Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. ledna 2011 v 11:49® dam
dam

sethy> nová fachčí velmi dobře:-93;

Neděle 9. ledna 2011 v 11:24® troutkiller

sethy> Von jev Americe tak má asi zdroj:-) Proč ne když to jde a je to finančně zajimavé.

Neděle 9. ledna 2011 v 11:09® sethy
sethy

troutkiller> spíš si na tom přividělává. Za poslední měsíc je to tak 10tý certate co tam prodava.

Neděle 9. ledna 2011 v 11:00® troutkiller

sethy> To je od Snooka:-) On ho prodává určo proto aby pořídil něco ještě lepšího:-)

Neděle 9. ledna 2011 v 10:55® troutkiller

dam> Nepařil:-) Sobota je muj relaxační den,takže saunička pivko a tak:-)

Neděle 9. ledna 2011 v 10:44® sethy
sethy

Už se toho zbavují, plečka jedna:-D (viz. bazar): Nabízím: prodam navijak daiwa certate velikost 3500, cena 6600kc navijak je novy

Neděle 9. ledna 2011 v 9:45® dam
dam

troutkiller> to víš, my tě vyvolávali, ale ty jsi někde pařil:-D

Neděle 9. ledna 2011 v 9:19® troutkiller

Do pasti!!!Den tu nejsem a zrovna tolik povídání o multících:-((

Neděle 9. ledna 2011 v 1:26® PetrC

osprey> věřím, že neublížíš.

Pokud budeš potřebovat a chtít znát můj názor, tak se neostýchej a piš. Klidně i o půlnoci, pro kamarády mám vždy čas.

Neděle 9. ledna 2011 v 1:09® osprey
osprey

PetrC> Asi zkusím tu C3. V nejhorším jí ublížím.

Máš pravdu, že už jsme to řešili, já to pořád ještě řeším.

Neděle 9. ledna 2011 v 0:56® PetrC

osprey> myslím, že jsem se už o tomto kdysi bavili. 6501 C3 by měla skutečně stačit, ale sedmičková řada by byla nejen na to moře vhodnější. Určitě jsou kousky i na levou ruku.
Ale obávám se, že to nebude švédská produkce.

Neděle 9. ledna 2011 v 0:52® osprey
osprey

PetrC> Penn na King Salmony (u nás na sumce). Jsou místa, kde nemůžu za rybou a kdyby náhodou byla větší, budu ji muset držet. A jednou pojedu do Norska – lákaly by mě metrové tresky tmavé, dají se vláčet. Na ně by asi C3 stačila, nástrahy mívají do 100 g.

O řadě 7000 jsem uvažoval, ale pořád potkávám pravoruké modely.

Neděle 9. ledna 2011 v 0:49® PetrC

osprey> mrkni na tohle:

http://www.abugarcia.se/…cs,5087.html

Ale původní raketa byla jiná a o úplně něčem jiném.

Neděle 9. ledna 2011 v 0:45® PetrC

osprey> to není špatná volba. Kam to chceš a na co to chceš? Uvažoval jsi i o řadě 7×xx?

Na házení do příboje mají buď tovární šestitisícovky nebo sedmitisícovky, případně upravené kousky z níže jmenovaných řad.

Neděle 9. ledna 2011 v 0:41® osprey
osprey

PetrC> Fajn, vezmu asi levorukou C3 v největší velikosti.

Mimochodem, s čím to házejí ti pacholci do příboje?

Neděle 9. ledna 2011 v 0:24® PetrC

kerob> nemáš zač. Ale je to jen můj názor, takže to i tak ber.

Neděle 9. ledna 2011 v 0:23® PetrC

sethy> dobrou.

Neděle 9. ledna 2011 v 0:23® PetrC

sethy> nemám přehled co jak stojí u té které značky, ale ta cena by se neměla moc lišit, protože každý raději koupí to lacinější v porovnání s tím dražším. Byť by to mělo stejnou výbavu, funkce apod. A nejen u nás.

