Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:01® kubas
-
spike> tak ta cena je trošku nadsazená, bývá nejčastěji okolo 1000–1100Kč … Určitě když si ho koupíš, tak neprohloupíš. Já osobně Shimano nemusím(pruty teda) a v té nižší cenové kategorii už tuplem … Sondovals i po jiných značkách?
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:59® Prutos
-
osprey> Chtít po tobě aby jsi tam jel kvůli mě? Kybice za zadkem nepotřebuju
Já se jen tak ozval..jako že žiju .-)
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:45® spike
-
kubas> No ceně mají tam napsané 1448kč což samozřejmě nemusí být původní cena. Držel jsem v ruce tu verzi M/H a ta se mi moc nelíbila.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:39® kubas
-
spike> tak většinou ten prut odpovídá ceně, měl jsem ho v ruce a na vláčku bych si ho dokázal za určitých okolností představit, ale žádá hitparáda to určitě není…
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:39® RM
-
spike> je to klasický šímo nižší třídy – loupežnická palice. Ale věřím že si na něj lze zvyknout a člověku to ani nepřijde …
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:33® spike
-
Máte někdo tento proutek? Zajímal by mě váš názor, slyšel jsem už pár odlišných názorů a tak se poptám i tady. http://www.tropicliberec.cz/…spinning-2-2
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 18:04® HaD
-
nm> jj, slyšel jsem
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 17:24® nm
-
HaD> hlavně se pořádně ráno posilnit. Ryby tam berou pěkně a s tím co tam ještě asi dneska dali, tak to bude zajimavé
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 16:50® HaD
-
dam> tak to já se na to házení do rybníka mimořádně těším. Po měsíci a půl" v díře"…
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 11:18® inspo
-
osprey> Tak kde je ten nový duel?
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 7:54® spike
-
Rino> Foťák vem, ten nezapomeň a jinak ať koušou
já mizím zase do té ošklivé budovy, aspoň, že dnes až na druhou hodinu.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 7:51® Rino
-
osprey> Už zase nějak nemůžu dospat, jak se těším k vodě. Ještě odbavit děti do školky a hurá na ně. Včera jsem si tam v křoví připravil zapomenutý flek a jsem zvědavý co tam asi číhá. Dnes teda vyzkouším maxi nástrahy, jestli se povede nějaká pořádná zubatá. A asi vezmu i foťák, abych udělal nějakou dokumentaci
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 1:28® osprey
-
Prutos> Jak tě mám rád, tak ani kvůli tobě tam nepojedu. Letos už jsem si duháky zachytal a stačilo mi.
Tak to aspoň vyhraj
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 1:26® osprey
-
Rino> Nepoznám to vždycky, není mě za co obdivovat. Většinou jsem s nástrahou v kontaktu a snažím se přebrat si, co cítím. Pokud mám pocit, že je to malé, tak rovnou zatáhnu a se čtyřicítkou pohneš snadno. Pak ji obyčejně zvednu a ona to pustí. Že mi takhle popadá něco, co bych těba i chytit chtěl – tak ať. A často je toho hodně. Jinými slovy – chybuji často, ale moje chyba se většinou projeví tím, že mi to ryba pustí nebo spadne. Když se spletu, spadne mi i větší ryba. Jenže pro mě je to hra, nepotřebuju si dělat čárky, kolik jsem toho vytahal.
A taky chytáme každý na jiné vodě.
Letos jsem mrtvolu ještě nezkusil, zatím je pořád brzy, nedávno mi štiky ještě braly popa.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 1:21® Prutos
-
osprey> I Prutos tam bude .-)
Dam: Jsem už dlužníkem?
- Středa 3. listopadu 2010 ve 23:54® Rino
-
osprey> No 110 to asi nebude, ale 90ka by se tam již ukrývat mohla. Jinak obdivuju, jak poznáš podle záběru velikost ryby, u mě je to někdy prudký náraz a jindy si myslím, že táhnu nějaké listí a třeba až po dvou metrech, kdy štiku popotahuju poznám, že to asi bude ryba. Nebo mi třeba jen vlasec změní směr pohybu. A ryby to jsou různé od 40 do 60cm. Nejhorší je, když vláčím a nejednou se mi zhoupne vlasec, jako když ho ustřelíš, necítíš náraz, odpor nic a pak jen namotáš zbytek vlasce. A podotýkám, že vláčím s lankem délky 20 – 30cm. To mě potká tak jednou do roka.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:41® sus1
-
dam> Jsem pro druhou varintu,odpočni si.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:41® dam
-
osprey> tak ať se to vydaří…já jdu hajat, dobrou
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:40® dam
-
sus1> ještě to zvážím…buď budu 5 hodin házet do rybníka nebo se budu bavit
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:33® osprey
-
dam> No právě. Dneska jsem chtěl udělat nový Duel a je kde? No kde? Řeknu to slušně – ještě není
Takže to jdu ještě udělat.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:32® sus1
-
dam> Pokud nebudeš chytat??
Ale jak píše ty …,,…ale určitě je lepší způsob jak si užít sobotu." - Středa 3. listopadu 2010 ve 22:31® dam
-
osprey> to já pořád nestíhám
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:31® dam
-
sus1> naštěstí vyhrají jiní, takže to neřeším a řešit nebudu muset
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:28® osprey
-
dam> Já se bojím, že budu v sobotu normálně dělat. Mám toho moc a nestíhám.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:26® sus1
-
dam> Dyt tě to píšu,co s nim pak uděláš.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:21® dam
-
osprey> Prutos asi bude, bude tam Hadice a spol, pár lidí by jsi poznal…ale určitě je lepší způsob jak si užít sobotu
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:18® dam
-
sus1> no a to je právě důvod, proč se mi taky nechce…co bych s tím vercajkem už dělal
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:18® osprey
-
dam> Ono je to těžký – jet takovou dálku jen proto, abych popíchal víc duháků než soused.
S tebou jsem se nedávno viděl a pokud tam nebude Prutos, neznal bych tam asi nikoho.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:16® sus1
-
dam> Vyhrát??!zůstanu u toho, co mam.
Tento příspěvek byl editován 3.11.2010 21:18:14 uživatelem sus1.
Nechám to na tobě a pak mě to(výhru) pošleš. - Středa 3. listopadu 2010 ve 22:15® dam
-
sus1> co to je? mohl jsi vyhrát na pořádný výbavu