Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 1. února 2011 v 19:13® sus1
-
mannice> Něco podobného jsem viděl u nás u vietnamců a stálo to okolo 30Kč. za kus.
Tento příspěvek byl editován 1.2.2011 18:15:18 uživatelem sus1.
Mám dojem,že jsem to viděl i ve vetešárně jménen ,, KiK." - Úterý 1. února 2011 v 19:13profil byl smazán
-
sethy> Nekupoval sem to v cabelasu,to sou fotky 4měsíce starý,až teď sem se k nim dostal a říkal si že by nebylo špatný sem něco hodit..
spike> Tos mě moc nepotěšil,doufám že budou chodit.
gomz> Koukám,že se vám moc nelíběj co
Tento příspěvek byl editován 1.2.2011 18:14:25 uživatelem . - Úterý 1. února 2011 v 19:13® gomz
-
mannice> a to jsi nemohl vybrat neco hezciho?
- Úterý 1. února 2011 v 19:10® sethy
-
spike> tak jestli to koupil v cabelasu tak max 150 za vše
- Úterý 1. února 2011 v 19:08® spike
-
mannice> Od frenzy mám popa a spíš nechodí jak chodí
Tento příspěvek byl editován 1.2.2011 18:09:31 uživatelem spike.Jinak tipuju tak 250kč za všechno.
- Úterý 1. února 2011 v 19:00® sethy
-
mannice> tak 200 za vše, víc bych za to nedal
- Úterý 1. února 2011 v 18:53profil byl smazán
-
Dneska sem si udělal radost cestou ze školení.A pro zpestření vyhlašuju soutěž.Kdo uhádne za jakou cenu sem koupil všechny 4 kousky,nebo bude nejblíž.Pošlu mu osobkou odkaz na obchod,kde je za tu cenu seženou
. Ve 21:00 ukončuju a pogratuluju
- Úterý 1. února 2011 v 17:54® sethy
-
Scanix> nešlo by to ukládání vlasce vyřešit podložkou? Copak máš s překlapěčem?
- Úterý 1. února 2011 v 17:51® PetrC
-
Scanix> stále tě zlobí ukládání vlasce?
Podle mého názoru se ale nebude jednat o vadu konkrétního kusu, spíš celé řady. Mám pocit, že stejný problém má/měl i Míra. - Úterý 1. února 2011 v 17:11® billy717
-
zdravim, mate niekto nejake skusenosti so znackou Albastar? Vdaka
- Úterý 1. února 2011 v 15:22® Scanix
-
sethy> musim ti dat za pravdu, Flip ma Twiny skutecne starsi vyroby Made in Japan, ale toci a ukladaji vlasec paradne. Ja mam svym Twinem problemy od zacatku s ukladanim vlasce a ted se pridal i problem s preklapecem, celkove me to tez zklamalo, samozrejme, ze muze jit o vadny kus, ale nevim, asi je neco spatne a duvod mozna Made in Malaysia
- Úterý 1. února 2011 v 11:59® sethy
-
osprey> Tak možná pravdu nemám a možná to byly jen blbé kousky, ale pro mě to tehdá bylo velké zklamání
No jo když ty jsi kupoval aera, já ještě tahal kačera - Úterý 1. února 2011 v 0:18® Tino
-
osprey> jistě… je zazimovaná v garáži
párkrát mě vypekla, ale jinak je to super zážitek (a žrout peněz
)
- Úterý 1. února 2011 v 0:16® osprey
-
Tino> No a jistě jsi spokojen – nebo snad ne?
- Úterý 1. února 2011 v 0:13® Tino
-
osprey> černé Aero mám jen jedno
Tento příspěvek byl editován 31.1.2011 23:13:55 uživatelem Tino. - Pondělí 31. ledna 2011 ve 23:49® osprey
-
sethy> Tož, co na to říct. Přece nebudu psát, že nemáš pravdu
Já su tak šťastné, že jsem tenkrát koupil ta černá Aera. Tolik let chytání a žádný problém. Pamatuju asi šest let svého života, během nichž jsem nekoupil jediný naviják.
- Pondělí 31. ledna 2011 ve 23:46® osprey
-
Zbyndas> Mám takovou sbírku za posledních 20 let, co to dělám. Od každé značky kousek, nejvíc se mi sešlo Dragonů, ale mám i Zebco, Shimano, Jaxona, Penn, Sportex, Perfect, Abu, Fenwick, St. Croix, Byron. Prut na dírky (jen vláčím) jsem si stavěl.
Některé jsou pěkně staré a hodně z nich jsem koupil ze druhé ruky. Některé prošly po úraze předělávkou a vlastně už jsou to jiné pruty než fabrika postavila. Osobně si myslím, že o půlce mých prutů by se dost lidí vyjádřilo velmi hanlivě, ale je mi to jedno – oni s nimi nechytají
- Pondělí 31. ledna 2011 ve 20:43® Zbyndas
-
osprey> Jaký používáš pruty na přívlač?
