Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:15® osprey
-
sethy> Jen aby to byl kvalitní kus. Třeba mají jedinou, šustí jako prase a nikdo ji nechce.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:12® sethy
-
s tímhle tempem počká ještě pul roku a bude zadarmo
http://www.loveckyrevir.cz/…ELLA-2500-FD
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:12® osprey
-
sethy> To je ňoumální. Já to mívám taky takhle zapráskané, ale akční rádius mám tak 6 km. Úplně mi to stačí.
spike> Přes pole jsem to brával na rameno. Unavený jsem byl stejně, pomalejší o chlup a já i kolo jsme byli podstatně čistší.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:10® sethy
-
spike> jo to já si v létě odrovnal v bahně přehazovačku, přesmykač a ještě pár věcí…no oprava asi za dvojku
Jo sníh je pohoda, parkrat s tím bouchneš a opada to a co neopada roztaje.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:10® osprey
-
Noodling> Níž. Jednotlivé kusy jsou k zastižení i o hodně níž. Potíž je, že jsou to fakt jednotlivé kusy a poslední zpráva o nich je třeba rok stará. A pak mám flek, kde si myslím, že je, ale nemám pro to jediný důkaz. Už tam epizodicky chodím třetím rokem – a prd. Největší hlína by byla, jestli tam ta ryba opravdu není
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:07® spike
-
Sander>
sethy> Ale je to lepši než bahno. Dvakrát jsem zůstal uprostřed noci někde uprostřed polí zapadnutý s kolem. Brzdy totálně obalené a kolo dál prostě nechtělo. Takto ti sníh roztaje a kolo jak nové
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 19:57® Sander
-
sethy > to je pochopitelný – tam a zpátky.
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 19:55® sethy
-
Sander> to jsem vláčel tak 2
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 19:53® Sander
-
sethy > spíš není nad to si 10 kiláků zavláčet kolo ne?
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 19:02® sethy
-
Není nad to si vyrazit 10 kiláku na kole zavláčet
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 18:18® Noodling
-
osprey> Na 5? Pstruhové nebo mimopstruhové?
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 23:41® Scanix
-
cormoran> no nedava to moc smysl, ale to je asi spis poznamka pro adminy, ztraci to tu chronologii a pokud nekdo pridava fotky prubezne, tak si nemuze dovolit ten luxus to tam nahazet pozpatku na konec, navic presouvani pozic jiz v hotovem albu je jaksi nepredvidatelne
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 23:16® cormoran
-
Scanix> Pěkný
Škoda jen, že se každá další přidaná fotka automaticky posouvá nahoru. To pak ty popisky strádají..Právě jsem s tím taky bojoval..
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 23:02® Scanix
-
Tak jsem uz uzavrel dalsi mesic, bo se uz v listopadu k vode nedostanu…bylo to pekne, prijemne vkroceni do zaveru podzimu a blizici se zimy: http://www.chytej.cz/…rivlac-2010/
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 21:29® osprey
-
Noodling> Já jo, ale to je tak všechno…
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 13:26® Noodling
-
Teď jsem se probudil a paráda. Zasněžená krajina, na stromech jinovatka.. Začíná advent. Trošku to vyvolává vzpomínky na dřívější zimní lovy duháků. No nic, snad se letos ještě budu moci podívat k vodě. Zkoušel už někdo hlavatku? Teď je vhodný čas.
Tento příspěvek byl editován 28.11.2010 12:28:25 uživatelem Noodling. - Sobota 27. listopadu 2010 v 19:44® osprey
-
skwor> Je to hezký prut, je možné, že by ti možná stačila. Ryze na štiky bych ještě kousek přidal. Bohužel tu do 45 g jsem neviděl.
- Sobota 27. listopadu 2010 v 17:26® cormaxx
-
skwor> Když nezapomenu tak na ní ještě v týdnu kouknu
- Sobota 27. listopadu 2010 v 16:18® chosebaits
-
inspo> Přesně tak a proto jsem si pořídil novou hulku.
