Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:16® PetrC
-
sethy> u Daiwy je velký problém přemrštěná cena, ale jinak se jejich navijáky vyrovnají těm ostatním od konkurence. Ale opakuji, problémem je blbá cena.
Pokud jde o mě a Shimano, tak nemá smysl tuto otázku řešit, protože je dávno vyřešena, ale podotknu jediné, jejich MP nepřežil bez problému ani půl sezóny a navíc jsem ho musel napřed zprovoznit tak, aby byl plně funkční.
A Daiwa má skutečně lepší konstrukci. - Úterý 4. ledna 2011 ve 20:11® PetrC
-
troutkiller> to, že ti Abu nesedělo chápu, ale pořád jsi mi nenapsal, co je u Daiwy lepší v porovnání s Abu. Rozepiš se a buď konkrétní. A mechanickou brzdu má Abu stále na stejné úrovni – vynikající a při porovnání s Daiwou srovnatelná, stejně tak i Quantum.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:10® sethy
-
PetrC> proč? Daiwě nevěřím, zatím jsem od nich neměl povedený kousek v ruce (motátka za 10tis a vic nechci) a navíc ty šima byly prostě za supr cenu. Vzal jsem první za 1600 a zjistil jsem že mi vyhovuje, tak pak jsem koupil ještě další dva modely. Jsem spokojeny a o to jde.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:08® troutkiller
-
PetrC> ABU sem vlastnil 14 dní,nesedělo v mi v ruce,odhozová brzda nič moč a pořát motanice!Ani jedno s toho sem s Daiwou nezažil!!!
- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:04® PetrC
-
troutkiller> ale jo, ze začátku okopírovali od Abu co šlo a pak šli vlastní cestou.
Tak a teď mi napiš, v čem je Daiwa lepší. - Úterý 4. ledna 2011 ve 20:02® PetrC
-
sethy> to chápu, ale proč Shimano? Proč ne Daiwu, která je konstrukčně o kus dál a hlavně to není „TO“ šimáno, které tak miluji.
- Úterý 4. ledna 2011 v 19:58® troutkiller
-
PetrC> A to je právě ono!Pořát žijou z muzea páč nic nového nevyrábí 100 let
)
- Úterý 4. ledna 2011 v 19:58® sethy
-
PetrC> abu mi nesedí v ruce, blbě se mi s tím chytá. Rači zvolím pohodlné šimo a někdy v budoucnu ho vyměním za nove než chytat celou dobu s jednim nepohodlným abu.
- Úterý 4. ledna 2011 v 19:54® PetrC
-
sethy> no jo, když neuváženě děláš neuvážené kroky, tak pak se nediv.
- Úterý 4. ledna 2011 v 19:53® PetrC
-
troutkiller> Daiwu mám rád, mám rád i hodinky Seiko, ale to neznamená, že by práce s kovem byla o poznání lepší než u některé konkurence.
Mimochodem, když u Abu vymysleli MP, jak je známe dnes, tak sice nevím jestli Seiko vyrábělo hodinky, ale Daiwa tahala maximálně kačera kolem rýžového pole.
A rozdíly mezi Daiwou a Abu? Ano, jsou tam a můžeme o tom klidně diskutovat.A nemá cenu na toto téma se mnou diskutovat…
- Úterý 4. ledna 2011 v 19:49® sethy
-
PetrC> hezký pohled to jo, ale tím to tak končí
- Úterý 4. ledna 2011 v 19:41® troutkiller
-
PetrC> To jo ale ta práce s kovem je u Daiwy přeci jenom lepší
To je bez diskuse!
- Úterý 4. ledna 2011 v 19:27® PetrC
-
troutkiller> zdravím tě. Tak Daiwa má pár hezkých navijáků, ale tradice je tradice.
- Úterý 4. ledna 2011 v 19:26® PetrC
-
sethy> to je ale hezký pohled, že? A kdybys měl něco staršího, protože Record není z těch starších, tak by to bylo ještě hezčí. Prostě by to bylo dokonalé.
Ale snahu velice chválím! - Úterý 4. ledna 2011 v 19:16® troutkiller
-
PetrC> Tim fotogeničtějším multíkem si myslel určitě Daiwu vidˇ
)
- Úterý 4. ledna 2011 v 19:11® troutkiller
-
dam> Zdar trenére
Právě sem se nočetl že norstream má inventuru
Obědnal se u nich nějaké woby tak aby to přišlo
- Úterý 4. ledna 2011 v 18:42® sethy
-
inspo> Shimano curado a drak destiny 10–30g
- Úterý 4. ledna 2011 v 18:42® sethy
-
PetrC> nevržou. Něco takového?
- Úterý 4. ledna 2011 v 18:20® inspo
-
sethy> Dík za odpověď. Co to máš za sestavu na těch fotkách?
- Úterý 4. ledna 2011 v 18:18® inspo
-
Sander> Naštěstí zrak mám ještě v pořádku, ale dík za tip.
- Úterý 4. ledna 2011 v 18:18® inspo
-
kerob> Jasně, na UL mám něco jiného a na ostatní taky, ale je třeba vyzkoušet něco jiného.
- Úterý 4. ledna 2011 v 18:10® PetrC
-
sethy> kdybys alespoň použil fotogeničtější naviják, protože tohle umělecký dojem sráží.
A nevržou ti madla kličky?
- Úterý 4. ledna 2011 v 18:03® sethy
-
PetrC> to víš léta praxe.
- Úterý 4. ledna 2011 v 18:02® PetrC
-
sethy> pěkné fotomontáže.
- Úterý 4. ledna 2011 v 17:44® sethy
-
inspo> Dá. Nejmenší nástrahy jsem používal SSR5
- Úterý 4. ledna 2011 v 17:34® Sander
-
inspo > já kdybych si chtěl rozšířit obzory, koupím si brejle.
Ale když ten prut vemeš do ruky, beztak sám poznáš jestli k tomu je nebo není. Fakt. - Úterý 4. ledna 2011 v 17:34® kerob
-
inspo> nejsem sice multiplikatorista, ale urcite se da, zalezi predevsim na hmotnosti nastrahy, abys ji vubec dostal do vody.
- Úterý 4. ledna 2011 v 17:31® inspo
-
Dá se s castingovým prutem a MP chytat (pro rejpaly – dá se vše, ale myslím obstojně) i na klasické woby (případně třpytky či dokonce gumy) nebo je to výhradně určeno pro jerky? Mám teď výjimečně nějakou kačku navíc, tak že bych si rozšířil obzory.
- Úterý 4. ledna 2011 v 17:27® Sander
-
Kubajs > já ji rozmrdal a potřeboval vyndat náplň, jinou doma nemám.
- Úterý 4. ledna 2011 v 17:26® Kubajs
-
Sander:mám taky zlozvyk,že jak se nudím rozebírám propisky