Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 31. prosince 2010 ve 23:57® Joko

osprey> Tak podle tebe bych měl mít už jednu výpravu za sebou, ale vždyť se také dočkám…Přeji všem slušným rybářům hodně krásných zážitků od vody, pevné zdraví, štěstíčko a také rodinnou pohodu.

Pátek 31. prosince 2010 ve 23:06® Looser
Looser

osprey> Děkuju,ale jsem jednoduchej člověk.(Na) co nemám nepotřebuju :-) Kdyby mi ty ká přebejvali tak se za ně pojedu někam podívat.Mám ale ještě pořád co objevovat i u nás…

Pátek 31. prosince 2010 ve 22:56® osprey
osprey

Joko> Já byl nahoře poprvé, když mi bylo třicet osm. Ono to všechno má svůj čas.

A metrovka? Vždycky jsem si říkal, že jednou to plácne a bude tam. No a jednou to pláclo…

Pátek 31. prosince 2010 ve 22:47® Noodling
Noodling

Tak sem také přidám svoji novoročenku.

Ale letopočet je jen číslo, už staří Asyřané říkávali, že čas strávený na rybách se do života nepočítá! :-)

foto/diskuze/privlac/2010/th-img39889.jpg
Pátek 31. prosince 2010 ve 21:43® Joko

osprey> Mám rád skromné lidi…Také bych někdy rád na sever za štikami, u nás se mi ještě metrovou štiku chytit nepovedlo, ale stále věřím, stále doufám, proto rád chodím k vodě, nikdy nevíš čím tě řeka překvapí.

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:31® skwor
skwor

osprey> Parta je základ. Mě učarovala ta místní drsná krása krajiny. Žít tam nastálo bych si asi nedokázal představit, ale vracet se tam budu rád.

Tak jo, pro letošek končím :-) Mějte se.

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:20® osprey
osprey

Joko> Jo, jedeme za štikami. Přece jen je tam větší šance na pěknou rybu a navíc člověk se má celé měsíce na co těšit.

A pokud jde o to, co umím – musím se hodně snažit, abych se vyrovnal kamarádům. Jsou zatraceně dobří:-))

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:17® osprey
osprey

Looser> Na tebe bych zapomněl. Vyštrachal jsem fotku.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img39883.jpg
Pátek 31. prosince 2010 ve 21:16® Joko

osprey> Myslel jsem to vážně, delší dobu tě z povzdálí sleduji a musím jenom chválit, skvělý rybář, vtipný a chytrý chlapík. Na sever jedete za štikami?

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:15® foks01
foks01

koukám někteří nadšenci neopouštějí server ani při oslavách příchodu nového roku,tak vše nej do nové sezony přátelé Petrova cechupivo

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:15® osprey
osprey

skwor> Já uvidím. Sám bych se tam asi nehnal, ale měla tam jet super parta. Trochu sice prořídla, ale ukecal jsem Prutose, takže je to zase dobrý.

Popravdě řečeno, kdyby se tahle sestava chystala na pískovnu v Horní Dolní, jel bych asi s nima. Časem člověk zjistí, že kamarádi jsou důležitější než kolik se toho vytahá z vody.

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:09® skwor
skwor

osprey> Rád bych se tam příští rok mrknul znova, už jsem nahlodal i pár lidí, kteří by o to projevili zájem… tak snad :-) Mám tam v jedné zátoce nevyřízené účty z letoška :-)

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:06® osprey
osprey

Joko> Na sever s kamarády, co už tam byli. A mistra si odpusť, nikdy jsem neměl pocit, že bych byl něco extra. S tím vybafni na Kubíka Vágnerovic:-)

skwor> To je klasika. Zažil jsem v krásné severské přírodě dva dny bez kontaktu.

Důležité je neztratit víru, přemýšlet a běhat (nebo jezdit lodí). Většinou si pak člověk nějaký záběr vykoleduje. Což platí i u nás.

