asi co já vím vítr zanese. Ano, čteš dobře – vítr zanese. A jako pírko.
A stejně jsi hodnej a mám tě rád!
- Neděle 6. února 2011 ve 21:13® Libor
-
sethy> mě tím vašim marketingem nezblbnete, já byl svědkem na srazu chytej jak PetrC s Prutosem zamotali multík po prvním náhozu, protože se v tom utáhla moc šňura poté co se na břehu simuloval sumčí kopanec a úprk. Ale jsou to fajn kluci, oba.
- Neděle 6. února 2011 ve 20:52® sethy
-
PetrC> myslíš toto: http://www.rybarsky-market.cz/…default.aspx
By mě zajímalo jak se s tím nahazuje, když je to vhodné na velmi lehké vláčecí nástrahy
- Neděle 6. února 2011 ve 20:50® Prutos
-
PetrC> Tebe vždycky
A myslíš, že se někdy tady na jihu ukážeš?
- Neděle 6. února 2011 ve 20:47® PetrC
-
Prutos> až se uvidíme, zmáčknu ti nos jestli si skutečně nevymýšlíš.
Jak se říká mládí vpřed, jo? Tak každý se musí párkrát spálit.
Plavačka je pokaždé zaručená, stejně tak moucha.
A vezmeš mě tam? - Neděle 6. února 2011 ve 20:44® PetrC
-
sethy> proč by to nefungovalo? Vždyť tohle okopírovalo šimáno a jeden čas se to prodávalo.
A už to máš spočítané?
- Neděle 6. února 2011 ve 20:43® Prutos
-
sethy> Jasně. Dokonce jsem si to chtěl z recese koupit. Ale je krize…tak jsem ho tam nakonec nechal.
- Neděle 6. února 2011 ve 20:42® Prutos
-
PetrC> Nekacám, čestné prutosovské!
Směrem jdeš dobrým, ale já rád zastávky a odbočky.Některé bývají slepé…ale co, nevadí.
Krmítko a krmení byla jediná správná volba, věř mi. Nějaké pozitivum to ale mělo. Objevil jsem nové a dobře vypadající místo na sumcovláčku. - Neděle 6. února 2011 ve 20:41® sethy
-
Prutos> A funguje to vůbec
- Neděle 6. února 2011 ve 20:35® Prutos
-
sethy> Jasně, to byl on
- Neděle 6. února 2011 ve 20:25® sethy
-
Prutos> to byl takový ten sranda multík na dírky
Tento příspěvek byl editován 6.2.2011 19:26:37 uživatelem sethy.?
http://www.freefishing.cz/…ll--mt-1000/ - Neděle 6. února 2011 ve 20:20® PetrC
-
Prutos> uvědom si, že když chválím tebe, chválím zároveň i sebe, jakožto onoho skvělého učitele.
Nebo kdo myslíš, že tě nevedu správným směrem?Šikovný jsi, ale ryby jsou divné. lovil jsi s krmítkem? Chyba, máš na ně jít se splávkem.
Vážně jsi viděl MP s cívkou z plastické hmoty?
Kdecáš. - Neděle 6. února 2011 ve 20:06® Prutos
-
PetrC> Já Tě nikde nechváli, tak nechval Ty mě…nebo se urazím
Vůbec si to nezasloužím.
Dnes jsem byl na rybách, nic nechytil…takže zas tak šikovný nejsem.
Tak mě napadá, já minulý týden taky jeden multík s plastovou cívkou viděl. Tedy, byl to spíš multíček - Neděle 6. února 2011 ve 20:01® PetrC
-
Prutos> také jsi šikulín. Aby ne, máš skvělého učitele (tím nemyslím Míru, on už s tím seknul).
Je to ze starého Ambassadeura. Až mi to vyjde, tak ti ho (jen pro tebe) vyblejsknu. Ale je v částečném rozsypu. Už několik let, asi patnáct, ho posílám na sever.
Hmmm, ale z tohoto si tedy příklad neber. To víš, i učitel má své dny…To není k smíchu!!!
- Neděle 6. února 2011 v 19:53® Prutos
-
PetrC> Už jsem to našel. Z čeho jsi to vykuchal? Neříkej že z Abu…
- Neděle 6. února 2011 v 19:46® PetrC
-
Prutos> hodil jsem to tam, kde by to nikdo nečekal…
Sem to dát nemohu, jsem stydlín a nechci to tady zaneřádit. Víš přece, co dokážu.
- Neděle 6. února 2011 v 19:33® Prutos
-
gomz> Hoj. 2500 šímo
- Neděle 6. února 2011 v 19:24® gomz
-
Prutos> Zdar Tome.Jakou velikost navijaku mas na to tve ulxKO?Diky za info.
- Neděle 6. února 2011 v 18:10® Prutos
-
PetrC> Kde? Nikde nic nevidím.
Však to hoď do placu. - Neděle 6. února 2011 v 18:06® PetrC
-
Prutos> když znáš hadrony, tak znáš všechno. To je přece základ.
Nakonec máš v malíku i teorii strun a membrán.Jo a máš tam ty fotky.
- Neděle 6. února 2011 v 17:52® Prutos
-
PetrC> S gravitonem na mě nechoď…tomu nerozumím. Já znám jenom proton, neutron a elekton. Víc mě ve škole nenaučili
- Neděle 6. února 2011 v 17:42® PetrC
-
Prutos> pokusím se jí vyštrachat a šoupnu jí do doupěte, jo?
Prd tomu rozumíš, právě naopak, v meziplanetárním prostoru je vrtule to jediné, co ti nasaje gravitony a ty mohl následovně rychle urychlovat urychlovač.
- Neděle 6. února 2011 v 17:26® Prutos
-
PetrC> Plastovou k multíku? No neke…vyfotit, to musím vidět, jinak neuvěřím.
Jinak já Ti nevím, ale nebyla by nám vrtule v meziplanetárním prostoru na prd? - Neděle 6. února 2011 v 17:21® PetrC
-
Prutos> chybí mi ve slově budeš Š. Hanbím se.
- Neděle 6. února 2011 v 17:20® PetrC
-
Prutos> bude sedět vedle mě a u křídla. Budeme čučet na vrtuli, jo?
Ty vole, ryby sou přece všude. I ve Vltavě.
- Neděle 6. února 2011 v 17:18® PetrC
-
Prutos> už ne, to už dávno neplatí. Trošililililinku jsem v tomto směru zmoudřel, k tomu ještě dozrávám a mužním. Takže na kouzelné slůvko šimáno už tolik nereaguji.
Přesně tak, ten nitrid titanu je stejně na prd, škrábancům nezabrání a odstranit nejdou tak ani tak, leda to obrousit a vyleštit. To je sice práce na pár desítek minut, ale čas jsou peníze, že?
Dnešní plasty jsou kupodivu odolné, lehké, houževnaté, pevné, tvrdé i měkké, ohebné i neohebné a některé s cenou několikanásobně převyšující cenu některých kovů.
Věřím, že plastové cívky vydrží i zdolání větších sumců, ale také dávám přednost kovovým.
Mimochodem, viděl jsi někdy plastovou cívku na MP?
Viděl?
Fakt?
No neke…Já ano a myslím, že ji tu někde mám.
- Neděle 6. února 2011 v 17:16® Šnek
- Neděle 6. února 2011 v 17:15® Prutos
-
PetrC> Fakt? To abych se sbalil. Kdy se letí?
Počkat…jsou tam ryby?