Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 8. března 2004 ve 20:08® jiris
jiris

DaH – máš na účtě zprávu.

Pondělí 8. března 2004 ve 20:05® HaD
HaD

jiris: jo tak to teď z hlavy nevím, ale něco určitě jo

Pondělí 8. března 2004 v 19:55® jiris
jiris

Tak to v pohodě ve čtvrtek mě tam máš:o)

Už se chystám na sezónu uvažuju o prutu na sumce s navijákem. Asi multík a prut tak cca 2,4 s v. z. – do 120 g. Co mají pěknýho u kajmana v této kategorii, o prutech na multík nemám ani šajnu.

Pondělí 8. března 2004 v 19:52® HaD
HaD

jiris: do cca 18:00, s těma obchodníkama nevím, ale to bychom nějak vyřešili :-))

Pondělí 8. března 2004 v 19:48® HaD
HaD

Big Mike: dal jsem to přímo do toho fóra

Pondělí 8. března 2004 v 19:47® jiris
jiris

DaH – to je kolik do večera? Jaká je tam vlastně otvírací doba? A nejsou ty první dva dny pro obchodníky? to je najednou otázek, cha cha

Pondělí 8. března 2004 v 19:45® HaD
HaD

jiris: oba dva dny až do večera

Pondělí 8. března 2004 v 19:42® jiris
jiris

Big Mike – jsou v levo na fóru.

Pondělí 8. března 2004 v 19:40@ Big Mike

Wsox: díky, kam to David umístnil? Mám blbej skener, tak nejsou znát detaily. Někde mám nafocený i dvou a trojdílný, snad to najdu. Letos mám pauzu, nějak mě neberou, ale pár menších vytvořím.

Pondělí 8. března 2004 v 19:39® jiris
jiris

DaH – víkend by mi vyhovoval víc, od kolika do kolika tam budeš, pořád sem blbej student:o(

Pondělí 8. března 2004 v 19:37® HaD
HaD

jiris: příští

Pondělí 8. března 2004 v 19:33® jiris
jiris

DaH – to je tento týden nebo až příští? Tento týden nemám vůbec čas!

Pondělí 8. března 2004 v 19:31® HaD
HaD

jiris: Pravděpodobně budu na výstavě středa, čtvrtek, původně jsem chtěl pátek, sobota, ale tu bude moc velký nával. Co ty?

Pondělí 8. března 2004 v 19:30® jiris
jiris

DaH – mě je to úplně jedno jsem tam za 25 minut:o) přizpůsobím se.

Pondělí 8. března 2004 v 19:19® HaD
HaD

jiris: kdy půjdeš na výstavu?

Pondělí 8. března 2004 v 19:19® jiris
jiris

DaH – už víš jaký dny budeš na BVV??

Pondělí 8. března 2004 v 19:15® jiris
jiris

Ruda – doufám, že ten zjev bude na výstavě v Brně, abych ho potěžkal. Já si myslím, že tuto sezónu budou dravci na vláčku brát je na S1, nikomu jinému a na skeletona nejvíc:o)

Pondělí 8. března 2004 v 18:42® esox

all-videli ste ty bigmikeho woblerky? teda cumim

Pondělí 8. března 2004 v 16:36® HaD
HaD

Ruda: crrrrrr:-)) ) všichni makaj

Pondělí 8. března 2004 v 15:38® Ruda

BUDÍČEK!!!!!!!!!!!

Pondělí 8. března 2004 v 9:09® Ruda

All: Tak co pánové, měl jste někdo S1 skeletona v ruce, povídejte a přehánějte?

Neděle 7. března 2004 ve 20:13® HaD
HaD

mirmen: dnes jsem vnadil strouhankou – v podstatě jsem ji vždy trošku nasypal do dírky a promíchal aby se udělal mrak. Chytali jsme na hnojáčky, jeden známý, který tam byl odpoledne zkoušel i kroupy. To co jsi tu popisoval je docela zajímavé, pokud bude led pevný ještě příští týden, tak to možná vyzkouším. Problém Jordána je obecně v tom, že je to poslední dobou stále mrtvější voda a řekl bych, že každá ryba na dírkách je výsledkem rybářova umu a nebo náhody. Na soukromých vodách, kde se dírkuje není většinou problém nachytat, ale na Jordáně jsem vděčný i za tu plotici.

Neděle 7. března 2004 ve 20:01® mirmen

DaH: zajímavý způsob přikrmování ryb popsal Armin Gellner v publikaci Abeceda rybáře. Otvor v ledu se po vyvrtání dírky ještě nařízne pilkou v protilehlých místech. Naplocho se prostrčí poklička od hrnce, samozřejmě uvázaná na silný kmen ( 10 kg nosnost a více). Poklička se spustí na dno. Pak se trhnutím nadzvedne až do výše 1 metru nade dno. Celé se v intervalech 10–20ti vteřin několikrát zopakuje. Zvíří se bahýnko a vyplaví se do sloupce „krmná zvířátka“, kterých může být i několik tisíc na 1 m2 plochy. Poklička se vytáhne a zahájí se lov. Jinak Gellner doporučuje lovit na nymfy ( blešivce apod.) a popisuje tam,jak vodit sestavy na klidné i mírně tekoucí vodě. Uvádí, že se vyplatí stěhovat a hledat, jakmile do 10–15 minut nepřijde první záběr.

Neděle 7. března 2004 v 19:53® mirmen

DaH: na co jste chytali a vnadili jste?

Neděle 7. března 2004 v 18:56® HaD
HaD

ALL: tak jsme byli dnes s jarynem na dírkované na Jordáně. Měl jsem dopoledne několik jemných záběrů, ale podařila se mi zaseknout jen jedna menší plotice. Po vydatném obědě mi to nedalo a byl jsem na ledu až do teď. Nikdo nic nechytl (jen opět pár opatrných záběrů), ale na čerstvém vzduchu nám bylo fajn. Počítám že za chvíli usnu:-))

Neděle 7. března 2004 v 18:25® HaD
HaD

jiris: chápu

Neděle 7. března 2004 v 18:20® jiris
jiris

DaH – ne, chodím většinou jen na chvíli a potom to čtu v off-line. Láďa – díky

Neděle 7. března 2004 v 17:57® HaD
HaD

pupak: můžeš, ale text mi musíš zaslat (např. interní poštou Chytej. cz) a já to udělám. Přímo v recenzi to nejde, protože nejsi administrátor

Neděle 7. března 2004 v 17:24® pupak

DaH: Můžu dodatečně něco opravit v recenzi?

Sobota 6. března 2004 ve 23:09® Láďa

jiris:Konečně jsem se dostal k přečtení Tvého článku o bolenech. Mohu pouze vyseknout poklonu k Tvému rybářskému UMU!!!!!Vzhledem k Tvému mládí asi opravdu umíš a znáš!