Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 16. března 2004 ve 20:12® Ruda

DaH: Nehraj takove blbé hry a zkus teplo a zimu, myslím tím saunu a studenýpivo . Ne ta sauna nebo pára by Ti mohla helfnout , já taky umírám s chřipkovým moribundusem.

Úterý 16. března 2004 ve 13:51® MAF
MAF

Václav:No myslím že 14 dní bude ok i když nevím co se mnou udělá pekelný „stage diving“až to ty klucí hemerický rozbalí:-)) nechceš se zůčastnit?

Úterý 16. března 2004 ve 13:16® HaD
HaD

Ruda: žiješ? jsem pořád zcela KO, co poradíš?

Úterý 16. března 2004 v 11:49® Vaclav

MAF: No, clovece, tak to bude maso, jak ctu tu sestavu. Myslis, ze ti 14 dnu bude k rehabilitaci stacit?

Úterý 16. března 2004 v 11:48® Vaclav

DaH: V sobotu na rybarskem baraku v Chebu – od 10 do 17 hodin – byla teorie (jezerní muškaření, lipanové atd.), prezentace zboží firmy Gammarus s možností zakoupení, ukázky vázání much a nakonec nahazování na poli. Byl v tom i obed zdarma. V nedeli dopoledne se slo do vody s musakama, ale neulovila se ani ryba – ta bíla ryba ani okouni v te ledove vode nebyly vubec aktivni. Bylo to, myslim, prinosne, zejmena ta sobota, ktera byla intenzivni a pestra.

Úterý 16. března 2004 v 10:08® MAF
MAF

Václav:Měl jsem to v plánu a vážně jsem si s tou myšlenkou pohrával,ale příští středu jsou v Praze Waco Jesus a to je prostě pro mě povinost :-) Vader jsem viděl loni,takže jsem to vypustil,čekám během dneška na info od maníků co tam byli. Chystám se 2.4. na No Mercy fest do Prahy sestava je přímo vražedná. Cannibal Corpse,Vomito­ry,Exhumed ,Kataklysm a kupa dalších čili není co řešit,jenom mám obavy abych se dal do kupy do 16.4. abych byl u vody co platnej:-)) )

Úterý 16. března 2004 v 10:02® HaD
HaD

Vaclav: o čem ten seminář byl?

Úterý 16. března 2004 v 9:55® HaD
HaD

Bass: nějak s tou galerií bojuješ :-))

Úterý 16. března 2004 v 9:18® Vaclav

MAF: Byl jsi vcera v Plzni na Vader?

Úterý 16. března 2004 v 9:17® Vaclav

Grub: Byl jsem tam, ale nebyly to kurzy, nybrz dvoudenni seminar za icasti mistra sveta z roku 2001 Sediveho a nekterych dalsich repre. V sobotu se odehravalo vsechno podstatne, v nedeli dopoledne byla rybacka na Ohri, podrobnejsi zprava bude dnes nebo zitra na mych osobnich strankach. Potreboval jsi neco konkretniho?

Pondělí 15. března 2004 v 19:59® HaD
HaD

pikos: asi to bude o víkendu nářez, včera, ač téměř nemohoucí, za tři hodinky plavačky asi 30 ryb:-))

Pondělí 15. března 2004 v 11:13@ Grub

All: Nebyl někdo o víkendu na muškařských kursech v Chebu?

Pondělí 15. března 2004 v 0:08® Láďa

Ruda:Chlape,tak mě to nedá a musím se Tě zeptat, jak je po tak ostudné porážce od borců z Letné?Fotbal,ale dobrej ne?!

Neděle 14. března 2004 ve 13:50® HaD
HaD

ALL: co říkáte těm jizvám po podsekávání?

Neděle 14. března 2004 ve 13:49® HaD
HaD

jiris: mě děsíš, domluvíme se v Brně. jdu zkusit ještě dírky, třeba na tu brutální bolest zapomenu :-(

Neděle 14. března 2004 ve 12:54® jiris
jiris

DaH – nejen ve fóru, všude ty stránky jsou úplně jiný než mám doma:o)

Neděle 14. března 2004 ve 12:36® HaD
HaD

Ruda: no asi budu muset naskenovat pár fotek a nějaký parmičky Vám ještě ukázat. Hele Rudo, když jsi vlastně ten doktor, poraď mi. Včera jsem byl ráno na dírkách a trošilinku mě píchalo při pohybu na prsou (asi naskříplej nerv). Nijak jsem tomu nevěnoval pozornost a v klidu jsem šel v 11:00 na zápas (ricochet). Ten byl dost laktátovej, odpoleden zase na dírkách a od podvečera se nemůžu ani hnout. Jakejkoliv pohyb je šílená bolest a píchání na prsou. Teď jsem těžce nadopovanej práškama, ale stejně je to šíííílený. „Čo mám robiť!?!?!?!?“ PLEASE o radu!!!!

