Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 21. března 2004 v 18:23® jiris
-
DaH – máš tam první díl:o)) a teď jdu na věci do školy :o)
- Neděle 21. března 2004 ve 12:28® jiris
-
DaH – další reply
- Neděle 21. března 2004 v 11:28® gore
-
Prosím o radu. Kupuji pilkr. prut cca500g. V nabídce prodejcu jsou druhy s koncovým očkem nebo s koncovou rolničkou. Osobně si myslím, že pro pilkrování s pletačkou bude lepší typ s rolnou. Mám v úmyslu používat smekací naviják. Dostal jsem informaci, že pokud je na konci prutu rolna je tento určen výhradně pro lov s multiplikátorem. Prosím o fundovanou radu.
- Neděle 21. března 2004 v 1:00® HaD
-
Vaclav: s těma novinkama je to spíše myslím tak, že už existuje jistý druh degenerace a skutečně ty novinky taky vnímám čím dál méně, ale možná se mýlím..
- Sobota 20. března 2004 ve 22:07® BRUNO
-
kde najdu tabulku rozměrů háčků např. označení 2/0 = ?mm
- Sobota 20. března 2004 v 19:29® jiris
-
Václav – nepsal jsi kdysi, že na Ohři chyt někdo candáta 92 na mušák??
- Sobota 20. března 2004 v 18:27® jiris
-
DaH – hoď mi reply dík :o)
- Sobota 20. března 2004 ve 14:42® HaD
-
Václav: právě sedím v autě (veze mě kamarád) a vracím se domů. Já jsem Tě zahlédl, ale byl jsi zaneprázdněn a pak už jsem Tě neviděl. tak snad někdy příště. Ty lanka jsem u Zdenka taky kupoval, hlavně dvoukilové a souhlasím, že jsou fajn, a ještě více se mi líbí cena-80,– Kč za 5 m je OK. P. Tůma na výstavy nejezdí (nechce konkurovat svým maloobchodním odběratelům, což považuji za max. seriózní), ale jestli od něj budeš něco potřebovat, dej mi vědět. budeš spokojen. Apropó pojedeš na Poličku? Bude tam dobrá sešlost
Snad není příliš překlepů, trošku to drncá
- Sobota 20. března 2004 v 9:55® Vaclav
-
Skoda, ze tam nebyla firma Tuma s DAMem, u ktereho jsem mel zajem nakoupit vlaceci nastrahy, ale jinak souhlasim, ze vystava v Brne byla celkem dobra, i kdyz vloni a predloni se mi zdala jeste naslapanejsi pokud jde o novinky a jaksi intenzivnejsi, ale mozna uz jsem za ta leta, co jezdim na veletrhy, zdegenerovany. V kazdem pripade ma ale Brno uz tretim nebo ctvrtym rokem pozici jednicky mezi vystavami u nas, Praha se o tuto pozici uz drive sama pripravila. Byl jsem tam v patek cely den s Plzenaky. Utracel jsem penize (o, jak prijemne), hovoril s radou znamych (mnoho zavodniku v privlaci, ale treba i Zdeněk Vašek), popijel u stanku Kajmana, obdivoval novinky – napr. u Zdendy Vybirala (LOVY) – Zdendo, super lanka – a po zaviracce navrat do Pilsen. Tam na mne ve 21.00 cekal sedy poutnik Miki (diky za odvoz, Honziku) se svou skodovenkou, aby mne odvezl do Chebu, takze pred pulnoci uz jsem byl na druhem konci republiky. Ale byl to jednozancne dobre prozity den, dojem z vystavy je pozitivni. DaH: Clovece, vidim, ze jsi tam intenzivne pracoval, jak je mozne, ze jsme se nepotkali?
- Sobota 20. března 2004 v 9:44® HaD
-
jiris:
a pozdravy vyřízeny a opětovány!
- Pátek 19. března 2004 ve 20:14® jiris
-
Výstava v BVV jednoznačne SUPER!!! Ať už osobní seznámení s Davidem, Jarynem, TR atd… Bylo to fakt super. Davide díky za kajmánky, zrovna čtu jak chytáš na Lužnici :O))) Jen mě mrzí, že kámoši (bojlísáci) byly ke konci tak nedočkaví a já se nemohl osobně rozloučit s Jarynem a TR a tím Tě žádám, abys to udělal za mne, díky. J.
- Čtvrtek 18. března 2004 ve 22:00® jiris
-
DaH – díky v 9:00 vyrážíme.
