Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 4. března 2004 ve 21:00® Bass
-
Ruda: Tady má stát něco přez 5000,– mě se ale moc nelíbí. Vždyť je to jako boilísák
Jsem upřímně rád, že mám ty dva krasavce před ním, i kdž ten hnědej krasavec má už lecos za sebou ( je asi o 4 cm kratší, 2 očka už měněný a lecjakejs šrám by se na něm určitě taky našel ), ale nedám na něj dopustit. Přirost mi k srdci, bejk jeden
)
- Čtvrtek 4. března 2004 ve 13:24® Ruda
-
Bass: Taky se mi člověče líbí ten skeleton, podle prvních informací kamaráda z Mníšku pod Alpami by cena 270 cm měla být pod 120 Euro a to se vyplatí.
- Čtvrtek 4. března 2004 v 9:55® HaD
-
ALL: já jsem dříve dával oválný kousek průhledné fólie na vlasec (cca 0,5×1 až 1×2cm) a trochu to pomáhalo. Pak jsem se na to taky vykašlal a prostě jsem se zkrucováním smířil a častěji měním vlasec.
- Čtvrtek 4. března 2004 v 9:52® HaD
-
Pavel D.: Proč ostuda? P. Flajzarovi se to líbilo. Dělal jsem to já.
- Čtvrtek 4. března 2004 v 9:38® Bass
-
jiris: Upřesním. – tzv. hnědý model S1, přišel na trh od roku 1998. Má klasický SIC očka, korkovou rukojeť s tím, že upínání navijáku není klasickou maticí, ale dotahuje se celou přední částí rukojetě, jestli mi rozumíš. Potom je tu model 2002. První prut s titanovími očky, no a model 2004 – Skeleton.
- Čtvrtek 4. března 2004 v 9:30® Mirek
-
All: Poměrně slušně zamezí stáčení vlasce obratlík a za ním antikinker z plastu. Loni jsem to dost praktikoval. Ale přesto nejraději nepoužívám nic a vidím to přesně jak napsal Václav.
- Čtvrtek 4. března 2004 v 8:33® Vaclav
-
Jaryn: Jasne, taky jsem neobjevil nic, co by tomu zamezilo, a to jsem zkousel vsechno, o cem jsem se kde docetl. Dnes uz proto nic nikomu nedoporucuji, proste rotacky vlasec kroutí, tu mene, tu vice, ale proste krouti. Presto je miluji a zvykl jsem si na to. Nikdo neni dokonaly. Pouzivam je na obratliku s karabinkou, vzdy jen koukam na to, aby ten obratlik nebyl nejak zdeformovany, proste aby tu rotaci castecne eliminoval.
- Čtvrtek 4. března 2004 v 7:39@ Pavel D.
-
DaH: Davide, kdo dělal tu reklamu na Flajzara? Nic ve zlým, ale není to trochu ostuda? . s našimy hlásiči…
- Čtvrtek 4. března 2004 v 1:01® HaD
-
jaryn: ne, nemyslel jsem to zle, jen jsi nás s T. moc pobavil
- Středa 3. března 2004 ve 20:53® jiris
-
Bass – mám v tom bordel, vzhledově ale stará S1 vypadá stejně jako S1. (akorát má jiný oka) Teď se nebavím o nové S1 (skeletonu) Mě se docela líbí, jde o to jak se bude držet ta rukojeť. Je v březnovým kajmanu.
