Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:27® balda9

Chci začít chytat na háčky bez protihrotu, tak se chci zeptat jestli vám z nich nějak zásadně nepadaj ryby?? Dík:-)

Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:14® kerob
kerob

skwor> kdybys chtel 270 ML 7–21g, tak jeden jako novej tu mam na prodej.

Pondělí 3. ledna 2011 v 19:53® troutkiller

džigit> Zdar kámo:-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 18:12® skwor
skwor

kerob> Asi 240ML.

Pondělí 3. ledna 2011 v 18:01® džigit

troutkiller> no vítej v davu! :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:41® kerob
kerob

troutkiller> tak uvidis

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:39® troutkiller

kerob> To je to co právě nevim.

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:37® kerob
kerob

troutkiller> :-D , hlavne ze uz je to dobry :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:36® troutkiller

kerob> Měl sem menstruační pauzu:-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:33® kerob
kerob

skwor> kterej SM ti padl do oka?

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:32® kerob
kerob

skwor> Normark nakupuje snad jen jednou do roka od Rapaly, nekdy tusim ze v breznu. To co tam maj ted, jsou v podstate jen zbytky. Koukni se znova pred sezonou, treba to bude lepsi.

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:31® kerob
kerob

troutkiller> zeptej se Suse, ten vi vsechno nebo aspon na vse ma odpoved :-D

PS: kde jsi se flakal?

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:29® kerob
kerob

dam> vypada to, ze bych mel letos jet tako znova do M… snad to vyjde :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:26® spike
spike

skwor> Mikro smáčci nebo ti větší?

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:24® skwor
skwor

dam> Dneska jsem šilhal po 14cm Super shad rapech :-) Nakonec zvítězila zodpovědnost a nechal jsem je tam. Ale pokud se bude konat další cesta na sever, jdu pro ně.

spike> O ty, co mi letos chytaly :-) A pár těch, co mě zaujmou :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:22® troutkiller

Ahoj vláčkaři,jsem tu novej a potřebuju poradit:-) Váhám mezi prutem Shimano Catana a Force master,Poradíte mi ve výběru?

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:53® spike
spike

skwor> O jaké smáčky budeš rozšiřovat smáčkovou sadu?:-)

Tento příspěvek byl editován 3.1.2011 15:58:50 uživatelem spike.
Pondělí 3. ledna 2011 v 16:53® dam
dam

skwor> já jsem měl půjčený jeden proutek a asi ho vezmu na tajmeny a budu potřebovat k němu naviják. Caldia se neosvědčila, takže si budu muset asi opravdu přidat… Gum přikoupím jen pár velkých. Hlavně potřebuji BL jednoháčky a trojháčky

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:47® skwor
skwor

dam> Mongolsko bych finančně nedal… Švédsko bych si zopakoval rád, klidně zkusit jinou vodu. Letos bude do dokupování hlavně o gumách, větší kopyta skoro nemám, smáčky stejně tak. Pár wobů ale asi stejně doplním :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:42® dam
dam

skwor> já letos budu krotit nákupy, počkám na výstavy. Ale mě už sna d toho moc neoblbne, mám plné krabice, takže jen pár větších nástrah od salma nebo rapaly…pokud mě doma nezaškrtí, tak pojedu opět do M.:-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:06® skwor
skwor

dam> Díky, budu to sledovat. Ono to zimní zbrojení má taky něco do sebe :-) Dneska jsem si byl osahat Speed mastery a kdybych si nemusel nechat peníze stranou na povolenku, tak se mnou jeden jel domů :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:33® dam
dam

skwor> http://www.rybaki.ru/ tak uvidíš, jestli to požene, večer to bylo O.K. Sotva nám to skončilo, už se těšíme na další sezónu, viď?9-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:24® skwor
skwor

dam> Hledal jsem to a nic jsem nenašel. Klidně hoď odkaz sem, až to pojede, tak se podívám. Díky.

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:21® dam
dam

skwor> chtěl jsem ti poslat odkaz na Jackall, ale nějak jim to nejede, včera jsem to ale zkoumal. Oni vyrábí pro Illex. Mají však o dost barev více u jednotlivých modelů…paráda. Mě u rapaly štve, že háčky skoro vždy vyměňuju za pevnější

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:16® skwor
skwor

dam> Tipuju že cena bude podobná jako u X-rapa 6cm (takže 220–240 peněz). V téhle velikosti to bude zajímavé. Illexe si nechám na mělčiny a tohle do větších hloubek. Využije se všechno :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:09® dam
dam

skwor> a to je právě to, co třeba Tiny fry nedělá, nejde tolik do hloubky, není to přeorávač dna a lovec vázek. Ovšem, když s ním trochu ovládáš, tak se dostane poměrně hluboko. Ovšem uvidíme co bude? Určitě taky nebude zrovna za pár korun:-|

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:01® skwor
skwor

dam> Já jsem na ten X-rap docela zvědavý, snad to půjde dostat do trošku větší hloubky a to by mi hodně vyhovovalo. Pokud se teda začne vůbec vozit k nám, protože to, co má Normark jako skladovou dostupnost (bohemiafishing), je zlomek sortimentu Rapaly.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 14:45® dam
dam

skwor> konkurencí je už nyní mnoho, třeba Daiwa nebo Cormoran…vždy je rozhodující jak se bude chovat ve vodě a jak ho ryby budou chtít, a samozřejmě cena… Já osobně si radši připlatím nejen za Illex, ale i za Jackalla

Pondělí 3. ledna 2011 ve 14:14® skwor
skwor

Něco pro fanoušky ULka – vypadá to, že illexům se objeví poměrně vážná konkurence http://www.fishingworld.com.au/…pletes-range

Sobota 1. ledna 2011 v 19:02® osprey
osprey

Looser> Neboj, já se mu taky vyhnu. Buď bych se o něj moc bál nebo bych si o sobě moc myslel. Ani jedno není ideální.

Joko> Myslím, že kdo tam opravdu chce, nakonec se tam fakt dostane. Nejhorší jsou trajekty. Kdyby odpadly, hned by to vyšlo o dost levněji. Navíc se platí za auto, takže je lepší, aby v něm bylo co nejvíc lidí, čímž se náklady výrazně sníží.