Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 10. ledna 2011 v 15:10® kerob
kerob

sethy> Tak treba Olomouc, sehnat tam rozumnou hospodu, kde varej po 10 vecer je unreal, kluby tam jsou pouzitelny vseho vsudy tak 2. Po setmeni je mesto vylidneny. Brno je o neco lepsi v tomhle, ale taky zadna hitparada. O Prostejove nebo Prerove skoda mluvit. Zcela objektivne – praha je v tomto smeru opravdu nejdal (v CZ, oproti treba Hamburku je to taky vesnice) a nabizi nejsirsi moznosti. Uznavam, v Ostrave jsem treba nikdy nebyl a tak je to tam treba jine, ale nevim, nevim. A aby si me neobvinil ze zaujatosti proti morave (nic proti ni nemam, mam tam velkou cast pratel), tak Cesky Budejovice nebo Plzen jsou na tom podobne jako drive jmenovana mesta. Proste jsou 10–20X mensi a tak i ty moznosti jsou pomerne mensi. Na to ale neni nic spatnyho, kazdy ma svoje vyhody i nevyhody a kazdej je zvyklej na neco jinyho.

Pondělí 10. ledna 2011 v 15:05® sethy
sethy

kerob> a ještě k tomuto: Divadla, kina, vystavy…nakoupim i o pulnoci, ze vseho je na vyber, …, ale co mam navic oproti tobe nevim, netusim v kterejch koncinach se pohybujes.
Kamarád co žije už pár let v Praze si práve stěžuje na opak – vše je daleko, chci jít na fotbal a jedu hodinu metrem, chci jít do muzem a taky pul hodiny do centra atd. To já su od nás z Kroměříže za 20minut v Brně. Na fotbal nebo prostě za sportem to mám 10 minut pěšky do města…

Pondělí 10. ledna 2011 v 15:02® sethy
sethy

PetrC> To byl jen příklad :-)
Ne tady se nespěchá, tady je prostě pohada klídek :-)

Pondělí 10. ledna 2011 v 15:02® inspo

kerob> Zkus se obrátit přímo na nejvyššího. :-) Jestli je to ten co myslím, tak s ním chytal na DVD přívlač 2.

Pondělí 10. ledna 2011 v 15:01® sethy
sethy

kerob> mě zas vytáčí, když nás svrchovaní pražáci hážou do jednoho pytle (viz. tvůj příspěvek). Divadla, kina, vystavy…nakoupim i o pulnoci, ze vseho je na vyber – to též v jakémkoliv vetším městě na moravě.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:57® PetrC

sethy> ty já ti nevím, ale když náhodou cestuji metrem, tak jsem v klidu a nějaký uspěchaný jedinec mě přece nevyvede z míry.
Ono je to individuální, někdo spěchá, někdo ne. U vás nikdo nespěchá?

:-) :-)
Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:56® kerob
kerob

Kdo ma tento multik: Daiwa Megaforce 100?

Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:53® kerob
kerob

sethy> asi takhle, po telefonu domluvim v predstihu tiskarnu, cenu a termin odevzdani. V den, kdy ma byt zakazka predana (a ja uz mam dohodnutou kniharnu, kde se zakazkou pocitaji, maji ji v harmonogramu) tam volam a dozvim se, ze uz rano to budou tisknout. Kdyby mi rekli rovnou, ze to v pozadovanym terminu nedokazou, at to kurva dopredu reknou, sezenu si nekoho jinyho, ale tenhle pristup me nehorazne vytaci, zvlast kdyz na to navazuje neco dalsiho a bohuzel tenhle pristup je zcela normalni, tedy normalni to neni, ale bezny to bohuzel je. A pak maj jeste tu drzost kolikrat volat, jestli pro ne nemam nejakou dalsi zakazku…
… a co mam dostupne? temer vse. Divadla, kina, vystavy…nakoupim i o pulnoci, ze vseho je na vyber, …, ale co mam navic oproti tobe nevim, netusim v kterejch koncinach se pohybujes.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:52® sethy
sethy

spike> technosteel je moc vidět. Microwire používam na 6kg i na smačky. Té 3kilovce nevěřím.