- Středa 3. března 2004 ve 20:42® jaryn
-
Ale teď vážně. Coi se týče kroucení vlasxů rotačkami asi nic nepomůže. Vyzkoušel jsemvlasce od Berkleyho, Shimana, Spomy a jiných. Protože jsou slabé vlasce málo odolné oděru šel jsem do levných vlasců s tím, že je několikrát za sezónu vyměním. Nejlepší zkušenosti mám s 0,18 Professional od Frause. Nevím co je to za značku, kupuje to v kilometrových špulkách. Fakt to vyzkoušejte. 500m asi za 250,–Kč
- Středa 3. března 2004 ve 20:16® jaryn
-
DaHu možná sem trotl, ale jsem rád na hojně navštěvovaných stránkách rozsáhlé říše
- Středa 3. března 2004 ve 20:07® HaD
-
jaryn: seš trotl, nebo „bumlauf“? buhuhehehuhu
)
- Středa 3. března 2004 ve 20:04® jaryn
-
Je zajímavé sledovat vaše poudání o popíchanejch rybách. Znám rybáře, který všude zlikvidoval protihroty a znám rybáře, kteří sejmou každou rybu. Je to v chování lidí. Já nemuškařím jenom vláčím a nejlepší prut je Conolóón. DaH to potvrdí
- Středa 3. března 2004 ve 20:00® Bass
-
jiris: Ne, ten mi teda do oka nepadnul. Sice jsem ho viděl jenom v katalogu, ale honem honem jsem chvátal aby mi ten klasickej neutek. Prej prut jako takovej, je uplně stejnej, ale s tou rukojetí to přehnali. Kdepak, neni nad starou klasiku. Já nedám dopustit na sterej hnědej model. To je pan proutek. Na ten kdyby bejvali dali jenom titanový očka a nic neměnili, tak to byl do dneška najlepší klacek na trhu.
- Středa 3. března 2004 v 17:20® Ruda
-
DaH: Nechci, pořádek je pro blbce!!!
- Středa 3. března 2004 v 16:56® HaD
-
Ruda: ty náš malej „rarášku“
) Hele necheš používat stejnej nick tady i ve fóru? Aby se nám to nepletlo!
- Středa 3. března 2004 v 16:52® Ruda
-
BIG MIKE: Už to sumíruju vzal jsem si na pomoc ortopeda a revmatoložku ať to má štábní kulturu.
- Středa 3. března 2004 v 16:51® Ruda
-
ALL: Kdyby něco já jsem RARACH na fóru!!!
- Středa 3. března 2004 v 16:41® Ruda
-
Václav+All:Souhlasím s Tebou a dík za názaory, opravdu je to jenom v lidech jak se k tomu staví.
- Středa 3. března 2004 v 16:12® jiris
-
Bass – a ty sis koupil novej typ S1 s dělenou rukojetí??
- Středa 3. března 2004 ve 14:25® HaD
-
MAF: základní rozdíl je v tom, že je to tématicky rozděleno a v jednotlivých tématech si diskutující zadávají „podtémata“ sami, takže si třeba vytvoříš „místnost“ v sekci muškaření, kde si budete povídat jen např. jen o vázání mušek apod. Fantazii se meze nekladou a bude to mnohem přehlednější.
- Středa 3. března 2004 ve 14:18® Vaclav
-
MAF: Tak to asi nevyjde, nevim. Mam tam jednani rano, a pak take odpoledne a jeste musim do nemocnice na Slovany.
- Středa 3. března 2004 ve 13:56® MAF
-
DaH:Jakej je rozdíl mezi Diskusí a Forem,kromě registrace…???
- Středa 3. března 2004 ve 13:20® pupak
-
DaH: Já vim podle maila od tebe, že to je ze včerejška. Dej tam něco ke každýmu tématu ať se maj čeho chytnout.
- Středa 3. března 2004 ve 13:10® HaD
-
pupak: fórum je v provozu asi 16 hodin, tak nechtěj zázraky
- Středa 3. března 2004 ve 13:07® pupak
-
DaH: koukal jsem na sledovanost stávajících otázek, není malá tak do prdele to jsou tady jen šmíráci nebo se bojej něco zplknout, že by je pak někdo setřel nebo co. ALL: Dyť je to jedno nikdo učenej z nebe nespad tak koukejte něco napsat ať to frčí!
- Středa 3. března 2004 v 11:32® MAF
-
Venca:Bohužel v 9 to nepůjde,to budu hákovat,ale klidně se stav.
- Středa 3. března 2004 v 9:52® HaD
-
Bass: oukej, chápu (tušil jsem)
- Středa 3. března 2004 v 9:08® Bass
-
DaH: Přesnou cenu fakt prozradit nemůžu, nerad bych někomu přivodil potíže, ale cena byla dobrá, to se neboj .-))