Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. října 2010 ve 20:28® RM

Sander> jo, tak teď jsme za jedno :-)

Středa 6. října 2010 ve 20:28® Libor
Libor

sus1> a jakej je tvůj názor na věc woe? máš nějakej předsedo?:-))

Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 20:28:20 uživatelem Libor.
Středa 6. října 2010 ve 20:26® Sander
Sander

RM > rozumím.
Já se o rady dělil vždycky rád. Jsem ale vyčerpán. Zbývá jen pár nepodstatných věcí, a myslím že každý by si měl nechat něco málo pro sebe.

Středa 6. října 2010 ve 20:22® RM

Sander> jo ahá …, no tak částečně už jsem odpověděl. Je to takhle – na každém takovémhle WEBu jsou osobnosti, od kterých se očekává nějaká užitečná rada jak nato … No a když si ty osobnosti začnou myslet, že tím vlastně celé „té“ věci škodí i když je to dle mého názoru nesmysl, tak si z mého pohledu o sobě myslí, že jsou důležitější, než ve skutečnosti jsou.

Středa 6. října 2010 ve 20:17® sus1

Libor> Jenomže to by tě někdo musel odvolat bo si v tajným hlasování na Chytej byl zvolenej ty,už dávno.:-)
No a tet sem to vykecal.:-x :-x

Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 20:18:08 uživatelem sus1.
Středa 6. října 2010 ve 20:16® Sander
Sander

RM > já nevím, já se tě ptal na stejnou otázku, ty jsi použil tento výraz první a také nevím jak jsi na to přišel :-)

EDIT: abych to dopověděl – já nemám obavu ze škodlivosti tohoto a jiných serverů na rybí obsádku. Já to skoro nepoznám. Rád chytám ryby které nejsou zrovna ve středu zájmu.
Zároveň si uvědomuji, jak malou hrajou tyhle věci roli oproti kormoránům, ničení životního prostředí – regulace, vydrám a podobně. Ale neznamená to, že je to úplně bezvýznamné a nehodné plýtvání slovy.

Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 20:21:49 uživatelem Sander.
Středa 6. října 2010 ve 20:15® sus1

Sander> Já už smíchy nemůž,končim.:-))

Středa 6. října 2010 ve 20:14® Sander
Sander

sus1 > ty si paranoidní Pepane. Tohle nemá nic společného s nějakou chytrostí. Ty jsi si zde vytvořil určitou skupinu jedinců, nazveme ji třeba Chytrej.cz, do které je stále házíš. Je to ale jen a pouze pohled na věc, přesvědčení o její správnosti, stejně jako když si někdo myslí že kapr je Bůh a hovno nesmrdí.

Středa 6. října 2010 ve 20:12® Libor
Libor

sus1> jo jsem, vem mě k sobě do klubu, umím mluvit i k tématu. Ty máš ambice na předsedu :-))

Středa 6. října 2010 ve 20:11® RM

Sander> Jak si přišel na to, že bych se měl cítit být něco víc? To vůbec ne ale tento rybářský WEB, tak jako stovky (možná tisíce po celém internetu) dalších staví na osobnostech. No a právě některé z těchto osobností (mimo jiné mezi ně počítám i tebe) mají obavy ze škodlivosti tohoto a jemu podobných WEBů. I když pominu to, že s tím nemáte sebemenší šanci cokoliv udělat, tak je to z mého pohledu schizofrenií způsob uvažování.

A že hledám efektivní způsoby například přívlače? No tak to si piš, že jo! Je to můj koníček a chci ho dělat dobře, chci umět chytat ryby :-)

Středa 6. října 2010 ve 20:10® sus1

Libor> Nejsi taky náhodou jeden z těch chytrejch???!!!:-))

Středa 6. října 2010 ve 20:09® Sander
Sander

Char > he, už je za ně náhrada, už bych ty plečky nechtěl :-)

Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 20:10:53 uživatelem Sander.
Středa 6. října 2010 ve 20:09® sus1

To je právě osud,problem těch,co sem chodí často,že už je to nebaví a nějakou tu radu nepochytí a následně neprubnou.

To já??!!,který sem zajde občas??! je stále co hltat a je co neustále nového objevovat.Musíte si dát pauzu,pak zjistíte,že je to tak, jak řikam.

