Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:53® kerob
-
cormoran> ja kdysi jezdil na „nereviry“ v dobe, kdy jeste dirkolov nebyl tak rozsirenej, chytali jsme prevazne okouny a plotice a byl sakra velkej rozdil, jestli jsi prisel k dirce, ktera byla hotova treba od predchoziho dne a mela jen krustu, kterou jsi vylamal rukou nebo jestli si delal diru sekerou – tam byl kolikrat prvni zaber az treba po hodine, nekdy i dyl… ale je fakt, ze na duhakodromech a nekterych soukromacich to muze byt uplne jedno.
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:46® cormoran
-
kerob> Tomik to napsal přesně. A k tomu kraválu..Pokud jde o ryby, tak těm to zas až tak moc nevadí. Přesvědčil jsem se o tom na dvou různých revírech a na dvou různých rybích druzích. Poprvé to bylo při lovu duháků. Prosekal jsem díru, nakrmil jsem a když jsem chtěl vyndavat z dírky tříšť, tescodravci už si dávali propadávající se krmení kousek od dírky. Druhej případ byl na štikách, kdy jsem hned po prosekání pustil do džuzny rybku a do několika vteřin na ní visela kudla..
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:35® Tomik
-
Při sekáni sekerou to chce cvik. Když jdu tak si nejdřív proseknu led jen tak abych vedel jak je tlustej. Když sekám dirku tak obsakávám ze všech stran rovnoměrne a když už se blížím k proseknutí tak to musí bejt fičák čtyři pět ran max, jinak je člověk zacákanej jak prase. Škoda, že se dostanu až o vanocich..
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:08® kerob
-
sethy> trva to, hubu mas plnou ledovy triste a kdyz to konecne prokopnes zkrz, tak se dira naplni a nez ji dodelas, tak ses mokrej. A ten kraval… Zlatej vrtak.
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 12:17® sethy
-
cormoran> OK, až zamrzne vyzkouším, vrták kvuli pár vycházkam kupovat nebudu
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 12:04® cormoran
-
sethy> Sice nejsem hecht, ale s pořádnu sekyrou je to otázka tří, možná čtyř minut. Kamarád má takovou tu velkou hasičskou a s tou to jde ještě možná rychleji
Chce to ale dlouhou násadu. Když si prorazíš díru moc brzo, tak pak strašně cáká voda..
56000
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 11:57® sethy
-
hecht> jak dlouho ti trvá vysekat díru do dejme tomu do 15cm širokého ledu?
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 9:31® hecht
-
osprey> jo, ty myslíš, že vrták potřebuje vrták ? Já mám ruskej vrták, dlouhé topůrko a na konci sekera. Vrták je pro mě zatím zbytečná investice, na většině komerčních duhákodromů ho mají. Jinde sem si zatím s tím ruským vystačil. Za ty prachy bude radši pořádnej vláčák na fousky.
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:45® osprey
-
hecht> Přestaň slintat po lodi. Včilkaj můžeš pěhat po hladině jak Kristus pán.
Vrták je to, co potřebuješ.
- Středa 15. prosince 2010 ve 21:55® Sander
-
hecht > s touhle byses seknul na prvním jezu a ráno by tě hasiči vodsekávali od sedačky
- Středa 15. prosince 2010 ve 21:50® hecht
-
Char> jo, za chvilku vyrážím, na bok načmárám ledoborec KRASIN, doufám že tam nad ránem budu (nad Štědrovečerním ránem)
- Středa 15. prosince 2010 ve 21:45® Char
-
hecht> vem to po proudu, sejdem se u Zvíkova a dáme pár prutohodin
- Středa 15. prosince 2010 ve 21:16® hecht
-
Sander> Apropo, zrovna tejkon bych si tam rád zaběhnul nahodit, tak se zeptám, nejsi náhodou v lodi ???
Ale děkuju za nabídku, rád využiji.
