Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. října 2010 v 17:31® Sander
-
džigit > nebuď detailista. Pořád dokola se tu řeší klacky a voblery, vždyť je to nuda jako kráva.
S vláčkou a dravci to souvisí skoro nejvíc, bo je to dost citlivá skupina ryb, tak nevidím důvod proč to přesouvat jinam, když už to zde začalo, že jo… - Středa 6. října 2010 v 17:26® džigit
-
Sander> já vím,že je to důležité,ale začátek byl údajné vyzrazení fleku a skončí to čím? Nechte to do všeobecné,nebo založte výchovné fórum
- Středa 6. října 2010 v 17:17® skwor
-
Sander> Ta poslední věta se mi líbí
- Středa 6. října 2010 v 17:07® Sander
-
džigit > neblbni, tohle je důležitý.
Ano, my to nevyřešíme. Ale třeba mně je sympatický, když si to přečte někdo, kdo o takových skutečnostech nemá ani páru a pokusí se nad tím zamyslet.Von si foksík vosahá klacky i bez nás když na to přijde
Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 17:10:09 uživatelem Sander.My máme v okresních městečkách jen úzký výběr, daleko užší než v jím uvedeném regionu, a taky si nestěžujem a kupujem Dragony jako každej normální člověk…
- Středa 6. října 2010 v 17:03® džigit
-
foks01> budeš muset ještě jednou,snad si Tě někdo všimne,až dořeší „neřešitelný“ a hlavně „všeobecný“ problém
Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 17:03:39 uživatelem džigit. - Středa 6. října 2010 v 16:53® Sander
-
HaD > jasně, já bych to nechal u tý remízy, myslím že je to nejlepší varinata vzhledem k tomu, že se věci nijak nezmění.
- Středa 6. října 2010 v 16:53® Sander
-
kerob > ty jsi si nevšiml množství zde uvedených snadno zneužitelných informací? Já se tedy přiznám že to nečtu, ale myslím že je tady toho dost.
Nemám ani tak namysli koloběh kapr versus srkačkář, ti jsou mi naprosto volní. Ale návody jak efektivně vláčet, feederovat, nebo lovit celoročně hájené rybí druhy, to je to co mě irituje. Ale nemám právo to nijak soudit, obzvlášť když jsem tomu sám v minulosti přispěl, byť jen nepatrně.S těmi fleky taky nemáš úplně pravdu. Zrovna teď je zde aktuální debata o prozrazení podle mě dost vzácného místa kvůli fotkám. Další černý puntík Chytej.cz. Spousta fleků je zde snadno dohledatelná, jen použít trochu selského rozumu a volného času. Živým důkazem je třeba Scanix. Peťa je průhlednej jak slovo Boží. Nemyslím tím nic špatného, ale tuším že už ho jeho prostořekost na netu stála mnoho úlovků.
- Středa 6. října 2010 v 16:45® HaD
-
kerob> já platím za věčného optimistu a partu zdejších pesimistů (osprey, který mezi ně patří s oblibou říká realistů) se snažím občas povzbudit svým nesouhlasem. Pravdu ale nemáme nikdo. Je opravdu někde mezi. Růžové to není, ale černé taky ne. A hlásám a budu hlásat: pláče nikam nic neposunou. Můžeme jít vzorem a ovlivňovat ty, kteří jsou na „nesprávné“ cestě. Okolo mne je natolik velké množství pozitivně ovlivněných rybářů, že trvám na tom, že to lze. Posledním příkladem budiž děti z rybářského kroužku, kam můj syn chodí. Byli tam tací, kteří v úlovku viděli jen maso. Párkrát jsem s nimi byl a své úlovky pustil a dotazy, proč to dělám, dětem vysvětlil. A jsem skálopevně přesvědčen, že to alespoň zčásti budou dělat taky. Kdybych jim to já, nebo někdo jiný neukázal, přišly by na to možná za mnoho let, možná nikdy. Chce to neztrácet víru a optimismus!