Středa 6. října 2010 ve 20:07® Char
Char

Sander> chyba, možná bysis koupil zpět nějaký svoje věci .-)

Středa 6. října 2010 ve 20:07® Libor
Libor

Kubajs> třeba hláška v tvém profilu : „Radši nachytám víc menších než jednu větší a proto UL VLÁČKA“ je podle mě přesně to co ničí obsádku revírů. (vztaženo na masu rybářu s ohledem na mortalitu puštěných ryb)

Nehledej v tom negativní kritiku, jen jsem se nad tím zamyslel.

Středa 6. října 2010 ve 20:05® Sander
Sander

sus1 > pro mě už je bazar tabu, raději ho neotvírám.

Středa 6. října 2010 ve 20:04® Sander
Sander

Kubajs > nevím, já když už se ochomýtal okolo rad, spíše jsem se snažil je někomu dát, než od někoho získat. Upřímně ti zde napíšu, že si nevzpomínám na to, že bych kdy využil u vody rady jak si lépe zachytat zde z Chytej. Ale jsem člověk omylný, lžu, kradu a do pekla se hrabu, možné je všechno.

Středa 6. října 2010 ve 20:03® sus1

Bazar je třeba zajímavej,někdy.:-| :-)

Středa 6. října 2010 ve 20:02® Kubajs
Kubajs

Sander,RM:neřikejte že nic z toho co jste četli tady na serveru jste nikdy nezkusili ikdyž mi řeknete ne neuvěřim tomu:D:D:D:D

Středa 6. října 2010 ve 20:00® Sander
Sander

Kubajs > hele ale já to vidím stejně jako RM, já sem chodím jen pro pobavení, nečtu články, nekoukám na videa, ničemu se zde nepřiučím.
Ale narozdíl od RM nehledám efektivnější zdroje, rybařinu nelámu přes koleno a užívám si ji takovou jaká je.

Středa 6. října 2010 v 19:56® Sander
Sander

RM > řekni mi jediný rozumný důvod, proč bych měl mít zájem na tom se dělat důležitým? :-)
Vyjádřil jsem svůj postoj k věci stejným způsobem jako ty teď. Cítíš se po tom být něco víc? Já ne.

Středa 6. října 2010 v 19:55® RM

Kubajs> máš pravdu :-D

Středa 6. října 2010 v 19:53® Kubajs
Kubajs

RM:myslim že vůbec nemáš potuchu s kym tady mluvíš a už vůbec ne o čem!!určitě jsou tu kvalitní rybáři ne že bych se mezi ně počítal,ale pár jich tu najdeš a aby ses dozvěděl informace tak to není o tom že si sedneš jednou klikneš na diskuzi „Přívlač a Dravci“a vyjede ti přesně co potřebuješ,ale musíš si to najít!Proč sem chodíš když se tu nic nedozvíš??Tvých příspěvků jsem tu moc taky neviděl možná za poslední dobu tak proč se nepodělíš o svá tajemství ty?

Středa 6. října 2010 v 19:42® RM

Sander> já na tenhle WEB chodím spíš tak jako do hospody, poslechnout si nějaký ty „řeči“ ale když se chci skutečně něco dozvědět, například o efektivní přívlači, tak …, no …, tady takové informace nehledám, protože v tomto směru znám lepší zdroje informací. Myslím, že se v této souvislosti děláte důležitějšími, než ve skutečnosti jste :-)

Středa 6. října 2010 v 19:12® sus1

džigit> Mrazáky jsou prázdný,tudíž ochranáři mají momentálně smůlu.:-D :->

Středa 6. října 2010 v 19:11® sus1

HaD> No tak to sem teda zvědavej, co z tebe vyleze, až budou ve škole probírat pohlavní orgány.:-)) :-))

Středa 6. října 2010 v 18:31® džigit

Sander> no a já se zrovna chtěl zeptat jaký klacek,kam na ryby,kde vlastně jsou a tak :-D
Jo to je vlastně zase jinde,selské fórum :-D

Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 18:32:07 uživatelem džigit.
Středa 6. října 2010 v 18:12® HaD
HaD

Sander> :-)

Středa 6. října 2010 v 18:03® Sander
Sander

HaD > jasná páka, a změna k lepšímu si u mě vždycky najde podporu.

Středa 6. října 2010 v 18:00® HaD
HaD

Sander> souhlas, ale věci se musí alespoň trochu měnit!!! K lepšímu ;-)