- Čtvrtek 18. března 2004 ve 21:39® HaD
-
jiris: je tu toho hodně, ale abych pravdu řekl, nebylo moc času, abych to prolezl (byl jsem na přednášce Schimana a pak jsem se trápil s notebookem a připojením-nějak to totálně zkolabovalo). TR mi teď říkal, že Relaxy k sehnání jsou, ale nevím zda v celé nabídce u Pavla Kováče a p. Vojkovský. Šiman tam je-číslo stánku v katalogu uvedený není, takže nevím, ale určitě ho najdeme. Tak čabas zítra.
- Čtvrtek 18. března 2004 v 19:24® jiris
-
DaH – jak bys hodnotil výstavu?? Mají tam ty relaxy a je tam Šiman z Plzně?
- Středa 17. března 2004 ve 20:48® jiris
-
DaH – asi pojedu s kámošema až v pátek ještě nevím.
- Středa 17. března 2004 v 19:37® HaD
-
jiris: asi jo
- Středa 17. března 2004 v 19:02® jiris
-
DaH – ¨nevíš jestli tam budou prodávat relaxy??
- Středa 17. března 2004 v 17:44® MAF
-
Venda:Bundesliga?to je divný te momentálně celkem vychází…
- Středa 17. března 2004 ve 14:41® Vaclav
-
MAF: Mne se ted moc nedari, casto prohravam, hodne mi to sazeni kazi Bundesliga.
- Středa 17. března 2004 ve 13:56® HaD
-
jiris: přesně tak a asi i v sobotu dopoledne
- Středa 17. března 2004 ve 13:30® MAF
-
Venca:No abych pravdu řekl nevsadil bych na ni ani penny.-)ale přál jsem jíto,opět se potvrdilo,že play off není favorit favoritem,já na hokej nechodím mám problémy dokoukat ho doma v televizi,tedy v základní části,v závěrečných bojích je to jiné kafe,osobně si myslím že Plzeň postoupí,ale bude to asi zase na sedm zápasů,ševců bude dost,ale Málek je vychytá. já sázím poze bundesligu a musím zaklepat docela si mi poslední dobou daří.....
- Středa 17. března 2004 ve 13:29® jiris
-
DaH – na výstavě teda budeš čtvrtek, pátek?? Jsem nemocnej jako prase, ale stejně zítra jedu :O) Chřipka to je prevít!
- Středa 17. března 2004 ve 12:04® Vaclav
-
MAF: Ty mi davas, dobre mne bavis. Mimochodem, kolego-sportovce, jak to vidis s Plzni? Ja ji fandim jak hrom, dokonce jsem pred serii s Pardubicemi rekl, ze pres Pardubice Plzen prejde, protoze hrajou hokej srdcem, tak mne mrzi, ze jsem si na postup Plzne hned na zacatku serie nevsadil, byl bych ted v baliku. Chystam se na nejaky zapas se Zlinem do Plzne.
- Středa 17. března 2004 v 11:10® MAF
-
Václav:Jo skákání mezi fanoušky je moje oblíbená záležitost ta hudba k tomu přímo vybízí
Včera jsem měl to štěstí mít ruce strímra od mistra nad mistry pana Januse řeknu ti to je něco neskutečnýho,na výstavu nejedu v sobotu jdu se švárou na bowling a to se tuším protáhne až do neděle,ostatně jako vždy když spolu něco pachtíme
- Středa 17. března 2004 v 8:48® Vaclav
-
MAF: Ani nechci, jsem prece jenom na jemnejsi zanry – heavy a thrash. Ale prekvapilo mne, ze jde do „devil stage diving“. Az tak moc, jo? Nejedes v patek na vystavu? My vyjizdime v 6.30 z Plzne.
- Úterý 16. března 2004 ve 23:12® HaD
-
jiris: ale až ve čtvrtek!
- Úterý 16. března 2004 ve 21:53® HaD
-
BigMike: dneska jsem mluvil s P. K. a ty svoje dílka mi sem dá
- Úterý 16. března 2004 ve 21:37® HaD
-
jiris: hned ráno
- Úterý 16. března 2004 ve 21:19
-
DaH – v kolik jedeš na BVV?
- Úterý 16. března 2004 ve 20:19® HaD
-
Ruda: myslíš že sauna by byla dobrá? aby mě to nesložilo úplně. No nějak to teď do víkendu překlepu a pak uvidíme. Teď je to asi tak o 5% lepší (ne o 50%, ale skutečně o 5%-není to překlep)