- Středa 15. prosince 2010 ve 20:18® Sander
-
hecht > když budeš hodnej, možná ti Ježíšek nechá pod rohožkou malinkej klíček.
Sice je ta loď na blbý řece, ale veslování proti proudu si na Orlíku nevyzkoušíš…PS: Ježíšek to myslí vážně – já ji zas tak moc využívat nebudu, když si budeš chtít zajezdit, stačí mi cinknout jestli na ní zrovna nesedim.
- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:51® osprey
-
pruhac> No, ta diskuze s vodarem vůbec nebyla o rybách, zkoušel jsem, jestli se někdo o tu konspiraci nebude zajímat.
hecht> Ano, i o nějakém tom plavidle jsem uvažoval, ale nejen.
- Úterý 14. prosince 2010 ve 2:18® hecht
-
Rodina se tak těšila na prémie, ale houno, nic nepřiznám, děti budou hlady a já se budu taky vozit loďmo !
- Úterý 14. prosince 2010 ve 2:16® hecht
-
osprey> o Vánocích se má žrát kapr se salátem, přikusovat vánočka máčená v rumu, a dojídat se metrákem cukroví. Duhák je vlastně postní jídlo, takže Ti to bude ladit s tou dobou úspor
Kua, já nakonec budu poslední suchozemská krysa v JČ bez osobního parníku …
- Úterý 14. prosince 2010 v 1:40® pruhac
-
osprey> Ještě je měli nějaký na sádkách.Byly mňam mňam.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:16profil byl smazán
-
osprey>Už toho necháme.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:01® osprey
-
vodar> Výborně. Ostatně do 17 h si můžeš „zalovit“ přímo v rybníce. Obsádka je pestrá
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:00profil byl smazán
-
osprey> Dík Super okolo 17h přivezu kádě. To je krásná spolupráce.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:46® osprey
-
Kdyby někomu vrtali ti candáti a okouni v hlavě opravdu moc, tak vzpomeňte na „kapříky“ ve fotbale – taky moc šupin neměli
Tento příspěvek byl editován 13.12.2010 21:46:40 uživatelem osprey. - Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:22® osprey
-
vodar> Jo, já už taky. Máš objednaných 6 kg candátů a 2 kg okounů. Nachytám to ve čtvrtek ráno, večer se stav. Není to problém.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 20:39profil byl smazán
-
osprey> Ahoj tak už jsem tu.
- Pondělí 13. prosince 2010 v 18:08® olda
-
kerob> já dva kapry,už jsem nemohl doma ty řeči od paní poslouchat.
- Pondělí 13. prosince 2010 v 11:26® kerob
-
olda> tak to jesteze jich moc nechytnes
Tento příspěvek byl editován 13.12.2010 10:26:27 uživatelem kerob.Ja jich mam letos cca 10 nad 50cm, sezrano 0. Ja vlastne letos nevzal jedinou rybu
- Pondělí 13. prosince 2010 v 0:20® osprey
-
Prutos> Já taky, já taky…
- Pondělí 13. prosince 2010 v 0:02® Prutos
-
osprey> Jaro daleko, akce taky…Vánoce blízko. Kruci, měl bych začít běhat po obchodech. Už teď se mi nechce. Jako každý rok to nechávám na poslední chvíli.
- Neděle 12. prosince 2010 ve 23:52® osprey
-
Prutos> Nevím, jsou dvě zcela odlišné varianty a do jara daleko. Navíc kdoví, jak to bude vypadat s penězi. Až se uvidíme osobně, povyprávím.
Ostatně on ani ten náš společný podnik nebude úplně levný…
- Neděle 12. prosince 2010 ve 23:49® Prutos
-
osprey> Co vymýšlíš,že by jsi kvůli tomu měl žít o chlebu a vodě? Tipuju nějakou menší atomovou ponorku, aby jsi mohl na Lipně torpédovat plavidla v květnu lovících rybičkářů…