Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:12® osprey
-
PetrC> Jo jo, já budu ještě chvíli čeřit vodu a vytvářet ten proud a pak něco dopíšu a půjdu se vycpat, pardon, vyspat.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:11® inspo
-
džigit> A ještě když to není nijak pěkný kousek.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:10® PetrC
-
džigit>
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:09® PetrC
-
osprey> zdravím tě Míro. Co také dělat začátkem ledna, a tak někdo diskutuje a někdo pozoruje. Dnes jsem se koukal a bavil se.
Hlavně ať plave, cokoliv.
Jdu do svých garáží oprášit své miláčky – to aby měl džigit radost.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:05® džigit
-
osprey> ale kdo neplká,nic se nedoví a má zastřené obzory
Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 22:09:26 uživatelem džigit.Petr má doma dva Veyrony,tak prudí
O nich se taky můžem pobavit i když víme,že si je nekoupíme
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:01® osprey
-
PetrC> Ahojky. Diskuze jsou jako voda – tečou a unášejí sem tam něco, občas i nějakou tu mrtvolu. Zajímavé je i jen se dívat, co zrovna plave kolem.
Když netečou, je to nuda.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:56® PetrC
-
sethy> to je rozumné.
Také se bavíš, když pozoruješ diskuze o tom co jo a co ne a jak je to bezva a tak?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:49® sethy
-
PetrC> Jo dnes už na to kašlu…
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:41® osprey
-
džigit> Pokud ti učaroval, není co řešit – krom toho, kde seženeš dostatečné množství oběživa.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:40® džigit
-
osprey> na to asi stejně jednou dojde.Zatím chci oprášit Hypnos a změnit Brahmos 50 co je na něm.
Do Brna času dosti,já jen,že mi ten nový Exceler učaroval - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:39® PetrC
-
sethy> tak se na to vyprdni a odpočiň si. Zítra je také den.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:35® osprey
-
džigit> Safari je na fakt velké ryby. Taková ta masivní zátěžovka. I na mě by to bylo moc. Navíc jsem si na větší ryby pořídil multíky.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:34® Tino
-
a ještě jeden dotaz spíš do legislativy:
- četl jsem o tom, že se na MP vodách může nepřetržitě používat muška. Dále diskuze byla rozvinuta směrem, že když se muška naváže na jigovou hlavičku, tak je to stále muška tudíž povolený způsob lovu. Takhle by se dalo přežít období od ledna do června, ne? Je to pravda nebo ne?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:32® džigit
-
osprey> čekám,čekám. Safari váží 710gr,Nomono se mi docela páči i s cenou-jen tak prozatím
Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 21:35:36 uživatelem džigit.Ještě jsem koukal na tohle http://www.adler-wft.cz/eshop.php?…
Je nad čím přemýšlet - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:32® osprey
-
Tino> Já sekám záběr, když cítím záběr a když si nejsem jistý, sekám taky. Jistota je kulomet.
Nevím, jak citlivý máš prut a ruce, ani jak velké gumy a ryby máš na mysli. Ale chce to dobrý prut a naučit se rozlišit co nejvíc záběrů. Stoprocentní to samozřejmě nikdy nebude.
Pokud můžu mluvit sám za sebe, tak vyvíjím upřímnou snahu a v rámci možností se mi to jakž takž daří.
Odpověď na tohle bude jedno velké teoretizování.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:31® Tino
-
sethy> časem jo, chce to určitě zkušenost, ale nějaké vodítko by se hodilo. Když jsem kdysi používal rotačky na zatopené pískovně, tak jsem sekal jakýkoliv dotyk. Ale v téhle řece je to pro mě zatím nerozeznatelné.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:30® dam
-
Tino> zruš hlavičku a nahraď ji zátěží před nebo boční
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:29® Tino
-
další dotaz jde směrem k sestavě:
- když bud chytat na šnůru, na které mám navázáno lanko a nástrahu a chytnu věšák, kde to nejpravděpodobněji povolí?
Dejme tomu, že části sestavy jsou dimenzovány stejně.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:29® sethy
-
Tino> časem to poznáš.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:25® Tino
-
protože je zima, tak jsem se začal zabývat teoretickýma otázkama…
- když chytám na gumu na mělké řece, kde dno je pokryto spadaným listím a větvičkami, kdy mám sekat záběr? Při vlečení se nástraha neustále zachytává o různý bordel a nepoznám co je záběr a co ne. Jak ho v tomto případě identifikovat? Několikrát se mi stalo, že se mi tam pověsila rybka, ale vypadalo to jako když táhnu větev po dně.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:22® osprey
-
džigit> Levný a výkonný stroj je Penn Slammer nebo Spinfisher. Kapku těžké, chod taky není jako po másle, ale nechcou za to zas tak moc a dá se tomu hodně naložit.
Pokud jde o to koupit brutální sílu za hodně peněz, není to tak špatný nápad. Shimano se o něco podobného pokusilo modelem Spheros a WFT ještě navijáky No Mono.
Hodně životaschopný kousek je Ryobi Fishing Safari, ale do 4000 se nevejdeš
Vydrž do toho veletrhu.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:01® skwor
-
džigit> Až u mě jednou dojde na SSR14 a podobné woblerky, tak tohle půjde domů
Je to fakt vykošťovák.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:58® džigit
-
skwor> Reno je už dost utahovák,když si představím Boxera
Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 20:59:23 uživatelem džigit. - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:54® skwor
-
džigit> Reno killer – kamarádův. Má i Horneta, ten se mi líbí ještě víc
Sander> Mám. Ale moc je nenosím.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:53® džigit
-
skwor> Ty máš Guide Select koukám
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:52® Sander
-
skwor > teda, vázat Dragony vobyčejnou gumičkou…to nemáte spojky Dragon?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:51® skwor
-
A nejsem v okolí sám, kdo je spokojený.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 20:51:38 uživatelem skwor. - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:48® skwor
-
Sander> Já i v budoucnu budu hledat jenom u nich. Ty pruty mi ve všech ohledech vyhovují, stejně tak další zboží Dragonu. Pravda, bez Skeletoru bych se asi taky neobešel, ale Ještěry mám u vody častěji.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:45® dam
-
Sander> to víš
já mám na něj svůj názor a prostě mi nikdy neseděl:-/
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:44® Sander
-
skwor > já myslim že akce Dragon za sebou zanechala spoustu spokojených majitelů jejich klacků
A to je dobře.