Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 17:38® chosebaits
-
Jinak ryby neberou,řeka zamrzla a na potoce ani čudla,jen kachny tam plavou.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 17:37® chosebaits
-
osprey> Správně,né jen kapraři by měli jít za svím cílem a snem.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 17:07® Barr
-
kerob> To nevadí,společnými silami jsem se přesvědčil co chci.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 16:56® kerob
-
Barr> tak to ti moc neporadim, tohle nechytam.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 16:55® Barr
-
Výsledek menšího přetahování.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 16:41® Barr
-
skwor> Nejsem ještě tak starý abych si nezvykl…ale na moři je to občas „přetahování“,které sice nejvíc obstarává prut,ale ta klička a větší páka je také důležitá.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 16:26® skwor
-
Barr> Mám s dvojkličkou Stradica i Super GT. Nijak mi nepřekáží, ale kdyby tam nebyla, tak se taky nic nestane
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 16:20® Barr
-
kerob> Viděl jsem příhodnou cenu,proto jsem uvažoval o dvojkličce.Je to na těžkou přívlač (120 – 420g),mám tam multiplikátor Shimano Torium 50,ale není to pro mě ono,připadá mi to nepohodlné – navíjení,povolování brzdy,chci smekací a Shimano,žádný Penn a na Stellu nemám – to je jeden zájezd do Norska.Co říkáte Shimano Seido 10000?
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 16:10® kerob
-
Barr> dobre, v nekterejch situacich si to bez ni nedokazu moc predstavit, nekde je mi to uplne fuk.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 16:10® Barr
-
Sander> Není to větší páka,spletl jsem se,teď jsem nad tím dumal.Takže ne,s normální kličkou.Díky.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 15:50® osprey
-
Barr> Dvouklika nemá až takovou páku. Pokud ti jde o pořádný záběr, tak jednoklika s masivním madlem je daleko lepší.
Navíc ty věci s dvojklikou jsou často Stradicy s vysokým převodem. Jeho využitelnost (toho vysokého převodového poměru) na moři jistě není nulová, ale v některých ohledech omezená bude.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 15:49® Sander
-
Barr > jak, větší páka?
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 15:46® Barr
-
osprey> Díky,mám pocit,že jsem konzervativní.Dělají jen asi u dvou druhů, nebude to moc oblíbené (?).Měl bych to na moře,v podstatě na jigging,tam se moc neháže,tak by se to snad nezachycovalo a mohla by být větší páka,kdybych táhl nějaké dveře…už se začínám přesvědčovat.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 15:27® osprey
-
Barr> Ale jo, dá se to, občas se mi za ni zachytává vlasec (souvisí to s tím, že překlápím rukou a při hodu držím často vlasec v prstech levé ruky), ale zase když naslepo hrábnu po kličce, mám větší šanci, že ji nahmátnu
Není to proti jednoklice nijak zásadní rozdíl, ani v dobrém, ani ve zlém.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 15:21® Barr
-
Omlouvám se,že odbočím od tématu – jak se Vám (shimanisti) chytá s dvojitou kličkou ? Díky Z
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 15:20® osprey
-
pepa-č> K-70 je pro kapraře, my si musíme vybojvat svoje. Já bych neblil, kapraři se o své porvali, my zatím ne.
Pomalu bychom na to měli začít pomýšlet.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 13:19profil byl smazán
-
no jistě, až budeme mít K70 všude, tak nastane ráj. Bych blil.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 8:53® Fugas
-
osprey> máš pravdu, dokud se nezmění lidi a přístup k rybolovu, zákazy nic nevyřeší.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 2:17® osprey
-
džigit> Jak kdo. Ale mnozí tam neřeší vlastně nic. Svým způsobem je to velice pohodlný přístup…
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 0:53® džigit
-
osprey> nějak jsem nabyl pocitu,že ani max 7 kilo se neřeší
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 0:44® ladamaj
-
Fugas>to máš pravdu Orlík znám jezdil jsem tam za trofejnímy kapry nikdy jsem nebyl sklamán,jednou sem tam přijel a když sem vyděl vyřádkované kapry tak se tam málem semlela taková vánice bylo štěstí že mě kluci odtáhli jinak nevím nevím.Tenkrát jsem stačil udělat pár fotek ale jeto na blytí hnus.Pokud se ta K-70 neprosadí na více místech tak budou vody drancovány už tak vím jak se ryby prodávaj ale nejen na sportovni vody ale i do hospod,šikmookejm ti koupí snad vše takže za pár let se mužem chodit k vodě jen dívat což je smutné.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 0:31® osprey
-
Fugas> Jo, 35 cm a limit 4 kusy na vycházku. A je to až až. Jenže kdo by to hlídal a uhlídal.
U candáta je limit 2 kusy daný a spoustu lidí to taky netrápí.
- Středa 1. prosince 2010 ve 23:00® Fugas
-
ladamaj> to věřím, oni jsou i na tom Orlíku, jen jich neni tolik a asi jsou jinde než jsme zvyklí. Já mám pocit že díky masájům dneska chybí určitá generace ryb, nemá co dorůst do slušný velikosti. Na orlíku by si zasloužil okoun míru.
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:53® ladamaj
-
Fugas>ale ještě jsou vody kde sou opravdu pěkní krasavci.
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:39® hecht
-
Char> je ještě čas, ono pořád sněžit nebude.
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:30® Char
-
hecht> zajisti vrtulnik na dopravu, trošku máme zavátý cestičky, lodˇhodíme na vodu a jdem na ně
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:22® hecht
-
Char> hele, ty kůžičko, normálně jsem na něj dostal chuť
Zdalipak se o ně ještě letos pokusíme, co ???
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:21® Fugas
-
osprey> já byl od srazu na rybách asi 3×… , kombinace mimina a stavby nějak rybám nepřeje… ale pár rybek jsem taky vyndal a dneska mi stačí k radosti málo, spíš se kochám a vzpomínám
. Sand se tam do konce roku ještě dostanu. Počasí mě trochu zaskočilo a to mám zimu docela rád. Sutě mám taky rád, ale ten sníh…
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:19® Char
-
osprey> říkaji že berou pěkný, já je neviděl, u mne má pěkný okoun 35 a to určitě nemaj, podle mě berou vše co je trochu jedlý
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:15® Char
-
Prutos> já okouny taky škrábu, mám rád opečenou křupavou kůžičku a těch pár okounů co odnesu k obědu si klidně oškrábu