Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 6. března 2004 ve 22:29® naxos
-
DaH: Tak jsem se na to vykašlal a na ty hory nejedu!
- Sobota 6. března 2004 ve 22:29® HaD
-
jaryn: OK, tak v 9:00
- Sobota 6. března 2004 ve 22:21® jaryn
-
DaH: počítám s tím, vemu co mám
- Sobota 6. března 2004 ve 20:54® HaD
-
jiris: používáš icq?
- Sobota 6. března 2004 ve 20:54® HaD
-
jiris: o sumčí vláčce už asi ne, alespoň ne v dohledné době, protože jsem na nic nového nepřišel
a ani jsem se jí vloni moc nevěnoval (párkrát přes den a několik očních lovů), ono to nějak ani moc nešlo. mám pocit, že se to horší, tedy alespoň u nás na Lužnici, na Moravu jsem se nedostal a Dyje mi vydala jen jedno „mimčo“ a toho canďoura. Na Dyji se letos s kamarády chystáme, tak se určitě u vody potkáme
Noční lov je zážitek, zejména pokud jsi někde v džungli sám. To je „voheň“. Když jsi ale v civilizaci a třeba s kámošem, tak to takovej adrenalin není.
- Sobota 6. března 2004 ve 20:40® jiris
-
Láďa – já říkal, že mi tady někdo chybí:o) Davide – chystáš se v seriálu o sumcích napsat něco o přívlači? (prosím)!!, nějaké novinky na které jsi přišel od doby kdy jsi psal ten seriál o sumčí vláčce. Mimochodem taky se těším až něco na Dyji vyzkouším, doufám, že jse při noční vláčce nebudu bát:o)
- Sobota 6. března 2004 ve 20:11® HaD
-
jaryn: mám jen asi 10 hnojáků, tak taky radši něco vem (ať si ty 60tky okouni pošušňaj
)))). Ještě přemýšlím, kde to vyvrtáme.
- Sobota 6. března 2004 ve 20:09® HaD
-
dad: důležté je podle mě mimo jiné to co psal mirmen, tedy sladit naviják s prutem. Nejlépe je to koupit v jednom obchodě najednou (najít nejhodnější kombinaci), nebo se s prodejcem domluvit, zda umožní výměnu, abys nekoupil naviják a pak Ti k tomu neseděl žádný prut (nebo obráceně). Osobně bych spíše řadil jako mnohem důležitější prut a podle něj bych následně vybíral naviják.
- Sobota 6. března 2004 v 17:59® mirmen
-
dad: ber v úvahu, že přívlačové pruty a navijáky jsou namáhány mnohem víc, než při většina ostatních druhů rybářské výbavy. Proto by jsi se měl zajímat o reference ohledně spolehlivého servisu, který je schopen poslat opravený prut či naviják zpátky do několika týdnů ( 2–3 ) !!!!! Celá řada dovozců do ČR ( a zřejmě i SR) si se starostmi zákazníků moc hlavu neláme. Vyřaď ty firmy, na jejichž výrobky Ti prodejna nebude schopna napsat adresu na servis, abys měl možnost si ověřit, zda takový servis skutečně funguje.
A k volbě prutu a navijáku. Důležité jsou nejen jejich spolehlivost, ale taky to, jak sedí v ruce a co Ti udělají po pár týdnech s loktem. Až¨si vybereš naviják, vem ho s sebou i do prodejny, kde budeš hledat prut. Nasaď na prut a před nožku navijáku dej dlaň. Pokud v té vzdálenosti dáš prut na jediný prst, měl by držet stabilitu, nepřevažovat se. Pokud prut není sladěn s navijákem, budeš to pravděpodobně po několikahodinovém lovu cítit večer na svalech předloktí. - Sobota 6. března 2004 v 17:36® jaryn
-
dad: souhlasím s pupákem. Osobně to nemohu potvrdit, ale slyšel jsem ,že pruty dělají na koupených starých mašinách a blank není stejoměrně silný. Naviják neznám, ale šel bych do shimana, pennu nebo okumy. přívlač jsou tisíse náhozů a při horším cajku se nakonec prodělá.
