Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:54® PetrC
-
troutkiller> taký se pomalu odkutálím do postele. Sice občas nakouknu, ale všichni to stejně už vzdali – žabaři.
Měj se a dobrou.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:47® troutkiller
-
PetrC> To je asi pravda
Lovče mažu do peří páč mně zítra čeká dlouhej den
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:36® PetrC
-
troutkiller> bohužel, ale ve své podstatě je to kontraproduktivní a vymstí se nám to.
Všem, bohužel. - Neděle 16. ledna 2011 ve 21:35® troutkiller
-
PetrC> Dneska je všechno spotřebka!Nic nevydrží věčně
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:29® PetrC
-
troutkiller> tak to mě podrž. Ale čemu se divíme, že? Ono je to se vším.
Ale dost mě to štve, protože mě nebaví se v tom pořád šťourat.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:26® troutkiller
-
PetrC> Mluvil sem s mechošema a bohužel to neni nic ojedinělého
Nedávno se to řešilo i v Cykloservisu.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:22® PetrC
-
troutkiller> tak to chápu.
Fakt se oddělují jednotlivé vrstvy? Ty brďo, to je síla! Ale co jiného čekat od šimána. Jenže známý má SRAM a také ho zlobí.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:20® troutkiller
-
PetrC> Zbytečný to je a ke všemu se to rozloupává
Ale když to bylo jako celek za takovou cenu že sem to nemohl nevzít!
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:12® PetrC
-
troutkiller> fakt? Karbon má i SRAM a jiní. Já ti nevím, ale připadá mi to fakt zbytečné. U rybařiny ale investice do kravinek navíc chápu. Tedy někdy, jak se mi to hodí.
Tak to jsem rád, myslel jsem si, že to umím jenom já. Ani nevíš, jak jsem byl naštvaný. A všiml jsem si toho náhodou, kdyby ne, tak bych určitě někam spěchal…
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:08® PetrC
-
Prutos> nemáš kam spěchat, ale abych tě jenom nestrašil, má to i něco do sebe.
Také mám figuru a je to pěkně naprd. Na kole jsem nemohl, ale žral jsem jako bych týdny nežral. Ale kalhoty dopnu. Asi jsem nežral jak jsem žrát měl.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:57® Prutos
-
osprey> Sníst bobra bych se neštítil, kožich je prý taky kvalitní. Určitě by se našlo i pár ochotných nimrodů. Ale furt je ta bestie chlupatá chráněná a přes to nejede vlak.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:55® foks01
-
Prutos> až bobři vykácej všechny stromy podél řek,tak odtáhnou kormoráni pač nebudou mít na čem dře5..možná je bobr jedinej co nám pomuže od těch ptáků.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:54® troutkiller
-
PetrC> Já ho moc chtěl od chvíle kdy jsem spatřil to karbonové vodítko
Jinak z presmyku si nic nedělej to dovedu taky
)
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:54® Prutos
-
PetrC> Máš pravdu, neznám. A zatím se nehrnu to poznat. Ale slyšel jsem, že to tak je
Figuru mám, by ses divil. Přes svátky jsem tři kila přibral a málem nedopnul gatě… - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:53® osprey
-
Prutos> Chtělo by to ty potvory chlupatý nějak zhodnotit – třeba sem tam prohnat udírnou
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:51® PetrC
-
osprey> vy naděláte, my tu zase máme ruský vlaštovky.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:50® Prutos
-
osprey> Tak tak.
troutkiller> Lavičky tu u řeky nemáme. Věřím tomu, že být tu, byly by okousaný taky.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:50® PetrC
-
troutkiller> to mi povídej, včera jsem si měnil řetěz a zapomněl jsem si ho před snýtováním prostrčit přesmykačem…
A XTR je vážně snobárna, mě stačí XT, ale stejně je to šimáno se vším všudy. Ani nejde seřídit.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:47® osprey
-
troutkiller> Už před pěti lety okusovali natřený kůly, co na nich byly informační cedule v lednickým parku. K nám se teprv chystaj.
To bude konečně důvod koupit bytelnej cajk. Asi půjdu do Saltigy.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:47® PetrC
-
Prutos> manželky mají vždy pravdu, bohužel. Ty to vlastně neznáš, že? To buď rád…
Ty a snob? Na to musíš mít ale figuru, a tu ty máš.
Hergot chlape, ty jsi snob z nejsnobovatějších snobů, co znám. - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:46® troutkiller
-
PetrC> Tak to tě uklidním páč tohle má od šíma jen XT řazení a XTR šaltr
Tento příspěvek byl editován 16.1.2011 19:46:56 uživatelem troutkiller.)To víš mi snobové pod XT nemužeme z principu jít
)
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:44® troutkiller
-
Prutos> Máš recht!Já tyhle rádoby ochranářský akce nechápu,bobru je víc než příroda snese a to bez řečí!!!!Kámoš řikal že u nich už ožíraji lavičky v parku u řeky!
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:44® PetrC
-
troutkiller> koukej foťák najít!
Mám rád obrázky šimána, mám rád i jejich veselé poznámky a údaje v katalozích. - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:44® Prutos
-
PetrC> No když to říká manželka tak to asi bude pravda
Hele, já mám doma tři twiny a dvě caldie. Můžu být taky snob? - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:42® troutkiller
-
PetrC> Srandysto já ti to šímo zítra vyfotim
Pokud najdu foták
)
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:41® Prutos
-
troutkiller> Všem tvrdím, že neexistují woby na sumce, štiky, okouny…Ale bobr to je jiná. Bez modelu X o délce Y a barvě Z se na bobry nevydávám
Trochu vážně…bobry nemám rád. Je to krásný zvíře…ale který není , že? Pokud nám tu bude ničit stromy kolem toků stejným tempem jako doteď, tak budou za pár let břehy řek bez stromů. A krom toho kazí noční sumcovláčku.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:39® PetrC
-
troutkiller> to ti jako přijde Speed Master? Tak to jsi mě dostal a to ti závidím.
Jááá chcííí takýýý šimánóóó… - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:37® osprey
-
Prutos> Ono by se toho člověku líbilo…
Ale v reálu se fiška vytáhne i na to, co je. Já bych rád vytáhl za deset let štiku metr dvacet na některou ze svých černých vykopávek. Zatím se všechny tváří, že by na to měly.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:37® PetrC
-
Prutos> to mě Tome neznáš, jsem snob jako vyšitý. Mám doma víc než pár Suveränů a pod. A až budu chtít, tak budu mít kontajnéry těch nejdražších MP od Abu.
Jo a chovám se jako pes utržený ze řetězu a podle manželky jsem kanec a bejk.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:36® troutkiller
-
PetrC> Z amerického Spešla
)