Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. března 2004 v 18:54® HaD
-
pikos: tenhle víkend v Táboře nebudeš?
- Čtvrtek 11. března 2004 v 18:52® HaD
-
jiris: jaká otázka? no přece v Táboře, přece nikam nepojedu
)))))))))))
- Čtvrtek 11. března 2004 v 15:09® jiris
-
all – taky bych byl v létě pro maxi sraz chytej!! Ale kde toď otázka?
- Čtvrtek 11. března 2004 v 11:02® HaD
-
pupak: oukej
- Čtvrtek 11. března 2004 v 10:36® pupak
-
DaH: Já si t PéCé moc netykám tak to udělej jak myslíš.
- Čtvrtek 11. března 2004 v 10:12® HaD
-
pupak: jo viděl jsem, ale vložil jsi tam jen tu malou náhledovku, pokud to nebyl záměr a chtěl bys tam dát tu větší, tak musíš zadat adresu tý větší. Jinak jsem jí přesunul ve Fotogaleri do kategorie „Fórum“, tedy jestli Ti to nevadí.
- Čtvrtek 11. března 2004 v 9:19® pupak
-
DaH: Dik už se to povedlo
- Čtvrtek 11. března 2004 v 9:02® HaD
-
pupak: v galerii je přihlašovací jméno „ryby“ a heslo „hesloNAryby“
- Čtvrtek 11. března 2004 v 9:01® HaD
-
Lerak: a když tam tedy loví 3–4 jiní rybáři (třeba kapry) , tak to Tě neomezuje a klidně jim to přes vlacce promrskáš? Vždyť je přesně to stejný! A nebo to nechápu. A k té humánnosti: na velkých revírech je tenhle způsob humánnější než na malých? Proč si to myslíš?
- Čtvrtek 11. března 2004 v 8:20® Lerak
-
DaH : Stalo se mi to při večerním vláčení již několikrát, namátkou „nad Benešem“,„pod elektrákem“ a třeba " u plánské školy". Snad nejhorší jsou případy, kdy 0,6 mm „lana“ jsou natažena přes celou řeku. Pokud tam loví spolu tímto způsobem 3–4 lidi je „vymalováno“. Samozřejmě, takto „obsadí“ např. horká sumčí místa na úseku cca 200 m (někdy více). No, není o čem polemizovat – pokud si počínají dle RR… Zkrátka mi tento způsob lovu na malých tocích nějak nesedí vzhledem k jistému omezení ostatních a ne zcela humánním druhem lovu.
- Čtvrtek 11. března 2004 v 8:03® pupak
-
DaH: jsem jen blbej mekař v systémech od Vildy Brány mi to prostě nejde… Fotogalerie chce po mě heslo????
- Středa 10. března 2004 ve 23:35® HaD
-
pupak: fotku, která není uložena někde na webu, ale ve Tvém počítači sem vložíš tak, že ji vložíš do fotogalerie (do rubriky „Fórum“), až tam bude, tak si na ní klikneš pravým tlačítkem myši, ve vlastnostech si zkopíruješ její adresu a tu pak do fóra vložíš a je to
- Středa 10. března 2004 ve 22:44® pupak
-
DaH : Nějak se mi nepovedlo poslat foto k fóru, jak se to dělá?
- Středa 10. března 2004 ve 22:16® HaD
-
Big Mike: to zní lákavě
- Středa 10. března 2004 ve 21:23® BigMike
-
Mirmen: zítra máš někde na servru celý článek. Nořítka dělám z umělé hmoty, z krabiček od fotofilmů. Pokud chci pevnější, šáhnu po pixle od bobulí a pod. Má to silnější stěnu, než u těch fotofilmů. Pokud máš nějaké stránky na výrobu w., pošli mi je, prosím mejlem. Ale elánu také ubývá. Vždy jsem přez zimu nadělal tak 50–70 kousků a letos nic. Taky mám fcí jak kalkulačka a nějak holt ani není chuť. ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: což se takhle někdy domluvit a udělat někde nějaký sraz? Ukázka výroby, rybolovné techniky, kolik kdo vypije piv a jiné soutěže? Jeden víken v létě by nebyl špatnej. Co vy na to?
- Středa 10. března 2004 v 19:55® HaD
-
naxos: jo bylo mi pomoženo
- Středa 10. března 2004 v 19:28® naxos
-
DaH: Ta Fotogalerie je fakt pekna! na tom mak nanek borec, co?
- Středa 10. března 2004 ve 12:44® HaD
-
Václav: díky, budeme se stále snažit o změny a jen a jen k lepšímu!!
- Středa 10. března 2004 ve 12:30® Vaclav
-
DaH: Ten novy vzhled ve Fotogalerii je prijemny, usporadanejsi.