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:03® Looser
Looser

Děkuji za odpovědi.Zas tak hezkej abych si ho kupoval teda není…:-) Když tu všichni přejou tak se připojím:Hlavně zdraví,ostatní si koupíme…

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:02® skwor
skwor

osprey> Náhodou, i taková fiška kolem čtyřicítky tam potěší :-) Mě udělala radost tahle – jenom škoda, že byla na první hod a následné dvě hodiny jsem na tom jezeře neudělal záběr.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img39880.jpg
Pátek 31. prosince 2010 v 19:47® Joko

osprey> Mistře, kam jedete a kdy jestli to není tajné?

Pátek 31. prosince 2010 v 19:44® osprey
osprey

skwor> Ale jo, z něčeho ty metrovky vyrůst musejí.

Neboj, až se vrátíme, já sem tu fotku té jedné chycené čtyřicítky dám:-)

Pátek 31. prosince 2010 v 19:35® skwor
skwor

osprey> I ve Skandinávii jsem měl při lapání okounů na 2" kopyto dvě kudličky kolem 20cm :-)

Pátek 31. prosince 2010 v 19:34® sethy
sethy

Taky se přidám. Do nového roku jen to nejlepší (poezie nebude).

Pátek 31. prosince 2010 v 19:16® osprey
osprey

Prutos> A kurňa, nedělní chvilka poezie? To nám ten rok pěkně končí. Člověk snad i uroní slzu.:-)

No, velikostní průměr by tam měl být kapku větší. Dvanáctku vlasec nechám doma.

Pátek 31. prosince 2010 v 19:15® Prutos
Prutos

dam> Já vím.
Odbagrovanej je kapánko víc. Ale stejně to vydrží jen do první povodně.

Pátek 31. prosince 2010 v 19:14® Prutos
Prutos

osprey>
A snad Tam taky nebudou jen kudly,
Co nechaj se utáhnout i na vařený nudli :-)

Pátek 31. prosince 2010 v 19:04® dam
dam

osprey> právě, že to znám. Pracuj v pohodě:-)

Pátek 31. prosince 2010 v 19:03® dam
dam

Prutos> Tome, trénování je až na druhém místě nebo i dál. Buďme zdraví a tudíž i šťastní. Ten splávek je už zase kapánek odbagrovanej, ne? Ani jsem se tam letos nepodíval a okolo jsem jel hodněkrát

Pátek 31. prosince 2010 v 18:58® osprey
osprey

Prutos> To víš, tři čtvrtiny vláčkařů jsou vděčni za každou šupinu. Cajk necajk.

Ale jinak to víš – blbě se jerkuje, když tři ryby ze čtyř ani nemají míru.

Proto jedem tam, co jedem a na český kudly je…!

Račiž si všimnout, jaká jsem citlivá poetická duše:-D

Pátek 31. prosince 2010 v 18:51® Prutos
Prutos

dam> Ahoj trenére. Tak ať Ti to trénování jde! PFff

Pátek 31. prosince 2010 v 18:50® Prutos
Prutos

osprey> Děkuji. Sice nemám pocit, že bych si něco zasloužil víc. Stačilo by mi normálně :-) Spíš bych věděl o pár jedincích co by si zasloužili míň, resp. nakopat do zadnice. Ale o tom ,že by mohla spravedlonost jednou vyhrát si iluze nedělám.

U spodního PFka jsi zapomněl popřát co nejméně mrňavých fišek na bestiálním cajku .-)

Pátek 31. prosince 2010 v 18:43® osprey
osprey

dam> Pracuju na tom. Ale znáš to… :-)

Pátek 31. prosince 2010 v 18:43® osprey
osprey

A jedno osobní jen pro Prutose. Přeju ti to, co ostatním, ale víc. Zasloužíš si to. A už se těším na květen.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img39863.jpg
Pátek 31. prosince 2010 v 18:41® dam
dam

osprey> Míro, ať se daří:-) pivo