Sobota 13. března 2004 ve 23:29® Ruda

Dah: Ta parma je fakt nádherná, podobnou krasavici chytil můj otec někdy kolem roku 88–89 na přívlač zhruba 75 cm a tak 3 kg. Podsekl jí plandou za hřbet a vodil jí na 0,35 skoro 30 min a u břehu se mu utrhla, ale tygřím skokem jí vylovil v říjnu, vzpomínám na to do teď i proto, že podobnou akci předvedl se zhruba 5 kg štikou v Želině pod Kadaní kde se mu u břehu po zdolání zubatice uvolnila tak, že narovnala kroužek mezi třpytkou a trojákem, ale měla taky smůlu, otec skákal do dálky kolem 6m takže ji zdolal podobným způsobem akorát, že mu vypadla z ruky tak ji na břeh elegatně vykopl, vůbec je můj otec v tomhle duchapřítomnej. Asi sepíšu několik zážitků a bude to pěknej i když masařskej článek.

Sobota 13. března 2004 ve 23:17® HaD
HaD

jiris: máš reply

Sobota 13. března 2004 ve 23:07® HaD
HaD

jiris: přesně tak, ale už nevím jestli to byl gold nebo ne, ale asi jo

Sobota 13. března 2004 ve 22:53® jiris
jiris

DaH – máš zprávu.

Sobota 13. března 2004 ve 22:51® jiris
jiris

DaH – tu parmu si chyt vedle sebe, že? na krátkou nymfu. Jak vypadala? (goldkop)

Sobota 13. března 2004 ve 22:32® HaD
HaD

Ruda: ten náš je právě taky hyperaktivní ďábel, ale taky z toho mám dobrej pocit :-) Jak jsem už dříve řekl, každý děláme co nás baví a o to jde a tak je to třeba brát.

Sobota 13. března 2004 ve 22:30® HaD
HaD

mirmen: to sedí: „jak pytel cementu“, zážitek je to perfektní i když už to trvalo dost dlouho a chvílema jsem musel sdřídnout ruku

Sobota 13. března 2004 ve 22:10® Ruda

DaH: No něco na tom fakt je na to rozbalování na balení jejich cajku je potřeba celkem solidní síla, ale proč potom třeba 4 dny sedí u nehybnej číhátek, že by neměli kondici nebo nabírají sílu právě na to balení. Fakt nevím, ale fakt se mi to asi kecá když na sebe navlíknu prsačky a vestu vše co můžu připnu anesu v jedné ruce tak mi jedna ruka zbývá ještě na focení nebo cigáro, takže jsem taky těžkej sportsmen protože na rybách pravidelně vyhulím 3–5 cigaret ale jinak nekouřim vůbec.

Sobota 13. března 2004 ve 22:04® Ruda

DaH: Popisovat jak řádí naše dítě nemá vůbec smysl, protože to by bylo na založení anketní otázky ve fóru-ale na druhou stranu je to radost jako sportsmen bych si žádného pecivála nepřál. Zrovna dnes si manželka stěžovala, že známá která má TROJČATA normálně s nima chodí za ruku na procházku, neše dítě chodí zásadně na opačnou stranu. Já osobně jsem ho například bezvadně naučil házet míč na stůl a on to teď předvádí na všech návštěvách a horkou kávu trefuje naprosto brilantně. Jinak mi ale udělal i radost když jsem doma zkompletoval mušák s navijákem a asi i pod dojmem videokazet, které spolu občas sledujem začal s prutem regulerně mávat a když mu dám do ruky jeho vláčák s navijákem, který jsem mu týden po narození koupil tak ho normálně nosí a jinak nic, takže je velmi všímavej, ale hroznej neposeda. Zhruba za dva měsíce se budeme stěhovat do Svatavy,takže budu mít svou milovanou říčku skoro pod okny a bude tam i větší klid a mlaďas tam bude mít dost prostoru k řádění ne jako teď samá auta. Už se na to těším. Akorát to stěhování to mne děsí.

Sobota 13. března 2004 ve 21:57® mirmen

DaH: hm, to musel být fajn zážitek, protože takovejhle kousek se umí přilepit ke dnu jako pytel cementu. S mušákem nemám nejmenší zkušenosti ( leda třepačka na bič, což je zas o něčem jiném), ale dovedu si představit, že srdce tlouklo až v ..... Zvlášť, když zřejmě směřovala z broditelného do hloubky :-)

Sobota 13. března 2004 ve 21:49® HaD
HaD

mirmen, jiris: tu parmu jsem tahal na 6–7 mušáku snad 20 minut a šel jsem s ní asi 150 vodou po proudu

Sobota 13. března 2004 ve 21:36® mirmen

DaH: parma krasavice, už léta chytám jen do 60–65 cm. I tak je to zážitek.

Sobota 13. března 2004 ve 21:31® HaD
HaD

Ruda: co junior, jak řádí?