Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:01® dam
dam

sethy> to je otázka spíš na Honzu na www.norstream.cz na výstavě by mělo být víc prutů, než je na netu nebo v prodejně, novinky atd. Napiš, rád ti odpoví, já jsem věrný klasice:-)

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:59® Kubah

osprey> z ciziny by se dala sehnat za polovinu než u nás..

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:58® osprey
osprey

Hany> Ony ty ceny Caldií půjdou nahoru celkově. Daiwa zdražuje a v tomhle je Procházka nevinně. Ostatně jeho Daiwa neživí a obvykle ji prodával v podobné relaci jako jiní. POtřebuje tam mít slušný naviják, protože ty od Dragona zas takové perly nejsou.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:57® PetrC

inspo> ;-) ;-)

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:55® Kubah

osprey> Kdyby chtěli prodávat, tak neudělají tohle…

http://www.rsp-fishing.cz/…iwa-caldia-x

Kdo si to u nás koupí?

Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 20:55:42 uživatelem Kubah.
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:51® osprey
osprey

Arnej> Pan Procházka má výhradní zastoupení, takže ostatní mají potíže to sem tahat. Vede sice trochu zvláštní obchodní politiku, ale jinak mi nepřísluší to komentovat.

Fakt je, že s osaháváním Dragonů je problém a to jsem na tom trochu líp než ostatní.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:49® osprey
osprey

PetrC> Jo, čekám na definitivní verzi.

Následně můžeme rozebrat Daiwu na atomy a podívat se, jestli je atom daiwáckého hliníku lepší než ty ostatní.

U Abu to platí.:-))

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:49® Arnej
Arnej

džigit> Vidím to tak, že se na něj pojedu podívat. Kolega, který mi ho nabízí, bydlí asi 70 kilometrů od nás. Je to pořád blíž než k panu Procházkovi. Z té Plzně už je to poměrně na tu Moravu daleko. Je škoda, že není víc takových prodejen, aby si člověk mohl v klidu osahat o co má zájem. Vždycky mě zajímalo, proč ty pruty netahá taky někdo jiný. PS: Kluků se zeptám:) Děkuju

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:49® inspo

PetrC> Přesně.

:-P :-P
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:46® PetrC

inspo> aby ne, s pravdou nejdál dojdeš.

:-)) :-))
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:45® PetrC

osprey> hergot, ty sis do mě rejpnul. To jsou věci. Myslel jsem si, že na rejpání jsem jen já. Mýlil jsem se.

:-D :-D

Přesně tak, nakonec jsem to naspal (doufám) srozumitelně pro všechny. Jo a udělal jsem další úpravy, tak až mi bude líp, tak ti to pošlu.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:44® osprey
osprey

skwor> Není. Podívej na reklamu Shimana a dalších firem. Normální tvrdý boj. Já chytám se Shimany léta a momentálně mám pocit, že se ta značka zviditelňovala až moc.

Pokud jde o chytej, nám Daiwa dala ceny, tak se tu o ně soutěží.

To, že je hodně v Duelu, je dáno tím, že k nim mám přístup. A bohužel, pozadí to má docela smutné, ale to sem nepatří.

Hodně rád bych pomohl propagaci i anglických a amerických výrobků a konec konců jsi viděl, že na natáčení jerkovačky jsem si vzal Abu. Tahle komerce byla, je a bude vždycky problém, ale je třeba se přes to přenést.

Já to mám nejtěžší, živí mě peníze inzerentů.

Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 20:48:07 uživatelem osprey.
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:40® skwor
skwor

osprey> Mě to je jasný. Jenom to prosazování daiwy na úkor čehokoliv… no…víš jak to myslím :-) Abych nebyl za rejpala, jednu na ULko mám :-)

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:38® osprey
osprey

PetrC> Já si jen rejpnul.:-))

Mě C3 v pohodě stačí. Zatím jsem s tím odchytal všechno a v pohodě.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:36® osprey
osprey

skwor> Všechny firmy si dělají reklamu. A teď si představ, že jsi firma rovnocenná Shimanu a vstupuješ do země, kde to tvůj distributor léta flákal, takže se konečně rozhodneš udělat si vlastní zastoupení. No a pak nemůžeš čekat, až si tě lidi všimnou, musíš udělat masivní reklamu, aby sis urval svůj podíl na trhu.