- Středa 6. října 2010 v 16:39® HaD
-
Sander> Ona ta pravda bude někde mezi. Na té pomyslné úsečce, kde Tvůj názor představuje bod B a Kubajzův A, asi blíže k béčku. Nicméně si myslím, že se pomalu, ale jistě posunuje a bude posunovat směrem ke středu. Kam až se posune a jak dlouho to bude trvat nedokáži odhadnout. Důležité je aby byl trend pozitivní a nezastavil se.
To, že jsem použil geometri není náhodné. Syn to právě bere ve škole a měl jsem možnost oprášit si pojmy jako je úsečka, přímka, polopřímka apod
- Středa 6. října 2010 v 16:34® kerob
-
Sander> uprimne receno by me zajimalo, co si takovej masar odtud odnese za informaci, ze mu pomuze rychleji naplnit mrazak? Vylozene konkretnich rad najdes par, konkretni flek v podstate zadnej… myslim si, ze kazdej si ty hodnotny informace nechava pro sebe. A jeste jeden poznatek – z masaru, ktere znam nebo o nich alespon neco vim, nema pravidelny pristup k netu nikdo, moderni techniky jim nic nerikaj a o Chytej vzivote neslyseli…
- Středa 6. října 2010 v 16:25® Sander
-
Kubajs > není úplně pravda co říkáš.
Na minimum ojedinělých případů jako jsi ty připadne většina těch, co sem zajdou jen pro informace jak zlepšit své masařské umění. A získají je tady. To, že díky internetu – Chytej, MRKu,…, časákům, plave ve vodě o něco méně ryb je nepopíratelné.
My, co tady propagujem něco, co považujem za rozumné a stojíme si za tím, jsme jen špička ledovce, na jehož konci se skrývají všechna donekonečna omýlající se zvěrstva, o kterých se na internetu nemáme šanci nikdy pořádně dozvědět.Já ti fandím. CaR je kravina, je to ale samozřejmě nesrovnatelně lepší způsob přesvědčení než jeho opak. Sám k tomu nemám daleko, ale nikdy to nebude 100%. Přišel jsem na to dávno před tím, než bylo Chytej Chytej…
- Středa 6. října 2010 v 16:15® foks01
-
může někdo poradit prodejnu kde si osahat co nejvíc vláčáků?…od ÚSTÍ směrem ku Praze
- Středa 6. října 2010 v 15:02® džigit
-
No ještě že se to tu jmenuje „Přívlač a dravci“ vy dravci
- Středa 6. října 2010 v 15:01® skwor
-
Každý extrém je špatný…
- Středa 6. října 2010 v 15:00® Kubajs
-
HaD:naopak si myslím že servery tohoto typu pomáhají k uchování rybí obsádky a zvyšování rybí populace např.já začal jsem sem chodit a pco by nic netušící jsem si přečetl že asi nebude to pravé ořechové každou rybu zvát na večeři do mé kuchyně a stal se ze mě absolutní CaR myslím že to pochopilo daleko více lidí než jenom já to co jsem tady načetl a nakoukal za 5let bych se sám nenaučil za x let mé rybářské kariéry
- Středa 6. října 2010 ve 14:46® ladamaj
-
HaD>myslím že bys opravdu udělal velkou chybu to tu zrušit.Jinak jak zde bylo psáno o zmapování místa lovu tak proto sem nedávam žádné foto.Jinak ti vozím reklamu na autíčku i někteří moji kamarádi kteří nemaj internet.Takže se sem dostanou zřídka při návštěvě ke mě proto bych veb nepouštěl ale ty seš majitel tak je vše na tvém rozhodnutí.
- Středa 6. října 2010 ve 13:48® HaD
-
RM> neudělám, protože vím, že by se stalo to, co říkáš. Raději budu využívat tu možnost k tomu, abychom sice ukazovali jak ryby chytat, ale i jak žijí, jak se rozmnožují a třeba i to, proč a jak je pouštět. Třeba to z části vyváží ty negativní dopady, které by tu bohužel byly stejně.
