Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:34® PetrC
-
troutkiller> zítra bude argentinský stejk? Tak to ti závidím. Mňaminky mňam.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:33® Prutos
-
PetrC> Ty a snob? Protestuji! I kdys měl na kontě šesti a více místnou cifru, tak nemáš patřičně snobské chování
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:31® troutkiller
-
PetrC> Tak jooo
Sem ne tě zvědav páč zítra mi dorazí novej bejk
)
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:31® PetrC
-
Prutos> jen aby. Budu si tě hlídat a když, tak…
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:30® troutkiller
-
Prutos> Zdarec bobrolovče
Neboj nic Daiwa podražila ale woby na bobry jsou pořát za starou cenu
)
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:30® PetrC
-
troutkiller> netvrdím, že je to tak, pouze se domýšlím. Jinak si to neumím představit.
Hele ty snobe, jestli si myslíš, že jsi jediný zdejší snob, tak se mýlíš.
Mám nápad, založíme spolek snobů, jo? - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:29® Prutos
-
osprey> A já o starost míň, ale raděj tenhle scénář vynechme
O zdražování Daiwy jsem cosi neurčitého slyšel. Naštěstí to podstatné mám nakoupeno a nic dalšího nutně nepotřebuju. I když…jakýsi z těch Infinity Q se mi dost líbil… - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:27® gomz
-
Prutos> …a to ti mame verit???
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:26® Prutos
-
PetrC> Pravdu díž, trochu jsem vás zenedbával. Polepším se, slibuju
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:25® troutkiller
-
PetrC> O šméčkách nevim nic
Navi do 10 mně jako známého snoba nezajímaji a nad 10 neni problém
)
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:24® osprey
-
Prutos> Zdravím. Jsem rád, že žiješ, protože kdybys nežil, měl bych v květnu o problém víc.
Daiwa zdražila spoustu věcí a to tak, že dost. Nic víc, nic míň.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:23® PetrC
-
Prutos> zdravím tě a vím o tobě, jenže na nás prdíš.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:22® PetrC
-
troutkiller> to je fakt, my co máme nakoupeno je to buřt. Ti co nemají nakoupeno, mají smůlu.
Neslyšel jsi o napodobeninách? Vážně ne? A když to jde třeba u bot a textilu, proč by to nešlo u rybařiny.
Jak jinak mi vysvětlíš kolísavou kvalitu u navijáků Daiwa? Že by měli nastavenou kvalitu odcamcať po camcať? To už mnou milované šimáno má kvalitu stálou – na hovno. - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:16® Prutos
-
Ahoj lidi. Hlásím, že žiju. Co se stalo s cenovou politikou Daiwy? Bude to moc zlé?
No, budu to muset nastudovat.. - Neděle 16. ledna 2011 v 19:59® troutkiller
-
PetrC> Nám co máme nakoupeno muže bejt cenová politika ukradená
)A levná kopie?Co to proboha je
- Neděle 16. ledna 2011 v 19:54® PetrC
-
troutkiller> tak jako bych mohl napsat že jo protože jo a navíc proč ne, ale slyšel jsi jak je Daiwa tak nějak divná? Někdy je špičková a někdy je nešpičková a lidi na ní nadávají.
A myslím si, že je to asi nějaký dovoz napodobenin z Číny, ale co si nemyslím, ale vím, je to, že cenové nasazení dovozce je nesmyslné.
Takže se moc necul, jo? - Neděle 16. ledna 2011 v 19:44® troutkiller
-
PetrC> Jedině Daiwička
))
- Neděle 16. ledna 2011 v 19:40® PetrC
-
sethy> to je ten nejděsivěji nejhorší scénář jaký mě napadá.
Tfůůůj tajbl, snad v noci usnu… - Neděle 16. ledna 2011 v 19:39® PetrC
-
hecht> takže se už nezlobíš?