Tento příspěvek byl editován 10.1.2011 13:53:32 uživatelem sethy.
Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:51® inspo

spike> Ale neříkám že to, na které jsi se ptal je špatné. Jen ho prostě neznám.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:49® spike
spike

inspo> Díky podívám se po nich.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:48® inspo

spike> Zkus technosteel nebo microwire.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:44® sethy
sethy

PetrC> Ty já ti nevím ale když jedu v brně po eskalátoru tak kolem mě neproletí 100 lidí protože by jim jinak ujelo metro (šalina) ikdyž to za minutu jede znovu :-D

Tento příspěvek byl editován 10.1.2011 13:45:22 uživatelem sethy.
Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:40® sethy
sethy

kerob> to říkám pořád někam spěcháte, to chce klíííd :-) btw. co máš dostupné co já ne?
Ale s těma termína a kvalitou jsi mě dostal, typický přístup pražáka. Já vím že u Vás je vše dokonalé a že by to mohlo být jinde lepší nemůžete přiznat :-D

Tento příspěvek byl editován 10.1.2011 13:43:06 uživatelem sethy.
Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:34® kerob
kerob

sethy> tenhle klidek a pohoda me vytaci kdykoliv musim volit nejakeho dodavatele mimo Prahu a okoli. Dohodnuty terminy dodrzej malokdy a s kvalitou uz jsem taky narazil. Jinak ze je praha uspechana je fakt, ale ziju tady 30let a ani mi to neprijde, luxusu dostupnosti cehokoliv a temer kdykoliv se vzdat nehodlam.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:30® spike
spike

Zkoušeli jste někdo toto lanko? chtěl bych něco tenkého např. na 3kg na UL vláčku na tlouště, protože loni mně to cvakali kudly.

http://www.rsp-fishing.cz/…-made-2-5m-2

Tento příspěvek byl editován 10.1.2011 13:31:01 uživatelem spike.
Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:12® PetrC

sethy> uspěchaně se ale dá žít i mimo Prahu. To samé je i se stresem. Záleží jen na tobě.
Ač jsem nervní jedinec, snažím se žít v klídku a pohodě, bez ohledu na prostředí.

:-) :-)
Pondělí 10. ledna 2011 ve 13:32® sethy
sethy

inspo> ale ne to ne, ja jen že na tom prutě to sedělo, ne že by to nezvladlo větší nástrahy. Mě to nesedí na tom prutě na kterém to mělo být. Velikostně je to asi jak zauber 3000.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 13:25® inspo

sethy> Takže je to vyloženě na UL. Větší nástrahy se na tom nenechají tahat? :-)

Pondělí 10. ledna 2011 ve 13:23® sethy
sethy

PetrC> mě tam přišlo vždy vše také uspěchané, stresové a tak. Když jsem tam v létě měřil na diplomku, tak jsem myslel že za ten měsíc zešílím. U nás je pohoda, klídeček, nikam se nespěchá, času je dost;-)

Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:55® PetrC

sethy> žiju v Praze celý život, ale rád vypadnu ven. Máme domek, ale při představě dojíždění za prací a v sousedství tchyni, tak volím tu Prahu. Navíc je tu pohodlnější žití a máme tu laciněji.
Také mám kamarády i mimo Prahu a vím, že všude se najdou vemenoidní vemena.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:43® sethy
sethy

PetrC> nemám Prahu moc rad, bydlel jsem tam půl roku a to mě hodně otrávilo. Nadruhou stranu mám v Praze hodně kamarádů, takže Vás nemůžu házet do jednoho pytle.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:40® sethy
sethy

inspo> byl jsem zlákán velkou Daiwa reklamou, zrovna jsem potřeboval naviják, chtěl jsem caldii ale měli jen tohle. Teď mužu mit misto toho lepši:), nemam s nim vyváženy prut, je to moc lehky:) na ULX je ale parádní, jenže tam mě to přijde zbytečne, když s tim protkem jdu 5× ročně k vodě. Primárně byl kupovaný na jiný prut a tam to prosťe není ono.

Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:40® PetrC

sethy> jo takhle, vy to máte rozdělené na normální, pak ti z Prahy a ještě ti z Prahy extra speciál. Tak to je výborné a povzbuzující.

:-D :-D
Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:35® sus1

inspo> Modrý už mám,takže si na řadě ty.:-)

Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:28® inspo

sethy> V pohodě. Já nikám nespěchám. :-)

A můžu vědět, co je důvod prodeje?

Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:24® sethy
sethy

inspo> je (su na mobilu, chvilu to trva než něco sesmolim)

Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:21® sethy
sethy

PetrC> u nas bys taky nedostal nic špatněho, jen bys musel dopředu oznamit, že ta pražská značka si ty :-D

Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:20® inspo

sethy> A je k tomu náhradní cívka?

Pondělí 10. ledna 2011 ve 12:19® sethy
sethy

inspo> mám