- Sobota 6. března 2004 v 16:53® HaD
-
Láďa: brrrr, úplně mě běhá po zádech husina, když to slyším
- Sobota 6. března 2004 v 16:50® pupak
-
dad: Naviák neznám, ale do těch polskejch žvejkaček od robisonů bych nešel. Copak na trhu není dost kvalitních firem (Penn, Berkley, Shimano, pro movitější G. Loomis, Fenwick), které se zabývají ve své produkci přívlačí na špičkové úrovni? Já osobně mám Penny a Berkley můžu jen doporučit na přívlačáku se nemá šetřit nevyplácí se to.
- Sobota 6. března 2004 v 15:05® Láďa
-
DaH:Člověče byl to zánět okostnice s otravou krve!!!!!Šla ven osmička i sedmička a to vše pod narkozou. Tři dni jsem lezl po zdi a to i po podání utišujících léků a všelijakejch vodiček v injekcích. Když to přišlo k sobě po probuzení,tak jsem myslel že skočím z okna.
- Sobota 6. března 2004 ve 13:35® jaryn
-
DaH: jo budu připraven all: ještě k pražské výstavě, DaH v příspěvku zapomněl říci, že největší tam byl Extreme fishing, kromě obrovského stojanu tomu vévodil velký bílý motorový člun z pobřežní hlídky s nápisem Wágner. Chyběla jenom Pammela A.
- Sobota 6. března 2004 ve 13:00@ dad
-
Zravim priatelia. Mate niekto skusenosti s navijakom Rozenmeijer Suleme 3000 a privlacovym prutom Robinson 270 cm 20–40g? Myslite, ze tato kombinacia je mozna? Dakujem.
- Sobota 6. března 2004 v 11:41® HaD
-
jaryn: tak vyrazíme na ty dírky zítra v 9:00? Vyzvednu Tě.
- Sobota 6. března 2004 v 10:30® HaD
-
BigMike: ty fotky těch woblerů by se mohli fouknout do toho fóra, ne?
- Sobota 6. března 2004 ve 2:03® jaryn
-
Ta výstava byla skutečně tristní. Nejlepší tam byl PENN. Ozkoušel jsem si tam Nevecrack 50 lbs. Asi do toho půjdu. Treskám a sumcům už teď naskakuje husí kůže.
- Pátek 5. března 2004 ve 23:45® Bass
-
Láďa: No je to dost že si tu bejku, zdar
) tak to máš teď úsměv jak filmová hvězda, co ??
- Pátek 5. března 2004 ve 22:27® pupak
-
DaH: Tak to určitě protože tam stál kousek ode mě když jsem tam koukal na naviáky. Já pendloval mezi Adlerem a Uhlířem ze servisu. Škoda snad příště se najde příležitost.
- Pátek 5. března 2004 ve 22:24® HaD
-
Láďa: a co Ti prováděli?
- Pátek 5. března 2004 ve 22:20® HaD
-
Láďa: to mi je Tě líto, já v úterý vezl Toma k zubaři a byl mu vyrván jeden zoubek
brrrr
- Pátek 5. března 2004 ve 22:19® HaD
-
pupak: tak to jsme se tam možná i potkali, já tam kecal s Ivošem
- Pátek 5. března 2004 ve 22:15® pupak
-
V 13 hod. s prutem Měnili mi zlomenou špičku. Ten naviáček je muj! Už jsem se dohod Nedám!!!
- Pátek 5. března 2004 ve 22:13® Láďa
-
All:Tak vás přátelé opět po delší době zdravím. Právě jsem se dnes vrátil z týdeního pobytu na zubní klinice. Bylo to zkutečně úžasné a ještě teď jsem úplně zničen.
- Pátek 5. března 2004 ve 22:10® HaD
-
pupak: v kolik si u penna byl?
- Pátek 5. března 2004 ve 22:05® pupak
-
DaH: Dneska na stánku Penn jsem se vyhotovil u malýho naviáčku Z 714, supr mašinka celá z kovu. Šnekovej převod Prostě miniaturní kovářská práce. Škoda že je sem nevozej.
- Pátek 5. března 2004 ve 22:02® HaD
-
jiris: napiš recenzi, ať víme „vocogou“. budeme „fšichni“ moc rádi
- Pátek 5. března 2004 ve 22:01® HaD
-
pupak: už je tam i ta další recenze, díky a zase jsem tam šoupnul i tu fotku
- Pátek 5. března 2004 ve 21:59® pupak
-
DaH: Díky s těma fotkama je to hezké