- Středa 6. října 2010 ve 13:10® hraji
-
pepa-č> po zkušenostech, které jsem nasbíral za nějakých 37 let ti mohu říct, že naprostá většina rybářů je nepoučitelná banda. Jak jinak si vysvětlit, že se s nimi potkávám již několik let na stejné řece, na stejném místě. Pravidelně vidí, že chytám desítky ryb v době, kdy oni mají s bídou pár záběrů. Těch, kteří by byť jen zkusili napodobit to co dělám, jsou za ty roky jednotlivé kusy a většinou to končí tím, že si vezmou z toho co dělám já jen to nepodstatné. Takže jim to nefunguje a oni se po dvou třech pokusech vrátí zpět ke svým, dlouhými desetiletími a tisíci hodin ověřeným, montážím ala panák, háčkům ala udírna a šňůrám z Prádelen a čistíren Brno s.p.
- Středa 6. října 2010 ve 13:09® RM
-
HaD> vím že to neuděláš ale i kdybys ten WEB vypnul, tak tím jen vytvoříš díru na trhu, kterou zaplácne okamžitě někdo jiný
- Středa 6. října 2010 ve 12:48® RM
-
pepa-č> no a pak bys musel ještě zakázat internet, protože jsou tu i zahraniční rybářské WEBy a zakázat reklamy v rybářských obchodech, nebo ještě lépe zakázat jakýkoliv pokrok v rybářském náčiní/technikách a …, no zkrátka jen pár snadno uskutečnitelných maličkostí …
- Středa 6. října 2010 v 11:12® HaD
-
pepa-č>
- Středa 6. října 2010 v 11:09profil byl smazán
-
HaD> ale kdyby se vypnul i mrk, a přestali zároveň vycházet i všechny ryb. časáky – prostě kdyby jste se všichni domluvili
– tak jo.
pak by se takové věci jako dropshot, smáčky, jerky atd dostávali mezi lidi a do povědomí deset let a ne půl roku.
- Středa 6. října 2010 v 11:04® HaD
-
pepa-č> neboj, já chápu, co jsi chtěl říct. Když přestanu natáčet DVD, reportáže na chytej a celý server vypnu, pomůže to něčemu? Bude víc ryb?
- Středa 6. října 2010 v 10:59profil byl smazán
-
HaD> nic. Nechápeš, co myslím. Jen to škodí rybám – je to výdělek, za cenu obětování těch ryb davu, který si je rozebere.
mj. poptávka je i po heroinu nebo nášlapných minách. i dealeři a výrobci jednoho a druhýho si to omlouvají tím, že za „poptávku“ nemohou. (extrémní přehnání, pro dokreslení, toho co jsem měl na mysli)
- Středa 6. října 2010 v 10:51® HaD
-
pepa-č> kravina je i fotbal a taky se hraje. Poptávku uspokojuje nabídka. A dokud poptávka bude…
martin: víš já jsem takovej slušňák, že bych se stejně ještě předem zeptal, takže kliiid
cormoran> jsem mistr přemetu
z nadsázky do reality a pak klidně do pohádky
- Středa 6. října 2010 v 10:42® Libor
-
pepa-č> souhlas
- Středa 6. října 2010 v 9:16® troutkiller
-
pepa-č> muj názor máš v osobce.Tímto se s váma loučím a mějte se.
- Středa 6. října 2010 v 8:57profil byl smazán
-
Natáčet cokoli a ukazovat lidem, kde a jak a na co je kravina.
Učit lidi chytat ryby je hloupost (pepa-č copyright)
- Úterý 5. října 2010 ve 23:26® martind9
-
sus1>doufejme
- Úterý 5. října 2010 ve 23:24® sus1
-
martind9> Tak at koušou.