- Středa 10. března 2004 v 10:04® HaD
-
Lerak: ono na takových menších vodách je asi jedno, jestli je to bójka, nebo splávek či něco jinýho. Sumci se tak prostě chytaj a je jedno jestli je to stohektarová pískovna nebo říčka o šířce 10 metrů. Že Tě štve to omezení ostatních chápu. My většinou chodíme v 2–4 lidech a když tam ty naše splávky (ne bojky) nahážeme, tak to vypadá hrozivě. Ale je třeba si uvědomit, že když tam jsou jiní rybáři, tak Tě omezují taky. I když jejich krmítka na dně nevidíš, tak jim tam stejně nebudeš házet. To u nás je to svým způsobem výhoda, protože je perfektně vidět, kde je nahozeno. Když bys to udělal tak jak říkáš, tak, kdybychom šli do extrému, tak by se naše parta 4 lidí roztáhla po řece po 200 metrech. Každý z nás by si jeden prut nahodil 25 m pod sebe a 25 nad sebe, takže by zabral 50m úsek. Z 900 metrů řeky by tedy 4 lidé obsadili 200 metrů a řeka by byla rozsekaná na 150 metrové úseky. Ten příklad je hodně přehnaný, ale demonstruje co by se mohlo stát. Když to chytáme tak jak chytáme, pokryjeme tak cca 100 metrů a zbylých 800 je volných. Abych pravdu řekl, tak se stává velmi zřídka, že by nás míjel zhrzený vláčkař s lítostí, že zrovna na tomhle fleku nemůže házet. Toho si všimnu tak 1–2× do roka. Kde si měl ten pocit, že jsi byl naprosto omezen a byli jsme to my, kdo omezoval???
- Středa 10. března 2004 v 8:27® Lerak
-
DaH : Davide, jaký máš názor na používání bójky na menších vodách (Lužnice apod.) při lovu sumce? Já, po pravdě řečeno, k takto lovícím rybářům nemám moc vřelý vztah – zvlášť tam, kde je jich soustředěno několik v krátkém úseku toku. Naprosto omezují ostatní lovící, hlavně přívlačáře. Skoro bych byl pro změnu v RR, a takto lovící bych omezil na menších vodách např. vzdáleností mezi jednotlivými „bójkaři“ třeba na 200m. Popř. tento způsob lovu soustředil převážně na UN a rozlehlé pískovny…
- Úterý 9. března 2004 ve 20:25® mirmen
-
Big Mike : z čeho děláš nořítka? Upustil jsem od pravítek a přešel jen na plech.
- Úterý 9. března 2004 ve 20:21® mirmen
-
Big Mike: podívej se na www. fishing. pl – najeď na foto – pak klikni na galerii przynet. Kdybys měl zájem o nějaké odkazy na www., kde se výrobou woblerků zabývají, dej vědět ( případně sám dej info do placu). Jinak blahopřeju k úspěchu. Sám jsem měl jen několik vlastních úspěšných a teď mám pár desítek rozpracovaných. Většinu mám odchytáno na kupované.
- Úterý 9. března 2004 v 19:58@ Big Mike
-
All: jak najdu chuť a čas, tak něco hodím na papír a popíši jak to tvořím. Takhle na fotce to vypadá lépe než v reálu, osobně se s barvama moc nepárám, spíš mi jde o tvar a pohyb. Nejvíc nachytám na šedou a pak fluo červenou se žlutým bříškem. Nafotím půlený a dodám.
- Úterý 9. března 2004 v 16:27® HaD
-
Minatrix: na Dráchově jsem byl s kamarádem loni asi jen jednou někdy v říjnu večer s vábničkou. Viděl jste určitě mě? O Vlkově a jeho velkých rybách jsem slyšel, i jsem tam asi dva dny chytal (až koncem října-bez záběru), ale je to těžká voda (tedy pokud se dodržují pravidla).
- Úterý 9. března 2004 v 15:59@ Petr
-
DaH- Zdravim, povídal jsem si s vámi před rokem o vybavení na sumce atd. O letních prázdninách, myslím , že jsem Vás vyděl na Lužnici v Dráchvě. Projížděl jste to s kamarády a hledali vhodné místo echolotem. Zajímalo by mě, zda jste někdy chytal na Vlkovských pískovnách?Bavil jsem se tam s místními rybáři a občas se prý nějaký pěkný kousek chytil.
- Úterý 9. března 2004 ve 14:25® HaD
-
Ruda: to téma muškaření jsem z přívlače přesunul do muškaření, OK ?
- Úterý 9. března 2004 ve 14:20® esox
-
Big Mike: tak to je narez, si machr, nechces nam sem napsat clanecek jak je delas?
- Úterý 9. března 2004 v 0:38® jaryn
-
Big Mike : tos někde koupil, ne? podle fotek jsou dobře udělaný. Určitě se domluvíme. Zvláš´t RH se mi líbily.
- Pondělí 8. března 2004 ve 20:24® HaD
-
jiris: jdu na škopek