Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:53® kerob
kerob

cormoran> ja kdysi jezdil na „nereviry“ v dobe, kdy jeste dirkolov nebyl tak rozsirenej, chytali jsme prevazne okouny a plotice a byl sakra velkej rozdil, jestli jsi prisel k dirce, ktera byla hotova treba od predchoziho dne a mela jen krustu, kterou jsi vylamal rukou nebo jestli si delal diru sekerou – tam byl kolikrat prvni zaber az treba po hodine, nekdy i dyl… ale je fakt, ze na duhakodromech a nekterych soukromacich to muze byt uplne jedno.

Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:46® cormoran
cormoran

kerob> Tomik to napsal přesně. A k tomu kraválu..Pokud jde o ryby, tak těm to zas až tak moc nevadí. Přesvědčil jsem se o tom na dvou různých revírech a na dvou různých rybích druzích. Poprvé to bylo při lovu duháků. Prosekal jsem díru, nakrmil jsem a když jsem chtěl vyndavat z dírky tříšť, tescodravci už si dávali propadávající se krmení kousek od dírky. Druhej případ byl na štikách, kdy jsem hned po prosekání pustil do džuzny rybku a do několika vteřin na ní visela kudla..

Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:35® Tomik
Tomik

Při sekáni sekerou to chce cvik. Když jdu tak si nejdřív proseknu led jen tak abych vedel jak je tlustej. Když sekám dirku tak obsakávám ze všech stran rovnoměrne a když už se blížím k proseknutí tak to musí bejt fičák čtyři pět ran max, jinak je člověk zacákanej jak prase. Škoda, že se dostanu až o vanocich..:-((

Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:08® kerob
kerob

sethy> trva to, hubu mas plnou ledovy triste a kdyz to konecne prokopnes zkrz, tak se dira naplni a nez ji dodelas, tak ses mokrej. A ten kraval… Zlatej vrtak.

Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 12:17® sethy
sethy

cormoran> OK, až zamrzne vyzkouším, vrták kvuli pár vycházkam kupovat nebudu :-)

Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 12:04® cormoran
cormoran

sethy> Sice nejsem hecht, ale s pořádnu sekyrou je to otázka tří, možná čtyř minut. Kamarád má takovou tu velkou hasičskou a s tou to jde ještě možná rychleji:-) Chce to ale dlouhou násadu. Když si prorazíš díru moc brzo, tak pak strašně cáká voda..

56000:-)

Čtvrtek 16. prosince 2010 v 11:57® sethy
sethy

hecht> jak dlouho ti trvá vysekat díru do dejme tomu do 15cm širokého ledu?

Čtvrtek 16. prosince 2010 v 9:31® hecht
hecht

osprey> jo, ty myslíš, že vrták potřebuje vrták ? Já mám ruskej vrták, dlouhé topůrko a na konci sekera. Vrták je pro mě zatím zbytečná investice, na většině komerčních duhákodromů ho mají. Jinde sem si zatím s tím ruským vystačil. Za ty prachy bude radši pořádnej vláčák na fousky.

Středa 15. prosince 2010 ve 22:45® osprey
osprey

hecht> Přestaň slintat po lodi. Včilkaj můžeš pěhat po hladině jak Kristus pán.

Vrták je to, co potřebuješ.

Středa 15. prosince 2010 ve 21:55® Sander
Sander

hecht > s touhle byses seknul na prvním jezu a ráno by tě hasiči vodsekávali od sedačky :-)

Středa 15. prosince 2010 ve 21:50® hecht
hecht

Char> jo, za chvilku vyrážím, na bok načmárám ledoborec KRASIN, doufám že tam nad ránem budu (nad Štědrovečerním rá­nem)

Středa 15. prosince 2010 ve 21:45® Char
Char

hecht> vem to po proudu, sejdem se u Zvíkova a dáme pár prutohodin

Středa 15. prosince 2010 ve 21:16® hecht
hecht

Sander> Apropo, zrovna tejkon bych si tam rád zaběhnul nahodit, tak se zeptám, nejsi náhodou v lodi ??? :-)) Ale děkuju za nabídku, rád využiji.