- Pondělí 31. ledna 2011 v 17:30® balda9
-
Tak dneska sem trochu nakupovat.
- Pondělí 31. ledna 2011 v 0:28® sethy
-
osprey> Tož s kvalitou jít dolů nemohly (pokud se bavíme o tomto modelu) protože já ho kupoval když to byla novinka. Ano jiris má taky XTR a to je UPLNĚ něco jiného.
Tento příspěvek byl editován 30.1.2011 23:30:34 uživatelem sethy.
Já si ho tehdá koupil, protože jsem twina vždy chtěl a v té době jsem si ho konečně mohl dovolit – velké zklamání.
Kamarád má na fídr Aspira s bojovkou a taky žádná sláva (brzda byla zalepená už když ho koupil). Na předobrzdy nemůžu říct křivého slova, ale ty bojovky nic extra. - Pondělí 31. ledna 2011 v 0:16® osprey
-
sethy> Nehodlám polemizovat, ale překvapilo mě to. Flip má těchhle Twinů několik, prakticky co ho znám. Točím si s nimi občas celé ty roky.
To buď šli s kvalitou fakt dolů anebo jsi měl stejné štěstí jako s tou Caldií
- Pondělí 31. ledna 2011 v 0:04® sethy
-
crazykapr> měl jsem ho, kupoval jsem ho tehda jako novinku za nehorázné peníze. Po měsíci lehké vláčky se začal zasekávat i při vláčení SSR5 v proudu. Brzda se „zalepila“. Za ty peníze jsou určitě lepší. Rozhodně nemůžu souhlasit s Ospreyem
- Neděle 30. ledna 2011 ve 22:25® osprey
-
Zbyndas> V téhle délce a gramáži to nebude špatné. Já si kdysi vybral delší, tam je ten materiál už dost líný. A to sedlo je do mojí ruky moc objemné. Jinak drží docela dobře.
- Neděle 30. ledna 2011 ve 22:05® Zbyndas
-
osprey> Přijde mi měkčí, což asi v reálu i je. Má silnější korkovou rukojeť a sedlo navijáku je řešeno zvláštně. Ještě jsem to neviděl.. Lepší by bylo vyzkoušet prut na vodě. Vzhledově mne zaujal.
- Neděle 30. ledna 2011 ve 21:59® osprey
-
Zbyndas> Není zač. Jak se ti to jeví vedle toho Sportexu?
- Neděle 30. ledna 2011 ve 21:56® Zbyndas
-
osprey> Já vláčím se Sportex Saphir 1 – 215cm. Zkusím ho a uvidíme..
Jinak ještě jednou moc díky
- Neděle 30. ledna 2011 ve 21:47® osprey
-
crazykapr> Toho Twina s bojovkou si klidně kup. Já ho nemám, ale několik přátel ano. Na běžnou vláčku je dost dobrý.
Mě by se líbil, ale nemůžu mít všechno. Mám už Twina s brzdou na druhém konci.
Tento příspěvek byl editován 30.1.2011 20:47:43 uživatelem osprey. - Neděle 30. ledna 2011 ve 21:45® osprey
-
Zbyndas> Mám lepší, ale dražší. Materiál blanku by byl super tak před dvanácti lety a ta kovová očka – to je otázka, jak je ten kov kvalitní. Pokud vydrží jednu sezónu, pak pravděpodobně i několik dalších.
Taky mi nesedí sedlo, ale to můžeš vnímat jinak.
Ten prut by měl v reálu stát kolem 1000 – 1200 Kč. Za tu cenu je docela dobrý. I když loni jsem třeb av Brně narazil na výstavě na pruty v akci, které byly za stejný peníz o level výš.
Ber to tak, že pokud ti sedí, tak se nic neděje. Chytal jsem s daleko horšími a jak ryby braly…
Rozhodně jsem ti nechtěl zkazit radost a taky si ji zkazit nenech. Můžeš s ním vytahat stovky ryb a budeš ho mít rád. Mám i takové pruty a je mi jedno, co o nich lidi na síti píšou.
- Neděle 30. ledna 2011 ve 21:38® Zbyndas
-
osprey> Díky za odpověď. Musím se přiznat, že jsi mi trochu sebral „vítr z plachet“
Mě se ten prut fakt líbil. Kamarád mi ho dnes přivezl ukázat a za cenu, kterou se dnes prodává se mi to zdálo jako dobrá koupě. Můžu se zeptat z jakého důvodu Ti nevyhovuje?
- Neděle 30. ledna 2011 ve 20:52® osprey
-
Zbyndas> Conolon Speedlock mi stojí doma už tři roky a ještě nebyl u vody. Byl mi věnován za nějakou práci pro Kajmana.
Pokud to bereš jako levný prut, co něco snese, pak to není špatná koupě. Ale nic víc to není. Navijáky od Abu, krom nejvyšších řad, by se daly okomentovat podobně. Nejsou žádný zázrak, ale žádnou brutální slabinu, pokud vím, nemají.
Chytat s tím půjde, toho bych se nebál.