Všiml jsem si, že jsi měl dobré vztahy s časopisem Rybář. Ten udělal to samé a ještě se nabízel pod cenou. Je to normální obchodní politika.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:35® PetrC

osprey> kdepak, neustupuji. Zatím se nenašel nikdo, kdo by mě přesvědčil o opaku.

Také mi rukama prošlo velké (co je to velké?) množství navijáků všeho druhu, mimo jiné i Daiwa, ale vždy jsem se vrátil k Abu.

Pluton je určitě nejen hezký, ale i skvělý naviják, ale… A to bychom mohli opět diskutovat a diskutovat.

A měl jsi v ruce Rocket? Zkoušel tady někdo Ambassadeur 5500 CS Mag Elite? Tento má také magnetickou i odstředivou brzdu? A otázkou je, kdo s tím přišel dřív.

Ano, mám MP od Abu, mám nejstarší z roku 1968 a jsou to dříči a nezmaři.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:30® skwor
skwor

Když teď budu hodně upřímnej, tak já sám za sebe bych si nic „se sluníčkem“ asi nekoupil díky téhle masivní internetové reklamě :-) Pokud namítnete, že to samé se může říct o Dragonu, tak ten jsem měl jako jeden z prvních ještě před tím, než se ta mánie začala šířit.

:-)
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:29® inspo

PetrC> Tak to je správné.

:-D :-D
Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 20:30:11 uživatelem inspo.
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:29® osprey
osprey

Arnej> Team do 14 g se vyskytuje asi ve třech variantách. Jeden med-fast, poměrně žvejkovitý, možná stavěný na muškařském blanku a pak rychlejší, který se loni nebo v závěru předloňského roku inovoval a ta nová verze připomíníná trošku Destinku. Rozhodně je tam krok vpřed proti předchozím letům. Měl jsem to v ruce a je to docela slušné, za žvejku bych to neoznačil.

Problém je, že Dragon má miliardu modelů, sem tam je inovuje, ale na výstavách se s ním nepotkáš. Je těžké udržet si přehled.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:28® džigit

Arnej> jj :-) možná už se k němu dorval i Frenki s Koudym
A nevěř všemu a všem co ho haní.Pokud je to opravdu Tebou odkazovaný model,tak o žvejkovitosti není řeč,ani jako!!!

Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 20:31:54 uživatelem džigit.
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:24® PetrC

inspo> přiznávám všechno všem všude, kam se vetřu.

:-) :-)
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:24® troutkiller

Arnej> Ten prut sem nějakou dobu vlastnil a je to příšerná žvejkačka:-((

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:22® Arnej
Arnej

džigit> Tady je na něj i odkaz – http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-2-14g

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:12® troutkiller

inspo> Na tu výplatní listinu sou tu jiný borci,já mám i pár klacku od šíma,norstrea­mu,Pennu a jinejch značek.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:10® osprey
osprey

PetrC> Ustupuješ ze svých pozic, drž se.

Ale měl jsem těch navijáků se sluníčkem letos v ruce dost a jsou poměrně návykové. Pohledy na cenovky již méně…

A co se musí troutkillerovi nechat, tak na Plutonu jsem nenašel chybu a kombinace magnetické a mechanické brzdy dovoluje regulovat si otáčky líp než to dokážu s Ambassadeurem.

Ale mám Abu rád. Je to takový rybářský Kalašnikov. Jednoduché, funkční, snadná údržba.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:09® džigit

Arnej> pokud myslíš Slima,tak se optej Tucnaka.Ten si ho nemůže vynachválit

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:07® inspo

troutkiller, PetrC> To vypadá jako kdybyste byli na výplatní listině Daiwy, resp. ABU. :-D

Přiznejte se! Máte vůbec něco od jiné značky? :-D

Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 20:08:42 uživatelem inspo.
Úterý 4. ledna 2011 ve 20:58® troutkiller

Arnej> Dragon je vubec SQELEJ:-((

Úterý 4. ledna 2011 ve 20:55® PetrC

Hele kluci, s pruty na mě nechoďte. Těm vůbec nerozumím.

Úterý 4. ledna 2011 ve 20:53® Arnej
Arnej

Zdravím Vás kamarádi, nemáte někdo tento klacek ve své sbírce? Team dragon 2,70m s vrhací zátěží 2–14g? Vyskytla se mi totiž výhodná výměna. Tak bych si ho rád pořídil, aby mi tady ta destinka nestála osamoceně a měla tedy parťáka. Myslím, že na gumy skvělý prut. Nemyslíte?