- Sobota 27. listopadu 2010 v 16:03® skwor
-
cormaxx> Mě by ta měkčí možná stačila…
- Sobota 27. listopadu 2010 ve 14:46® cormaxx
-
skwor> Jen krátce v obchodě,ale byla měkčí než co jsem hledal,tak jsem se radši mazlil s tou 45g
- Sobota 27. listopadu 2010 v 11:14® skwor
-
cormaxx> Neměl jsi v ruce tu Infinity i v 2,7m 8–35g?
- Pátek 26. listopadu 2010 v 19:56® Sander
-
Rino > bestie drzý, za plotem tam mají dva český fousky a vona si to štráduje kolem po silnici a ještě s úhořem
- Pátek 26. listopadu 2010 v 19:50® Rino
-
Sander>
Tady jsem potkal vydru i o půlnoci na náměstí. No a dole pod městem je jich víc než koček. Jednou jsem seděl u Majerů mlýna a na silnici za mnou si to štrádovala jedna prostředkem a ještě za sebou táhla úhoře. Byla to docela legrační podívaná, držela ho napříč v hubě a oba konce šoupala po asfaltu. Had to byl fakt pěknej, skoro jsem měl chuť se za ní rozběhnout a tu rybu jí sebrat
- Pátek 26. listopadu 2010 v 19:23® Sander
-
Rino > aha, Vodňany, znám
Tak to asi vydra byla.
- Pátek 26. listopadu 2010 v 19:02® Rino
-
Sander> Nevím, ale protože jsem tam vydru den předtím viděl, myslím, že to byla ona. Třeba tu štiku jen vytáhla a ožralo jí pak něco jiného. Je to odhadem tak roční mládě a to je dost hravé, takže možná jí ani nešlo o žrádlo. Jinak tady u nás přes zimu vydry řádí jak černá ruka. V lednu je kolem řeky ve sněhu vyšlapaná dálnice a co 20 metrů leží vyžranej kapr. Vydra si vybere jen vnitřnosti a zbytek nechá.
- Pátek 26. listopadu 2010 v 15:20® Sander
-
Rino > to jsi se zachytal báječně.
Čoveče že by vydra nechala zbytek z tak malé štiky se mi nezdá, možná že to bylo od něčeho jiného. Z takových ryb zbývá zpravidla jen kopička šupin.
- Pátek 26. listopadu 2010 v 0:25® Rino
-
Sander> Tak dnes jsem dal repete na pískovně. Nedal jsem se odradit včerejším neúspěchem a využil to, že ještě nezamrzlo. Hned asi na třetí nához se ven podívala jedna štička 46. Pak jsem popošel a obraz, který se mi naskytnul mě moc nepotěšil. Na plochém kameni u vody 2 štičky taky kolem 40 cm, jedna bez hlavy a ocasu, druhá jen vyžrané břicho a opodál karas, ten už byl pokročile rozloženej. Vypadá to, že ta mladá vydra tam solidně úřaduje. No nenechal jsem se otrávit a po chvilce házení mi to zobla odhadem tak třicítka hned u břehu. Radši jsem jí to hned vytrhnul. Pak začalo vydatně sněžit a já si tak hodinku ani neškrtnul. Na závěr přišla jedna 58, bylo to na místě, kde jsem si letos ještě neseknul a čekal jsem tam větší zubatou. Nebudu zapírat, tuhle jsem si vzal. Děti už doma zase otravovali, že mají chuť na rybu…
- Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 23:20® Dejwík2504
-
osprey> Jak ti světlejší, tak ti s velmi výraznými pruhy mě vždy svým způsobem „fascinovali“. Ale už jsem pruhatcům dal pokoj. Zase příští rok.
- Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 23:09® Scanix
-
Ale nedavno jsem tu psal, ze pred nejakym casem jsem lapil cca 30cm okysle doslova oranzoveho (hrbet,pruhy), zlutejsi zbytek tela a vice do bela bricho. Moc me mrzelo, ze jsem s sebou nemel fotak ani mobil a tak jsem jej pustil v nadeji, ze jej treba jeste nekdy chytim, pripadne jeho potomky