Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:46® kubas
-
chosebaits> pěkná štika
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:46® Char
-
chosebaits> povedená zubatice, gratuluju
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:43® cormoran
-
chosebaits> Ta je povedená, super ryba, gratuluju
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:41® chosebaits
-
Dnešní okounovačka s mikro smáčky dopadla bravurně,okoun žádný,ale štika 105 cm na patnáctku vlasec.Byl to super souboj,určitě na to v životě nezapomenu!! Fota nemám slušné,ale i tak jednu nepovedenou pošlu.
Tento příspěvek byl editován 22.11.2010 21:41:56 uživatelem chosebaits. - Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:22® pruhac
-
Zdar je tu někdo kdo jezdí vláčet na Lužnici v okolí Suchdola a Majdaleny.jak se Vám letos dařilo.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:21profil byl smazán
-
osprey> ano kritériem je cena, a také u sousedů hodně chvály na něj a zaujal. bude to jen takový malý dárek:) větší dárek je, že teď kompletně opravuju mé pohánědlo na ryby (značky Simson) a staší že dám 3 tisíce jen do toho…
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:17® kubas
-
osprey> tak je to jen ilustrační fotka, momentka zmrzlýho mobilu. Nějak mobilový fotky moc neřeším
Tento příspěvek byl editován 22.11.2010 21:18:02 uživatelem kubas.. Příště to blesknu jinak
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:08® mvvv
-
osprey> Právě že nevím kde je koupit, měl jsem stříbrnou 4cm, byla dost dobrá. Bohužel už je někde pod kořenem.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:05® osprey
-
kubas> On naráží na to, že fotíš dlouhou štiku a máš to na výšku. Tady nejde o mobil, selhal lidský faktor.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:04® osprey
-
pepos.93> Za tu cenu to nebude žádná bomba, ale mám pocit, že jsem to snad na jaře na výstavě držel a nebylo to zas tak špatné. Pokud je pro tebe důležitým faktorem cena, tak to nebude nejhůř investovaných sedm stovek.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:03® kubas
-
Sander> neprovokuj
. Bohužel to byla jen fotka z mobilu
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:01profil byl smazán
-
Pánové někdo nějaké skušenosti s tímto proutkem? Nechci zbytečně zakládat fórum… uvažuji že si dám dárek k vánocům:)jde mi o typ 210cm, a zásadně jen smáčky a hodně mrňavý gumky:) http://www.rybolov.cz/…privilege-ul
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:59® osprey
-
mvvv> Když jsem se díval na ty 3 cm, tak ty jsou stříbrné s polepem. Nevím, jestli máš možnost koupit jiné barvy než stříbrnou, ale pokud jo, stačí oloupat nějakou z těch polepených.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:59® Sander
-
Koukam na te jižní Moravě mají tak velký štiky, že když si ji chtějí vyfotit, musí použít funkci Panorama.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:56® mvvv
-
osprey> Díky, na obrázku posílám pár typů, ja bych ale rád celo stříbrnou 4 cm.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:54® osprey
-
mvvv> Díval jsem se ti na Google, zdá se, že tam nic nevědí.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:47® mvvv
-
Dobrý večer, nevíte někdo prosím, kdo vyrábí, nebo kde se dají koupit třpytky pod obchodním názvem LACKO ? Děkuji
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 20:38® osprey
-
zelenáč> Když se nedá zamačknout, dá se koupit diamantový pilníček a ty hroty upilovat.
Ale velké nástrahy si nechávám s protihroty. Když štika mlátí hlavou, je schopná vyhodit i nástrahu, která protihroty má.
Na druhou stranu, pokud vidím útok malé ryby, vůbec nesekám a následně ji nechám na pokoji.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 12:46® kerob
-
zelenáč> mam zamackano uplne vsude, ale na rozdil se me neptej, zamackavam to vse uz tak dlouho, ze nemam srovnani.
- Pondělí 22. listopadu 2010 v 11:50® chosebaits
-
zelenáč> Kleštěma ho určitě zamáčkneš,ale o chytání tímto spusobem nemám šajnu.
- Pondělí 22. listopadu 2010 v 9:02® zelenáč
-
chci se Vás zeptat na zamačkávání protihrotu u velkých nástrah, třeba u woblerů 10cm apod. Já to dělám zatím jen u nástrah které používám na pstruhovce nebo na malých tocích. Ale má někdo zkušenost s bezprotihrotovým přístupem i u lovu větších ryb? Dá se vůbec protihrot na velkém háčku zamáčknout?
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 23:20® chosebaits
-
inspo> Souhlasím s ciklostezkama.Kdysi jsem také jezdíval hodně na kole,ale hlavně příroda je pro všechny a měla by sloužit všem ,ale né nacpat ciklostezku všude tam kam si někdo vzpomene.Blbou ciklostezkou změníš ráz krajiny,příjdeš o to hrobové ticho a hlavně díky ciklistickému ruchu natáhneš odpadky i tam kde normálně nikdy nebily.Vím o čem píšu,fakt katastrofa!!!
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 23:10® inspo
-
chosebaits> Tak s tím tady u nás naštěstí ještě nezačali tak blbnout, ale také se toho obávám. Ikdyž na druhou stranu je kolo taky mým velkým koníčkem, ale raději v přírodě a ne na přeplněných stezkách.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 23:04® chosebaits
-
inspo> Co pak to,někam se snad vždy zašiješ,ale budováním ciklostezek a podobných stezek díky dotacím EU přijdem o zbytek té nedotčené a nedostupné přírody a tady já vidím VELKÝ problém.
Tento příspěvek byl editován 21.11.2010 22:05:41 uživatelem chosebaits. - Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:49® inspo
-
chosebaits> A bude praděpodobně bohužel hůř. Rybářský tlak se rok co rok stupňuje. Alespoň mi se to tak jeví.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:40® chosebaits
-
inspo> To máš pravdu,ale sleduji aspoň u nás,že se ten klid u vody pomalu strácí.Je ještě spoustu klidných míst,ale spoustu klidných míst už není.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:35® inspo
-
chosebaits> To si říkám taky, proto si z toho nedělám těžkou hlavu. Já jsem opravdu nenáročný a stačí mi, že je hlavně u vody klid.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:33® chosebaits
-
inspo> Ryby jsou všude,někdy rozhodujou pouze maličkosti k onomu uspěchu.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:27® inspo
-
chosebaits> Já zatloukat bohužel nemusím, já opravdu nic nechytám. Asi taky proto u vody nikoho nepotkávám, protože v té vodě asi nic není.
Tam kde asi ryby jsou, je plno jiných lovců a tam mě nikdo nedostane.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:24® chosebaits
-
inspo> Tak to musíš zatloukat,zatloukat,zatloukat a pokud to neumíš,tak jdi do politiky,tam tě to naučí
Tento příspěvek byl editován 21.11.2010 21:26:48 uživatelem chosebaits.Musíš tvrdit neustále,že nic nechytáš.Blbé je,když chytáš někde na dostřel lidského oka,tam ti nepomuže nic.