Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:25® PetrC
-
sethy>
Ještě bychom měli potěšit Míru, je nějakej takovej skleslej. Cykluje poslední dobou mezi postelí, klávesnicí, ledničkou a koupelnou.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:22® sethy
-
PetrC>
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:21® PetrC
-
sethy> Albastár mě napadlo jednoduše, A bylo první co mě napadlo a když velké A, tak jedině Albastar.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:20® osprey
-
Looser> Já už se na mníky chystám asi tři měsíce. Tím pádem myslím, že už je vypustím.
Poslední dobou cykluji mezi postelí, klávesnicí, ledničkou a koupelnou.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:20® PetrC
-
sethy> sem si to hned myslel. Taky něco znám a něco jsem viděl a něco jsem prožil a zažil. Tak by v tom byl čert, abych Albastár nepoznal, že?
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:18® sethy
-
Looser> toř pokud je to dobrý kup tak možná. Určitě máme, ale na to abych je hledal s vláčákem jsem fakt malý blázen a na rybku nechytám.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:17® sethy
-
PetrC> jasně že Albastar co jiného
Tento příspěvek byl editován 30.12.2010 21:19:08 uživatelem sethy.
Edit: jak tě napadl zrovna albastar, to mi hlava nebere - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:10® Looser
-
sethy> No ale za ty love neber to
Mníky jsi nezkoušel?Je to neuvěřitelnej mazec.Nevěřím,že je tam nemáte.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:09® PetrC
-
sethy> kdepak, nezvykla a bude tě chtít stále nějak přetvořit k obrazu svému. Věř mi. Na druhou stranu je od ní milé, že ti udělala radost, ale vezmi to tak, že je to její výhodná investice.
Jo a ten naviják je od Albastaru? Zajímavé.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:57® sethy
-
PetrC> Už si zvykla, to v pravo dole jsem od ní dostal k narozeninám
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:53® sethy
-
Looser> neprodal, zas tak špatný není. Ale chtěl jsem místo něj šimo
Tento příspěvek byl editován 30.12.2010 20:54:09 uživatelem sethy.Luvias je přívěšek na klíče.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:49® Looser
-
sethy> Tys toho modráka neprodal?Jsem měl náhodou brouka v hlavě …Třeba se zadaří Luvias.Ale asi je nás víc…
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:45® PetrC
-
sethy> ti, co nechodili na brigády a měli zajištěn přísun peněz, byli a asi jsou o hodně ošizeni. Tenkrát byla Rapala silně nedostatkové zboží, v obchodech, samozřejmě pod pultem, se objevila jednou za pět let a kdo měl Rapalu, měl třeba povinnost den před Silvestrem brodit po prsa v ledové Vltavě v Praze Tróji, jen aby ji zachránil. Ty vole, to byla kosa!
Přesně jak píšeš, dnes má Rapalu kde kdo a mají ji v každé trafice a u každé benzinové pumpy. A tehdy byla ta cena fakt příšerná. Vzpomínám si, jak jsem kupoval za třicet bonů v tuzexu U Drinopolu v Břevnově Shad Rap. Ale jak jsem byl šťastný…Takže máme cosi společného, ale ony si ty samice zvyknou a přestanou se divit, až poznají o co vlastně jde. Hlavně se nenech kočírovat, a když, tak nenápadně… Tak jsem napsal další nesmysl, že?
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:35® PetrC
-
skwor> zcela jistě bych vybíral u Daiwy. Samozřejmě by připadaly v úvahu vyšší až nejvyšší modely. Mají dobře vyřešenu konstrukci a dokonce v jistých ohledech překonávají i Suverän. Ale to je na jiné povídání.
Jak jsem již psal, největším nepřítelem Daiwy je jejich nesmyslná cena, ale až někdy za dlouho nastane potřeba koupit nová smrkací naviják, bude to pravděpodobně Daiwa (za předpokladu stávající konstrukce). - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:28® sethy
-
PetrC> jo na brigády jsem chodil, proč myslíš že jsem už v 15ti měl plnou krabici wobů
(dnes to má kdejaký floutek).