- Neděle 16. ledna 2011 v 19:36® sethy
-
PetrC> a pak už zůstane jen to shimano
- Neděle 16. ledna 2011 v 19:27® hecht
-
PetrC> ámen …
- Neděle 16. ledna 2011 v 18:59® PetrC
-
hecht> věděl jsem to, ale musel jsem. Nemohu za to, že jsem prudič a rejpal…
Ono je to tak, největší sláva Abu je ta tam a podle, mě až skončí s výrobou MP ve Svängstě, tak už nebude mít nic vlastního a Abu zbude jen muzeum. Je to moc velká škoda.
CD šestka není povedený naviják a cena byla Kajmanem přemrštěná. Slyšel jsem, že Kajmani už Abu nevozí a zastoupení má někdo jiný. - Neděle 16. ledna 2011 v 18:49® hecht
-
PetrC> samozřejmě jsem měl na paškále f.Kajman. O ABU bych se neodvážil otřít, ani ošklivě podívat. Na druhou stranu, před cca 9 lety, jsem si tam koupil ABU naviják, údajně na vláčku, ale to byl ten největší mergel, co jsem měl kdy v ruce. Bohudík jsem zapoměl ten typ. Tolik závad a konstrukčních vad už asi do smrti neuvidím. Musel jsem si to vyměnit za jiný model, takže mám od té doby CD6, tenkrát za 6 tisíc, taky poučení (už nikdy kolovrátek za tyhle prachy s takovouto užitnou hodnotou).
- Neděle 16. ledna 2011 v 18:43® kingkubik
-
cusek.chtel by jsem poradit jestli by to slo dostal jsem navijak fujitsu a k nemu 120 metru pletenky whiplash orange 0,06mm.pouzivate ji nekdo spise me zajimaji reakce ryb na jeji barvu.nikdy jsem takovou pletenku nemel.budu chytat hodne lehkou privlaci a cilova ryba okoun bolen stika.nevice chci pouzit jako navnadu smacka.diky za odpoved
- Neděle 16. ledna 2011 v 18:32® PetrC
-
hecht> píšeš o firmě Abu nebo Kajman?
Jde mi o to, jestli se mám do tebe pustit či nikoliv?
Tak si vyber a příště buď konkrétní. - Neděle 16. ledna 2011 v 18:23® sethy
-
hecht> tak tak, o cenové politice kajmana škoda mluvit
- Neděle 16. ledna 2011 v 18:03® hecht
-
Losfedos> na výstavě v Brně si ho vyzkoušej, a uvidíš. Za tuhle cenu se to snad konečně blíží jeho hodnotě.Jinak tahle firma má celkem kosmické ceny prodávaného zboží, ale už asi skončila doba hojnosti a lidské blbosti, proto asi ta sleva.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 14:07® PetrC
-
Losfedos> oni si jsou při stejné ceně skoro všichni navijákové rovni. Je jedno, jestli zvolíš značku X anebo Y, všude najdeš to samé a případné výjimky se liší nejen cenou.
S brzdou je to tak, že se u Abu opět po letech vrátili k tomu, čemu se říká „kormidlová“ brzda. Tento termín jsem vyčetl v českém vydání katalogu Abu z roku 197něco. U původních navijáků tato brzda pracuje skvěle, ale jak je to u tohoto kousku nevím, neznám ho a ani jsem si ho v ruce neměl.
Jo jedná se pravděpodobně o výprodej. - Neděle 16. ledna 2011 ve 13:37® Losfedos
-
Zdravim chci se zeptat jestli nekdo vlastnite tento navijak?jestli je to dobra volba na privlac?a jak je to tam s brzdou,nikde jsem se to nedocetl.diky.abu garcia 3 http://www.kajman.cz/shop/index.php?…
Tento příspěvek byl editován 16.1.2011 12:38:05 uživatelem Losfedos. - Neděle 16. ledna 2011 v 0:26® PetrC
-
osprey> jakýpak nesmysl. Smysl to dává a byl by nesmysl nemýt smysl pro humor a ke všemu ztrácet směr, když směrodatný je smyslný smysl co nám říká, že je nesmysl si myslet, že jazykem ucítíš ten pach všech těchto nesmyslných nesmyslností.
Poctěěě zbraň…