Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:53® troutkiller
-
Hele lovci ted mně napadlo,válí se mi doma fungl novej klacek Jan Gutjahr 2.75m 5–30g,byl jednou u vody novej 3400kč nyní 2000kč,byl jednou u vody
Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 19:54:14 uživatelem troutkiller.Je to model Hi-Lite
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:50® PetrC
-
troutkiller> také mám chytrou manželku.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:49® troutkiller
-
PetrC>
))Ty mně vždycky dostaneš
)
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:47® PetrC
-
troutkiller> kdybys věděl, kdyby ses zeptal manželky, tak bys takovou pitominu nikdy nenapsal.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:45® troutkiller
-
PetrC> Jsou věci mezi nebem a zemí které majitel BUBU nikdy nezažije
)
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:44® spike
-
sethy> Tu větu ,,už abych byl z té školy pryč" si opakuju taky, často
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:42® Sander
-
sethy > já teda nevím, ale mně se zdá, že většina těch otázek se týká naprosto bazálních znalostí.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:41® PetrC
-
sethy> tak to ti budu ještě urputněji držet palce. Byla by to věčná škoda!!!
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:40® PetrC
-
sethy> přitom Abu není až tak citlivé na špatnou údržbu. Mohl bych vyprávět.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:38® PetrC
-
troutkiller> hele ty ouchyle, ty zase hladíš plutónka, že? Až budeš, tak dej vědět…
Jo, pluton je hezký.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:38® sethy
-
PetrC> Já ti dám opakovat ročník, už abych byl z té školy pryč.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:37® troutkiller
-
sethy> Tak mazej!Z těch otázek mám neblahej pocit že vyrábíš plutonovou bombu pro al kakajdu
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:37® PetrC
-
sethy> kdy máš zkoušky?
A chci tě potěšit!
Budu ti upřímně držet palce. A když to nevyjde poprvé, tak znovu a když tentonoc, tak i kdybys opakoval ročník.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:35® sethy
-
No fakt musím…
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:35® sethy
-
PetrC> ale jo abu jsem mazal. Na šimo se chystám po zkouškách (tam to stačí jednou za rok
)
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:35® troutkiller
-
sethy> To pujde těžko
Zažívám s ním něco co sem ještě s jiným navi nezažil
)
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:34® PetrC
-
sethy> ano, koupil jsem (naštěstí) to nejlevnější šimáno, ale to přece neznamená, že si kupuji nedodělaný šunt, co má životnost cca tři měsíce. Když si koupím nejlacinější Abu, tak vydrží. Mám to vyzkoušené. Jo a když bych chvilku hledal, tak sem mohu hodit pár obrázků šimána.
Koukám, ty nemažeš. To je ale chyba. Jen počkej pár týdnů…
Ano, cena i Daiwy je šílená a chápu tvé rozhodnutí.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:33® sethy
-
troutkiller> to bys mě mohl jedním podarovat, pak by jsem byly proti ABUbijci dva
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:33® troutkiller
-
sethy> Já sem jen obyčejnej pitomec
)Na mně musíš česky
)
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:32® troutkiller
-
PetrC> To je jen malé bezvíznamné plus
)
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:32® sethy
-
Rád bych tu s Váma řešil tyhle „závažné“ otázky ale musím jít vyřešit školu. Ale jestli mi někdo pomůžete s těmadle otázkama tak zůstanu
1.Uveďte příklad(y) radionuklidů, jejichž chování v životním prostředí je ovlivněno redoxním potenciálem prostředí.
2.Co způsobuje silnou fixaci radionuklidu 137Cs v půdách?
3.Uveďte definici koeficientu přenosu radionuklidu mezi dvěma složkami životního prostředí.
4.Uveďte definici efektivního poločasu radionuklidu.
5.Uveďte alespoň jednu jadernou reakci, kterou vniká kosmogenní 3H.
6.Jaká je nejběžnější chemická forma uranu ve vodách?
7.Které dva radionuklidy jsou příčinou rizika vdechování radonu?
8.Uveďte definici jednotek WL (working level) a WLM (working level month), které se užívají pro hodnocení rizika radonu.
9.Konečným produktem zpracování uranové rudy je tzv. „žlutý koláč“. Jaké je jeho chemické složení?
10.Jaký typ jaderného reaktoru je v českých (a také slovenských) jaderných elektrárnách?
11.Jaký je původ radionuklidů 51Cr, 54Mn a 60Co v chladící vodě těchto reaktorů?
12.Na základě čeho jsou definovány tzv. autorizované limity, které omezují obsah radionuklidů ve výpustích z českých jaderných elektráren?
13.Jaký je jediný dlouhodobý zdravotní důsledek havárie černobylského reaktoru a v kterých oblastech se projevil?
14.Uveďte definici vysoce aktivního odpadu.
15.Pro nakládání s radioaktivními odpady jsou stanoveny tzv. uvolňovací úrovně. Jaký je jejich význam?Pár otázek teda vůbec netuším
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:31® troutkiller
-
sethy> Uznávám že Pluton je za ránu!Proto mám jen dva ale je nádhernej!!!Mazlím se s ním každej den
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:29® PetrC
-
troutkiller> ono je to těžké, oba jsme silně zaujatí, jenže ty jsi byl ještě nedávno šimánista, ale já jsem od narození od Abu, byl jsem Abu odkojen.
Mimochodem, ještě předtím, než jsi napsal, že nejsem ochoten připustit, že je Daiwa lepší, tak jsem ze sebe vypustil velkou chválu na Daiwu.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:29® sethy
-
PetrC> no jo ale to sis koupil to nejlevnějši šimo co bylo. Ikdyž taky by mělo fungovat. A víš co já ho měl sezónu taky. A fungovalo.
Já koupil citicu s tím že jí na sumcovláčce odrovnám – 2 roky točí na sumcích a s jerkama a pořád OK – jen už potřebuje promazat
Když jsem se nedávno rozhodoval jestli Calcuttu nebo Plutona. Tak cena 3tis (normálně stojí víc, přiznávám) vůči 10tis rozhodla. - Úterý 4. ledna 2011 ve 20:26® PetrC
-
sethy> promiň, ale ňák sem se rozjel. To ta antibiotika, je mi blbě…
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:25® troutkiller
-
PetrC> Víš až někdo udělá lepší multík než Daiwa tak já nebudu mít problém říct je lepší!Na rozdíl od tebe a ABU BUBU
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:25® PetrC
-
troutkiller> jo a šimáno sou plečky nejplečkovatější!
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:24® PetrC
-
troutkiller> jo a Daiwu mám rád, líbí se mi a je konstrukčně velmi, velmi vysoko a a kdybych si náhodou někdy kupoval nový naviják (smekací anebo MP), tak budu vybírat jen u Daiwy. Vážně!!!
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:22® PetrC
-
troutkiller> vůbec ne. Anebo jo, stejně jako ty za Daiwu.
Ale klidně napiš v čem je Daiwa lepší.
Budu něžný, neboj. - Úterý 4. ledna 2011 ve 20:19® troutkiller
-
PetrC> S tebou nemá cenu nic řešit páč ty by si za abu dal i ledvinu
)To je jako řešit FOX a zbytek světa.