Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:02® sethy
-
osprey> tohle je ale celkem znatelný nárust.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 15:05:10 uživatelem sethy.
Edit: tak ne jen daiwa (ikdyž tam asi nejvic) ale třeba twin FC 4000 na tropiku za 8500Kča to ho měli v gammaču před Vánocema za 4500Kč
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:00® osprey
-
sethy> Ano, už jsem dost slyšel. A to tu nedávno měl někdo Petra Procházku, který na svém e-shopu zdražil Caldie, za vydřiducha. Jde to nahoru všechno.
Nekoukal jsem se, jestli i v zahraničí.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:58® sethy
-
Viděli jste ceny Daiwy? Nejen navi ale i prutů? To šlo sakra o hodně nahoru. Např. Infinity Q kolem 3,5–4,5tis podle délky a gramáže, caldia 7tis, branzino 16, pluton 12…
Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 15:02:13 uživatelem sethy.
Ještě že už nic nepotřebuju - Středa 5. ledna 2011 ve 23:04® osprey
-
crazykapr> Akorát, že řada Destiny se doprodává a moc už toho v nabídce není. Řekl bych, že to nebude na dlouhé rozhodování. Na skladu toho mají málo. Já mám taky cukání, ale musím šetřit.
Za tu cenu je ten prut velmi ucházející, pokud vyhovuje délka. Ale je fakt tuhý. Na pstruha a okouna bych ho nebral. Ideální soupeř je štika, candát, tak 50 – 70 cm.
- Středa 5. ledna 2011 ve 23:03® PetrC
-
kerob> no, závidím mu. To musí být šťastný člověk.
- Středa 5. ledna 2011 ve 23:01® PetrC
-
osprey> domnívám se, že Pepa neví, ale asi ví, co by mu prospělo. Jenže kde nic není, ani smrt nebere a co znám kevlaráky, a pár jich doma mám a pár jsem jich už dal pryč, tak byly vždy za pomalé pruty. A pochybuji, že je nové ošacení zrychlí natolik, aby se to vyplatilo.
A Sportex mám rád, jsou to houževnatí prutové, co vydrží a nezklamou. A když zklamou, tak hned. - Středa 5. ledna 2011 ve 23:00® kerob
-
PetrC> tak hlavne ze ma aspon nekdo jasno
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:59® crazykapr
-
osprey> Lehký a tuhý…to je ono
Být ještě stará Destinka 5–25g,2.4m, neváhal bych…Dragony mám v merku už dlouho, sám dva v menší gramáži vlastním, a jsou to výborné pruty…možná u nich skončím i teď. Projdu si krámy a uvidím, ještě nějakej ten čas mám
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:56® PetrC
-
kerob> kdyby nebyli tím čím jsou, byli by na tom lépe. Ale být tím, čím je (to, ono, oni) není jednoznačné, takže abych byl tím, kým jsem a myslím tím, čím myslím že jsem, ale i myslím tím čím myslím, tak uvedu na pravou míru to, čím jsem začal.
Kdyby byli tím čím jsou ve smyslu tím čím se snaží být a ne tím, čím si někdo myslí, že je snad, nedej bože, nazývám, tak by byli konečně tím, čím by měli být.Prostě není nad to polopaticky a stručně napsat to, co si myslím.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:54® osprey
-
PetrC> Myslím, že ví. Blank má humpolácká očka, která ho zpomalují. Ten prut by potřeboval facelift. Hlavně nové oči SiC Titanium. Vzpružilo by ho to. Dál štíhlejší sedlo navijáku a lepší korek.
Blank má svou užitnou hodnotu pořád, ale svět se řítí vpřed a ani u Sportexů si nemůžou dovolit chrápat
Tento příspěvek byl editován 5.1.2011 21:54:37 uživatelem osprey. - Středa 5. ledna 2011 ve 22:51® PetrC
-
osprey> také jsem jeden rozmontoval na několik dílů.
