Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 3. října 2010 ve 21:29® sethy
sethy

Scanix> spíš místo na kterém bych ji otočil jen s jerkačem, prostě jsem tahal hladinovku nad zatopeným stromem (keřem) stím že to možná vyjde, možná ne.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img38140.jpg
Neděle 3. října 2010 ve 21:28® nm

sethy> To musela být pěkná rybaNo tohle znám. Loni se mi teda podařilo vytahnout štiku 80 když mi dvakrát zajela do keřu na desítku silon. Prostě náhoda no

Neděle 3. října 2010 ve 21:24® Scanix
Scanix

sethy> kurna to musela byt kurewska kudla, 42 neco uz unese…

Tento příspěvek byl editován 3.10.2010 21:24:47 uživatelem Scanix.
Neděle 3. října 2010 ve 21:22® nm

osprey> To máš pravdu. Já převážně chodím na pstruhovku, čož jsou ideální pruty. Pak na ty jelce a okouny taky. Všechno je o zvyku

Neděle 3. října 2010 ve 21:20® denyg
denyg

nm> Přesně, mě ta rybařina prostě baví :-) Zítra to ta jdu pořádně prochytat, spěchal jsem za mladou (abych nemusel poslouchat, že ryby jsou mi přednější :-D ) a nestačil prochytat ty „nejžhavější“ fleky … Dám echo, jak jsem dopadl

Neděle 3. října 2010 ve 21:19® sethy
sethy

osprey> na UL se sice dá vytáhnout ledacos, ale dnes jsem tu kudlu neotočil ani s destinkou do 42g, blbej keř pod vodou…:-(

Neděle 3. října 2010 ve 21:09® osprey
osprey

nm> Já vím, že na UL se dá ledacos vytáhnout. Ale já se záměrně vyhýbám lovu menších dravců. Za sezónu bych zbytečně ublížil spoustě ryb. Když lovím na UL, zpravidla stejně lovím tak, abych měl šanci na něco většího, takže se zdoláváním ryb kolem 50 – 60 cm na UL cajku se setkávám, na to jak málo s ním chytám, celkem často.

Samozřejmě to můj osobní přístup, nikomu ho nevnucuju. Na malé nástrahy dojde v prosinci, kdy už je člověk rád i za menší rybu. Nebo na pstruhovce.

Neděle 3. října 2010 ve 21:05® nm

denyg> Takže ti to po ránu nedalo a vydal ses ještě k vodě. No o těch okounech je dobré vědět

Neděle 3. října 2010 ve 21:03® nm

osprey> To souhlasím. Právě že já toho Norstreama mám a je celkem dobrý. Jednu dobu sem zkoušel i Stage od Norstreamu. Je dobrý ale zbytečně drahý. Ja mám zase rád tyto jemné pruty. A človek by se někdy divil co se dá na ně vytáhnout

Neděle 3. října 2010 ve 20:49® osprey
osprey

nm> Norstream ke mě bohužel nedoputoval. Je to problém, ale aspoň tu vidíš účinek reklamy. Na našem trhu jsou mraky skvělých prutů, ale to, co lidi obecně nakupují, je zboží několika firem, které se dokázaly výrazněji zviditelnit.

Bohužel ani na veletrzích člověk nevidí, co by vidět chtěl. Přestože se snažím být v obraze, v mnoha ohledech se mi to pořád nedaří.

A pak je tu ten problém, že pruty do 6 g nejsou pro mě:-))

Neděle 3. října 2010 ve 20:49® denyg
denyg

nm> Ale, zdravíčko kolego :-) Co ty, domácí povinnosti už hotové? Já jsem se doma naobědval a znova jsem vyrazil, nejdřív jsem se byl podívat na Hvozdné, jestli už mají vysazené pstruhy a stále nic, chvilku jsem to tam zkoušel prohazovat a nakonec jsem jel na Lukov, kde jsem vydoloval jednu štičku velikosti Tvých ranních … Pak jsem zamířil do Otrokovic a cestou jsem to vzal přes Fryšták, kde jsem během dvaceti minut nalapal čtyři malé okyše, jsou tam… Možná by to stálo tam na ně někdy vyrazit.

Neděle 3. října 2010 ve 20:43® nm

osprey> Mám rád rychlejší pruty a nerad bych ho koupil a potom bych se tloukl akorád tak do hlavy. Připadá mi celkem podobný jako Norstream Ultra. jsou si celkem podobné. Na toho Norstrema se dá tahat 00 třpytka i větší planda.

