Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 16. ledna 2011 ve 21:54® PetrC

troutkiller> taký se pomalu odkutálím do postele. Sice občas nakouknu, ale všichni to stejně už vzdali – žabaři.

Měj se a dobrou.

:-) :-)
Neděle 16. ledna 2011 ve 21:47® troutkiller

PetrC> To je asi pravda:-(( Lovče mažu do peří páč mně zítra čeká dlouhej den:-((

Neděle 16. ledna 2011 ve 21:36® PetrC

troutkiller> bohužel, ale ve své podstatě je to kontraproduktivní a vymstí se nám to.
Všem, bohužel.

Neděle 16. ledna 2011 ve 21:35® troutkiller

PetrC> Dneska je všechno spotřebka!Nic nevydrží věčně:-((

Neděle 16. ledna 2011 ve 21:29® PetrC

troutkiller> tak to mě podrž. Ale čemu se divíme, že? Ono je to se vším.

Ale dost mě to štve, protože mě nebaví se v tom pořád šťourat.

Neděle 16. ledna 2011 ve 21:26® troutkiller

PetrC> Mluvil sem s mechošema a bohužel to neni nic ojedinělého:-(( Nedávno se to řešilo i v Cykloservisu.

Neděle 16. ledna 2011 ve 21:22® PetrC

troutkiller> tak to chápu.

Fakt se oddělují jednotlivé vrstvy? Ty brďo, to je síla! Ale co jiného čekat od šimána. Jenže známý má SRAM a také ho zlobí.

Neděle 16. ledna 2011 ve 21:20® troutkiller

PetrC> Zbytečný to je a ke všemu se to rozloupává:-(( Ale když to bylo jako celek za takovou cenu že sem to nemohl nevzít!

Neděle 16. ledna 2011 ve 21:12® PetrC

troutkiller> fakt? Karbon má i SRAM a jiní. Já ti nevím, ale připadá mi to fakt zbytečné. U rybařiny ale investice do kravinek navíc chápu. Tedy někdy, jak se mi to hodí.

:-D :-D

Tak to jsem rád, myslel jsem si, že to umím jenom já. Ani nevíš, jak jsem byl naštvaný. A všiml jsem si toho náhodou, kdyby ne, tak bych určitě někam spěchal…

;-) ;-)
Neděle 16. ledna 2011 ve 21:08® PetrC

Prutos> nemáš kam spěchat, ale abych tě jenom nestrašil, má to i něco do sebe.

Také mám figuru a je to pěkně naprd. Na kole jsem nemohl, ale žral jsem jako bych týdny nežral. Ale kalhoty dopnu. Asi jsem nežral jak jsem žrát měl.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:57® Prutos
Prutos

osprey> Sníst bobra bych se neštítil, kožich je prý taky kvalitní. Určitě by se našlo i pár ochotných nimrodů. Ale furt je ta bestie chlupatá chráněná a přes to nejede vlak.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:55® foks01
foks01

Prutos> až bobři vykácej všechny stromy podél řek,tak odtáhnou kormoráni pač nebudou mít na čem dře5..možná je bobr jedinej co nám pomuže od těch ptáků.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:54® troutkiller

PetrC> Já ho moc chtěl od chvíle kdy jsem spatřil to karbonové vodítko:-) Jinak z presmyku si nic nedělej to dovedu taky:-)) )

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:54® Prutos
Prutos

PetrC> Máš pravdu, neznám. A zatím se nehrnu to poznat. Ale slyšel jsem, že to tak je :-)
Figuru mám, by ses divil. Přes svátky jsem tři kila přibral a málem nedopnul gatě…

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:53® osprey
osprey

Prutos> Chtělo by to ty potvory chlupatý nějak zhodnotit – třeba sem tam prohnat udírnou:-))

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:51® PetrC

osprey> vy naděláte, my tu zase máme ruský vlaštovky.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:50® Prutos
Prutos

osprey> Tak tak.

troutkiller> Lavičky tu u řeky nemáme. Věřím tomu, že být tu, byly by okousaný taky.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:50® PetrC

troutkiller> to mi povídej, včera jsem si měnil řetěz a zapomněl jsem si ho před snýtováním prostrčit přesmykačem…

:-93; :-93;

A XTR je vážně snobárna, mě stačí XT, ale stejně je to šimáno se vším všudy. Ani nejde seřídit.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:47® osprey
osprey

troutkiller> Už před pěti lety okusovali natřený kůly, co na nich byly informační cedule v lednickým parku. K nám se teprv chystaj.

To bude konečně důvod koupit bytelnej cajk. Asi půjdu do Saltigy. :-)

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:47® PetrC

Prutos> manželky mají vždy pravdu, bohužel. Ty to vlastně neznáš, že? To buď rád…

;-) ;-)

Ty a snob? Na to musíš mít ale figuru, a tu ty máš.
Hergot chlape, ty jsi snob z nejsnobovatějších snobů, co znám.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:46® troutkiller

PetrC> Tak to tě uklidním páč tohle má od šíma jen XT řazení a XTR šaltr:-)) )To víš mi snobové pod XT nemužeme z principu jít:-)) )

Tento příspěvek byl editován 16.1.2011 19:46:56 uživatelem troutkiller.
Neděle 16. ledna 2011 ve 20:44® troutkiller

Prutos> Máš recht!Já tyhle rádoby ochranářský akce nechápu,bobru je víc než příroda snese a to bez řečí!!!!Kámoš řikal že u nich už ožíraji lavičky v parku u řeky!

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:44® PetrC

troutkiller> koukej foťák najít!
Mám rád obrázky šimána, mám rád i jejich veselé poznámky a údaje v katalozích.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:44® Prutos
Prutos

PetrC> No když to říká manželka tak to asi bude pravda :-)
Hele, já mám doma tři twiny a dvě caldie. Můžu být taky snob? :-D

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:42® troutkiller

PetrC> Srandysto já ti to šímo zítra vyfotim:-) Pokud najdu foták:-)) )

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:41® Prutos
Prutos

troutkiller> Všem tvrdím, že neexistují woby na sumce, štiky, okouny…Ale bobr to je jiná. Bez modelu X o délce Y a barvě Z se na bobry nevydávám :-)

Trochu vážně…bobry nemám rád. Je to krásný zvíře…ale který není , že? Pokud nám tu bude ničit stromy kolem toků stejným tempem jako doteď, tak budou za pár let břehy řek bez stromů. A krom toho kazí noční sumcovláčku.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:39® PetrC

troutkiller> to ti jako přijde Speed Master? Tak to jsi mě dostal a to ti závidím.
Jááá chcííí takýýý šimánóóó…

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:37® osprey
osprey

Prutos> Ono by se toho člověku líbilo…

Ale v reálu se fiška vytáhne i na to, co je. Já bych rád vytáhl za deset let štiku metr dvacet na některou ze svých černých vykopávek. Zatím se všechny tváří, že by na to měly.:-)

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:37® PetrC

Prutos> to mě Tome neznáš, jsem snob jako vyšitý. Mám doma víc než pár Suveränů a pod. A až budu chtít, tak budu mít kontajnéry těch nejdražších MP od Abu.

Jo a chovám se jako pes utržený ze řetězu a podle manželky jsem kanec a bejk.

:-P :-P
Neděle 16. ledna 2011 ve 20:36® troutkiller

PetrC> Z amerického Spešla:-)) )