Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 14:50® kerob
-
Mrakoš> podle me je povoleni spatne, lepsi je s citem drzet napnuto.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 14:45® kerob
-
dam> njn, kazdy ma neco. Dobry je mit v zaloze nejakej pritok, protoze ty se vycistej a klesnou dost rychle. Kdyz jsme po moste prejizdeli Onon, vypadal fest nechytatelne, pritoky velikosti Berounky klesly za 2 dny na temer normalni uroven.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 14:34® cormaxx
-
sethy> Vsázet se radši nebudu
- Úterý 4. ledna 2011 ve 14:19® sethy
-
Mrakoš> pokud máš nastavenou brzdu tak jak má být nastavena, tak se ti nemůže stát že vlasec 0,24 rupne (jen tak pokud není někde načatý)
- Úterý 4. ledna 2011 ve 14:17® sethy
-
cormaxx> rupne jak nic
- Úterý 4. ledna 2011 ve 14:11® cormaxx
-
sethy> Tak já doufám,že můj X-fast nepraskne,protože mě sedí
- Úterý 4. ledna 2011 ve 14:10® cormaxx
-
Kubajs> Vzal bych TD X-fast do 21g a nebo koukni na destinku 2,7 do 21g ta nemá dělenou rukojeť.
- Úterý 4. ledna 2011 ve 14:06® Mrakoš
-
No jo, a mojí otázečku necháte zapadnout
- Úterý 4. ledna 2011 ve 13:32® skwor
-
sethy> Nevděk vládne světem
- Úterý 4. ledna 2011 ve 13:17® sethy
-
skwor> se tady snažíme a kubajs nikde
- Úterý 4. ledna 2011 ve 12:36® skwor
-
Z těch levnějších „univerzálů“ bych možná kouknul na tohle http://www.prorybareni.cz/…in-270-7-25/ Pár prutů z té řady jsem v ruce měl a za ty peníze slušný…
Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 11:37:07 uživatelem skwor. - Úterý 4. ledna 2011 ve 12:10® sethy
-
Kubajs> Tak za prvé na jakých hlavách chceš ty gumy tahat, kde chceš chytát (stoják, řeka)
TD X-fast – zvládl by to vše ale. Měl jsem ho pujčený a upřímě bych ho nechtěl ani zadarmo, ovšem to může být jen můj subjektivní pocit. Velkým NE je ale to, že ze 4 těchto prutů co vím že někdo měl se 4 zlomily. Kamarád ho zlomil při náhozu s lehkým jigem v pulcem (ve spoji). Měl ho pár dní – reklamace neuznána (asi po roku jsme to i díky Flipovi vyřešili a za menší obnos dostal kámoš nový díl).
TD Medium – je dobrý tak na stoják a na gumy, např. woby na řece bych na něm netahal ani za nic.
Destina – s dělenou rukojetí zásadně ne – většina je kazová.
Z toho co mám já: Na gumy mám pruty 3. Stavěný rainshadow 255cm do 14g – smáčkovací prut nebo na gumy na hlavách do 5–7g (na candáty na stoják s lehkýma hlavama supr). Dál gumový univerzál na stoják (hlavy 5–20g), řeka do 15g mám Fireblood 270 10–30 – supr prut, ale cenově asi mimo to co chceš. Na stoják na daleké hody na gumy na hlavách 10–30g pak tohle http://www.rsp-fishing.cz/…-10-42g-akce. Extrémně dlouhé hody a lov daleko od břehu – super prut a myslím že v této délce a v tomto použití nemá konkurenci – nebo aspoň já jí neznám.
Chtělo by to víc upřesnit na co to vlastně chceš - Úterý 4. ledna 2011 ve 12:01® Mrakoš
-
Je leden, venku hnusně. Třeba mi teda někdo odpoví na něco o čem už delší dobu dumám. Otázka zní. Co dělat když mi štika ještě plná síly skočí nad hladinu? Mám jí držet na napnutém vlasci a nechat jen prut aby to odpružil nebo jí mám povolit? Přijde mi že když povolím tak třebas relativně těžký wobler vyklepe. Když nepovolím, třeba to urve. Takhle mi utrhla 24 vlasec. Pokud je návnada lehká, asi bych jí raději povolil. Co vy na to zkušení velrybáři?
- Úterý 4. ledna 2011 v 11:50® skwor
-
Kubajs> Ten první, TD X-fast.