Neděle 3. října 2010 v 17:32® osprey
osprey

nm> Mám starší verzi s jiným číslováním, gramáží i délkou (takže ti asi nepomůžu) a je to jeden ze dvou St.Croix prutů, o kterých mezi lidem vím.

Na tom tvém by se nějaké ty malé longy určitě tahat nechaly, otázka je spíš, co už by se nenechalo.

Neděle 3. října 2010 v 17:14® nm

Nemáte někdo proutek ST.CROIX PREMIER PS 70UL F2 213cm 0,6–6g? Držel sem ho v ruce, ale nechytal sem na něho. Nedokážu odhadnout jak se bude chovat když na něho dám rotačku

Neděle 3. října 2010 v 16:55® nm

cormaxx> Daiwa není špatná. Ale osobně doporučuju nejdřív vyzkoušet před nakupem

Neděle 3. října 2010 v 16:51® nm

sethy> Určitě to bude proutek od Michala Studeného co. Nejsou špatné. S jedním sem chytal,ale moc mi nesedl do ruky. Ale každý prut nemůže sednout. To by bylo potom hodně jednoduche

Neděle 3. října 2010 ve 13:53® sethy
sethy

cormaxx> cenově to bude asi stejně jak daiwa :-)

Neděle 3. října 2010 ve 12:50® skwor
skwor

Libor> Vůbec nic, ani kontakt. Pořád teče dost vody. A podle toho co říkali závodící feederaři, tak jim to taky moc nešlo.

Neděle 3. října 2010 ve 12:47® Libor
Libor

skwor> co jste lapli včera?

Neděle 3. října 2010 ve 12:24® skwor
skwor

cormaxx> Co máš (budeš mít) za Daiwu?

Neděle 3. října 2010 ve 12:15® cormaxx
cormaxx

sethy> Tak mega+ navíc nemám:-D Musim se spokojit s daiwou…

Neděle 3. října 2010 v 6:40® Kazan

sethy> nejen pěkný okoun ale i pěkná fotka, takové kde jim vyvrací huby moc nemusím.

Neděle 3. října 2010 v 1:52® sethy
sethy

cormaxx> To je prut a který jsem si 2 roky zvykal a nakonec přišel na to na co bude nej. Ted bych ho nedal z ruky ani za milion. Ručne stavěný prut na blanku rainshadow.

Neděle 3. října 2010 v 1:50® sethy
sethy

Looser> Dík

Neděle 3. října 2010 v 0:03® osprey
osprey

back-woodsman> Použitelný, celkem příjemný, pro mě krátký. Ta malá délka ale docela nechá ustoupit do pozadí méně kvalitnímu materiálu blanku a tak ten proutek je za tu cenu i pocitově dobrý.

Co ti doporučit na větší revíry, nevím – nevím, jak chytáš. Ale Catanu si už neber ve 270 cm, tam už dost vadne.

Tento příspěvek byl editován 3.10.2010 00:05:14 uživatelem osprey.
Sobota 2. října 2010 ve 21:48® back-woodsman

Už ho mám doma, na řeku na okouny. Právě obědnávám další, akorát nevím kterej si mám vybrat, chci jezdit na větší revíry. Chtěl bych zase něco od shimana akorát nevím co si mám od nich vybrat. Navijáčky mám od okumy a jsou supr. Tak už jen ty proutky. :-)

Sobota 2. října 2010 ve 21:42® back-woodsman

Zdravím všechny, chci se zeptat co říkáte na tenhle proutek: Shimano Catana BX 1,80m Light Spinning Předem děkuji za odpovědi.

Tento příspěvek byl editován 2.10.2010 21:44:51 uživatelem back-woodsman.
foto/diskuze/privlac/2010/th-img38094.jpg
Sobota 2. října 2010 ve 21:17® cormaxx
cormaxx

sethy> Pruhatec je fantastickej! Ten prut je daiwa?

Sobota 2. října 2010 ve 21:09® denyg
denyg

Přidávám se ke gratulaci, tak pěknýho okouna jsem dlouho neviděl :-) Já mám s nima celkově problém, že se k nim nemůžu dostat, natož k takovým kusům … Nádhera !

Sobota 2. října 2010 v 19:44® Looser
Looser

sethy> Gratuluju.To je okoun jako bejk :-)

Tento příspěvek byl editován 2.10.2010 19:45:04 uživatelem Looser.