Pepa neví co chce.Sportex má skvělé pruty za skvělou cenu. Samozřejmě jsou i lepší, ale i za jinou cenu. Nižší i vyšší.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:50® osprey
-
crazykapr> Ještě je tam třeba toto.
http://www.rsp-fishing.cz/…m-4-21g-akce
Měl jsem v ruce. Lehký, velmi tuhý prut. Nebral bych na ryby do půl kila. Kolega ho má na candáty z lodi, já si na něm vytáhl duháka kilo a půl (není na tom nic ke chlubení, bylo to na soukromáku s režimem chyť a sežer, a jak bylo psáno, tak jsme s ním na fleku naložili).
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:49® kerob
-
PetrC> plati a zatim se jim to docela dari
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:47® PetrC
-
kerob> myslel jsem si to, ale jistý jsem si nebyl.
A platí ty zuby nehty? - Středa 5. ledna 2011 ve 22:45® osprey
-
crazykapr> Ono vlastně není zač. Doporučoval bych raději nepospíchat a vzít si ty pruty do ruky.
Když jsem vnutil toho Sportexe Balck Stream kolegům, moje první věty byla: „Zavři oči a vem to do ruky.“ Kdyby je nezavřeli, kdoví, jestli by ho do ní vůnec vzali.
Ale není to vrchol všeho. Je to jen dost dobrý prut za ty peníze.
Taky mám rád Dragony, i když jsou tu i lidi, co na ně nadávají. Podívám se ti ještě, jestli mají nějakou tu Destinku, ale i Team by nebyl k zahození.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:38® crazykapr
-
osprey> Projedu si e-shopy…díky
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:38® osprey
-
PetrC> Mimochodem, Sportex jsem viděl prasknout na vlastní oči a Kev Pika pohaněl i Sportexofil Pepa.
Sportex dělá dobré pruty, ale jsou to jen pruty…
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:32® kerob
-
PetrC> jinak reseny prevody – misto zubu nehty.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:29® osprey
-
crazykapr> Za ty prachy toho v podobné kvalitě zas tolik nebude. Podívej se, jestli ještě není Destiny od Dragonu (rsp-fishing, pruty v akci), líbil se mi jeden proutek od Savage Gear, můžeš zkusit Excelera od Daiwy a levné sluné klacky dělá i Mivardi a pak skoro všechny polské firmy (Mikado, Konger,…).
Ale já strašně nerad radím, vláčkařský prut je věc pocitů a každý to vnímá jinak.
Ale zrovna ten Sportex se mi líbí. Po praktické stránce. Na žlutý pruh kašlu, při lovu se na něj nedívám a jinak je dobrý, aby si na to člověl nešlápnul.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:16® PetrC
-
sethy> to děláš dobře. To ti ani nebudu muset držet palce.
Za dvě hoďky? Tak to tu asi nebudu. I když…
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:14® sethy
-
PetrC> dobrá…du si to ještě přečíst, tak za 2 hoďky se nahlásím.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:12® PetrC
-
sethy> tak to mě neznáš, protože kdybys mě znal, tak bys věděl, že tě znám. Čili tě mám přečteného.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:12® crazykapr
-
osprey> Asi na něm něco bude, když se mezi lidmi tak šíří:) Mě jen odrazuje jeho „kolotočářský“ dizajn… Neměl by jsi tip ještě na nějaký jiný prut podobných proporcí?
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:11® sethy
-
PetrC> ale měl, to mě neznáš.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:10® PetrC
-
sethy> to by jsi z ní neměl radost a nevážil by sis jí. A to by byla škoda.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:09® PetrC
-
RM> přečetl sis ten text? Pokud ne, přečti si ho, je to vskutku zajímavé.
Jo a když udělali větší (a těžší) převod, tak kde ubrali materiál, aby byl naviják ještě lehčí? - Středa 5. ledna 2011 ve 22:06® sethy
-
PetrC> tak pokud se mi na ní za odměnu složíte…
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:06® PetrC
-
sethy> teď mě napadá, že ty chceš udělat zkoušky a za odměnu si připlatit pět tisíc a koupit si stellu, že jo?
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:03® PetrC
-
kerob> chtějí se na trhu udržet zuby nehty?
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:03® RM
-
PetrC> no ono to bude asi to „Xship“ viz obr