Středa 15. prosince 2010 ve 20:18® Sander
Sander

hecht > když budeš hodnej, možná ti Ježíšek nechá pod rohožkou malinkej klíček.
Sice je ta loď na blbý řece, ale veslování proti proudu si na Orlíku nevyzkoušíš… :-D

PS: Ježíšek to myslí vážně – já ji zas tak moc využívat nebudu, když si budeš chtít zajezdit, stačí mi cinknout jestli na ní zrovna nesedim. :-)

Úterý 14. prosince 2010 ve 23:51® osprey
osprey

pruhac> No, ta diskuze s vodarem vůbec nebyla o rybách, zkoušel jsem, jestli se někdo o tu konspiraci nebude zajímat.:-)

hecht> Ano, i o nějakém tom plavidle jsem uvažoval, ale nejen.

Úterý 14. prosince 2010 ve 2:18® hecht
hecht

Rodina se tak těšila na prémie, ale houno, nic nepřiznám, děti budou hlady a já se budu taky vozit loďmo !

Úterý 14. prosince 2010 ve 2:16® hecht
hecht

osprey> o Vánocích se má žrát kapr se salátem, přikusovat vánočka máčená v rumu, a dojídat se metrákem cukroví. Duhák je vlastně postní jídlo, takže Ti to bude ladit s tou dobou úspor :-)) Kua, já nakonec budu poslední suchozemská krysa v JČ bez osobního parníku …

Úterý 14. prosince 2010 v 1:40® pruhac
pruhac

osprey> Ještě je měli nějaký na sádkách.Byly mňam mňam.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:16profil byl smazán

osprey>Už toho necháme.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:01® osprey
osprey

vodar> Výborně. Ostatně do 17 h si můžeš „zalovit“ přímo v rybníce. Obsádka je pestrá:-)

Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:00profil byl smazán

osprey> Dík Super okolo 17h přivezu kádě. To je krásná spolupráce.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:46® osprey
osprey

Kdyby někomu vrtali ti candáti a okouni v hlavě opravdu moc, tak vzpomeňte na „kapříky“ ve fotbale – taky moc šupin neměli:-)

Tento příspěvek byl editován 13.12.2010 21:46:40 uživatelem osprey.
Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:22® osprey
osprey

vodar> Jo, já už taky. Máš objednaných 6 kg candátů a 2 kg okounů. Nachytám to ve čtvrtek ráno, večer se stav. Není to problém. :-D :-D

Pondělí 13. prosince 2010 ve 20:39profil byl smazán

osprey> Ahoj tak už jsem tu.

Pondělí 13. prosince 2010 v 18:08® olda
olda

kerob> já dva kapry,už jsem nemohl doma ty řeči od paní poslouchat.:-)

Pondělí 13. prosince 2010 v 11:26® kerob
kerob

olda> tak to jesteze jich moc nechytnes :-D Ja jich mam letos cca 10 nad 50cm, sezrano 0. Ja vlastne letos nevzal jedinou rybu :-)

Tento příspěvek byl editován 13.12.2010 10:26:27 uživatelem kerob.
Pondělí 13. prosince 2010 v 0:20® osprey
osprey

Prutos> Já taky, já taky…

Pondělí 13. prosince 2010 v 0:02® Prutos
Prutos

osprey> Jaro daleko, akce taky…Vánoce blízko. Kruci, měl bych začít běhat po obchodech. Už teď se mi nechce. Jako každý rok to nechávám na poslední chvíli.

Neděle 12. prosince 2010 ve 23:52® osprey
osprey

Prutos> Nevím, jsou dvě zcela odlišné varianty a do jara daleko. Navíc kdoví, jak to bude vypadat s penězi. Až se uvidíme osobně, povyprávím.

Ostatně on ani ten náš společný podnik nebude úplně levný…

Neděle 12. prosince 2010 ve 23:49® Prutos
Prutos

osprey> Co vymýšlíš,že by jsi kvůli tomu měl žít o chlebu a vodě? Tipuju nějakou menší atomovou ponorku, aby jsi mohl na Lipně torpédovat plavidla v květnu lovících rybičkářů… :-)