Tak to je pro tebe šimáno ideální volba a po vlastních zkušenostech ti tuto volbu schvaluji.

;-) ;-)
Neděle 9. ledna 2011 v 0:22® kerob
kerob

PetrC> aha, dik

Neděle 9. ledna 2011 v 0:16® sethy
sethy

Dobrou

Neděle 9. ledna 2011 v 0:15® sethy
sethy

PetrC> Tak já nevím ale nejdražší vajico od šima stojí podstatně míň než od daiwy (když nepočítam ty digital cosi).
Ale stejně, já si rád kupuju nové věci a proto by pro mě celoživotní abu nebylo. Šimo je pro mě vlastně ideální volba :-D

Neděle 9. ledna 2011 v 0:08® PetrC

kerob> C4 je na jerky moc jemná. Mám na mysli lov s dospělými jerky a ne např. se Salmem fatso (nebo jak se to jmenuje).

Neděle 9. ledna 2011 v 0:06® PetrC

sethy> Daiwa jde podle mě do kopru. Sice si pár zákazníků najde, ale ty ceny jsou otřesné. I když, kdyby byla potřeba, tak bych i těch patnáct dal, to uznávám a smysl by to mělo.

U Abu bych si vejce nekoupil a u Shimana si už vůbec nejsem jist. Ale určitě mají dobré MP, ale to už jsme u ceny Daiwy.

Jsem moc rád, že mám vystaráno a mohu v klidu spát.

:-) :-)
Neděle 9. ledna 2011 v 0:03® kerob
kerob

PetrC> proc vynechat C4?

Neděle 9. ledna 2011 v 0:02® PetrC

osprey> ty jsi tak hodný, ale uvědom si, že hlavně na sebe. Protože s Abu se žije nejlépe a nejdéle. Prostě žiješ kvalitní a veselý a dlouhý život a bez útrap…

:-D :-D

A který hlupák by prodával, že?

Pokud jde o to, jaký nejvýkonnější MP od Abu je teď k mání, tak tě musím zklamat, ale z dnešní produkce bych si nevybral žádný. Možná Mörrum, ale to je palba postrádající smysl.

Osa Recordu je shodná s jakoukoli osou Céček. Tam není čeho se obávat. Ale Record bych si už také nepořídil.

Neděle 9. ledna 2011 v 0:01® sethy
sethy

PetrC> daiwa je až moc drahá to je pase.

Sobota 8. ledna 2011 ve 23:55® PetrC

sethy> ty nové modely v podstatě neznám a když jsem je měl v ruce, moc dobrý dojem na mě neudělaly. Je ale fakt, že jsem měl v ruce ty nižší řad. Ty vyšší by měly být určitě lepší, navrhovali je údajně švédové.
Pokud chceš vejce, zvol daiwu.
Pokud chceš něco na jerky, zvol Céčkovou řadu od Abu, ale vynech Record a C4.

Sobota 8. ledna 2011 ve 23:47® osprey
osprey

PetrC> Neboj, na Abu taky nezanevřu. Ostatně kdo by to ode mě koupil, že? :-))

A měl bych na tebe sofistikovaný dotaz – jaký nejvýkonnější vrhací multík od Abu určený na levou ruku je teď k mání?

Když jsem viděl osu Recordu, radši bych něco bytelnějšího, ale musí to házet a mít kliku vlevo.

Sobota 8. ledna 2011 ve 23:47® sethy
sethy

PetrC> a teď Vážně. Myslíš, že bych si vajíčkem od Abu pomohl oproti šimu? Klasiku nechci je to moc velký a nesedí mi to v ruce (na jerkování bych ho snesl).

Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 22:48:07 uživatelem sethy.
Sobota 8. ledna 2011 ve 23:46® PetrC

sethy> hloupé přemýšlení ale nemáš, to musím uznat a chybu také neuděláš, ale co na to historie?