- Úterý 4. ledna 2011 v 11:44® Kubajs
-
Potřebuju nutně pomoc.Rozhoduju se mezi několika vláčáky a tak bych byl velice rád kdyby někdo trochu přispěl svou troškou do mlýna a pomohl mi s výběrem.Chci to hlavně na gumy do nějakejch 9–10cm,rotačky 2–3 a občas bych na tom protáhnul i woba kolem 7–10cm ale vůbec netuším co zvolit za gramáž.Tady jsou nějaký odkazy co se mi tak nějak zalíbilo tak bych byl vděčen za každou osobní zkušenost i třeba jen z veletrhu http://www.rsp-fishing.cz/…1g-xf-vyp-07 http://www.rsp-fishing.cz/…7-21g-vyp-08 http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-28g-akce U toho prostředního odkazu myslím ten Team Dragon 2,75m 7–21MF se mi nějak nezdá ta hmotnost toho prutu,jinak už bych ho asi obědnával
- Úterý 4. ledna 2011 v 10:05® dam
-
kerob> mě si najde i jediný komár na kilák daleko
s tou větší vodou se ale dá bojovat, pokud to nebude bahýnko. Na druhou stranu by tam měli být tajmeni najetí po tření, včetně velkých lenoků…viděl jsem fotky z loňska a stálo to za to
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:44® kerob
-
dam> ja tam byl na konci srpna a takovy mnozstvi komaru, jsem si predtim nedovedl ani predstavit – a to jsme puvodne meli jet do jiny oblasti, kde to bylo este o dost horsi. I tady bez moskytiery v nekterejch mistech ani krok. Trefili jsme hmyzi kalamitu, takovejch komaru nepamatovali ani nekteri domorodci… a ta velka voda bude v cervnu bohuzel dost realna
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:38® dam
-
kerob> tak láká mě to, mělo by to všechno kvést a být zelené, ovšem může být velká voda a spousta hmyzu, aten já moc rád nemám, ale on mě ano
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:31® kerob
-
dam> v cervnu tam musi byt krasne
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:13® dam
-
kerob> já jsem trochu tlačen ke konci června, protože přelom srpna a září jsem v Itálii. A nebo později
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:05® kerob
-
dam> predpokladam zase tak nejak konec srpna-zari. Uvidime jak se Robinson osvedci, stejne vetsinou kazdou sezonu nebo kazdou 2. sezonu pruty menim (krome tech co mi prirostly k srdci).
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:03® dam
-
kerob> já jsem chytal s Robinsony poměrně dlouho, měl jsem rád dynamiky…dneska už jsem si vybral zase jiný směr Kdy plánuješ to Mong.?
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:01® kerob
-
dam> tohle je uz model 2011, trosku se od tech predchozich lisi. Mam ted ty Diaflexy 3 – chvejivku do 9g a ten jsem pouzil parkrat, na me je moc jemny. A asi muj momentalne nejoblibenejsi klacek na podzimni a zimni gumovani je Jigger 270 7–24g, takova akorat chvejivka
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:55® dam
-
kerob> myslím ten Robinson
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:53® kerob
-
dam> kterej prut myslis? Ja to musim nechat uzrat a pockat, jak se organizator vyjadri.
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:51® dam
-
kerob> mám ten prut ještě z dob, kdy stával raketu…já to jedu ve středu řešit, asi na Chanagai
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:47® kerob
-
dam> zatim se resi kdy jet a jak to pojmout. Kam jet konkretne se bude resit az podle aktualnich podminek. Doufam, ze to dopadne
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:44® kerob
-
skwor> ja s nim chytal a byl spokojeny, na novou sezonu uz mam nahradnika a myslim si, ze je jeste o dost lepsi, i kdyz bych to predtim netipnul. Je to Robinson Diaflex Spin 270 10–30 – jemnejsi spicka nez SM, rychlejsi a tenci blank, 150g vaha
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:37® dam
-
osprey> myslím si, že v tomto případě zase tak univerzální nebyla. Navíc co může být lepší, než v závěru vlastní zkušenost. Mě taky kdysi něco nakoplo a dotáhl si to do vlastní verze díky zkoušení u vody
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:34® balda9
-
osprey> Pár nástrah jsem měl už teď bez protihrotů,ale teď bych to chtěl omezit úplně