Upřímně, tehdá mi ta cena přišla šílená.„Ale neměl jsem žádné texasky a ani botasky.“ to znám. Zrovna nedávno se přítelkyně divila proč jsem si koupil bundu na ryby za 4 tis a bundu do města na normální chození za pětistovku…ikdyž už si taky trošku zvyká, co jí také zbývá
Tento příspěvek byl editován 30.12.2010 20:30:34 uživatelem sethy. - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:24® skwor
-
PetrC> Jenom pro zajímavost, kdybys musel koupit naviják na vláčku dneska, co by to bylo? Myslím smekáč
Docela by mě to zajímalo, protože nic s trvanlivostí Suverana asi nenajdeš…
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:16® PetrC
-
sethy> mohl jsi darovat třeba nějaký orgán.
Hmmm, to bylo trapné, uznávám.
Když jsem byl mladý, chodíval jsem na brigády, Sice moc peněz za to nebylo, ale něco málo bylo a když se škudlilo, tak se dalo na leccos dosáhnout. Ale byl jsem divný, a to mi i zůstalo.Ještě z dob hluboké totality jsem si našetřil na svou první Sigmu Graphite 550kaček a v létě jsem si na brigádě za jeden měsíc dovolil koupit Sigmu pro za nějakých 1 150kaček. Ale neměl jsem žádné texasky a ani botasky. Jo a Rapala se v OD Kotva prodávala za 50kaček za 13original.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 20:37® sethy
-
PetrC> myslíš že bych tenkrát z toho nic co jsem měl zainvestoval
Měl jsem jeden telesop na vše a k tomu pár gum a rotaček. - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 20:26® PetrC
-
sethy> jednalo se o „druhou generaci“, lišící se několika málo nepodstatnými detaily a navíc tenkrát myslím došlo ke spojení Abu s Pure Fishing, což byla asi zásadní chyba. Ale nevidím do zákulisí, tak to nebudu komentovat.
Měl jsi tenkrát zainvestovat a měl bys vystaráno. - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 20:06® sethy
-
PetrC> já si pamatuju severana v akci za 9999Kč, ale to bylo v době kdy jsem měl naviják za pětistovku a jkak jsem byl spokojen.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 19:52® PetrC
-
sethy> hele, nedělej si prdelky ze starších a starých spoluobčanů, jo!
V některých případech je ale cena oprávněná. Cena ale nesmí být nesmyslná a odpuzující. Tenkrát stál Suverän 12 990Kč a Stella tuším mezi 15 – 20 000 kaček. Jenže u švédského navijáku je cena rozumná, kdežto u Japonce na hlavu padnoucí. A tak to trvá dodnes a Daiwa jde tou samou cestou, bohužel.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 19:30® sethy
-
PetrC> No jo právě jsou moc drahé, víc jak 5tis bych asi za motadla nedal. Asi.
Tento příspěvek byl editován 30.12.2010 18:31:30 uživatelem sethy.
A nic starého nechci, to je jen pro starce - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 19:29® PetrC
-
sethy> Suverän byl skutečně poslední dobrý naviják od Abu. Vlastně neznám lepší naviják, ale občas se podaří narazit na starý kousek. A nemusí jít o Suverän, stačí staré Cardinaly a D.A.My.
A Daiwy těch nejvyšších řad jsou hodně povedené a mají něco do sebe, jenže jsou dost drahé, podle mě silně předražené.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 19:07® sethy
-
PetrC> to víš, když se vyráběly Suverany, chodil jsem ještě na základku a dnešní abu se mi tůze nelíbí.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 19:04® PetrC
-
sethy> nic se neděje a s tou Daiwou máš takřka naprostou pravdu. Tím ale nehodlám vychvalovat Shimano, to je ještě větší plečka.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 18:35® sethy
-
jarad> velký rozdíl hodně velký! Moje shimana (PetrC – odpusť
) ten rozdíl nemají žádný (pokud jim nenaložím SSR14 ale na takové věci mám multíky).
Má daiwa má ten rozdíl velký a i ta caldia co jsem měl v ruce. Jenže já jí mám na ULko tam je mi to šumák - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 18:10® jarad
-
sethy> jen na krámě.Je jasný že v zápřahu to bude něco jinýho,ale přece to nemůže být nic tragickýho.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 17:57® sethy
-
jarad> točil jsi s ní na uprutě s nástrahou nebo jen v krámě?
Tento příspěvek byl editován 30.12.2010 16:58:05 uživatelem sethy. - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 17:29® PetrC
-
jarad> nemáš zač.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 17:21® jarad
-
sethy> Zaubera si nechám jen jsem chtěl pořídit ještě jeden naviják. Ta Caldie mě po zatočení docela uchvátila za rozumnou cenu.
PetrC jinak díky oběma za včerejších pár dobrých rad.