Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:23® osprey
osprey

PetrC> Vděčná práce? Nevím – možná pást ovce.

On Radek Diviš je spolumajitelem, takže orá pole své… Potíž je, že moc lidí o kvalitní recenze nestojí. Znáš to – Můžete mi poradit dobrý naviják na přívlač do 2000 Kč?

S Duely je problém – potřebuju dostat do pracek dva srovnatelné produkty. Taky už jsem je dostal a zjistil, že jsou nesrovnatelné.

Tak mě napadá – nechtěl bys udělat duel C3 vs Record? Já udělám Revo Toro vs Zillion (ovšem jedině když si hecht pořídí to Toro a půjčí mi ho) :-))

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:17® PetrC

osprey> napsal jsi to přesně. Ne, ty nejsi nezávislý, ale snažíš se v rámci možností, dejme tomu, být objektivní. Jenže velkou silou, a nejen tady, jsou návštěvníci a grafomani. Myslíš, že jsem grafoman? A že ne…

Otázkou je, jak moc vážně lze brát silně subjektivní názory davu, který se tu projevuje. Ale určitě se dí mezi řádky vyčíst spousta informací a někdy i trochu té pravdy.

Není snadné napsat kvalitní psaní, ale napsat jde a co předvedl pan Diviš je skutečně otřesné a ještě otřesnější je, že vydavatel vydal nevydavatelný blivajz. Ale je to jeho věc a je mi to u kaďáka. Na druhou stranu se to asi líbí…

Napsal jsi spoustu duelů a nejen za ně tě chválím a budeš-li takto pokračovat chválit nepřestanu. Navíc tě to baví a umíš naslouchat.
Jo a znáš nějakou vděčnou práci?

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:04® skwor
skwor

Kubah> Ale platíš poštu :-) Všiml sis v katalogu Draků 2011, že VSku tam pořád normálně mají? Sice jenom dvě velikosti, ale i tak :-)

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:03® osprey
osprey

PetrC> My jsme nezávislí jak šestnáctiletá narkomanka. To jest nikdo nám nedal tolik prachů, aby naše závislost propukla:-))

Ale nezávislé jsou diskuze – lidi většinou píšou, co si myslí.

A jinak si myslím, že Radek Diviš chytá s multíky jen v Norsku a za nejlepší modely považuje ty s elektrikou, takže jemné finesy ladění odhozových brzd ho zas tak moc netrápí.

Udělat pořádnou recenzi, to jsou tak tři dlouhé vycházky k vodě – pokud se něco slušného stihne chytnout, abys vyzkoušel i zdolávací brzdu.

Strávil jsem recenzováním pěkný kus loňského roku. Pokud to chceš dělat fakt pořádně, tak je to zatracená a nevděčná práce.

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:56® PetrC

osprey> nějaký čas jsem se živil psaním a vím, jak to chodí. Ale v tomto případě se vydavatel sekl sakramentsky a pan Diviš se vyznamenal. Opravdu nenapsal nic podstatného, pouze opsal technické údaje udané výrobcem a přidal nemastnou neslanou omáčku. To podstatné jaksi uniklo a ať mi nikdo netvrdí, že to podstatné se v recenzi dozví.

Bohužel tak to asi chodí, ale proč? Přitom je to problém řešitelný (teoreticky?).
Naštěstí tu je internet a „nezávislí“ serverové a …

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:37® osprey
osprey

PetrC> Časopisové recenze jsou velmi problematické. Když se nelíbí, časák přijde o inzerenty. Takže jsou dělané, aby se líbily…

Půjč si Českého Rybáře, v němž jsou recenzovány pruty na dírky. Vesměs jsou recenze příznivé. Já šel kolem, když ležely v redakci na stole. Jeden slušný, dva by se daly přežít, zbytek sr..čky. S jedním bych odmítl chytat, i kdyby to byl poslední prut na světě.

A tak to prostě chodí.

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:06® Kubah

sethy> jasně že 23,50 :-))

Tento příspěvek byl editován 13.1.2011 19:07:00 uživatelem Kubah.
Čtvrtek 13. ledna 2011 v 19:40® sethy
sethy

Kubah> nechtěls řict za 23,50kč? :-D

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 19:33® Kubah

skwor> ten vpravo nahoře koupím za 235,50Kč

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 19:31® džigit

sethy> no!Časem posílí a utočí a vůbec, brzdit může rukou :-))

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 19:24® sethy
sethy

hecht> Za cenu jako je ve statech i jako nedárek. I bych překousl to že je to Abu :-)

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 19:22® sethy
sethy

džigit> jedině co ta daiwa neměla byla vůle na kličce, a o to tady přece většině jde :-D

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 19:09® hecht
hecht

kerob> Pokud budeš chtít udělat dobrý skutek, jedno Toro bych jako dárek užil :-))

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:44® sethy
sethy

inspo> jestli je celý ten časopis na úrovni té recenze…:-|

Tento příspěvek byl editován 13.1.2011 17:45:07 uživatelem sethy.
Čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:39® džigit

sethy> spletl jsem se,neoněměl :-D

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:34® sethy
sethy

inspo> dnes jsem jí předal.
„jé ten je pěkný…ježiš co to je, to jsem si měl koupit exaga“ :-D

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 12:08® PetrC

inspo> ideální by bylo, kdyby…

Jejda, to by byl dlouhý seznam.

;-) ;-)
Čtvrtek 13. ledna 2011 v 11:50® inspo

Mysho 22> A co třeba toto: http://www.lkbaits.cz/…m-1-10g.html

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 11:47® inspo

PetrC> A pak že nic ideálního neexistuje.

:-) :-)
Čtvrtek 13. ledna 2011 v 11:38® PetrC

inspo> vážně jsem hodný a milý a jemný a krásný a otužilý a odvážný a jedinečný jedinec s bujnou kšticí, takže se nemusíš bát.

:-D :-D
Čtvrtek 13. ledna 2011 v 11:30® inspo

PetrC> Tak to se mi ulevilo.

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 11:29® PetrC

inspo> to nebylo napadení tvé osoby, to bych si totiž nikdy nedovolil.

Jen jsem koukl na tvůj odkaz a pak žasl.

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 11:16® inspo

PetrC> Jak jsem koupil tak prodávám. :-)

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 11:05® PetrC

inspo> úžasná recenze, ze které se toho člověk dozví tolik, že než to vstřebá, tak uplyne hodně vody.

No jo, ale jak se navijáky chovají u vody? Jak snadné je jejich nastavení a hlavně jemnost mechanické brzdy? A co údržba? Mohl bych pokračovat, ale proč, když na to jsou odborníci, kteří raději použijí technické parametry udané výrobcem v katalogu.

No jo nóóó…

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 10:50® kerob
kerob

inspo> dik, proctu

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 10:47® inspo

kerob> Zkus se podívat ještě tady: http://www.ceskyrybar.cz/www/index.php?…

Jsou tam nějaké recenze vláčecích multíků.

Tento příspěvek byl editován 13.1.2011 09:47:45 uživatelem inspo.
Čtvrtek 13. ledna 2011 v 10:39® kerob
kerob

sethy> Abu Toro si taky pisu…

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 10:38® kerob
kerob

sethy, osprey> Zilliona a Calais si znamenam, uvidim na miste, dik za tip.

Čtvrtek 13. ledna 2011 v 10:35® kerob
kerob

osprey> Co mate v tom batohu?
C4.
Na zem, ruce za hlavu, nehybat!

:-D
Čtvrtek 13. ledna 2011 v 10:16® inspo

džigit> Koukám, že čert nikdy nespí. :-)